Kpss Sonuç

Kpss Sonuç

Son dakika kpss sonuç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpss sonuç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpss sonuç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpss Sonuç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpss sonuç gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 kpss sonuç haberi bulunmuştur. Tüm kpss sonuç haberleri aşağıda listelenmiştir.
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu
KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu Kamuda işe girmek isteyen lisans mezunu adaylar, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) heyecanı yaşadı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, "25 Ağustos civarlarında, ağustosun sonuna doğru sınav sonuçlarını ilan edeceğiz" dedi.
29.07.2023 Gündem
KPSS ön lisans ne zaman açıklanacak? KPSS ön lisans sonuçlarının açıklanacağı tarih!
KPSS ön lisans ne zaman açıklanacak? KPSS ön lisans sonuçlarının açıklanacağı tarih! İki yıllık meslek yüksekokulları ve dengi açıköğretim programlarından mezun olanların memur kadrolarına başvuru yapabilmek için katıldığı 2022-KPSS Ön Lisans Sınavı 9 Ekim’de ülke genelinde yapıldı. Adayların gözü ÖSYM tarafından açıklanacak sonuçlara çevrildi. ÖSYM, sonuç açıklama takvimini daha önce paylaşmıştı. Peki, KPSS ön lisans ne zaman açıklanacak? KPSS ön lisans sonuçlarının açıklanacağı tarih!
12.10.2022 Eğitim
2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç açıklama tarihleri!
2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sonuç açıklama tarihleri! 2022 KPSS sonuçlarının açıklanacağı tarihler adaylar tarafından merak ediliyor. Memur olmak ve kamu kurum ve kuruluşları ile öğretmenlik atamalarında kullanılacak KPSS sınavlarının sonuçlarının açıklanacağı tarihler araştırılıyor. Peki, 2022 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuç açıklama tarihleri!
20.09.2022 Eğitim
ÖSYM duyurdu! KPSS 2021/1 tercih sonuçları açıklandı! İşte KPSS yerleştirme sonuçları!
ÖSYM duyurdu! KPSS 2021/1 tercih sonuçları açıklandı! İşte KPSS yerleştirme sonuçları! ÖSYM KPSS-2021/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
14.07.2021 Personel Alımı
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı!
KPSS yerleştirme sonuçları açıklandı! KPSS 2019/1 kapsamında bazı kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlar ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenilebilecek.
28.07.2019 Eğitim
KPSS önlisans sonuçları açıklandı!
KPSS önlisans sonuçları açıklandı! KPSS önlisans sınavı 4 Kasım'da gerçekleşti. Adayların merakla beklediği KPSS önlisans sonuçları ise az önce açıklandı. Haberimizdeki linkten sorgulama yapabilirsiniz.
28.11.2018 Gündem
KPSS önlisans sonuçları ne zaman belli olacak?
KPSS önlisans sonuçları ne zaman belli olacak? KPSS önlisans sınavı 4 Kasım'da gerçekleşti. Hemen sonrasında adayların gözü ÖSYM'ye çevrildi. Peki KPSS önlisans sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İşte KPSS hakkında adayların oldukça merak ettiği o bilgi...
14.11.2018 Gündem
KPSS orta öğretim sonuçları hangi tarihte belli olacak?
KPSS orta öğretim sonuçları hangi tarihte belli olacak? KPSS orta öğretim sınavı 7 Ekim'de yapıldı, hemen sonrasında gözler ÖSYM'ye çevrildi. Peki milyonlarca adayın ter döktüğü KPSS orta öğretim sınavının sonuçları için tarih verildi. İşte KPSS hakkındaki detaylar...
22.10.2018 Gündem
KPSS orta öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS orta öğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS orta öğretim sınavının Ekim'de gerçekleşmesinin ardından gözler ÖSYM'ye çevrildi. Peki KPSS orta öğretim sınav sonuçları hangi tarihte belli olacak? KPSS hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.
18.10.2018 Gündem
KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS ortaöğretim sınavı 7 Ekim'de gerçekleşti. Hemen sonrasında ise KPSS ortaöğretim sınav sonuçlarının ne zaman belli olacağı merak edilmeye başlandı. KPSS DHBT başvuruları da yarına kadar devam edecek. İşte tüm ayrıntılar...
16.10.2018 Gündem
KPSS'de önemli bir değişiklik yapıldı! KPSS sonuçları ise...
KPSS'de önemli bir değişiklik yapıldı! KPSS sonuçları ise... KPSS'de önemli bir değişiklik yapıldı. KPSS puanlarının geçerlilik süresiyle ilgili olan bu değişiklik nedir? Diğer yandan merakla beklenen KPSS sonuçları için de tarih belli oldu. İşte merak edilen tüm bilgiler...
16.08.2018 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. 22 Temmuz'da yapılan KPSS sınavının ardından adayların gözü ÖSYM'ye çevrildi. İşte KPSS hakkındaki bilgiler...
9.08.2018 Gündem
KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? 16 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen KPSS ÖABT için sonuçların ne zaman açıklanacağı sorusu sorulmaya başlandı. KPSS ÖABT sınav soruları ve cevapları yayınlanmış olsa da adaylar sınav sonuçlarını merak ediyorlar. ÖSYM tarafından KPSS ÖABT sonuçlarının ilan edileceği tarih açıklandı. KPSS ÖABT sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonuçları nasıl öğrenilecek?
29.09.2021 Gündem
KPSS 2017/1 tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu mu?
KPSS 2017/1 tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu mu? KPSS 2017/1 tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ÖSYM'nin KPSS atama sonuçlarını ne zaman duyuracağı merak konusu oldu. Binlerce aday yeni görevine başlayıp başlayamayacağını merak ediyor. İşte KPSS 2017/1 tercih sonuçlarına ilişkin tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
KPSS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu?
KPSS tercih sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu mu? KPSS tercih sonuçlarının açıklanması merakla bekleniyor. Milyonlarca kişinin katıldığı KPSS önlisans ve ortaöğretim sonuçları için ÖSYM açıklama yaptı mı? KPSS sonuçları hangi tarihte belli olacak?
29.09.2021 Gündem
KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS tercihleri 21 Aralık itibariyle başladı. ÖSYM KPSS tercih kılavuzunu yayınladı. Peki KPSS tercihleri ne zaman bitecek ve sonuçları hangi tarihte açıklanacak? İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınava giren adaylar KPSS sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyor. 16 Ekim tarihinde düzenlenen KPSS önlisans 2016 sınavının sonuçları için nasıl bir açıklama yapıldı? KPSS sınav sonuçları belli oldu mu?
29.09.2021 Gündem
KPSS ortaöğretim ve ön lisans sonuçları açıklandı
KPSS ortaöğretim ve ön lisans sonuçları açıklandı Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) ortaöğretim ve ön lisans sınav sonuçları açıklandı...
29.09.2021 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM açıkladı: KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav sonuçları açıklanma tarihi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy KPSS sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. Peki, KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?
29.07.2023 Eğitim
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı!
Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? Adalet Bakanlığı personel alımı 2023 sonuç sorgulama ekranı! Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı başvuruları 11 Mayıs’ta sona erdi. Başvuruların sona ermesinin ardından 2 hafta sona ererken gözler personel alımı sonuçlarına çevrildi. İnfaz koruma memuru, zabıt katibi, mübaşir, koruma ve güvenlik görevlisi alımı için merakla sonuçlar bekleniyor. Peki, Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alımı sonuçları açıklandı mı? İşte, Adalet Bakanlığı personel alımı sonuç sorgulama ekranı…
26.05.2023 Personel Alımı
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI
DSİ sınav sonuçları açıklandı mı? 1273 Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları SORGULAMA EKRANI DSİ personel alımı sonuçları için yapılan aramalar arttı. 23 Ocak'ta sona eren başvuruların ardından gözler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Şubat ayının gelmesiyle 2023 DSİ 1273 personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? Sorularına yanıt arayanların sayısı da arttı. İşte Devlet Su İşleri personel alımı sonuçları sorgulama ekranı…
31.01.2023 Personel Alımı
Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) personel alınacak! İşte başvuru şartları!
Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) personel alınacak! İşte başvuru şartları! Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği duyurdu! Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Adaylarda, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri, İktisat ve işletme fakülteleri ile hukuk fakülteleri mezuniyeti şartı aranıyor. Peki, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği personel alımı başvurusu nasıl yapılır? MGK personel alımı şartları ne? MGK uzman yardımcısı alımı şartları!
9.12.2022 Personel Alımı
DHBT sınav giriş belgesi nasıl alınır, KPSS DHBT sınav giriş yerleri sorgulama nereden  yapılır? ÖSYM AİS KPSS DHBT çıktı alma ekranı
DHBT sınav giriş belgesi nasıl alınır, KPSS DHBT sınav giriş yerleri sorgulama nereden  yapılır? ÖSYM AİS KPSS DHBT çıktı alma ekranı DHBT pazar günü yapılacak. Sınava az bir süre kala DHBT giriş belgesi için yapılan aramalar da yoğunlaştı. Adayların sınava katılabilmesi için sınav giriş belgesinin çıktısının alınması gerekiyor. ÖSYM tarafından 2022 KPSS DHBT sınav giriş belgesi geçtiğimiz günlerde erişi açıldı. Peki, DHBT sınav giriş belgesi nasıl alınır, 2022 KPSS DHBT sınav giriş yerleri sorgulama nasıl yapılır?
25.11.2022 Eğitim
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman?
Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? Memur olmak için KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? KPSS B grubu kadrolar için tercihler ne zaman? ÖSYM tarafından kasım ayının ilk haftası gerçekleştirilen 2022-KPSS Ortaöğretim Sınavı hsonuçları açıklandı. Adaylar ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden sonuçlarını öğrenebilecek. Sınava katılan adaylar, memur ve kamu kurumlarına başvuru yapabilmek için geçerli olan baraj puanını araştırıyor. Peki, KPSS ortaöğretim sonuçları açıklandı mı? Ortaöğretim KPSS sonuçları nereden öğrenilir? KPSS ortaöğretim baraj puanı kaç? İşte ÖSYM 2022 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları öğrenme linki!
24.11.2022 Eğitim
Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022? Memur KPSS puanları nedir, KPSS memur atama puanları kaç?
Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022? Memur KPSS puanları nedir, KPSS memur atama puanları kaç? KPSS lisans sınav sonuçları açıklanınca adaylar ÖSYM AİS üzerinden aldıkları puanı sorgularken memur olmak için KPSS’den kaç puan almaları gerektiğini de araştırıyor. KPSS sonuç ekranı ile adaylar katıldıkları oturumlardan aldıkları puan türlerini ve puana uygun memurlukları merak ediyor. Peki, Memur olmak için KPSS’den kaç puan almak gerekir 2022?
21.10.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Sonuç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpss sonuç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.