Kuduz

Kuduz

Son dakika kuduz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuduz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuduz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuduz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuduz gelişmeleri de dahil olmak üzere 381 kuduz haberi bulunmuştur. Tüm kuduz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyor
Adana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki çocuktan iyi haber! Mahallesinde hala sokak köpekleri dolaşıyorAdana'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayarak ölümden dönen 5 yaşındaki Abbas Casim, hastanedeki ölüm kalım savaşını kazanarak 18 gün sonra taburcu oldu. Ancak Casim'in yaşadığı yerde hala sokak köpeklerinin bulunması kendisini ve kardeşlerini korkutuyor.
24.07.2024Adana
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'te
Başıboş köpek düzenlemesi Meclis'teBaşıboş sokak köpekleri ile ilgili tartışmalar sürüyor. Bu konuyla ilgili olarak yeni bir adım daha atılıyor. AK Parti'nin başıboş sokak köpeklerine ilişkin hazırladığı teklif, bugün Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda görüşülecek.
17.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak köpekleri teklifi: 17 maddelik teklif hazırladık!
AK Parti'den sokak köpekleri teklifi: 17 maddelik teklif hazırladık!Sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler kanun teklifiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
12.07.2024Gündem
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklama
AK Parti'den sokak hayvanlarıyla ilgili açıklamaAK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, sokak hayvanlarına ilişkin kanun teklifinin hafta sonuna kadar Meclis Başkanlığına sunulacağını söyledi. Güler, kuduz riski taşıyan ve barınaklarda bulunan diğer hayvanlara da zarar veren hayvanların onlara acı vermeden, eziyet çektirmeden ötenazi yoluyla hayatlarına son verilmesi gerektiğini söyledi.
8.07.2024Gündem
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğiz
Görevi devralan Memişoğlu: Koruyucu ve temel sağlık hizmetlerini önceleyeceğizSağlık Bakanlığı görevini Fahrettin Koca'dan devralan Kemal Memişoğlu, "Hem hasta memnuniyeti hem çalışan memnuniyeti önceliklerimizden, bunu daha da geliştirmek istiyoruz. Bunun yanında özellikle hastalanmadan, koruyucu sağlık ve temel sağlık hizmetlerini de önceleyeceğimizi bilmenizi istiyorum." dedi.
2.07.2024Gündem
Kuduz köpekleri toplayıp Ankara'ya getiren şahıs tahliye edildi
Kuduz köpekleri toplayıp Ankara'ya getiren şahıs tahliye edildiŞanlıurfa’daki bir barınakta kuduz olduğu iddia edilen 35 köpeği alıp Ankara'ya taşıyan ve tutuklanan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü Boyacı tahliye edildi.
24.06.2024Gündem
Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha: Vatandaşlar tepki gösterdi
Şanlıurfa'da bir kuduz vakası daha: Vatandaşlar tepki gösterdiŞanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı kırsal Sumaklı Mahallesi'nde saldırgan bir köpeğin kuduz olduğunun belirlenmesi üzerine bölge karantinaya alındı. Kuduz vakalarının bir türlü azalmaması ise vatandaşın tepkisine neden oldu.
21.06.2024Gündem
Niğde'de kuduz karantinası! Valilikten açıklama geldi
Niğde'de kuduz karantinası! Valilikten açıklama geldiNiğde'nin Bor ilçesine bağlı Kemerhisar beldesi, bir kişiyi ısıran sokak köpeğinin kuduz olduğu şüphesiyle karantinaya alındı. Köpeğin ısırdığı vatandaşın tedavisi devam ederken, ölü bulunan köpekten incelenmek üzere numune alındı.
20.06.2024Gündem
AK Parti'den sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili yeni açıklama
AK Parti'den sokak hayvanları düzenlemesiyle ilgili yeni açıklamaSokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemeye ilişkin konuşan AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, "Yasada ötenazi olmak zorunda. Barınaklarda barınma imkanı olmayan, kuduz hastalığı taşıyan ve acılar içerisinde hayatını sürdürmeye çalışan hayvanlarımız var." dedi.
19.06.2024Gündem
Son yol uyutma! Can dostların yasasında son viraj: Sokağa atana 50 bin TL ceza...
Son yol uyutma! Can dostların yasasında son viraj: Sokağa atana 50 bin TL ceza...Yasa teklifine göre öncelikle saldırgan ve kuduz riski taşıyan köpekler toplanacak. Rahabilite edilemeyen ve 1 ay içinde sahiplendirilmeyen köpeklere ötenazi uygulanacak. Hayvanını terk edene ve başka yere götürüp bırakanlara da ağır para cezaları geliyor...
16.06.2024Gündem
Adana'da 14 yaşındaki çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğradı! Şok anlar
Adana'da 14 yaşındaki çocuk başıboş köpeklerin saldırısına uğradı! Şok anlarAdana'da 14 yaşındaki çocuk sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısı sonucu yaralandı. Köpekleri saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
15.06.2024Adana
Bakan Koca'dan sokak köpeklerine ilişkin açıklama: Gönlüm ötanaziden taraf değil
Bakan Koca'dan sokak köpeklerine ilişkin açıklama: Gönlüm ötanaziden taraf değilSağlık Bakanı Fahrettin Koca, sokak köpeklerine yönelik düzenlemeye ilişkin, "Bir tedbir alınması gerektiği, kuduz vakalarının artışından da belli. Peki tedbir ötanazi mi olmalı? Açıkçası insani olarak gönlüm ötanaziden taraf değil" dedi.
11.06.2024Gündem
Şanlıurfa'da 'kuduz' karantinasına alınan mahallede arbede; 3 gözaltı
Şanlıurfa'da 'kuduz' karantinasına alınan mahallede arbede; 3 gözaltıŞanlıurfa'da sokak köpeklerinin toplatılmasına tepki gösteren hayvan hakları savunucuları, karantina altındaki Batıkent Mahallesi'nin muhtarlığı önünde eylem yapıp, muhtarlık binasına 'Dikkat, kuduz risk bölgesi' yazılı tabelayı astı. Bu sırada mahalle sakinleri ile hayvan hakları savunucuları arasında arbede çıktı, 3 kişi gözaltına alındı.
10.06.2024Gündem
Bir kuduz köpek vakası daha! Yolda yürürken bir anda ısırdı
Bir kuduz köpek vakası daha! Yolda yürürken bir anda ısırdıŞanlıurfa'da yolda yürüyen bir vatandaşı ısıran köpeğin kuduz olduğu ortaya çıktı. Vatandaş hastanede tedavi altına alınırken ekiplerin yakaladığı köpek ise öldü.
6.06.2024Gündem
Başıboş sokak köpekleri düzenlemesinin detayları ortaya çıktı!
Başıboş sokak köpekleri düzenlemesinin detayları ortaya çıktı!Başıboş sokak köpekleri düzenlemesinin detayları ortaya çıktı. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sokak köpekleri sorununun çözümü için yapılan çalışmanın çerçevesini anlatarak, "Saldırganlaşan, çeteler halinde dolaşan, kuduz riski olan hayvanlarla ilgili önlem alınacak." dedi. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem
1 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı, mahalle 6 ay karantinaya alındı
1 kişiyi ısıran köpek kuduz çıktı, mahalle 6 ay karantinaya alındıGaziantep'in İslahiye ilçesinde bir kişiyi ısıran köpeğin kuduz olduğu ortaya çıkınca Yolbaşı Mahallesi 6 ay süreyle karantinaya alındı.
29.05.2024Gaziantep
Saldırgan köpek sorunu nasıl çözülecek? Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplenilmesini amaçlıyoruz
Saldırgan köpek sorunu nasıl çözülecek? Erdoğan: Sahipsiz köpeklerin sahiplenilmesini amaçlıyoruzCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Refah'taki görüntülere bakmaya can dayanmıyor. Dünya kanla beslenen vampir Netanyahu'nun barbarlığını izliyor. Ey ABD, bu soykırımdan siz de İsrail kadar sorumlusunuz" dedi. Erdoğan ayrıca sahipsiz sokak köpek sorunun nasıl çözüleceğini açıkladı. İşte detaylar...
29.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? AK Parti'den açıklama geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? AK Parti'den açıklama geldiCumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'ye yapması beklenen ziyaretin tarihine ilişkin AK Parti'den yeni bir açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 'AK Parti’nin bir kampı var. Sanırım Haziran ayının ilk haftası ziyaret gerçekleşebilir.' dedi.
26.05.2024Gündem
Bülent Üstün kimdir? Cemil olabilir mi Cemil, röportajıyla gündem oldu: Kötü Kedi Şerafettin’in yaratıcısı karikatürist Bülent Üstün kaç yaşında, nereli?
Bülent Üstün kimdir? Cemil olabilir mi Cemil, röportajıyla gündem oldu: Kötü Kedi Şerafettin’in yaratıcısı karikatürist Bülent Üstün kaç yaşında, nereli? “Cemil olabilir mi, Cemil?” açıklamasıyla sosyal medyada trend olan Bülent Üstün’ün hayatı merak konusu oldu. YouTube’da yayınlanan Ahsen TV’ye ait sokak röportajında İblis’in cennetteki ismi nedir? sorusuna “Cemil olabilir mi cemil, Suat, Yusuf, Orhan bilemiyorum” cevabını veren Üstün yaşadığı bu olayın hikayesini anlattı. Peki, Bülent Üstün kimdir, kaç yaşında, nereli?
22.05.2024Gündem
Misafirliğe giden anne ve çocuklarına köpek saldırdı: 4 yaralı
Misafirliğe giden anne ve çocuklarına köpek saldırdı: 4 yaralıSivas’ta misafirliğe giderken köpeğin saldırısına uğrayan Nesrin Bektaş ile çocukları Aysima (7) ve İkra Bektaş (3), yaralandı. Köpek, olaya müdahale eden İsa Demir’i de ısırırken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
25.01.2024Gündem
Bakan Koca: Yıllar boyu sürecek yas içindeyiz
Bakan Koca: Yıllar boyu sürecek yas içindeyizSağlık Bakanı Fahrettin Koca Meclis'teki bütçe görüşmelerinde açıklamalarda bulundu. Bakan Koca 6 Şubat depremlerine değinerek "6 Şubat sabahı ülkemiz daha önce görülmemiş bir felaket ile karşı karşıya kaldı. Yıllar boyu sürecek yas içindeyiz" ifadelerini kullandı.
16.12.2023Gündem
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözümKöpekler kimi zaman çevresel etkiler, verilen eğitim hataları veya fiziksel ve ruhsal travmaları nedeniyle sinirli olabiliyor. Bu durumda daha saldırganlaşarak insanlara zarar verebiliyorlar. Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, günde 800 kişinin kuduz şüpheli ısırık vakalarıyla hastanelere müracaat ettiğini belirterek köpek görünce yapılması ve yapılmaması gerekenleri tek tek açıkladı. İşte detaylar...
15.11.2023Yaşam
Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması: Endişe edecek bir durum yok
Bakan Koca'dan Eris varyantı açıklaması: Endişe edecek bir durum yokSağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Eris varyantına yönelik yeni bir tedbir gerekmiyor. Hastalığı artık çok iyi tanıyoruz ve endişe edecek hiç bir durum yok" dedi.
27.09.2023Gündem
İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz' paylaşımlarına yönelik açıklama
İstanbul Valiliği'nden 'Kuduz' paylaşımlarına yönelik açıklamaİstanbul Valiliği tarafından geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, 'Esenyurt'ta Kuduz Paniği' başlıklı paylaşımlar ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, başıboş köpeğin saldırısına uğrayan çocukta kuduz belirtilerinin görüldüğü yönünde paylaşımların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.
21.09.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuduz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuduz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.