Kozlu

Kozlu

Son dakika Kozlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kozlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kozlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kozlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kozlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 kozlu haberi bulunmuştur. Tüm kozlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Zonguldak yerel seçim sonuçları 2024: Zonguldak'de kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zonguldak'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Zonguldak geldi. Zonguldak yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Zonguldak Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Zonguldak'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Zonguldak yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Vatandaşlara korku yaşattı avcılar yakaladı: Tam 459 kilo ağırlığında
Vatandaşlara korku yaşattı avcılar yakaladı: Tam 459 kilo ağırlığında Vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan yaban domuzu avcıları şaşkınlığa uğrattı.
15.11.2023 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
İğrenç olay! Arkadaşının 14 yaşındaki kızına cinsel istismar sanığına 30 yıl hapis istemi
İğrenç olay! Arkadaşının 14 yaşındaki kızına cinsel istismar sanığına 30 yıl hapis istemi Son duruşmada mütalaasını açıklayan savcı, S.K.'nin şikayetçi olmadığını ancak olay tarihinde 15 yaşından küçük olduğu için rızasının geçerli sayılmayacağını belirtti. Savcı, Barış K. hakkında 'Zincirleme şekilde çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan alt sınırdan uzaklaştırıp, 30 yıla kadar hapis cezası istedi
9.07.2023 Gündem
Zonguldak'ta sağanak su baskınlarına yol açtı
Zonguldak'ta sağanak su baskınlarına yol açtı Zonguldak'ta etkili olan kuvvetli yağışla dereler yükseldi, rögarlardan su taştı. Taşkında tahliye edilen Ilıksu Mahallesi'nde, imam Abdullah Yıldız, komşusunun dere kenarındaki kümesinde mahsur kalan tavuk ve civcivlerini kurtardı. Suyun taşmasıyla Kozlu sahil yolu da ulaşıma kapanırken, asfaltta kırılma ve kabarmalar meydana geldi.
20.06.2023 Gündem
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim'
Eski sevgilisini defalarca bıçakladı! 'İlişki yaşadıklarını öğrendim' Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde ayrıldığı Buket Y.'yi (49) evinin önünde 6 bıçak darbesi ile ağır yaralayan Murat Dursun P. (51), adliyeye sevk edildi.
23.05.2023 Yaşam
Antrenörü bıçakla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi! 'Pişman değilim'
Antrenörü bıçakla yaralayan zanlı adliyeye sevk edildi! 'Pişman değilim' Zonguldak'ta antrenörü bıçakla yaralayan Murat P., sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi'ne getirildi. Murat P., "Pişman değilim" dedi.
23.05.2023 Gündem
Hastanede rezalet anları!  2 hemşireye tekmeli, yumruklu saldırı
Hastanede rezalet anları! 2 hemşireye tekmeli, yumruklu saldırı Şanlıurfa'daki Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde görevli 2 hemşire, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Tekmeli, yumruklu saldırı kameraya da yansıdı.
25.04.2023 Gündem
Deprem bölgesinde baba olacağının haberini alan madenci: 'Buruk bir sevinç yaşadım'
Deprem bölgesinde baba olacağının haberini alan madenci: 'Buruk bir sevinç yaşadım' Zonguldaklı madenci Uğur Büyükyıldız, baba olacağının haberini deprem bölgesi Hatay’da aldı. Arkadaşlarının video çektiği esnada haberi alan Yıldız’ın tepkisi yüzleri gülümsetti. Kurtarma çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine yardıma gelen ve enkaz çalışması sırasında baba olacağının haberini alan madenci Büyükyıldız, “Mutlu oldum ama yansıtamadım, buruk bir sevinç yaşadım” dedi.
16.02.2023 Yaşam
Melih Kalkan kaç yaşında, neden öldü? Twitch yayıncısı Melih Kalkan’ın hastalığı ne?
Melih Kalkan kaç yaşında, neden öldü? Twitch yayıncısı Melih Kalkan’ın hastalığı ne? Twitch izleyicileri yayıncı Unlostv ile birlikte yaptığı yayınlarla tanınan 14 yaşındaki Melih Kalkan'ın hayatını kaybettiğini açıklamasının ardından Melih Kalkan neden öldü, hastalığı ne? sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Twitch yayıncısı Melih Kalkan’ın hastalığı…
10.12.2022 Yaşam
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı!
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı! Tekirdağ’da ortaya çıkan sahte doktor skandalı, Türkiye’de yakın zamanda yaşanan diğer sahtekarlıkları akıllara getirdi. Öyle ki hakim olmadığı halde savcı eşini kandıran da var, öğretmen olmadığı halde okulda müdürlük yapan da... Akademisyenin yaptığı oyun ise şeytanın bile aklına gelmeyecek cinsten. İşte Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı...
1.12.2022 Gündem
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Arzu Özsoy ile 15 yaşındaki kızı Yağmur gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.
14.11.2022 Gündem
Denizden palamut fışkırdı! 10 bin kasa balık yakaladılar
Denizden palamut fışkırdı! 10 bin kasa balık yakaladılar Zonguldaklı balıkçılar Ereğli açıklarında 10 bin kasa palamut yakaladı. Ağlardan ayıklanan palamutlar kasalarla araçlara yüklenerek mezat usulü satılmaya başlanacak.
19.10.2022 Ekonomi
Babası ile ağabeyini korumaya çalıştı, savcı 20 yıla kadar hapis istedi
Babası ile ağabeyini korumaya çalıştı, savcı 20 yıla kadar hapis istedi Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde iş insanı Murat Birinci'nin silahlı saldırıda yaralanması ile ilgili davada tutuklu yargılanan Ercan İ. (44) ile oğulları Demircan İ. (22) ve Mertcan İ. (18) hakkında eylem ve fikir birliği için hareket ettikleri gerekçesiyle 'tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis istendi. Tetiği çektiği belirlenen Mertcan İ., duruşmada babası ile ağabeyi için "Onlar, benim yüzümden aylardır suçsuz yere yatıyor" dedi.
12.10.2022 Yaşam
Zonguldak'ta dere taştı, restoranda doğum günü kutlayanlar mahsur kaldı
Zonguldak'ta dere taştı, restoranda doğum günü kutlayanlar mahsur kaldı Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde bir restoranda doğum günü kutlayan yaklaşık 30 kişi, derenin taşması sonucu mahsur kaldı. Mahsur kalanlar jandarma ve vatandaşların yardımıyla güvenli bölgeye taşındı.
23.09.2022 Yaşam
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama: Ekim ayı ucuz balıkla geçecek
Balık fiyatları ile ilgili flaş açıklama: Ekim ayı ucuz balıkla geçecek Zonguldak’ta 3 gündür devam eden yağış nedeniyle balıkçılar denize açılamayınca tezgahlarda fiyatlar yükseldi. Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ergün Kayhan, olumsuz hava şartlarının balık fiyatlarını etkilediğini ancak sezondan umutlu olduklarını söyleyerek, "Ekim ayı ucuz balıkla geçecek" dedi.
23.09.2022 Ekonomi
Zonguldaklı balıkçılar, yeni sezondan umutlu
Zonguldaklı balıkçılar, yeni sezondan umutlu Zonguldak'ta balıkçılar, av yasağının bitmesine sayılı günler kala hazırlıklarına devam ediyor. Balıkçı teknelerinde bakımlar sürerken, yırtılan ağlar ise onarılıyor. Kozlu Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ergün Kayhan, "Bu sene bol bol palamut yiyeceğimize eminim” dedi.
25.08.2022 Yaşam
Zonguldak'ta sağanak; sahil yolunu su bastı
Zonguldak'ta sağanak; sahil yolunu su bastı Zonguldak'ta sağanak etkili olurken, mazgallar tıkandı, yollarda su birikintileri oluştu. Kozlu sahil yolu ise sular altında kaldı.
11.08.2022 Yaşam
Tümer Metin'in acı günü! Babası yaşamını yitirdi
Tümer Metin'in acı günü! Babası yaşamını yitirdi Futbol yorumculuğu yapan eski milli futbolcu Tümer Metin'in babası Ali Metin hayatını kaybetti. Tümer Metin, acı haberi Instagram hesabından duyurdu.
18.07.2022 Gündem
Zekeriya Beyaz öldü mü? Zekeriya Beyaz hocanın hastalığı neydi, neden ve kaç yaşında öldü?
Zekeriya Beyaz öldü mü? Zekeriya Beyaz hocanın hastalığı neydi, neden ve kaç yaşında öldü? Zekeriya Beyaz öldü mü? sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Bir dönem Türk televizyonlarına damga vuran ilahiyatçı Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti. Peki, Zekeriya Beyaz hocanın hastalığı neydi, neden ve kaç yaşında öldü? Zekeriya Beyaz kimdir?
12.04.2022 Gündem
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti
Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti İlahiyatçı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz hayatını kaybetti. Zekeriya Beyaz'ın cenazesinin yarın kaldırılacağı öğrenildi.
12.04.2022 Gündem
Belediye başkanı faturayı ödeyemeyince 42 bin kişi susuz kaldı!
Belediye başkanı faturayı ödeyemeyince 42 bin kişi susuz kaldı! Zonguldak’ta 42 bin nüfuslu Kozlu ilçesinde yaklaşık 3 milyon liralık elektrik borcu ödenmeyince ilçeye su basan pompaların elektriği kesildi. Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Kasıt var. Seçimler yaklaştığı için herkesten her şeyi bekliyorum" diyerek tepki gösterdi. Belediye Başkanlığı süreci sosyal medya hesabından paylaşınca vatandaşlar da "Borcunu ödemezsen kesilir, mazeret değil çözüm üretin" diye belediyeye tepki gösterdi. Paylaşım, bir süre sonra kaldırıldı.
31.03.2022 Gündem
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi...
40 dakikalık yol 5 dakikaya indi! 50 yıllık çile sona erdi... Zonguldak'ta açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı Teoman Duralı tünelleri, köprülü kavşak ve sahil yolu, Filyos'a kadar devam edecek. Üç etap halinde tamamlanması planlanan yolun ikinci etabının Kilimli ilçesinden Muslu beldesine, üçüncü etabının ise Muslu'dan Filyos'a ulaşacak şekilde tamamlanması bekleniyor.
11.02.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm Türkiye'ye söz veriyoruz, çözeceğiz...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm Türkiye'ye söz veriyoruz, çözeceğiz... Zonguldak – Kilimli Yolu Prof. Dr. Şaban Teoman Duralı Tünelleri ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Zonguldak'tan tüm Türkiye’ye söz veriyoruz. Vesayeti nasıl devreden çıkardık, terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek, terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek darbecileri nasıl püskürttüysek hayat pahalılığını da çözeceğiz." dedi.
5.02.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kozlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kozlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.