Kuaför

Kuaför

Son dakika kuaför haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuaför ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuaför haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuaför

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuaför gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.363 kuaför haberi bulunmuştur. Tüm kuaför haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti 2024 yılında evlenmenin maliyeti daha da arttı. Evlenmeye karar veren çiftlerin cebinden toplam ne kadar çıkacak belli oldu. Çiftler söz, nişan, kına ve düğün, çeyiz, ev eşyası, gelin ve damat kıyafeti, kuaför masrafları, fotoğraf ve video çekimleri için yüz binlerce lira harcıyor. İşte her şeyiyle ev kurmanın bedeli...
13.04.2024 Ekonomi
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024?
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024? Bayramın 3. günü kuaförler açık olur mu? Ramazan Bayramı'nda 10, 11, 12 Nisan'da kuaför ve berberlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Berberler ve kuaförler Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Bazı işletmeler inisiyatif alarak bayramda çalışmaya devam ediyor olabilir.
12.04.2024 Yaşam
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024 Magazin
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler Adana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024 Adana
Erken emeklilik fırsatı! Tarih 5 yıl önce çekilecek, kritik prim detayı belli oldu
Erken emeklilik fırsatı! Tarih 5 yıl önce çekilecek, kritik prim detayı belli oldu Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonların yüzünü güldüren EYT yasasının ardından emeklilikte ikinci tarihi reform geliyor. Berber, kuaför, marangoz, bakkal, terzilerin de aralarında yer aldığı milyonlarca küçük esnafın emekliliği için gerekli prim gün sayısı SSK'lı çalışanlarla eşitlenecek. İşte emeklilik ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
18.01.2024 Çalışma Hayatı
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor Erciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Ankara Üniversitesi İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalları ortak projesi olarak 2021 yılında başlayan, 'kuaförlerde mesleksel alerjik hastalıkların değerlendirilmesi' projesi tamamlandı. Proje araştırmacılarından ERÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnsu Yılmaz, "Kuaförler, fırıncılar, boyacılar, mobilyacılar ve inşaat işçileri hem solunumsal hem de cilt hastalıkları açısından risk grubunda olan meslek gruplarıdır. Bunların başında da kuaförler geliyor. Kabaca, 4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor" dedi.
11.01.2024 Gündem
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! 7. sınıf aynalar konusu önemlidir ve ayrıntılarıyla açıklanması gerekmektedir. Bu konuda öncelikle ayna nedir? Bilinmesi gerekmektedir. Ayna sözlük anlamı olarak, ışığı yansıtan, nesnelerine görüntüsünü veren arkası sırlı ve cilalı cam ayna olarak ifade edilmektedir. Ayrıca Denizcilikte, küreğin ucunda bulunan yassı bölüm de ayna olarak tanımlanmaktadır. 7. Sınıf aynalar konusu Fen bilimleri ders konusudur. Gözgü olarak da tanımlanan aynaların birden çok çeşidi bulunmaktadır. Aynalar, Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatında Fen Bilimleri konusu kapsamında bulunmaktadır.
26.12.2023 Eğitim
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023 Gündem
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı Mayıs ayında evlenen ve ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çift Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı İspanya’nın meşhur şehri Barcelona’dan ev aldılar.
12.11.2023 Magazin
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler Ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023 Magazin
İşe aldığı çırağın yaptıklarını görünce şok oldu Kediye 50 tekme attı
İşe aldığı çırağın yaptıklarını görünce şok oldu Kediye 50 tekme attı Antalya'da, kuaför çırağı M.A.'nın (14), kendisini tırmaladığı gerekçesiyle 2 yaşındaki kediyi tekmelediği anlar güvenlik kamerasından tespit edildi. 5 dakika 22 saniyelik görüntüde M.A.'nın kediye 50 tekme attığı, 10 defadan fazla duvara ve yere vurduğu görüldü. İş yeri sahibi Mehmet Yiğit (38), durumu polise bildirip, şikayetçi oldu.
6.10.2023 Yaşam
Ojeli tırnaklarıyla oto yıkamacı oldu! Yeni hedefini açıkladı
Ojeli tırnaklarıyla oto yıkamacı oldu! Yeni hedefini açıkladı Antalya'da yaşayan Burçin Başol, 7 yıl önce arkadaşının tavsiyesiyle korku içinde devraldığı oto yıkama işini başarıyla yapıyor. Ojeli tırnaklarıyla oto yıkama, oto kuaför ve pasta cila işi yapan Başol'un en büyük hedefi ise iş yerini büyüterek daha fazla kadına istihdam sağlamak.
29.09.2023 Yaşam
Ezgi Mola kuaför mağduru oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti: "Böyle de göndermezsin ama"
Ezgi Mola kuaför mağduru oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti: "Böyle de göndermezsin ama" Doğum yapmayı bekleyen sevilen oyuncu Ezgi Mola, sosyal medyadan kuaförlerle ilgili isyan etti. Kısa saçlarına maşa yaptırmak isteyen ünlü oyuncu kuaföre 'Müşteriyi de böyle göndermezsin ama' diyerek sitem etti.
14.09.2023 Magazin
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor
Resmen talep yağıyor! Asgari ücretle çalışacak personel bulunmuyor Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, savaş sonrası Rusya ve Ukrayna'dan gelen göçün özellikle 2 sektörü etkilediğini belirtip, "Kuaförler ve güzellik salonlarında işler artmış durumda. Yine aynı şekilde fotoğrafçılık sektöründe de ciddi artış olduğu belirtiliyor" dedi. Fotoğrafçı Aytaç Develi de genelde plajlar, tarihi ve doğal alanlarda turistler veya yerleşik yabancılardan yoğun fotoğraf çekimi talebi aldıklarını söyledi.
14.08.2023 Yaşam
İstanbul’da saç bakımı dolandırıcılığı kamerada
İstanbul’da saç bakımı dolandırıcılığı kamerada Avcılar’da kuaföre gelerek saatlerce bakım yaptıran bir kadın, bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadın, işlem ücretini dükkan sahibinin banka hesabına göndereceğini söyleyerek kayıplara karıştı. Kadının bakım yaptırdığı ve hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkarak gittiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
3.08.2023 Haber
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’
Saç bakımı dolandırıcılığı kamerada! ‘Banka hesabına gönderirim’ Avcılar’da kuaföre gelerek saatlerce bakım yaptıran bir kadın, bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadın, işlem ücretini dükkan sahibinin banka hesabına göndereceğini söyleyerek kayıplara karıştı. Kadının bakım yaptırdığı ve hiçbir şey olmamış gibi dükkandan çıkarak gittiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
3.08.2023 Yaşam
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife...
Berber ve kuaför fiyatlarına zam geldi! İşte semt semt yeni tarife... Berber fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Berber fiyatlarında yeni tarife belli oldu. Kiralardan temel ihtiyaç malzemelerine kadar pek çok kalemde yapılan zamlara karşın berberler de uzun süre sonra fiyat artışına gitmek zorunda kaldı. Sınırlı düzeyde yapılan zamma rağmen son 6 ayda 10 kişiden 1’i tıraşını evde kendi imkanlarıyla olmaya başladı.
27.07.2023 Ekonomi
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri
15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları ve memleketleri 15 Temmuz şehitleri isimleri, fotoğrafları ve memleketleri hain darbecilere karşı halkın kahramanca memleketi müdafaa ettiği bugün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) içindeki bir grup asker tanklar, helikopterler ve askeri birlikler bazı stratejik noktaları ele geçirmeye çalıştı. Halk büyük bir direniş göstermiş, sokaklara çıkarak tanklara ve askerlere karşı koyup darbe girişiminin başarısız olmasını sağlamıştır. Bu müdafaa sırasında 251 vatandaşımız hayatını kaybetti, binlerce kişi ise yaralandı. Her yıl 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak bugünde şehitlerimizi anmak isteyenler kaç şehit verildiğini, isimlerini ve memleketlerini araştırıyor. Peki, 15 Temmuz şehitleri kaç kişi, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri nedir? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaç kişi öldü? 15 Temmuz'da ölen şehitlerin isimleri, yaşları, meslekleri ve memleketleri…
15.07.2023 Gündem
Erken emeklilik fırsatı! Prim gün sayısı düşürülüyor, 1 milyon kişi yararlanacak
Erken emeklilik fırsatı! Prim gün sayısı düşürülüyor, 1 milyon kişi yararlanacak Emekli olmak için gün sayanlara güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Seçimleri öncesi esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Buna göre, küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşürülecek ve SGK'lılarla eşitlenecek. Söz konusu düzenlemeden kuaför, manav, bakkal, tesisatçı gibi 1 milyon esnaf yararlanacak.
3.07.2023 Çalışma Hayatı
Kuaförler bayramda açık mı? 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da (bayramda) berberler ve kuaförler açık mı, çalışıyor mu, bayramda kuaförler kapalı mı?
Kuaförler bayramda açık mı? 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da (bayramda) berberler ve kuaförler açık mı, çalışıyor mu, bayramda kuaförler kapalı mı? Bayramda berber ve kuaförler açık mı, kapalı mı? Kurban Bayramı bugün başladı, 1 Temmuz Cumartesi günü sona erecek. Bayramda kuaför ve berberleri kullanacaklar bayramda kuaförler açık mı, berberler bayramda kapalı mı? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor.
29.06.2023 Gündem
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı
Sıfır aldığı arabayı ekspertize sokunca şoke oldu! Boyalı ve değişeni çıktı Ümraniye’de bir vatandaş araç bayisinden sıfır olarak aldığı otomobili ekspertize sokunca araçta değişen parçaların bulunduğunu ve bazı kısımlarının boyalı olduğunu öğrendi. Bayi ile iletişime geçen araç sahibi kendisine ücretsiz bakım önerilince bayiye ihtar çekti.
23.06.2023 Yaşam
Salı günü kuaförler kapalı mı, kurban bayramında kuaförler açık mı? Kuaförler hangi günler kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu?
Salı günü kuaförler kapalı mı, kurban bayramında kuaförler açık mı? Kuaförler hangi günler kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu? Kurban Bayramı 27, 28, 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz’da idrak edilecek. Bayram öncesi kuaföre ya da berbere gidemeyen vatandaşlar, bayram günü kuaför veya berberlerin açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, bayramda kuaförler açık mı, salı günü kuaförler kapalı mı? Kuaförler hangi gün kapalı, bayramda kuaförler, berberler, güzellik salonları çalışıyor mu?
20.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuaför ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuaför haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.