Kuvvetli Yağmur

Kuvvetli Yağmur

Son dakika kuvvetli yağmur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuvvetli yağmur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuvvetli yağmur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuvvetli Yağmur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuvvetli yağmur gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.394 kuvvetli yağmur haberi bulunmuştur. Tüm kuvvetli yağmur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı
Marmara için 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için kuvvetli yağış uyarısı yaptı.
19.01.2024 Gündem
İstanbul'da 1 gün boyunca yapan yağmur barajlarda büyük artış sağladı
İstanbul'da 1 gün boyunca yapan yağmur barajlarda büyük artış sağladı İstanbul'da yağmur barajlara yaradı. 1 günlük yağışla barajlardaki doluluk oranı yüzde 25.62'den yüzde 31.03'e çıktı. Yüzde 74 doluluk oranıyla en yüksek doluluk oranına sahip baraj Elmalı Barajı olurken, yüzde 9 ile Pabuçdere barajı en düşük doluluk oranına sahip baraj oldu.
30.11.2023 Gündem
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu… Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023 Gündem
Sokağa adım atmayın! Bu hafta sonu çok kuvvetli yağmur geliyor! MGM 21-22 Ekim hava durumu
Sokağa adım atmayın! Bu hafta sonu çok kuvvetli yağmur geliyor! MGM 21-22 Ekim hava durumu Bu hafta sonu planlarınızı iptal edin, sokağa adım atmayın. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava sıcaklıklarının aniden düşeceği zamanı saat vererek paylaştı. Hafta başında Marmara ve Batı Karadeniz'de başlayan sağanak yağış hafta sonu gök gürültülü sağanak halinde olacak. Doğu kesimlerinde dondurucu soğukların beklendiği Türkiye'de kar yağışı için tarih de uzmanların radarına girdi. Peki bu hafta sonu yağmur yağacak mı? İşte 21-22 Ekim 2023 hava durumu...
16.10.2023 Gündem
Yağmur dalgası fena vuracak! Pazartesi başlayıp 3 gün sürecek, Meteoroloji alarm verdi
Yağmur dalgası fena vuracak! Pazartesi başlayıp 3 gün sürecek, Meteoroloji alarm verdi Kuvvetli yağmur dalgası geliyor. Çok sayıda il için uyarı verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 günlük yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Meteoroloji'nin raporuna göre, pazar günü ülke genelinde yazı aratmayan bir hava bekleniyor. Pazartesi günü ise kuzey kesimlere soğuk hava inecek ve sıcaklık 10-12 derece azalacak. İstanbul'da da pazartesi günü sıcaklık 4-5 derecelik düşüşle 20 dereceleri görecek. İşta hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
7.10.2023 Gündem
Sağanak İstanbul'u felç etti! Meteoroloji'den yeni alarm verildi
Sağanak İstanbul'u felç etti! Meteoroloji'den yeni alarm verildi Meteoroloji'den İstanbul için yeni alarm verildi. Meteoroloji'nin uyarılarının ardından İstanbul'da dün öğleden sonra başlayan kuvvetli yağmur özellikle Avrupa Yakası'nda etkili oldu. Sele neden olan sağanak yağış kent genelinde trafik yoğunluğuna da yol açtı. Yağış nedeniyle yollar göle dönerken bazı iş yerlerini de su bastı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu raporunu yayınlarken, İstanbul için de yeni bir uyarı yapıldı.
29.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Meclis'in açılışıyla birlikte yeni anayasa girişimlerimizi tekrar başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yargıtay Başkanlığı'nda 2023-2024 Adli Yıl Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulunarak, "Hukuk devleti hepimizin ortak hedefi ve kırmızı çizgisidir. Toplumdan gelen serzenişlerin önüne geçmek hepimizin görevidir. Hiçbir vatandaşımız adliyenin adalet kapısı olduğundan şüpheye kapılmamalı, hakkını huzuru kalple aramalı. Bunun için hukukun üstünlüğünden taviz veremeyiz" dedi.
1.09.2023 Gündem
Arabuluculuk bürolarında ilk gün yoğunluğu! Vatandaşlar akın etti
Arabuluculuk bürolarında ilk gün yoğunluğu! Vatandaşlar akın etti Ev sahibi ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıkların kısa sürede çözülmesi için bugün yürürlüğe giren arabuluculuk bürolarında yoğunluk dikkat çekti.
1.09.2023 Yaşam
Ekonominin 3 yıllık yol haritası ne? Orta vadeli program Eylül’de açıklanacak
Ekonominin 3 yıllık yol haritası ne? Orta vadeli program Eylül’de açıklanacak Ekonominin 3 yıllık yol haritasının Eylül’ün ilk haftası netleşmesi bekleniyor. Orta vadeli program için artık son rötuşlar atılıyor. Peki temel hedef ne?
1.09.2023 Ekonomi
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Kuvvetli yağmur geliyor, hava sıcaklıkları düşecek, işte hava durumu raporu
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Kuvvetli yağmur geliyor, hava sıcaklıkları düşecek, işte hava durumu raporu Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, kuvvetli yağışlı hava dalgası geliyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen de yaptığı son açıklamada hafta sonu yağmur beklediğini belirterek, "Hafta sonu Marmara, Ege, Batı Karadeniz'e yağmur geliyor. Yağışla birlikte sıcaklıklar batıda 5-6 derece azalacak." diye konuştu. Öte yandan İstanbul'da bugün sabah saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olacağı uyarısı yapıldı. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
1.09.2023 Yaşam
Meteoroloji'den kuvvetli yağmur açıklaması! İller belli oldu: İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya
Meteoroloji'den kuvvetli yağmur açıklaması! İller belli oldu: İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya Meteoroloji hava durumu son dakika... Sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Yaz mevsimi gelmesine rağmen çok sayıda kentte kuvvetli yağışlar etkisini gösteriyor. Sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiliyor. MGM, son dakika uyarılarda bulunarak kuvvetli yağış alarmı veriyor. Önümüzdeki günlere ilişkin de hava durumu tahminini Meteoroloji Genel Müdürlüğü duyurdu. İşte detaylar...
15.06.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika sel ve sağanak yağmur uyarısı! İller belli oldu: İstanbul, Ankara, İzmir
Meteoroloji son dakika sel ve sağanak yağmur uyarısı! İller belli oldu: İstanbul, Ankara, İzmir Meteoroloji son dakika uyardı. Hava durumu ile ilgili flaş bir gelişme yaşanıyor. Kuvvetli yağmur için tarih verildi. Sağanak yağmurun etkili olacağı iller açıklandı. Sel ve su taşkını uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre çok sayıda ilde kuvvetli yağış bekleniyor. 32 ilde hayat felç olacak. Uzman isim yağışların ne kadar süre devam edeceğini açıkladı. Meteoroloji sel ve su taşkınına karşı vatandaşları uyardı. Çok sayıda il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Muğla, Aydın, Çanakkale, Mersin, Adana sağanak yağmur bekleniyor mu? İşte tüm detaylar...
13.06.2023 Gündem
Ankara'da afet alarmı verildi! Yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı
Ankara'da afet alarmı verildi! Yollar göle döndü, araçlar mahsur kaldı Meteoroloji'nin 20 kent için sağanak yağış uyarısının ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi kent için afet uyarısında bulundu. Etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı. Öte yandan Ankara Valiliği'nden şiddetli yağışlarla ilgili açıklama yaptı.
30.05.2023 Gündem
Kış tekrar geldi! Kuvvetli yağmur, sel ve dolu uyarısı, Meteoroloji son dakika duyurdu
Kış tekrar geldi! Kuvvetli yağmur, sel ve dolu uyarısı, Meteoroloji son dakika duyurdu Yağışlar yeniden başlıyor. 25 kent için sarı ve turuncu uyarı yapıldı. Meteoroloji son dakika hava durumu tahminlerini duyururken, peş peşe 'yağışlara dikkat' uyarıları da geldi. Batı bölgelerde ve Güneydoğu kesimlerinde yağışlar şiddetini artıracak. Sel, su baskını, yıldırım, yerel küçük çaplı dolu ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklar yaşanabilir. İşte o iller ve son dakik hava durumu değerlendirmeleri...
29.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Senet borcu olan herkesi ilgilendiren karar! İmzalarken dikkat: Tamamen geçersiz sayılıyor
Senet borcu olan herkesi ilgilendiren karar! İmzalarken dikkat: Tamamen geçersiz sayılıyor Senet borcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ticari hayatın tartışılan konularından olan teminat senedine dair emsal nitelikte bir karara imza attı. Yüksek Mahkeme’den senette yazılı “teminattır” kelimesi ile ilgili dikkat çeken bir karar geldi.
29.05.2023 Gündem
İzmir'de sağanak; Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda iş yerlerini su bastı
İzmir'de sağanak; Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda iş yerlerini su bastı İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle Tarihi Kemeraltı Çarşısı'ndaki handa iş yerlerini su bastı.
18.05.2023 Gündem
Edirne'de kuvvetli yağmur! Evleri su bastı, araçlar yolda kaldı
Edirne'de kuvvetli yağmur! Evleri su bastı, araçlar yolda kaldı Edirne'de öğle saatlerinden sonra başlayan yağmur etkisini artırınca suyla kaplanan cadde ve sokaklarda bazı araçlar mahsur kaldı, evleri su bastı. Caddede suya gömülen aracında mahsur kalan bir kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.
17.05.2023 Yaşam
Çok kuvvetli yağmur başlıyor, saati belli oldu! Meteoroloji il il son dakika açıkladı
Çok kuvvetli yağmur başlıyor, saati belli oldu! Meteoroloji il il son dakika açıkladı Hava durumu son dakika! Kuvvetli yağış ve fırtına başlıyor. Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi ve saat verildi. Mayıs ayının ortasına gelindi ancak yağışlar ve soğuk hava etkisini devam ettiriyor. Önümüzdeki 5 gün için de hava durumu raporu yayınlandı. MGM harita paylaşarak duyurdu. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
14.05.2023 Gündem
76 ilde dolu yağışı ve kuvvetli yağmur başlıyor! Havalar serin olacak, kritik 'mayıs' uyarısı
76 ilde dolu yağışı ve kuvvetli yağmur başlıyor! Havalar serin olacak, kritik 'mayıs' uyarısı Son dakika hava durumu! 76 ilde kuvvetli yağışlar ve dolu etkisini gösterecek. Meteoroloji'den ve uzman isimden yeni hava durumu açıklaması geldi. Havalar yağışlı, hala devam ediyor. Pek çok bölgemizde şiddetli dolu yağışları gerçekleşiyor. Havalar da serin şekilde seyrediyor. Sıcaklıklar hala bahar değerlerinde değil. Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? Hangi illerde yağmur başlıyor? İşte son dakika hava durumu tahminleri...
11.05.2023 Gündem
Kan şekerini çok hızlı dengeliyor! Diyabet hastaları için şifa
Kan şekerini çok hızlı dengeliyor! Diyabet hastaları için şifa Diyabet, tüm dünyada önde gelen sağlık sorunlarından biri. Yaşam stilinde yapılacak basit değişiklikler bu kronik rahatsızlıktan kurtulmanın da en önemli detayını oluşturuyor. Yapılan bir araştırmaya göre, hiç beklemediğiniz bir sebze, tüketimden sonraki 120 dakika içerisinde kan şekeri seviyelerinde ciddi bir düşüş sağlayabiliyor.
6.05.2023 Sağlık
Meteoroloji il il son dakika uyardı! Fırtına ve kuvvetli yağmur başlıyor, saat verildi
Meteoroloji il il son dakika uyardı! Fırtına ve kuvvetli yağmur başlıyor, saat verildi Hava durumu son dakika! Kuvvetli yağış ve fırtına başlıyor. Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi ve saat verildi. Mayıs ayı geldi çattı ancak yağışlar ve soğuk hava etkisini devam ettiriyor. Bazı iller için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Önümüzdeki 5 gün için de hava durumu raporu yayınlandı. MGM harita paylaşarak duyurdu. İşte son dakika hava durumu tahminleri...
6.05.2023 Gündem
Kiracı milyonları ilgilendiren karar! Süreyi kaçırmayın, evden çıkarılabilirsiniz
Kiracı milyonları ilgilendiren karar! Süreyi kaçırmayın, evden çıkarılabilirsiniz Kiracı milyonları ilgilendiren olay Antalya’da yaşandı. Mahkeme tarafından gönderilen tahliye taahhütnamesini muhtarlıktan geç alarak itiraz süresini kaçıran kadının eşyaları dışarıda kaldı. Yaşadıkları karşısında şaşıran kadın, “Bu vicdana sığmıyor, 1 gün izin istedim bir yer bulmak için, 'Kira sözleşmem Ağustos’ta bitiyor' dedim, kabul etmediler. Getirdikleri elamanlarla yarım saat içinde eşyalarımı evden dışarı çıkardılar” dedi.
29.04.2023 Yaşam
Çok kuvvetli yağmur başlıyor! 20 il için sarı uyarı verildi, Meteoroloji son dakika açıkladı
Çok kuvvetli yağmur başlıyor! 20 il için sarı uyarı verildi, Meteoroloji son dakika açıkladı Son dakika hava durumu açıklaması. Yağışlar çok kuvvetli geliyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyrediyor. Mayıs ayına günler kala havalar kapalı ve yağışlı. Bazı illerde kar da etkili oluyor. Önümüzdeki günlere ilişkin hava durumu tahminleri MGM tarafından harita ile paylaşıldı. 20 ile bugün için kodlu uyarı yapıldı. İşte Meteoroloji'nin son dakika hava durumu değerlendirmeleri...
29.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuvvetli Yağmur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuvvetli yağmur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.