Kuaför

Kuaför

Son dakika kuaför haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuaför ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuaför haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuaför

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuaför gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.349 kuaför haberi bulunmuştur. Tüm kuaför haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pazar günü iş yerini açanlara ceza geliyor: Tüm belediyelere yazı gönderildi
Pazar günü iş yerini açanlara ceza geliyor: Tüm belediyelere yazı gönderildi1 Temmuz’dan itibaren Ticaret Bakanlığının kararıyla İstanbul genelindeki esnaf odası, ticaret odası üyesi ve AVM içindeki tüm berber, kuaför ve güzellik uzmanlarının iş yerleri pazar günü kapalı olmaya başladı. Yasağa uymayanlara ilk olarak idari para cezası verilecek. Tekrarı halinde iş yerinin ruhsatı iptal edilecek.
23.07.2024Gündem
Kuaförler pazar günü açık mı, pazar günleri kuaförler kapalı mı? Kuaförler hangi gün kapalı?
Kuaförler pazar günü açık mı, pazar günleri kuaförler kapalı mı? Kuaförler hangi gün kapalı?Kuaför, berber ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Her ilin sektörel yapısı baz alınarak berber, kuaför ve güzellik merkezleri haftanın bir günü kapalı olacak. Peki, kuaförler Pazar günü kapalı mı, kuaförler hangi gün kapalı?
13.07.2024Gündem
Berberler ve kuaförler ne zaman, hangi gün kapalı? Kuaförler ve berberler pazar günü kapalı mı, açık mı?
Berberler ve kuaförler ne zaman, hangi gün kapalı? Kuaförler ve berberler pazar günü kapalı mı, açık mı?Ticaret Bakanlığının berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasının yürürlüğe girmesiyle Ankara ve İstanbul'daki berberler, haftanın bir günü çalışmama kararı aldı. üzenleme ilden ile farklılık gösterecek. Peki, kuaför ve berberler ne zaman, hangi günler kapalı?
10.07.2024Gündem
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?
Neslim Güngen kimdir, eşi İnanç Güngen kim? Gözaltına alınan Neslim Güngen kaç yaşında, nereli?Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Güzellik merkezi sahibi Neslim Güngen eşi İnanç Güngen ile gözaltına alındı. Söz konusu gelişmenin ardından Neslim Güngen hakkında araştırmalar arttı. Neslim Güngen, daha önce de Dilan Polat'ı kendisinin sektöre hazırladığını söylediği sözleriyle gündem olmuştu. Peki, Neslim Güngen kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte merak edilenler...
9.07.2024Gündem
Komşuları öldü diye endişelendiği kadın kuaförde bulundu
Komşuları öldü diye endişelendiği kadın kuaförde bulunduAydın'ın Efeler ilçesinde S.T.'den (80) haber alamayan komşularının ihbarı üzerine ekipler seferber olurken, yapılan incelemede yaşlı kadının kuaför randevusuna yetişme telaşıyla telefonunu evde unutup gittiği ortaya çıktı. Telefonlara cevap vermediği için hayatından endişe edilen 80 yaşındaki kadının kuaförde saçını boyattığını öğrenen mahalle sakinleri derin bir nefes aldı.
8.07.2024Gündem
Engelliye araçta ‘tanım’ değişiyor! Vergi paketinin detayları belli olacak
Engelliye araçta ‘tanım’ değişiyor! Vergi paketinin detayları belli olacakVergi paketi bugün reel sektöre anlatılacak. Paketin ilk haline göre birçok maddenin çıkarıldığı dile getirilirken, çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi, yurtiçi firmalara asgari kurumlar vergisi, asgari gelir vergisi gibi uygulamalar reel sektöre anlatılacak.
1.07.2024Ekonomi
Berber, kuaför ve güzellik salonlarında yeni dönem başladı!
Berber, kuaför ve güzellik salonlarında yeni dönem başladı!Berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması bugün itibarıyla başladı. Valiliklerce belirlenen günlerde kapalı olmadığı tespit edilen iş yerlerine idari yaptırım uygulanacak.
1.07.2024Ekonomi
Kursiyerler görme engellilerin mutluluğuna ortak oldu
Kursiyerler görme engellilerin mutluluğuna ortak olduGaziantep'te eğitim gören Şahinbey Belediyesi Binevler Sosyal Tesisi kuaför kursu öğrencileri, GAP Görme Engelliler okulunda öğrencilerin mezuniyet günü mutluluğuna ortak oldu.
7.06.2024Gaziantep
Gönüllü kuaförlerden okul bahçesinde ücretsiz tıraş! "Değerli hissetsinler istedik"
Gönüllü kuaförlerden okul bahçesinde ücretsiz tıraş! "Değerli hissetsinler istedik"Adana’nın Kozan ilçesinde gönüllü kuaförler okul bahçesinde öğrencileri ücretsiz tıraş etti. Öğrenciler ise yeni model saçlarını çok beğenip mutlu oldu.
23.05.2024Adana
Kemal Doğulu'dan Kadir Doğulu'ya zeytin dalı! 'Belki barışırım'
Kemal Doğulu'dan Kadir Doğulu'ya zeytin dalı! 'Belki barışırım'Stil programlarında yaptığı jürilikle birlikte adını duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki dargınlık halen devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, geçtiğimiz günlerde açıkladığı 'barışma' şartını tekrarladı.
5.05.2024Magazin
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024Magazin
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti2024 yılında evlenmenin maliyeti daha da arttı. Evlenmeye karar veren çiftlerin cebinden toplam ne kadar çıkacak belli oldu. Çiftler söz, nişan, kına ve düğün, çeyiz, ev eşyası, gelin ve damat kıyafeti, kuaför masrafları, fotoğraf ve video çekimleri için yüz binlerce lira harcıyor. İşte her şeyiyle ev kurmanın bedeli...
13.04.2024Ekonomi
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024?
Kuaförler açık mı, bayramdan sonra kuaförler ne zaman açılacak? Kuaförler bayramında kaçıncı günü açık 2024?Bayramın 3. günü kuaförler açık olur mu? Ramazan Bayramı'nda 10, 11, 12 Nisan'da kuaför ve berberlerin açık olup olmadığı merak ediliyor. Berberler ve kuaförler Ramazan Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle kapalı olacak. Bazı işletmeler inisiyatif alarak bayramda çalışmaya devam ediyor olabilir.
12.04.2024Yaşam
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!
Kemal Doğulu'dan küs olduğu kardeşine imalı gönderme!Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran modacı, kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu ile oyuncu kardeşi Kadir Doğulu arasındaki küslük devam ediyor. "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz" diyen Kemal Doğulu, çok konuşulacak 'barışma' şartını açıkladı.
7.04.2024Magazin
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettiler
Ayrılan sevgililerin dövme sildirme telaşı! Akın ettilerAdana'da 14 Şubat Sevgililer Gününde, sevgilisinin ismini dövme yaptıran daha sonrada ayrılan şahıslar dövme sildirme telaşına kapıldı.
15.02.2024Adana
Erken emeklilik fırsatı! Tarih 5 yıl önce çekilecek, kritik prim detayı belli oldu
Erken emeklilik fırsatı! Tarih 5 yıl önce çekilecek, kritik prim detayı belli olduEmeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonların yüzünü güldüren EYT yasasının ardından emeklilikte ikinci tarihi reform geliyor. Berber, kuaför, marangoz, bakkal, terzilerin de aralarında yer aldığı milyonlarca küçük esnafın emekliliği için gerekli prim gün sayısı SSK'lı çalışanlarla eşitlenecek. İşte emeklilik ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor
4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyorErciyes Üniversitesi (ERÜ) ile Ankara Üniversitesi İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalları ortak projesi olarak 2021 yılında başlayan, 'kuaförlerde mesleksel alerjik hastalıkların değerlendirilmesi' projesi tamamlandı. Proje araştırmacılarından ERÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İnsu Yılmaz, "Kuaförler, fırıncılar, boyacılar, mobilyacılar ve inşaat işçileri hem solunumsal hem de cilt hastalıkları açısından risk grubunda olan meslek gruplarıdır. Bunların başında da kuaförler geliyor. Kabaca, 4 kuaförden birinde alerjik cilt hastalıkları görülebiliyor" dedi.
11.01.2024Gündem
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
7. Sınıf Aynalar: Aynalar Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!7. sınıf aynalar konusu önemlidir ve ayrıntılarıyla açıklanması gerekmektedir. Bu konuda öncelikle ayna nedir? Bilinmesi gerekmektedir. Ayna sözlük anlamı olarak, ışığı yansıtan, nesnelerine görüntüsünü veren arkası sırlı ve cilalı cam ayna olarak ifade edilmektedir. Ayrıca Denizcilikte, küreğin ucunda bulunan yassı bölüm de ayna olarak tanımlanmaktadır. 7. Sınıf aynalar konusu Fen bilimleri ders konusudur. Gözgü olarak da tanımlanan aynaların birden çok çeşidi bulunmaktadır. Aynalar, Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatında Fen Bilimleri konusu kapsamında bulunmaktadır.
26.12.2023Eğitim
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştüSosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023Gündem
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TL
Güzellik sektörüne Dilan Polat darbesi! İtibar kaybı başladı, aylık kazanç: 150 bin TLDilan-Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından patlayan güzellik fenomenleri balonu, en çok gerçek güzellik sektörü emekçilerini vurdu. 100 bin kayıtlı salon ve 300 bin kişinin faaliyet gösterdiği sektörün gerçek uzmanları ayakta. Güzellik uzmanları, “Bu iş gerçek eğitimli insanların işi. Sosyal medyadan beğenilip alınacak bir hizmet değil” derken 1.5 milyar dolarlık alanı 600 fenomenin temsil edemeyeceğini söylüyorlar.
18.11.2023Gündem
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattı
Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı, Barcelona’dan ev aldı! Fiyatı dudak uçuklattıMayıs ayında evlenen ve ilk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çift Ezgi Mola ve Mustafa Aksakallı İspanya’nın meşhur şehri Barcelona’dan ev aldılar.
12.11.2023Magazin
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derler
Lerzan Mutlu'dan şaşırtan açıklama: Bana 'yılan terbiyecisi' derlerÜnlü şarkıcı Lerzan Mutlu, geçtiğimiz gün Etiler'de yer alan bir kuaförden çıkarken görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mutlu, sahte sosyal medya hesapları konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.10.2023Magazin
İşe aldığı çırağın yaptıklarını görünce şok oldu Kediye 50 tekme attı
İşe aldığı çırağın yaptıklarını görünce şok oldu Kediye 50 tekme attıAntalya'da, kuaför çırağı M.A.'nın (14), kendisini tırmaladığı gerekçesiyle 2 yaşındaki kediyi tekmelediği anlar güvenlik kamerasından tespit edildi. 5 dakika 22 saniyelik görüntüde M.A.'nın kediye 50 tekme attığı, 10 defadan fazla duvara ve yere vurduğu görüldü. İş yeri sahibi Mehmet Yiğit (38), durumu polise bildirip, şikayetçi oldu.
6.10.2023Yaşam
Ojeli tırnaklarıyla oto yıkamacı oldu! Yeni hedefini açıkladı
Ojeli tırnaklarıyla oto yıkamacı oldu! Yeni hedefini açıkladıAntalya'da yaşayan Burçin Başol, 7 yıl önce arkadaşının tavsiyesiyle korku içinde devraldığı oto yıkama işini başarıyla yapıyor. Ojeli tırnaklarıyla oto yıkama, oto kuaför ve pasta cila işi yapan Başol'un en büyük hedefi ise iş yerini büyüterek daha fazla kadına istihdam sağlamak.
29.09.2023Yaşam
Ezgi Mola kuaför mağduru oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti: "Böyle de göndermezsin ama"
Ezgi Mola kuaför mağduru oldu! Sosyal medya hesabından isyan etti: "Böyle de göndermezsin ama"Doğum yapmayı bekleyen sevilen oyuncu Ezgi Mola, sosyal medyadan kuaförlerle ilgili isyan etti. Kısa saçlarına maşa yaptırmak isteyen ünlü oyuncu kuaföre 'Müşteriyi de böyle göndermezsin ama' diyerek sitem etti.
14.09.2023Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kuaför ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuaför haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.