Kuyruk

Kuyruk

Son dakika kuyruk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuyruk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuyruk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuyruk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuyruk gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.180 kuyruk haberi bulunmuştur. Tüm kuyruk haberleri aşağıda listelenmiştir.
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
Adana'da 18 yıldır aynı şeyi yapıyor! Yüzlerce çocuk harçlık almak için oraya koştu
Adana'da 18 yıldır aynı şeyi yapıyor! Yüzlerce çocuk harçlık almak için oraya koştu Adanalı aile yıllardır her bayram aynı geleneği devam ettiriyor. Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu.
12.04.2024 Adana
Banka sırası değil, tıraş kuyruğu! "Sıranın gelmesi 2 saati buluyor"
Banka sırası değil, tıraş kuyruğu! "Sıranın gelmesi 2 saati buluyor" Adana’da berberlerin bayram sabahına kadar sürecek yoğun mesaisi başladı. Berberler çözümü banka gibi sıra numarası dağıtarak buldu.
10.04.2024 Adana
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
Adaylar eşit oy alınca muhtarı kura sonucu belirledi
Adaylar eşit oy alınca muhtarı kura sonucu belirledi Adana’nın Kozan ilçesinde muhtarlık yarışında iki aday eşit oy alınca muhtar kura ile belirlendi.
4.04.2024 Adana
Ayrana gizli formül ekleyip satış rekoru kırdı! Adanalı seyyar satıcı buldu
Ayrana gizli formül ekleyip satış rekoru kırdı! Adanalı seyyar satıcı buldu Adana’da 10 yıldır şalgamcılık yapan ve sağ ayağı tutmayan bedensel engelli Fevzi Güven, babaannesinin tarifinden yola çıkarak kendine has acılı ayran yapmayı başardı. Acıya düşkün Adanalılar Güven'in tezgahının önünde adeta kuyruk oluşturdu.
6.04.2024 Adana
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024
Ramazanda fırınlar sahurda açık mı, fırınlar saat kaça kadar açık mı? Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024 Sahurda fırınlar açık mı, sorusu Ramazan ayıyla birlikte en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. 11 ayın sultanı Ramazan ayı 11 Mart Pazartesi günü başladı. Ramazan ayında her yıl olduğu gibi bu yıl da fırınlara yoğun ilgi var. Ramazan pidesini özleyenler fırınların kapısında kuyruk oluyor. Sahurunu sıcak pide ya da ekmekle almak isteyenler ise sahurda fırınların çalıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Ramazan ayında sahurda fırınlar açık mı, çalışıyor mu? İşte Ramazan ayı fırın çalışma saatleri 2024…
13.03.2024 Gündem
Sentriyol Nedir, Ne İşe Yarar? Sentriyol Görevleri Nelerdir, Hangi Hücrelerde Bulunur?
Sentriyol Nedir, Ne İşe Yarar? Sentriyol Görevleri Nelerdir, Hangi Hücrelerde Bulunur? Sentriyol, bitki ve hayvan hücrelerinin bölünmesinde etkin rol oynayan bir bileşendir. Hücre bölünmesi gerçekleşirken dağılan çekirdekteki kromozomları kendine çeker ve iki yeni hücrenin de orijinal kromozomdan parça almasına yardım eder. 
10.02.2024 Yaşam
CNN TÜRK canlı yayınında muhabirin zor anları: Gözyaşlarını tutamadı
CNN TÜRK canlı yayınında muhabirin zor anları: Gözyaşlarını tutamadı Bugün 11 ilimizi etkileyen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü... Asrın felaketi olarak anılan ve on binlerce insanımızı hayattan koparan facianın yıl dönümü, depremi yaşayan kentlerde anıldı. CNN TÜRK ekibi de bölgeden canlı yayınlarla kentlerdeki son durumu gözler önüne getirdi. CNN TÜRK Muhabiri Emrah Çakmak, acının deprem üssü olan Kahramanmaraş'ta, deprem şehitliğindeki yayında göz yaşlarına hakim olamadı.
6.02.2024 Gündem
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu
Gaziantep'te polis helikopteri kaza kırıma uğradı! 2 pilot şehit oldu Gaziantep’te Emniyet Müdürlüğü’ne ait polis helikopteri Nurdağı ilçesinde kırsal alanda kaza kırıma uğradı. Düşen helikopterde bulunan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen ve Sözleşmeli Pilot Levent Öztürk şehit olurken, bir teknisyen yaralandı. Şehit pilotlar ve yaralı teknisyen, ekiplerin çalışması sonucu enkazdan çıkarılarak, Gaziantep Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Kaza bölgesi jandarma tarafından güvenlik çemberine alınırken, uzman ekip çalışma başlattı.
4.02.2024 Gündem
İstanbul-Antalya seferini yapan THY uçağına yıldırım isabet etti
İstanbul-Antalya seferini yapan THY uçağına yıldırım isabet etti İstanbul-Antalya seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti.
29.01.2024 Gündem
Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Polis ekipleri devreye girdi
Bursa'da mağaza açılışında izdiham! Polis ekipleri devreye girdi Bursa'da ev eşyaları ve aletleri satan mağaza, açılışa özel kampanya düzenleyince izdiham yaşandı. Sabah saatlerinde toplanan kalabalık uzun kuyruklar oluştururken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
27.01.2024 Gündem
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır?
Beta Balığı Özellikleri Nelerdir? Beta Balığı Nasıl Beslenir, Bakımı Nasıl Yapılır? Özellikle görsel açıdan en sevilen ve akvaryumlarda beslenen balıklar içerisinde Beta balığı yer alır. Geniş kuyruğu ve yüzgeç kısımları ve farklı renkleri ile oldukça hoş bir görüntü ortaya çıkarır. Aynı zamanda kendine özgü özellikleri doğrultusunda farklı bir balık türüdür.
23.01.2024 Eğitim
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu Ankara'da taksi ücret tarifelerine zam yapılması kararının ardından taksiciler, taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu.
19.01.2024 Ekonomi
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü
Ümraniye'de metro çalışması sırasında iki bina çöktü Ümraniye'de çalışma yapılan metro hattında meydana gelen kısmi çökme nedeniyle biri dört diğeri üç katlı iki bina çöktü. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, muhtemel bir çökme riskine karşı bölgede önlem alındı. Çökme anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.
18.01.2024 Gündem
Hematit Taşı Özellikleri Nelerdir? Hematit Taşının En Bilinen Faydaları...
Hematit Taşı Özellikleri Nelerdir? Hematit Taşının En Bilinen Faydaları... Hematit taşı kırılgan ve yumuşak bir taştır. Elinize ilk aldığınız zaman ağır olduğunu hissetseniz de narin bir yapıya sahiptir. Kahverengi, siyah, sarı, gri, kırmızı ve benzer tonlarda renklere sahiptir. Ağır bir taştır bunun nedeni içerisinde bulunan demir mineralinden kaynaklanır.
11.01.2024 Yaşam
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı
Diyarbakır Havalimanı'nda özel jet pistten çıktı Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel jet Diyarbakır Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıktı. Uçağın pistten çıktığı alana ekipler sevk edildi.
30.12.2023 Gündem
Anka 3 özellikleri | TUSAŞ Anka 3 havalandı: ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri neler, ağırlığı nedir?
Anka 3 özellikleri | TUSAŞ Anka 3 havalandı: ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri neler, ağırlığı nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin (TUSAŞ) geliştirdiği insansız savaş uçağı ANKA-3'ün, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdiğini duyurdu. İşte ANKA-3 MİUS'un teknik özellikleri ve ağırlığı...
28.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi... Sucuk çok sevilerek tüketilen bir şarküteri ürünüdür. İnce 1 dilim sucuğun 26 kalori içerdiği bilinmektedir. Sucuk yapımında, kıyma, kuyruk yağı, sarımsak, tuz, karabiber, şeker, pul biber bulunmaktadır. Koyun, sığır, manda etlerinden sucuk yapılabilmektedir.
21.12.2023 Sağlık
Zara indirimi ne zaman bitecek Kasım 2023, Zara kasım indirimi saat kaçta bitiyor? Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek?
Zara indirimi ne zaman bitecek Kasım 2023, Zara kasım indirimi saat kaçta bitiyor? Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek? Zara indirim ne zaman bitiyor 2023, Zara indirimi ne zaman bitecek? Black Friday indirimleri devam ederken ZARA'nın kapısında oluşan metrelerce kuyruk gündem oldu. İşte Zara'da indirim ne zamana kadar sürecek, sorusunun yanıtı…
24.11.2023 Ekonomi
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu
İrem Derici’nin parti düzenledi, kapıda kuyruk oldu İrem Derici önceki gece Harbiye’deki Ev adlı mekânda parti verdi. İçeride konuklarının yanı sıra yeni sevgilisi Gökhan Fırat’ı da ağırladı.
17.11.2023 Magazin
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa
Dolmabahçe ve Anıtkabir'de büyük coşku! Ata'ya vefa Vatandaşların dün akın ettiği iki önemli adres vardı: Cumhuriyet’in kurucusu Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu Dolmabahçe ve ebedi istirahatgâhı Anıtkabir. Vatandaşlar, bu önemli günde Ata’ya minnetlerini gösterdi.
30.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı’nda 1 milyon 236 bin TL değerinde tilki kuyruğu yakalandı! 4 valizle geldiler
İstanbul Havalimanı’nda 1 milyon 236 bin TL değerinde tilki kuyruğu yakalandı! 4 valizle geldiler Ticaret Bakanlığı'na bağlı İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan bir çiftin valizlerinde yaptığı aramada, piyasa değeri 1 milyon 236 bin TL olan vakumlanmış halde 10 bin 300 adet tilki kuyruğu ele geçirildi.
12.10.2023 Yaşam
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu
Vatandaşları isyan ettiren yoğunluk! Metrobüs duraklarında uzun kuyruklar oluştu İstanbul'da sabah saatlerinde bazı metrobüs durakları ile üst geçitlerde kalabalık ve uzun kuyruklar oluştu. İşe ve okula gitmek isteyenler dakikalarca metrobüse binebilmek için bekledi. Yoğunluktan şikayet eden Reyhan Özkaya isimli yolcu, "Girişte tabelaya koymuşlar, "Küçükcekmece'ye hoş geldiniz". Bu hoşluğu göstersin bize. Kalabalık değil rezillik artık insanların burnundan getiriyorlar" dedi. Ahmet Hasan ise, "Bu çok büyük bir sıkıntı, çok kalabalık, hem mahalleli rahatsız oluyor." ifadelerini kullandı.
4.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kuyruk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuyruk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.