Kuzgun

Kuzgun

Son dakika kuzgun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuzgun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuzgun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzgun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzgun gelişmeleri de dahil olmak üzere 179 kuzgun haberi bulunmuştur. Tüm kuzgun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
Reality Shifting Nedir, Nasıl Yapılır? Shifting Metodları Nelerdir?
Reality Shifting Nedir, Nasıl Yapılır? Shifting Metodları Nelerdir? Son dönemlerde sosyal medya hesaplarında öne çıkan popüler akımlar içerisinde reality shifting gelmektedir. Özellikle z kuşağına etkisi altına alan bu popüler akım, meditasyon ya da hipnoz yoluyla astral seyahat gerçekleştirme ritüel olarak anlatılabilir.
1.02.2024 Gündem
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır?
Kargalar Kaç Yıl Yaşar? Kargaların Ortalama Yaşam Süresi Ne Kadardır? Doğada sıkça denk gelinen hayvanlardan biriside karga olarak bilinir. Kiminin sevdiği kiminin ise sevmediği kargalar ilgi çeken birçok özelliğe sahiptirler. En fazla merak edilen ise kargaların sahip oldukları yaşam süreleridir. Çünkü halk arasında kargaların 200 yıl yaşadıkları düşüncesi vardır. Bunun yanında çok değişik karga türlerine denk gelmekte mümkündür. 
30.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor
Bakan Kacır duyurdu! Yeni nesil füze Kuzgun envantere giriyor Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, yeni nesil füze sistemi Kuzgun'a ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
7.11.2023 Gündem
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi Araştırma yapmak için girdiği Morca Mağarası’nda mide kanaması geçirince 1040 metrede doktorların tedavi ettiği ABD’li Mark Dickey 11’inci günde yeryüzüne çıkarıldı. Operasyonun son aşamasında Türk kurtarma ekiplerince çıkarılan Dİckey tedavi altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı
Yozgat'taki yolcu otobüsü faciasının sebebi ortaya çıktı Yozgat'ta 12 kişinin öldüğü, 18 kişinin de yaralandığı otobüs kazası Türkiye'yi kahretti. Karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlanan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor.
22.08.2023 Yaşam
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu
Yozgat'ta yolcu otobüsü faciası yaşandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var, kimlikleri belli oldu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsü şarampole uçtu. Gelen ilk bilgilere göre 12 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı. Öte yandan Bakan Tunç, kazayla ilgili adli soruşturmanın başladığını duyurdu. Öte yandan hayatını kaybeden vatandaşların kimlikleri belli oldu
21.08.2023 Yaşam
Uzmanından üniversite tercihi yapacak öğrencilere tavsiyeler
Uzmanından üniversite tercihi yapacak öğrencilere tavsiyeler 2023 YKS tercih işlemleri, 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecek. Tercih döneminde öğrencilere yönelik tavsiyelerde bulunan İstanbul Rumeli Üniversitesi Rehberlik ve Tanıtım Koordinatörü Cihan Kuzgun, “Tercih yaparken sıralamalarınızı lütfen göz önüne alarak listenizi oluşturun. Puanınız tercih etmek istediğiniz bölüme yetebilir fakat sıralamanız uygun değilse yerleşme ihtimalinizin düşük olduğunu unutmayınız” dedi.
31.07.2023 Eğitim
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı?
Ya Çok Seversen Füsun Arcalı kimdir? Hatice Aslan kaç yaşında? Hatice Aslan hangi dizilerde oynadı? Ya Çok Seversen dizisinde Füsun Arcalı karakterini canlandıran Hatice Aslan uzun bir aradan sonra ekrana dönüyor. Kanal D'de yayınlana ve başrollerinde Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen Füsun'u kim oynuyor? Hatice Aslan kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
6.07.2023 Televizyon
Türkiye başardı, füze ateşlendi! Böylesi ilk kez oluyor
Türkiye başardı, füze ateşlendi! Böylesi ilk kez oluyor MARLIN SİDA tarafından KUZGUN-KY (katı yakıtlı) Seyir Füzesi başarılı bir şekilde test edildi. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir "MARLİN’den katı yakıtlı KUZGUN Seyir Füzesinin atışıyla bir SİDA’dan ilk defa güdümlü mühimmat atışı gerçekleşti" dedi.
28.03.2023 Ekonomi
Kaza şehidi er Ali Arslan, Yozgat'ta son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi er Ali Arslan, Yozgat'ta son yolculuğuna uğurlandı Türkiye-İran hududundaki sınır duvarı bölgesinde askeri aracın buzlanma nedeniyle devrildiği kazada yaralanıp, kaldırıldığı hastanede şehit olan ulaştırma sözleşmeli er Ali Arslan (27), memleketi Yozgat'ta toprağa verildi.
25.01.2023 Gündem
Ünlü oyuncu dehşet saçtı! Taksim'de aracıyla yayaların arasına daldı
Ünlü oyuncu dehşet saçtı! Taksim'de aracıyla yayaların arasına daldı Taksim'de oyuncu Ayten Soykök, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yayaların arasına daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, yolda yürüyen çiftten biri ve son anda aracın üstüne zıplayan bir adam yaralandı.
7.12.2022 Yaşam
Türk SİHA'larına muhteşem mühimmat!
Türk SİHA'larına muhteşem mühimmat! Harp sahasında dünyanın kendini en çok ispat eden platformları olan Türk SİHA’ları taşıyabildikleri mühimmat çeşitliliğiyle de zirvede. Yeni gelecek mühimmatlarla yerli ve milli SİHA'ların imkan ve kabiliyetleri daha da artacak.
14.06.2022 Gündem
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali!
Vedat Çöloğlu kimdir? Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli? Gençliği ve son hali! Al Sana Haber programının yorumcularından şarkıcı Pınar Eliçe, Türkiye'den taşınan Petek Dinçöz hakkında konuşurken "Hayatı boyunca bir erkeğin gücüne ihtiyaç duydu" dedi. Eliçe'nin bu sözünün ardından konuşan Seyhan Soylu ise "Yıllar önce Vedat Bey de senin için 30 trilyon para vererek çıktığın gazinoyu kiraladı" iddiasında bulundu. Canlı yayına bağlanan Sacit Aslan'ın iddiayı doğrulamasıyla gözyaşlarına boğulan Eliçe yayını terk etti. Söz konusu gelişmenin ardından Vedat Çöloğlu hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Vedat Çöloğlu kimdir, Pınar Eliçe kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.04.2022 Televizyon
Türkiye’nin iftiharları BilimFest’te
Türkiye’nin iftiharları BilimFest’te Kepez Belediyesinin 31 Mart-2 Nisan tarihlerinde Dokumapark’ta düzenleyeceği BilimFest, Türkiye’nin iftiharı; T 129 ATAK, PUSAT, T-155 Fırtına Obüsü, Aksungur, ULAQ, Kuzgun Tj, Bozdoğan, Gökdoğan, SOM J ve Türksat 4B uydusunu ziyaretçilerle buluşturacak.
24.03.2022 Bilim ve Teknoloji
YKS’ye hazırlık sürecinde uzmanından 6 kritik öneri!
YKS’ye hazırlık sürecinde uzmanından 6 kritik öneri! İyi bir üniversiteye girmek için milyonlarca adayın yarışacağı 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) 18-19 Haziran’da yapılacak. Ailelerin beklentisi öğrencinin derslerine çok çalışıp, başarılı olmaları yönünde. Özel üniversitenin Rehberlik Uzmanı Cihan Kuzgun ‘’Elbette ki üniversiteye hazırlanmak ekstra özen isteyen bir süreçtir. Öğrencilerin ders çalışırken bilmesi gereken önemli noktalardan biri de verimli bir şekilde nasıl ders çalışılacağı konusu. Çünkü saatlerce odaya ya da kütüphaneye kapanmak her zaman nitelikli bir şekilde ders çalışıldığını göstermez’’ dedi.
9.03.2022 Eğitim
Eski damat, alıkoyduğu kızı ve torununu almaya gelen çifte ateş açtı; 1 ölü, 1 yaralı
Eski damat, alıkoyduğu kızı ve torununu almaya gelen çifte ateş açtı; 1 ölü, 1 yaralı Ankara'da Süleyman- Esin Doğan çifti, kızı ve torununu alıkoyduğu iddia edilen eski damatları Mustafa Ö. ile akrabası Şadan Ö.'nün silahlı saldırısına uğradı. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu Esin Doğan hayatını kaybetti, Süleyman Doğan ise yaralandı. Mustafa Ö. ile Şadan Ö. gözaltına alındı.
25.02.2022 Yaşam
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Kargalar ne yer, ne ile beslenir? Kargalar en çok neyi sever?
Kargalar ne yer, ne ile beslenir? Kargalar en çok neyi sever? Kargalar, doğal hayat yaşayan evcilleştirilemeyen özgür ruhlu hayvanlardır. Türkiye’de çok görülen kargalar her şeyi yiyebilmektedir. Ne bulursa yer cinsinden olan kargalar besinlerine ulaşabilmek için pek çok yol denemektedir. Alet dahi üretebilen kargalar bilim alanını da oldukça meşgul etmektedir. Çöplerden bulabildikleri besin maddeleri, böcekler ve sineklerle beslenmektedir.
17.11.2021 Gündem
Bursa'da çalışmalar sırasında bulundu! Tarihi oda mezar...
Bursa'da çalışmalar sırasında bulundu! Tarihi oda mezar... Bursa'nın İznik ilçesinde, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışması sırasında açılan çukurda, çatkı şeklinde yapılmış, tarihi oda mezar bulundu.
16.11.2021 Gündem
TÜBİTAK, SAHA EXPO'da teknolojisini sergiledi
TÜBİTAK, SAHA EXPO'da teknolojisini sergiledi Türkiye'de milli teknolojilerin geliştirilmesindeki rolü dolayısıyla "ülkenin en büyük Ar-Ge merkezi" olarak nitelendirilen TÜBİTAK, son dönemde geliştirdiği çözümleri SAHA EXPO'da vitrine çıkardı.
11.11.2021 Bilim ve Teknoloji
Rusya'yı dehşete düşüren olay! Yüzlerce ölü kuzgun yere düştü....
Rusya'yı dehşete düşüren olay! Yüzlerce ölü kuzgun yere düştü.... Rusya'nın Novosibirsk Bölgesi, Ust-Tarka'da yollar üzerinde yüzlerce ölü kuzgun görüntülendi. Yerel basın Bezformata'ya göre, ölü kuşların gökten düştüğünü gören sakinler endişe ve dehşet içindeyken diğer kuşların ya da başka bir hayvan türünün zarar görmediği belirtildi.
28.09.2021 Dünya
Floki nedir? Elon Musk tweeti sonrası merak edildi!
Floki nedir? Elon Musk tweeti sonrası merak edildi! Yeni aldığı köpeğinin adını Floki koyduğunu duyuran Elon Musk yine kripto para piyasasına yön verdi. Elon Musk’ın paylaşımı ardından kripto para piyasasında az bilinen içinde 'floki' geçen paraların değerleri arttı. Yaşanan gelişmelerin ardından Floki ve Floki coin hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Floki nedir?
14.09.2021 Gündem
Ferit Kaya, 'Alparslan' dizisine dahil oldu
Ferit Kaya, 'Alparslan' dizisine dahil oldu Çukur dizisinde Murtaza olarak izlediğimiz Ferit Kaya da yeni dizisini buldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, bu transferi duyurdu.
12.08.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuzgun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzgun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.