Komşular

Komşular

Son dakika Komşular haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Komşular ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Komşular haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komşular

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komşular gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.329 komşular haberi bulunmuştur. Tüm komşular haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü
Şarkıcı ve güzellik Merkezi sahibi Banu Parlak'ın köpeği komşusunun köpeğini öldürdü Beylikdüzü'nde iddiaya göre Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğine saldırdı. Saldırı sonucu köpeği ölen komşu, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Köpeğin öldüğü kavgayı ise çevredekiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydetti.
25.03.2024 Gündem
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim
Davulcunun vurduğu muhtar olay anını anlattı: İyi geceler deyip, arkamı döndüm acıyı hissettim Kocaeli’de, ramazanda davul çalmasına izin vermediği Samet Ş.'nin tabancayla vurduğu Yeniyalı Mahallesi Muhtarı Metin Kaplan, “Başka mahallede ikamet ettiği için davul çalmasına izin vermedim. Alkollü olduğunu anladım ve olumlu konuşmaya çalıştım. Ortak çalmayı teklif etti, onu kabul etmedim. İyi geceler deyip, arkamı döndüm. Tam yürürken sağ bacağımda acıyı hissettim” dedi.
5.03.2024 Gündem
Büyükçekmece'de komşuların duba kavgası kamerada
Büyükçekmece'de komşuların duba kavgası kamerada Büyükçekmece'de kamyonun kırdığı duba nedeniyle iki komşu arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönerken, komşular tekme tokat birbirine girdi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.12.2023 Gündem
Damla'yı 47 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Kapı kilitli olduğu için komşular içeri giremedi
Damla'yı 47 bıçak darbesiyle öldüren sanık: Kapı kilitli olduğu için komşular içeri giremedi Konya'da dini nikahla birlikte yaşadığı Damla Dakım'ı (25) 47 bıçak darbesiyle öldüren Neşet Güneş (26), ilk duruşmada hükümlü olduğu açık cezaevinden izinli çıkıp eve gittiğini belirterek, ''Bıçakla vurdum. Kaç sefer vurduğumu hatırlamıyorum. İçeri girmek isteyen bayağı kişi oldu ama kapı kilitli olduğu için giremediler" dedi.
26.12.2023 Gündem
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim
Bahçesine giren eski eniştesini öldürmüştü: Karartı görünce o yöne ateş ettim Eskişehir'de evinin bahçesine giren eski eniştesi Aydın Ercan'ı (43) av tüfeği ile öldüren Esma Sezen'i (43) azmettirdiği iddiasıyla gözaltına alınan Ali Gürdoğan (64) ile cinayete yardım ettiği iddia edilen Murat Çotuk (40), tutuklandı. Esma Sezen, ifadesinde, "Evin giriş kapısının karşısında bir karartı görünce o yöne ateş ettim. O an ne gördüğümü bilmeden ateş ettim. Jandarma bana söyleyene kadar neye ateş ettiğimi bilmiyordum" dedi.
21.12.2023 Gündem
Komşuların silahlı kavgası dehşete düşürdü! Kamera görüntüleri ortaya çıktı
Komşuların silahlı kavgası dehşete düşürdü! Kamera görüntüleri ortaya çıktı Beylikdüzü’nde komşular arasında yaşanan silahlı kavgayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Güvercin besleme nedeniyle yaşandığı öğrenen tartışmada Metin K.’nın karşı tarafın evini silahla bastığı öğrenildi. Saldırıdan bir gece önce ise karşı grubun bina girişinde bulunan güvenlik kamerasının yönünü değiştirdiği iddia edildi.
21.12.2023 Gündem
Komşular arasındaki kavga görenleri hayrete düşürdü
Komşular arasındaki kavga görenleri hayrete düşürdü Sivas’ta bir apartmanda komşular arasında yaşanan gerginlik pes dedirtti. Apartmanda yaşanan tartışma anları güvenlik kameralarına yansıdı.
21.12.2023 Gündem
Böyle evlat olmaz olsun! Pencereden bağırarak yardım istedi, komşuları yetişti
Böyle evlat olmaz olsun! Pencereden bağırarak yardım istedi, komşuları yetişti İstanbul Esenyurt’ta oğlu tarafından darp edilen bir anne, pencereden bağırarak yardım istedi. Komşular annenin yardımına koşarak eve gelirken annesine şiddet uygulayan şahsı darp etti. Yaşananlar kameraya yansıdı.
10.12.2023 Gündem
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu...
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu... Yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle kendisine 2 ay ömür biçilen kaynanaya gelini hayat oldu. Denizli'de yıllardır mücadele ettiği hastalık yüzünden iki aylık ömrü kalan kaynanası için hiç tereddüt etmeden fedakarlık yapan gelin, kaynanasının yeniden yaşama tutunmasını sağladı.
23.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü
Ankara'da komşular arasında gürültü tartışmasında katliam yaptı: 2'si çocuk, 5 ölü Ankara'da T.Ü. (72), üst katta oturan ailenin çocuklarının gürültü yaptığı gerekçesiyle çıkan tartışmanın ardından pompalı tüfekle katliam yaptı. Saçmaların isabet ettiği evde oturan aileden 2'si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi.
23.11.2023 Gündem
Kombisini açmayan komşu yanacak! Kanunla ters düşüyor
Kombisini açmayan komşu yanacak! Kanunla ters düşüyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte artan kombi kullanımı, apartmanlarda yeni bir tartışma konusu haline geldi. Avukat Cansen Erdoğan, 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu çerçevesinde kombi kullanımı ve komşuluk ilişkileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
15.11.2023 Ekonomi
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi…
Metin Akpınar'ın eşi kim? Göksel Özdoğdu kimdir, kaç yaşında, Metin Akpınar’la nasıl tanıştı? İşte evlilik hikayesi… Metin Akpınar’ın Duygu Nebioğlu’nun kızı olduğu haberleri ardından Usta oyuncu Metin Akpınar'ın özel hayatı merak konusu oldu. Akpınar Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evli. Söz konusu haberler sonrası Metin Akpınar'ın eşi Göksel Özdoğdu da sorgulanmaya başlandı.
13.10.2023 Magazin
"Ev alma komşu al" dönemi bitti! Vatandaşların yüzde 42'si komşusunu tanımıyor
"Ev alma komşu al" dönemi bitti! Vatandaşların yüzde 42'si komşusunu tanımıyor "Ev alma komşu al" dönemi artık bitti. Yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye'de halkın yüzde 42'si komşularına misafirliğe gitmiyor. O araştırmada insanların komşularına güveninin kalmadığı da ortaya çıktı.
7.10.2023 Yaşam
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor
Kombisini açmayan komşuya kötü haber! Suç işliyor Kış aylarının gelmesiyle birlikte apartmanlarda kombiler açılmaya başladı. Ara katlarda oturan bazı daire sahipleri ise; kombilerini açmayarak farkında olmadan suç işlemiş oluyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili uyarılarda bulunarak, "Benim kombim, ister yakarım istediğim kadar yakarım kimse karışamaz diye bir şey yok. Belli sıcaklıkta herkes kombisini açmak zorunda." şeklinde konuştu.
6.10.2023 Gündem
‘Bahçeye giren tavuk’ kavgasında korkunç cinayet
‘Bahçeye giren tavuk’ kavgasında korkunç cinayet İzmit’te, komşular arasında bahçeye giren tavuklar nedeniyle çıkan kavgada Oğuzhan İpek'in (25) bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan İlyas (28) ve Yusuf Mert Malkoç (19) kardeşler ile arkadaşları Ömer Eren Demir (20), iyi hal indirimi uygulanarak 15’er yıl hapse çarptırıldı. Duruşmada Oğuzhan İpek’in eşi Semra İpek, “Çocuğum, babası öldüğünde 10 aylıktı. Babasız kalan çocukların vebalini kim ödeyecek?” dedi.
26.09.2023 Yaşam
Annesi ve anneannesini öldürüp parçalara ayırdı: Mehdi olduğumu hissettim, onlar şeytandı
Annesi ve anneannesini öldürüp parçalara ayırdı: Mehdi olduğumu hissettim, onlar şeytandı Zonguldak'ta annesi Şeyda Çataklı (56) ve anneannesi Medine Küçükkaya'yı (77) bıçakla öldürdükten sonra cesetlerini parçalara ayıran Rabia Çataklı (31)'nın ifadesine ulaşıldı. Çataklı ifadesinde 'Mehdi olduğumu hissettim' diyerek yaptığı vahşeti anlattı. İşte detaylar...
14.08.2023 Yaşam
Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı! Korkunç vahşet
Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı! Korkunç vahşet Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 31 yaşındaki bir kadın, sabaha karşı cinnet geçirerek anne ve anneannesini baltayla doğrayıp, uzuvlarını evin penceresinden sokağa attı. Olay sonrası şüpheli gözaltına alınırken, cesetler ise adli tıpa kaldırıldı.
13.08.2023 Yaşam
Alt komşularını boksör arkadaşını dövdürdü!
Alt komşularını boksör arkadaşını dövdürdü! Nevşehir’de bir kişi; tartıştığı üst kat komşusunu ve kızını boksörlük yaptığı iddia edilen arkadaşıyla birlikte darp ederken, olayın perde arkası da şaşkınlık yarattı.
8.08.2023 Yaşam
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu
Ailesini ziyarete geldi hayatının şokunu yaşadı! Çöp evde babasını ölüme terk edilmiş halde buldu Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.
2.08.2023 Yaşam
Ev sahibi - kiracı milyonları kapsıyor! 30 gün süresi var, tahliye davası açılıyor
Ev sahibi - kiracı milyonları kapsıyor! 30 gün süresi var, tahliye davası açılıyor Kiracı ya da mülk sahibi fark etmiyor. Herkes için geçerli. Süre sınırı bulunuyor. Son günlerde kiracı ve mülk sahipleri arasında sık yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Evcil hayvan sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Evin bir parçası haline gelen evcil hayvanların komşuları rahatsız etmesi durumunda ne olur? Uzman isim yanıtladı. İşte ayrıntılar...
25.07.2023 Gündem
Erdoğan görüşmesi sonrası Miçotakis'ten 'Türkiye' mesajı: En büyük hedefini açıkladı
Erdoğan görüşmesi sonrası Miçotakis'ten 'Türkiye' mesajı: En büyük hedefini açıkladı Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis seçim zaferi sonrası verdiği ilk röportajda, Türkiye ile ilişkiler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
14.07.2023 Dünya
Kira zammı tartışmasında kan aktı!
Kira zammı tartışmasında kan aktı! Küçükçekmece'de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan zam tartışmasının büyümesi üzerine sahibinin oğlu silahla ateş ederek kiracıyı yaraladı.
6.07.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Komşular ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komşular haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.