Kumsal

Kumsal

Son dakika kumsal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kumsal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kumsal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kumsal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kumsal gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 kumsal haberi bulunmuştur. Tüm kumsal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Yaşam
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu
Kadıköy canisini mahkemede kendini böyle savundu İstanbul'un Kadıköy ilçesinde kız arkadaşı ile sokakta yürürken çıkan tartışmada öldürülen Davut Atakov (23) cinayeti ile ilgili soruşturma tamamlandı. Cinayet zanlısı Ali Kumsal Şallı'nın müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. Cani Ali Kumsal Şallı ifadesinde Atakov’un elini beline attığını ve silah çıkaracağını sandığını kendisinin de bıçağı korkutmak için sağa sola salladığını söyledi.
8.12.2023 Gündem
Türkiye'nin en uzun kumsalında 200 tür ortaya çıktı: Başka yerde görme şansınız yok!
Türkiye'nin en uzun kumsalında 200 tür ortaya çıktı: Başka yerde görme şansınız yok! Türkiye'nin en uzun sahili olan Hatay'ın Samandağ ilçesinde 14 kilometrelik kumsalda 200 tür bitki yetişiyor.
15.11.2023 Gündem
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı Köpek balıkları neden insanlara daha çok saldırmaya başladı? Uzmanlar konuya açıklık getirdi.
14.07.2023 Dünya
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü Mersin'in tatil beldesi Kızkalesi'nde deniz suyu yaklaşık 100 metre çekildi. Geçen hafta Anamur ve Bozyazı'da çekilen deniz suyu ise yükselip tekrar eski seviyesine ulaştı.
22.02.2023 Yaşam
Depremde ölen Selin öğretmen ile 2 kızı toprağa verildi
Depremde ölen Selin öğretmen ile 2 kızı toprağa verildi Hatay'da, depremde hayatını kaybeden Selin Yavuzatmaca (26) ile kızları Kumsal (4) ve Ada Yavuzatmaca (2), Samsun'un Alaçam ilçesinde toprağa verildi.
18.02.2023 Gündem
Çanakkale'de deniz 20 metre çekildi
Çanakkale'de deniz 20 metre çekildi Çanakkale’de gelgit olaylarına bağlı olarak deniz suyu çekildi, Dardanos sahilinde kıyıdan açığa doğru yaklaşık 20 metrelik bölümde bazı tekneler karaya oturdu.
14.02.2023 Gündem
Deprem sonrası İstanbul'da deniz metrelerce çekildi: Yürümek mümkün değil
Deprem sonrası İstanbul'da deniz metrelerce çekildi: Yürümek mümkün değil Avcılar'daki Ambarlı Sahili'nde bulunan 'Küçük kumsal' olarak bilenen yaz aylarında denize girilen bölgede deniz çekildi. Deniz yaklaşık 15 metre çekilirken daha önce görünmeyen kayalıklar ortaya çıktı.
13.02.2023 Yaşam
Avcılar'da deniz metrelerce çekildi: Daha önce görünmeyen kayalıklar ortaya çıktı
Avcılar'da deniz metrelerce çekildi: Daha önce görünmeyen kayalıklar ortaya çıktı İstanbul Avcılar'da deniz yaklaşık 15 metre çekildi. Denizin çekilmesiyle birlikte daha önce görünmeyen kayalıklar ortaya çıktı.
13.02.2023 Yaşam
Trans bireyin şüpheli ölümüne ilişkin sevgilisi hakim karşısına çıktı! İşte savunması
Trans bireyin şüpheli ölümüne ilişkin sevgilisi hakim karşısına çıktı! İşte savunması Kocaeli’de 5. kattan şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden trans birey Nefes Balkan’ın tutuklu sevgilisi ilk defa hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık, "Olay tarihinde Nefes’le kavga ettik, birbirimize hakaret ettik ancak onu ben öldürmedim. Nefesin cinsiyet değiştiğini bilmiyordum, bilseydim muhatap olmazdım" dedi. Tanıklar ise Tunahan’ın Nefes’e sürekli şiddet uyguladığını söyledi. İşte detaylar...
19.01.2023 Yaşam
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti!
Petek Dinçöz yeni klibinde plajda dans etti! Müziğe geri dönen Petek Dinçöz, klip çekimi için kamera karşısına geçti. Danslarıyla bir döneme damga vuran Dinçöz, yeni klibinde de plajda cesur kıyafetiyle dans etti.
21.11.2022 Magazin
Demet Özdemir kumsal pozuyla beğeni topladı!
Demet Özdemir kumsal pozuyla beğeni topladı! Oğuzhan Koç ile 26 Ağustos'ta nikah masasına oturacak olan oyuncu Demet Özdemir'in düğün hazırlıkları devam ediyor.
22.08.2022 Magazin
İBB plajları bayram etkinlikleri! Kurban Bayramı İBB etkinlikleri nerede?
İBB plajları bayram etkinlikleri! Kurban Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Bayram tatili İBB plajları etkinlikleri ile devam ediyor. Günübirlik tatil imkanı sunan İBB plajları, Kurban Bayramı’nda birbirinden keyifli spor aktivitelerine ev sahipliği yapacak. Bayramda serinlemek isteyen İstanbullular, 11 Temmuz’dan itibaren bir yandan deniz keyfi yaparken diğer yandan da futboldan badmintona ve tenise kadar birçok plaj sporuyla kumsalın tadını çıkaracak. Peki, Kurban Bayramı İBB etkinlikleri nerede? Bayramda İBB plajlarında hangi etkinlikler var? İstanbul Avrupa Yakası plajları nerede? Anadolu Yakası plajları nerede? İşte detaylar…
9.07.2022 Gündem
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat Sahillerde kurulan işletmeler, yasal olmamasına rağmen plajı kullanmak isteyenlerden giriş ücreti talep ediyor. Gözde plajlarda bu ücretler ciddi rakamlara ulaşabiliyor.
18.06.2022 Yaşam
Tatil sezonunun yaklaşmasıyla denizde büyük tehlike! İlk kez ortaya çıktı, giderek artıyor
Tatil sezonunun yaklaşmasıyla denizde büyük tehlike! İlk kez ortaya çıktı, giderek artıyor Tatil ve deniz sezonun açılmasına az bir zaman kala büyük tehlike ortaya çıktı.  Yaklaşık 1 ay önce Çanakkale'de görülen ve zehirli olduğu iddia edilen "pusula denizanası", son günlerde İzmit Körfezi'nde de görülüyor. İşte son dakika haberinin detayları...
21.05.2022 Yaşam
Damla Sönmez kumsal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı...
Damla Sönmez kumsal pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı... Aziz dizisinde 'Dilruba' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Damla Sönmez, tatil sezonunu açtı erken açan ünlülerden... Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, kumsalda verdiği bikinili pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Sönmez'in sahil pozlarına yorum yağdı.
16.05.2022 Magazin
Irmak Ünal aşkını kumsala yazdı! Fiziğiyle dikkat çekti...
Irmak Ünal aşkını kumsala yazdı! Fiziğiyle dikkat çekti... Bali’ye yerleşen oyuncu Irmak Ünal kumsal fotoğraflarıyla dikkat çekti. Fit fiziğiyle göz dolduran Ünal’ın kumsalda kalp yaparak yeni bir aşka yelken açtığı mesajı verdi.
24.04.2022 Magazin
Eda Taşpınar kumsalda uzandığı anları paylaştı!
Eda Taşpınar kumsalda uzandığı anları paylaştı! Sıcak havaları seven Eda Taşpınar, sosyal medya sayfasından sık sık, denizde ve kumsalda verdiği pozları takipçileriyle paylaşıyor. Eda Taşpınar, son olarak mini bikinisiyle kumsalda uzandığı anları yayınladı.
15.03.2022 Magazin
Şevval Şahin kumsalda dans ettiği anları paylaştı!
Şevval Şahin kumsalda dans ettiği anları paylaştı! Manken ve model Şevval Şahin, Instagram sayfasından sıklıkla gösterişli yaşantısını sevenlerinin beğenisine sunuyor. Şevval Şahin, son olarak Kolombiya’da katıldığı kumsal partisinde dans ettiği anları paylaştı. Şevval Şahin formda vücudunu bir kez daha gözler önüne serdi.
6.01.2022 Magazin
Bakan Kurum'dan son dakika  'Kanal İstanbul' açıklaması
Bakan Kurum'dan son dakika 'Kanal İstanbul' açıklaması Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul ile gündeme gelmeye çalışanların ne yazık ki bir tehdit dili kullandığına şahit oluyoruz. Bir bakıyorsunuz müteahhitler tehdit ediliyor, bir bakıyorsunuz devlet kurumları, bakanlık çalışanları, kurumların başındaki yöneticiler tehdit ediliyor, vatandaşlarımız tehdit ediliyor. Bu tehdit dilini kullananlar şunu çok iyi bilmelidir ki bu millet, bu tehditlere kulak asmaz, tehdit edenleri görüyor ve gereken cevabı da verecektir." dedi.
11.11.2021 Ekonomi
Tankere çarpan otomobildeki Kumsal yola fırladı: Aynı aileden 3 yaralı
Tankere çarpan otomobildeki Kumsal yola fırladı: Aynı aileden 3 yaralı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde, park halindeki tankere çarpan otomobildeki Gürkan ile eşi Zümra araçta sıkışırken, 6 yaşındaki kızları Kumsal Acar ise yola fırladı. Yaralı aile tedaviye alındı.
11.09.2021 Yaşam
Antalya'da carettaların ölümünde iki otele 482 bin 790 TL ceza
Antalya'da carettaların ölümünde iki otele 482 bin 790 TL ceza Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, nesli tehlike altında olan caretta carettaların Akdeniz'deki en büyük yaşam alanlarından olan Antalya Belek'te, yumurtadan çıkan 62 yavru deniz kaplumbağasının kumsala konulan ahşap yürüme bandının altında kaldığı ve 71'inin de canlı olarak kurtarıldığı olayda, iki otele toplam 482 bin 790 TL idari ceza uyguladı.
3.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kumsal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kumsal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.