Kritik Karar

Kritik Karar

Son dakika kritik karar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kritik karar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kritik karar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kritik Karar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kritik karar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.637 kritik karar haberi bulunmuştur. Tüm kritik karar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti
Van'da mazbata DEM Parti'ye verilecek! YSK itirazı kabul etti YSK, DEM Parti’nin itirazını kabul etti, Van’da mazbata DEM Partili Abdullah Zeydan’a verilecek.
3.04.2024 Gündem
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan altın alımı için kritik karar Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ziraat Bankası ve Vakıfbank'a yetkilendirilmiş kuyum işletmelerinin ihtiyaçlarının karşılanmasını teminen işlenmemiş altın ithalatı kotası tahsis etti.
27.03.2024 Ekonomi
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak 1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek. Döviz dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılışları ve vade sonunda yenileme devam edecek.
29.12.2023 Ekonomi
Eminönü’ne girişler artık ücretli olacak! Türkiye'de bir ilk olacak
Eminönü’ne girişler artık ücretli olacak! Türkiye'de bir ilk olacak İstanbul’un trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen, insan ve çevre odaklı “İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı”nın (SKUP) tanıtımı dün yapıldı.
13.12.2023 Gündem
Parası olan milyonlar saat 22:00'ye odaklandı! İşte beklenen kritik karar
Parası olan milyonlar saat 22:00'ye odaklandı! İşte beklenen kritik karar ABD Merkez Bankası Fed bu gece faiz kararını açıklayacak. Fed'in faizi sabit tutması beklenirken faiz indirme politikasına yönelik Fed Başkanı Jerome Powell'ın vereceği mesajlar merakla takip edilecek. Fed'in faiz kararı öncesinde altın fiyatları da düşüşe geçti.
13.12.2023 Ekonomi
Cengiz Ünder hüsranı! İsmail Kartal kararını verdi, kadro dışı bıraktı
Cengiz Ünder hüsranı! İsmail Kartal kararını verdi, kadro dışı bıraktı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de takımdan bir süredir sakatlığı nedeniyle ayrı kalan Cengiz Ünder'den yeni haber var. Son olarak teknik direktör İsmail Kartal'dan yıldız isim için Hatayspor maçı öncesi kritik karar geldi. İşte detaylar...
18.10.2023 Fenerbahçe
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı
YÖK'ten kritik karar! Değişliğe gidildi, Resmi Gazete'de yayımlandı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı özel öğrencilik ve çift anadal programlarının işleyişinde değişikliğe gitti.
27.09.2023 Eğitim
İstanbul'daki sıfır araba stokçuları görüntülendi! Ormana bile saklamışlar
İstanbul'daki sıfır araba stokçuları görüntülendi! Ormana bile saklamışlar Türkiye genelinde bayilerdeki sıfır araç sıkıntısı devam ederken, İstanbul'un çeşitli noktalarında stoklanan araçlar dikkat çekti. Eyüpsultan'da otoyol kenarında, Zeytinburnu'nda ise bir otoparkta stoklanan araçlar, drone ile görüntülendi Sıfır otomobil satışı gerçekleştiren bir bayinin ise el altından ücret alarak dolandırıcılık yaptığı ortaya çıktı.
20.07.2023 Gündem
Gram altında son dakika sürprizi! Kritik karar geldi, uzman isim yeni zirveyi açıkladı
Gram altında son dakika sürprizi! Kritik karar geldi, uzman isim yeni zirveyi açıkladı Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Üst üste tarihi rekorlar kıran gram altın, yeni döneme giriyor. Altın gram fiyatı, ons ve dolar kuru tarafından bulduğu destekle 1734 TL'ye yükselerek tarihi rekorunu kırdı. ABD'de beklentilerin altında gelen enflasyon verisi sonrası Fed'den agresif faiz artırım beklentisi azaldı. Merkez Bankası kararı sonrası altın fiyatları yükseliş trendini güçlendirdi. Altın piyasasında yaşanan bu hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi. Altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? İşte son dakika gelişmeleri ve canlı altın fiyatları...
20.07.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında yeni 'ralli' olabilir! Gram altındaki tarihi zirve sonrası son dakika tahmini geldi
Altın fiyatlarında yeni 'ralli' olabilir! Gram altındaki tarihi zirve sonrası son dakika tahmini geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları uçuşa geçti, yeni zirve için flaş tahminler yapıldı. Yeni haftada altın fiyatlarının ne seviyede olacağın merak konusu olmuştu. Altın yatırımcısını ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Gram altın fiyatı yeni haftada rekor seviyeleri test ederken, yurt dışında ons altın fiyatı kararsız bir seyir izliyor. Bugün ise kritik karar açıklanacak. Peki piyasalarda beklentiler neler? Bugün çeyrek altın, gram altın, yarım altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç lira? İşte detaylar...
14.06.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Kritik karar sonrası gram ve çeyrek altın için flaş tahmin geldi
Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Kritik karar sonrası gram ve çeyrek altın için flaş tahmin geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatlarıyla ilgili tahmin yapıldı. Fed’in 25 baz puanlık faiz artışı altın fiyatlarını uçurdu. Ons ve gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Ons fiyatı karar sonrası uluslararası piyasalarda tüm zamanların en yükseğini gördü. Gram altın da rekor tazeledi. Uzman isim ise yatırımcıya kritik uyarıda bulunarak önümüzdeki süreçte yatırımcıyı nelerin beklediğine dikkat çekti. Peki, 7 Mayıs 2023 Pazar günü çeyrek altın alış ve satış fiyatı ne kadar, gram altın kaç TL? İşte 7 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları...
7.05.2023 Ekonomi
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı
Ünlü gece kulübünün önünde dehşet! Bekleyenlere aracıyla daldı İstanbul’un tanınmış gece kulüplerinden birinde eğlendikten sonra çıkışta kavgaya karışan Özcan Şahin, bar önünde bekleyen kişilerin üzerine aracıyla daldı. Kavgayla ilgisi olmayan vale Ali Sedat Özkan ölürken, menajer Roşan Özbek yaralandı.
7.05.2023 Yaşam
EYT ile emekli olanlarla ilgili SGK'dan bayram ikramiyesi açıklaması! Ödeme tarihleri belli oldu
EYT ile emekli olanlarla ilgili SGK'dan bayram ikramiyesi açıklaması! Ödeme tarihleri belli oldu EYT ile emekli olan milyonlara müjdeli haber geldi. Emeklilerin aldığı ikramiye tutarı Ramazan Bayramı itibarıyla 1100 liradan yüzde 82 oranında artışla 2000 liraya çıkarılmıştı. İkramiye ödemeleri ile ilgili son dakika açıklaması geldi. SGK’dan EYT kapsamında emekli olanlarla ilgili Ramazan Bayramı ikramiyeleri ile ilgili tarih verdi.
7.05.2023 Ekonomi
Özel sektör çalışanlarına güzel haber! 1 saat bile çalışsanız yetiyor
Özel sektör çalışanlarına güzel haber! 1 saat bile çalışsanız yetiyor Özel sektör çalışanları yakından ilgilendiren haber. Yargıtay kritik karar imza attı. 1 saat bile çalışsanız yeterli olacak. Yargıtay 9. Hukuk Dairesi, milli ve dini bayram günlerinde bir saat bile çalışan işçinin tam yevmiye hak ettiğine hükmetti. Milyonlarca özel sektör çalışanını yakından ilgilendiren karar, emsal teşkil edecek. İşte haberin detayları...
24.04.2023 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Fransa'yı savaş alanına çeviren yasa Anayasa Mahkemesi'nde onaylandı
Fransa'yı savaş alanına çeviren yasa Anayasa Mahkemesi'nde onaylandı Fransa Macron yönetiminin emeklilik yasası sonra protestolara sahne olmuş ülke savaş alanına dönmüştü. Fransa'da bugün herkesin gözü kulağı Anayasa Mahkemesi’nin vereceği karardaydı. Mahkeme, Macron yönetiminin meclis onayı almadan kabul ettiği emeklilik yaşını 62'den 64'e yükselten yasayı onayladı.
14.04.2023 Dünya
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Ankara kulislerinde hareketlilik sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı'na ilişkin son bilgileri aktardı.
3.04.2023 Gündem
Altın fiyatları için çarpıcı tahmin geldi! Piyasaların gözü kulağı kritik FED faiz kararında
Altın fiyatları için çarpıcı tahmin geldi! Piyasaların gözü kulağı kritik FED faiz kararında Altın fiyatları rekor seviyelerden sonra düşüşe geçti. 22 Mart 2023 itibarıyla gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları en çok merak edilen konular arasında. Altın yatırımcılarının gözü kulağı bugün açıklanacak FED faiz kararında olacak Peki ABD Merkez Bankası ne karar verecek? Kritik karar beklenirken altın fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi.
22.03.2023 Ekonomi
Aksaray ve Amasya ile ilgili kritik karar!
Aksaray ve Amasya ile ilgili kritik karar! Aksaray ve Amasya'da bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.02.2023 Ekonomi
'Kıdem tazminatı' ilgili kritik karar! Dikkat çeken avans detayı
'Kıdem tazminatı' ilgili kritik karar! Dikkat çeken avans detayı EYT ile emekli olmak için gün sayan milyonlarca çalışanı ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay, işçinin iş sözleşmesi feshedilmediği halde çeşitli sebeplerle kıdem tazminatı adı altında yapılan ödemelerle ilgili emsal bir kararın altına imza attı. Karar sonrası yıllardır çalıştıkları işyerlerinden kıdem tazminatı alma hayali kuran EYT'lilerin tazminat planı riske girebilir. İşte detaylar...
15.02.2023 Emekli
OHAL ilan edilen 10 ildeki maaş ödemelerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete'de
OHAL ilan edilen 10 ildeki maaş ödemelerine ilişkin yeni düzenleme Resmi Gazete'de Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) OHAL illerindeki maaş ödemelerine ilişkin yeni düzenlemeyi duyurdu. Diğer yandan 10 ili kapsayan bu kritik karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
10.02.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik bekleyiş! Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte güncel gram altın ve çeyrek altın fiyatı! (12 Aralık 2022)
Altın fiyatlarında kritik bekleyiş! Altın fiyatları yükselir mi, düşer mi? İşte güncel gram altın ve çeyrek altın fiyatı! (12 Aralık 2022) Haftanın ilk işlem gününde yatırımcının gözü altın fiyatlarına çevrildi. Ekonomi gündemi için kritik haftaya gelindi. 2023 ekonomik ön görülerinin açıklanacağı toplantı için küresel piyasaların gözü ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz toplantısına çevrildi. FED Başkanı Jerome Powell’in faiz ve 2023 beklentilerini açıklaması beklenirken, piyasalarda son durum da dikkatle takip ediliyor. Yeni haftaya düşüşle başlayan altında gidişatın ne olacağı merak ediliyor. Peki, Altın fiyatları bugün ne olur? Cumhuriyet altını ve çeyrek altın ne kadar? Gram altın fiyatı kaç lira? FED faiz kararı altını nasıl etkiler? Altın fiyatları, canlı altın kuru, bugün anlık altın fiyatı (güncel)
12.12.2022 Ekonomi
Açık cezaevleriyle ilgili kritik karar!
Açık cezaevleriyle ilgili kritik karar! Açık ceza infaz kurumlarında bulunan veya açık ceza infaz kurumlarına ayrılmaya hak kazanan hükümlüler ile denetimli serbestlik uygulanmak suretiyle cezalarının infazına karar verilen yükümlüler hakkındaki izin süreleri, 2 ay uzatıldı.
29.11.2022 Gündem
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Yüzde 5'e çıkarıldı
Merkez Bankası'ndan flaş karar! Yüzde 5'e çıkarıldı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yürürlüğe girdi. Bankalarla ilgili kritik karar verildi. Merkez Bankası liralaşma stratejisi kapsamında bankaların menkul kıymet tesis oranını yüzde 3'ten yüzde 5'e güncelledi. İşte haberin detayları...
18.10.2022 Ekonomi
İzlediği erotik filmdeki kadının sesini karısına benzetti! Yargıtay'dan kritik karar
İzlediği erotik filmdeki kadının sesini karısına benzetti! Yargıtay'dan kritik karar Adana'da bir adam, izlediği erotik filmdeki kadının sesini, karısına benzetti. Bunun üzerine de kadın, kocasına sinirlenip yatakları ayırdı ve boşanma davası açtı. Bölge mahkemesi, iki tarafın da eşit kusurlu olduğuna karar vererek çifti boşadı. Yaşanan süreç sonrası kadın Yargıtay'a başvururken yüksek mahkeme, verilen kararı bozdu ve dikkat çeken bir karara imza attı.
12.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kritik Karar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kritik karar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.