Kötü Koku

Kötü Koku

Son dakika kötü koku haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kötü koku ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kötü koku haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kötü Koku

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kötü koku gelişmeleri de dahil olmak üzere 656 kötü koku haberi bulunmuştur. Tüm kötü koku haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu Sakarya'da, yazlık sitedeki daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri, 2 çürümüş ceset buldu. Cansız bedenlerin Avni Çetinkaya (65) ve Yalçın Dereli'ye (57) ait olduğu ve yaklaşık 1 ay önce öldükleri belirlendi.
12.04.2024 Gündem
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor"
Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu! "Adana'ya yakışmıyor" Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar duruma isyan etti.
25.03.2024 Adana
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz!
İhbar üzerine ekipler harekete geçti, evden 1 kamyon çöp çıktı: Her şeyimi alıyorsunuz! Bursa'da kötü koku ihbarı sonrası 2 katlı evden 1 kamyon dolusu çöp çıkartıldı. Bu sırada Merda Aydınoğlu (60), "Her şeyimi alıyorsunuz, eşyalarımı kamyondan çıkarın" diyerek ekiplere tepki gösterip, kamyonun peşinden gitti.
7.02.2024 Gündem
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi
'Bambam'ın tik ve kas hastalığına botoks tedavisi Adana'da gençlik hastalığı olarak bilinen 'canine distemper'e yakalanıp, tedavi sonrası vücudunda tik ve kasılmalar oluşan 1 yaşındaki toy poodle cinsi köpek 'Bambam'a botoks tedavisi uygulandı. Operasyonu yapan veteriner hekim Mete Betin, "İnsanlara uygulanan bilimsel metotlar, işin uzmanı tarafından kedi ve köpeklerin tedavisi için de kullanılabilir" dedi.
28.01.2024 Adana
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Ayak Mantarı Nasıl Geçer? Ayak Mantarı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ayak mantarı bir deri hastalığıdır. Bulaşıcı olma özelliğinden dolayı son derece tehlikelidir. Nemli ve sıcak dönemlerde daha çok görülmektedir. Ayakta kabarcık, kaşıntı gibi kendini gösterir. Eğer müdahale edilmezse zamanla vücudun diğer bölgelerine yayılabilir. Ancak doğru tedavi ve yöntemler ile ayak mantarı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Acı haber komşuları yasa boğdu! Ölüm haberinden sonra maskesiz dışarı çıkamadılar...
Acı haber komşuları yasa boğdu! Ölüm haberinden sonra maskesiz dışarı çıkamadılar... Kendisinden haber alamadığı komşuları yaşlı kadını evinde ölü olarak buldular. Acı haberi alarak aşağı inen komşuları ise çevreye yayınlan koku yüzünden maske takmak zorunda kaldı.
14.11.2023 Gündem
Evden 20 ton çöp çıktı; sahibi 'Yapmayın, bunlar yılların emeği' dedi
Evden 20 ton çöp çıktı; sahibi 'Yapmayın, bunlar yılların emeği' dedi Adana'da Çukurova Belediyesi'nin temizlik ekipleri, kötü koku yayılan ve böcekler çoğalan bir apartman dairesinden yaklaşık 20 ton çöp çıkardı. Ekiplerin temizlik çalışmasına uzun süre direnen ev sahibi K.D. (55), "Yapmayın, bunlar yılların emeği. Bana vakit verin, içerisinde önemli eşyalarım var" dedi. .
10.09.2023 Gündem
Abdest alırken köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti
Abdest alırken köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde abdest almak için evinin önüne çıkan Faik Delibaş (90), köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.
24.07.2023 Gündem
Kötü kokular gelince mahalleli şikayetçi oldu 3 katlı binadan 4 kamyon çöp çıkarıldı
Kötü kokular gelince mahalleli şikayetçi oldu 3 katlı binadan 4 kamyon çöp çıkarıldı Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, 3 katlı binadan 6 saatte 4 kamyon dolusu çöp çıkartıldı.
18.07.2023 Yaşam
Kötü koku kahreden gerçeği ortaya çıktı
Kötü koku kahreden gerçeği ortaya çıktı Karabük'te kötü kokuların geldiği eve giren polis ekipleri yalnız yaşayan yaşlı kadını cansız yerde yatarken buldu.
11.07.2023 Gündem
Silivri'de kanalizasyon suyu denize aktı! İSKİ'den açıklama
Silivri'de kanalizasyon suyu denize aktı! İSKİ'den açıklama Silivri'de tıkandığı öne sürülen kanalizasyonun suyu denize akıyor. Denizde koku şikayeti artınca Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı ekipler sudan numune alarak inceleme başlattı. İSKİ'den yapılan yazılı açıklamada ise, "Sahilde bulunan atıksu bacalarımızın üzerinin kumla örtülmesiyle hatlar dolmuş; sonuçta meydana gelen bu durum an itibarıyla ekipler tarafından düzeltilmektedir" denildi.
28.06.2023 Yaşam
Bayrampaşa'da 'kırmızı sıvı' endişesi: Kimyasal madde vardı
Bayrampaşa'da 'kırmızı sıvı' endişesi: Kimyasal madde vardı Bayrampaşa'da bir kişi çöpe, içinde kimyasal benzeri madde bulunan bir kova bıraktı. Kağıt toplayıcısının kovayı almak için maddeyi çöpe dökmesiyle, 29 Ekim caddesi kırmızıya boyandı. Sıvıyla birlikte akarak caddeyi kırmızıya çeviren madde, esnaf arasında endişeye neden oldu. Şikayet üzerine gelen belediye ekipleri caddeyi yıkayarak temizledi.
26.04.2023 Yaşam
Uyuyor sandığı bebeği ölü bulunmuştu! Yürek sızlatan detay: Sahipsiz kaldı
Uyuyor sandığı bebeği ölü bulunmuştu! Yürek sızlatan detay: Sahipsiz kaldı Adana'da Ayşegül Talay’ın (30) anahtarını unuttuğunu iddia ederek yardım istediği itfaiye ekipleri, kapıyı kırıp eve girdiğinde 2 aylık bebeği ölü olarak buldu. Uyuşturucu madde tesiri altında olduğu tespit edilen ve emniyetteki ifadesinde, "Bir hafta önce babasıyla yıkamıştık. Sonra sobanın yanına yatırdım. Hiç uyanmadı. Bir haftadır uyuyor zannediyordum" dediği öğrenilen anne tutuklandı. Baba Suat Talay (42) ise aranıyor. Öte yandan bebek ile ilgili yürek sızlatan bir detay daha ortaya çıktı.
11.04.2023 Yaşam
Adana'da korkunç olay! Ölen bebeklerini bir hafta fark etmediler
Adana'da korkunç olay! Ölen bebeklerini bir hafta fark etmediler Adana’da korkunç bir olay yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olan Suat ve Ayşegül T. çifti, bir hafta önce ölen 2 aylık kız bebeklerinin öldüğünü fark etmedi. Korkunç olay, komşuların kötü koku üzerine polise ihbarda bulunması ile ortaya çıktı. Bebeğin cesedi morga kaldırılırken, gözaltına alınan anne tutuklandı, babanın ise arandığı bildirildi. İşte olayın detayları...
10.04.2023 Yaşam
İstanbul'un iki yakasındaki iki derede kirlilik alarmı!
İstanbul'un iki yakasındaki iki derede kirlilik alarmı! İstanbul'un farklı yakalarında bulunan iki dere renk değiştirdi, çevredekiler yayılan kokudan rahatsız oldu. Pendik'teki Kemiklidere'de suyun belirli noktalarda gri renkte aktığı, dere çevresine atık ve çöplerin bulunduğu görüldü. Çevre sakinleri, etrafa kötü koku yayan dereden rahatsız olduklarını belirtti. Benzer bir durum, Başakşehir sınırlarından Bakırköy'e kadar uzanan ve Marmara Denizi'ne dökülen Ayamama Deresi'nde de gözlemlendi. Derenin özellikle Halkalı'daki tarihi Papaz Köprüsü bölümünde çamurlu ve mavi-gri renkli suyun birbirine karıştığı nokta göze çarptı. 
3.02.2023 Gündem
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde boş arazideki ahşap dolapta erkek cesedi bulundu. Dolabı araziye bıraktığı belirlenen O.K. (30) gözaltına alındı.
23.12.2022 Yaşam
8 aylık hamile kadının korkunç sonu! Polisler evi bastı, görünce dehşete düştüler
8 aylık hamile kadının korkunç sonu! Polisler evi bastı, görünce dehşete düştüler Yetkililer, bir benzin istasyonu çalışanının vurularak öldürülmesi ile ilgili baş zanlı Torrey Moore'a ait bir daireyi ararken, korkunç manzarayla karşılaştı. 8 aylık hamile kadının evde çürümüş cesedi ortaya çıktı.
13.12.2022 Dünya
Ceset paniği! Camdaki bu görüntü polisi harekete geçirdi
Ceset paniği! Camdaki bu görüntü polisi harekete geçirdi İstanbul Büyükçekmece’de bir apartmanın giriş katındaki dairenin camlarında onlarca sineği gören vatandaşlar evde ceset olabileceği şüphesiyle polisi aradı. Olay yerine gelen polisin incelemelerinin ardından camdaki görüntünün sebebi belli oldu.
19.10.2022 Yaşam
Kötü koku ihbarıyla gidildi, 'çöp ev' çıktı
Kötü koku ihbarıyla gidildi, 'çöp ev' çıktı Adana'da polis ekiplerinin, kötü koku şikayeti üzerine gittiği adres, 'çöp ev' çıktı. Belediye ekiplerince çöpler temizlenirken, evdeki hayvanlar da korumaya alındı.
30.09.2022 Yaşam
Van Gölü'nün Tatvan sahilinde 10 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı
Van Gölü'nün Tatvan sahilinde 10 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı Van Gölü'nün Bitlis’in Tatvan ilçesi sahillerinde 30 iş makinesiyle yapılan çalışmalarda 2 ayda 10 bin metreküp dip çamuru çıkarıldı. Tatvan Belediye Başkanı M. Emin Geylani, "7 kilometrelik Van Gölü sahilimizde 100 metrelik tahkimatlar oluşturarak dip çamuru temizliğine başladık. Bu çalışmalarımızı 2 yılda bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.t
19.09.2022 Yaşam
Ömer Halis bulundu mu, Şanlıurfa’da kaybolan Ömer Halis Polat’ın son durumu ne?
Ömer Halis bulundu mu, Şanlıurfa’da kaybolan Ömer Halis Polat’ın son durumu ne? Ömer Halis bulundu mu, Şanlıurfa’da kaybolan Ömer Halis Polat’ın son durumu ne? Şanlıurfa’da evlerinin önünde oyun oynarken kaybolan Ömer Halis Polat'ın (4), 3 gün süren arama çalışmaları sonucu 11 Eylül Pazar akşamı 25 kilometre uzaklıktaki su tahliye kuyusunda cansız bedeni bulundu. Ömer Halis Polat, gözyaşları arasında toprağa verildi.
12.09.2022 Yaşam
Bakan Kurum: Van Gölü'nden 500 bin metreküp dip çamuru çıkartıldı
Bakan Kurum: Van Gölü'nden 500 bin metreküp dip çamuru çıkartıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum,"Şu ana kadar Van Gölü'nden 500 bin metreküp dip çamuru çıkartıldı. Gölümüzde arıtılmamış bir gram su bırakmayacağız" dedi
5.09.2022 Gündem
Kötü koku korkunç gerçeği ortaya çıkardı
Kötü koku korkunç gerçeği ortaya çıkardı Gaziosmanpaşa'da 2 katlı binadan gelen ağır kokulardan rahatsız olan çevre sakinleri, polisi arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler ise binada erkek cesedi buldu.
23.08.2022 Yaşam
Kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar ihbar etti, depodan çürümüş et çıktı
Kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar ihbar etti, depodan çürümüş et çıktı Elazığ’da vatandaşların ihbarı sonucu bir depoya yapılan baskında kokuşmuş kemikli et, bağırsak, kalp gibi iç organlardan oluşan hayvansal ürünler ele geçirildi.
17.08.2022 Yaşam
İstanbul’da dehşet anları! Oyun yaşında silahlı saldırıya maruz kaldı
İstanbul’da dehşet anları! Oyun yaşında silahlı saldırıya maruz kaldı Kağıthane’de bir tatlıcı dükkanına düzenlenen silahlı saldırıda biri çocuk olmak üzere iki kişi yaralandı. Oyun oynama yaşında silahlı saldırıya maruz kalan küçük çocuk korku dolu anlar yaşarken, diğer yaralı ise sekerek tatlıcıdan çıkıp yardım istedi. Dehşet anları ise güvenlik kamerasına yansırken, polis kimliğini tespit ettiği maskeli saldırganların peşine düştü.
6.08.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kötü Koku ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kötü koku haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.