Kuaförler

Kuaförler

Son dakika Kuaförler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuaförler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuaförler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuaförler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuaförler gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 kuaförler haberi bulunmuştur. Tüm kuaförler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024?
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024? Bayramın 3. günü kuaförler açık olur mu? Ramazan Bayramı'nda 10, 11, 12 Nisan'da kuaför ve berberlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Berberler ve kuaförler Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Bazı işletmeler inisiyatif alarak bayramda çalışmaya devam ediyor olabilir.
12.04.2024 Yaşam
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Ankara Üniversitesi İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalları ortak projesi olarak 2021 yılında başlayan, 'kuaförlerde mesleksel alerjik hastalıkların değerlendirilmesi' projesi tamamlandı. Proje araştırmacılarından ERÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnsu Yılmaz, "Kuaförler, fırıncılar, boyacılar, mobilyacılar ve inşaat işçileri hem solunumsal hem de cilt hastalıkları açısından risk grubunda olan meslek gruplarıdır. Bunların başında da kuaförler geliyor. Kabaca, 4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor" dedi.
11.01.2024 Gündem
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, savaş sonrası Rusya ve Ukrayna'dan gelen göçün özellikle 2 sektörü etkilediğini belirtip, "Kuaförler ve güzellik salonlarında işler artmış durumda. Yine aynı şekilde fotoğrafçılık sektöründe de ciddi artış olduğu belirtiliyor" dedi. Fotoğrafçı Aytaç Develi de genelde plajlar, tarihi ve doğal alanlarda turistler veya yerleşik yabancılardan yoğun fotoğraf çekimi talebi aldıklarını söyledi.
14.08.2023 Yaşam
Kadınların gelir kapısı oldu! Hem meslek öğrenip hem harçlık alıyorlar
Kadınların gelir kapısı oldu! Hem meslek öğrenip hem harçlık alıyorlar Son yılların popüler mesleği nail art (tırnak sanatı) ve protez tırnak, kadınların gelir kapısı oldu. İzmir Kuaförler ve Manikürcüler Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odasının İstihdam için Meslek Edindirme Projesi (İMEP) çerçevesinde başlattığı nail art ve protez tırnak kursunda kadınlar, hem meslek öğreniyor hem de ders başına harçlık alıyor.
1.07.2023 Ekonomi
Kuaförler bayramda açık mı? 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da (bayramda) berberler ve kuaförler açık mı, çalışıyor mu, bayramda kuaförler kapalı mı?
Kuaförler bayramda açık mı? 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da (bayramda) berberler ve kuaförler açık mı, çalışıyor mu, bayramda kuaförler kapalı mı? Bayramda berber ve kuaförler açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı bugün başladı, 1 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. Bayramda kuaför ve berberleri kullanacaklar bayramda kuaförler açık mı, berberler bayramda kapalı mı? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor.
29.06.2023 Gündem
Salı günü kuaförler kapalı mı, kurban bayramında kuaförler açık mı? Kuaförler hangi günler kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu?
Salı günü kuaförler kapalı mı, kurban bayramında kuaförler açık mı? Kuaförler hangi günler kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu? Kurban Bayramı 27, 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da idrak edilecek. Bayram öncesi kuaföre ya da berbere gidemeyen vatandaşlar, bayram günü kuaför veya berberlerin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, bayramda kuaförler açık mı, salı günü kuaförler kapalı mı? Kuaförler hangi gün kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu?
20.06.2023 Gündem
Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı?
Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı? Berberler ve kuaförlerin kapalı olacağı gün ile ilgili yapılan çalışmada uygulama başlıyor. Berberler ve kuaförlerin haftalık tatil uygulaması ocak ayında yürürlüğe girecek. Türkiye Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu açıklama yaptı. Peki, Berberler pazar günü kapalı mı? Pazar günleri kuaförler açık mı? Berberler ve kuaförler hangi gün kapalı? Berberler ve kuaförlerin haftalık tatili hangi gün? İşte detaylar…
25.12.2022 Ekonomi
Kuaförler ve berberler hangi gün kapalı? Kapanma günleri belli oldu mu? Kuaförler ve berberler Pazar günü açık mı, hangi gün kapalı?
Kuaförler ve berberler hangi gün kapalı? Kapanma günleri belli oldu mu? Kuaförler ve berberler Pazar günü açık mı, hangi gün kapalı? Kuaförler ve berberler çalışma günleri pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Bilindiği üzere Ticaret Bakanlığı kuaför ve berberlerin tatil günü ile ilgili önemli bir karar almıştı. Karara göre, haftada 1 gün berber ve kuaförlerin kapalı olacağı gün ve hangi şartlarda kapanacağının belirlenmesi ise yerel ve bölgesel olarak belirleneceği ifade edilmişti. Özellikle berber ve kuaförlerin Pazar günü tatil yapmaları istenirken, bununla ilgili karar ve çalışma günleri ise valilikler ile meslek kuruluşları tarafından belirlenecek. Peki, Kuaförler ve berberler hangi gün kapalı? Kuaförler ve berberler Pazar günü açık mı, hangi günler açık ve kapalı olacak? İşte detaylar…
27.11.2022 Gündem
Güzellik merkezinde işlem yaptırıp parasını ödemeden kaçan kadınlar iş yeri sahibini isyan ettirdi
Güzellik merkezinde işlem yaptırıp parasını ödemeden kaçan kadınlar iş yeri sahibini isyan ettirdi Antalya’da bir güzellik merkezine gelen iki kadın, 2.5 saat boyunca saçını yaptırıp çeşitli işlemlerden geçtikten sonra yaklaşık 8 bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadınlardan biri “Kahve içeceğim” diyerek dışarıda oturduktan sonra kaçışı kameraya yansırken, soğukkanlı tavırları ise “pes” dedirtti. İş yeri sahibi Ahmet Karaarslan ise, “Gözümüzün içerisine baka baka kaçıyor. ’Bak ben kaçıyorum’ dercesine yapıyor. Bunu artık meslek haline getirdiler” diyerek yaşananlara isyan etti.
31.10.2022 Yaşam
Pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak? Haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğu
Pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak? Haftanın bir günü kapalı olma zorunluluğu Ticaret Bakanlığı 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanmak üzere, kuaför, berber ve güzellik salonu işletmelerinin haftanın bir günü kapalı olması konusundaki kararıyla ilgili yeni bir duyuru yaptı. Peki, Karara göre pazar günü kuaförler açık mı, berberler ve hangi gün kapalı olacak?
29.09.2022 Gündem
Kuaförler pazar günü kapalı mı olacak, ertelendi mi? 1 Ekim'den itibaren kuaförler açık mı? Yeni Ticaret Bakanlığı 1 Ekim kuaför, berber, güzellik salonu kararı!
Kuaförler pazar günü kapalı mı olacak, ertelendi mi? 1 Ekim'den itibaren kuaförler açık mı? Yeni Ticaret Bakanlığı 1 Ekim kuaför, berber, güzellik salonu kararı! Kuaförlerin pazar günü kapalı olacağına yönelik son durum merak ediliyor. Ticaret Bakanlığı 1 Ekim tarihinden itibaren uygulanmak üzere, bu işletmelerin haftanın bir günü kapalı olması konusundaki kararını duyurmuştu. Peki, Kuaförler pazar günü kapalı mı, 1 Ekim’de kuaförler kapalı mı? İşte 1 Ekim Ticaret Bakanlığı kuaför kararı….
29.09.2022 Gündem
Kuaförler ne zaman kapalı? Hafta sonu berber ve kuaförler kapalı mı, açık mı?
Kuaförler ne zaman kapalı? Hafta sonu berber ve kuaförler kapalı mı, açık mı? Kuaförler ve berberler için yeni düzenleme! 1 Ekim'de başlıyor. Ticaret Bakanlığı’nın düzenlemesine göre, berber ve kuaförler haftada bir gün kapalı olacak. Ticaret Bakanlığının, İçişleri Bakanlığı aracılığıyla 81 il valiliğine gönderdiği karara göre, berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın hangi günü kapalı olacağı, sektör temsilcisi meslek kuruluşlarının görüşleri alınmak suretiyle, her ilin kendi dinamikleri içinde valiler tarafından belirlenecek. Peki, Kuaförler ve berberler hangi gün kapalı? Salı günü kuaförler ve berberler açık mı, kapalı mı? Hafta sonu kuaför ve berberler tatil mi? İşte detaylar...
17.09.2022 Ekonomi
Salı günleri kuaförler kapalı mı, kuaförler bugün açık mı?
Salı günleri kuaförler kapalı mı, kuaförler bugün açık mı? 1 Ekim’den itibaren berberler, kuaförler ve güzellik salonları haftada bir izin yapacak. Berberlerin ‘pazar’ kuaförlerin ‘salı’ günü izin yapması genel görüş olurken kararın valiliklere bildirilmesi gerekecek. Peki, Salı günleri kuaförler kapalı mı, kuaförler bugün açık mı?
13.09.2022 Gündem
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor
Haftalık izin kararı! 1 Ekim'de başlıyor Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Haftalık izinler ile ilgili karar verildi. 1 Ekim itibarı ile başlıyor. Erkek berberleri, kadın kuaförleri ve güzellik salonları haftada bir gün dükkanlarını kapatarak haftalık izin yapacak. Genel eğilim berberlerin ‘pazar’ kuaförlerin ‘salı’ günü izin yapmak istediği yönünde.
13.09.2022 Çalışma Hayatı
Berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili flaş karar
Berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili flaş karar Berber, kuaför ve güzellik salonlarını ilgilendiren son dakika kararı! Erzurum berber ve kuaförler odası başkanı Emre Torungil, "1 Ekim'den itibaren hem erkek kuaförleri hem de bayan kuaförleri ve güzellik salonları kapalı olacak" dedi.
7.09.2022 Ekonomi
Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu?
Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu? Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili yeni karar! 1 Ekim’de başlıyor. Haftada bir gün kapalı olacak. Kapalı olacakları günü valilikler karar verecek. Peki, Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Berber, kuaför ve güzellik salonlarının kapalı olduğu gün belli oldu mu? Berberler kuaförler kapanacak mı? ? Kuaförler hangi gün tatil? Berberler hangi gün kapalı? İşte detaylar…
20.08.2022 Ekonomi
Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili haftada 1 kapatma kararı
Berber, kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili haftada 1 kapatma kararı Beber, kuaför ve güzellik salonları 1 Ekim'den itibaren haftanın bir günü kapalı olacak. Bu iş yerlerinin hangi gün kapalı kalacağı Valiler tarafından belirlenecek.
20.08.2022 Gündem
Kuaförlerde fiyat listesi güncellendi! Saç kesimine zam
Kuaförlerde fiyat listesi güncellendi! Saç kesimine zam Kayseri’de erkek kuaförlerinin fiyat listesi güncellendi. Yapılan güncellemede çok büyük değişiklik olmadığını söyleyen Kuaför Mehmet Demirdoğan, "Masraflardan dolayı biz de fiyatlarda artış bekliyorduk" dedi.
19.08.2022 Ekonomi
Berber ve kuaförlerde bayram yoğunluğu erken başladı
Berber ve kuaförlerde bayram yoğunluğu erken başladı İstanbul’da yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar berberlerde ve bayan kuaförlerinde yoğunluk oluşturuyor. Kimi berberler ve kuaförler müşterilerini geri çevirmemek için mesai saatlerini uzatırken kimisi de randevusuz gelen müşterilerine yoğunluk nedeniyle hizmet veremediklerini belirtiyor.
29.04.2022 Yaşam
İndirim yapılıyor! Daha ucuza alabilirsiniz, numaranızı söylemeniz yeterli! Akaryakıt, market, gıda, restoran...
İndirim yapılıyor! Daha ucuza alabilirsiniz, numaranızı söylemeniz yeterli! Akaryakıt, market, gıda, restoran... Anında indirim yapılıyor. Ürünler daha ucuza sunuluyor. Bunun için telefon numaranızı söylemeniz yeterli oluyor. Son dönemde alışveriş maliyetleri her kalemde oldukça artmış durumda. Vatandaşlar da bütçelerine ilişkin en uygun fiyatları bulmak için çeşitli arayışlara giriyor; bunların başında mağaza dolaşmak, indirim dönemlerini takip etmek geliyor. Ancak önemli olan bir yöntem daha var: Sadakat programları... Akaryakıt, market, restoran, otel, havayolu gibi çok sayıda kategoriye etkisi bulunuyor ve fiyatları düşürüyor. Ürünler kartı olanlara daha ucuz sunulurken, bir sonraki alışverişlerde de hatırı sayılır indirimler yapılıyor. Telefon numarasını karşı tarafa söylemeniz yeterli oluyor. Peki nedir bu sadakat kartları? İşte cebinizi rahatlatacak bilgi...
22.04.2022 Ekonomi
Egzamanın oluşmasını engelleyen 8 önlem!
Egzamanın oluşmasını engelleyen 8 önlem! “Dermatit” olan egzama cildi kurutan, kaşıntı ve kabarcıklarla kendini belli eden bir deri hastalığıdır. Toplumda çok sık görülen ve değişik tipleri olan egzama, birden fazla sebebe bağlı olarak görülebiliyor. Kış aylarında nem oranının düşmesi ve soğuk hava nedeniyle daha sık görülen egzamanın tedavi edebilmesi için sorunun kaynağının belirlenmesi önem taşıyor. Dermatoloji Uzmanı Dr. Ayşe Gökçe Tümtürk egzama belirtileri ve korunma yöntemlerini anlattı.
22.02.2022 Sağlık
Yunanistan'da alarm! Koronavirüs vakaları en yüksek seviyeye ulaştı
Yunanistan'da alarm! Koronavirüs vakaları en yüksek seviyeye ulaştı Yunanistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısının, salgının başından bu yana en yüksek seviyeye ulaştığı bildirildi.
5.11.2021 Dünya
Yunanistan'da günlük vaka sayısı en yüksek seviyeye çıktı
Yunanistan'da günlük vaka sayısı en yüksek seviyeye çıktı Yunanistan'da günlük yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayısının salgının başından bu yana en yüksek seviyeye ulaştığı bildirildi.
4.11.2021 Dünya
Hastalara 'varis tedavisini ertelemeyin' uyarısı
Hastalara 'varis tedavisini ertelemeyin' uyarısı Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Cengiz Köksal, varisin tedavi edilmediği takdirde acil bir sağlık sorunu olarak kendini gösterebildiğini ifade etti.
31.08.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kuaförler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuaförler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.