Koronavirüs Testi

Koronavirüs Testi

Son dakika koronavirüs testi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koronavirüs testi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koronavirüs testi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koronavirüs Testi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koronavirüs testi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.612 koronavirüs testi haberi bulunmuştur. Tüm koronavirüs testi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Sahte rapor alan çalışana hapis istemi!
Sahte rapor alan çalışana hapis istemi! Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumdan şüphelenen iş yeri sahibi Mehmet Evrim de, Sait U.'nun hastaneye rapor almaya hiç gitmediğini ve Mersin'de plajda çekilmiş fotoğraflarını tespit edince, suç duyurusunda bulundu. Savcılık tarafından yapılan soruşturmanın ardından Sait U., 15 yıla kadar, raporu düzenleyen doktor Ömer Tayyip Ç. ve tanıdığı hemşire Esra T., 11’er yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacak.
26.03.2023 Çalışan Hakları
Öldürülen Ezgi'nin kardeşi Hazal: Katilin bulunup, en ağır cezayı almasını istiyoruz
Öldürülen Ezgi'nin kardeşi Hazal: Katilin bulunup, en ağır cezayı almasını istiyoruz İzmir'de, boşanma aşamasındaki Ezgi Özarslan'ı (31) tabancayla öldürüp kaçan Deniz Özarslan (36) aradan geçen 154 güne rağmen bulunamadı. Ezgi Özarslan'ın kardeşi Hazal Zerkin, ailesiyle birlikte yeni yıla hüzünle gireceklerini belirterek, tek isteklerinin şüphelinin yakalanıp, en ağır cezayı alması olduğunu söyledi.
29.12.2022 Yaşam
Haluk Levent hasta mı? Haluk Levent’in sağlık durumu nasıl? İşte Haluk Levent’in son durumu!
Haluk Levent hasta mı? Haluk Levent’in sağlık durumu nasıl? İşte Haluk Levent’in son durumu! Ünlü şarkıcı Haluk Levent’ten üzen paylaşım. Kurduğu yardım kuruluşu AHBAP ile ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Haluk Levent'in hastanede çekilmiş fotoğrafı sevenlerini üzdü. “Bu kez ağır geçiyor” diye paylaştığı fotoğraf sonrası sevenleri Haluk Levent’in sağlık durumunu merak ediyor. Peki, Haluk Levent hasta mı? Haluk Levent’in sağlık durumu nasıl? Haluk Levent’in hastalığı ne? Haluk Levent koronavirüse mi yakalandı? Haluk Levent neden hastanede? İşte Haluk Levent’in son durumu!
30.08.2022 Ünlüler Dünyası
Haluk Levent'ten kötü haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı
Haluk Levent'ten kötü haber! İkinci kez koronavirüse yakalandı AHBAP Derneği kurucusu ve sanatçı Haluk Levent geçtiğimiz etlül ayında koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü şarkıcı kısa sürede eski sağlığına kavuşmuştu. Şimdilerde konserlerine devam eden ünlü isim ikinci kez koronavirüse yakalandı. Levent, sağlık durumunu takipçileriyle sosyal medya hesabından paylaştı.
29.08.2022 Magazin
'Banyo topu' sistemi ile büyük vurgun! Duyunca felç geçiren bile var, 40 bin kişi listede...
'Banyo topu' sistemi ile büyük vurgun! Duyunca felç geçiren bile var, 40 bin kişi listede... Ankara'da üç katı kazanç vaadiyle 40 bin kişiyi mağdur ettiği iddia edilen Deterjanpazarı firmasının önünde toplanan yüzlerce vatandaş, dolandırıldıklarını söyleyerek firmaya tepki gösterdi. Yaşanan olaylardan ötürü mağdur olduğunu iddia eden Remzi Ateş, kendisinin ve akrabalarının birçok sıkıntı yaşadığını, bir akrabasının sinir krizi geçirerek intihar girişiminde bulunduğunu anlattı.
10.08.2022 Yaşam
Koronavirüs testi pozitif çıkan Ezgi'nin organları alınamayacak
Koronavirüs testi pozitif çıkan Ezgi'nin organları alınamayacak İzmir'de, boşanma aşamasındaki eşi Deniz Özarslan'ın vurduğu, beyin ölümü gerçekleşince ailesinin organlarını bağışlama kararı aldığı Ezgi Özarslan'ın (31) koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu nedenle Özarslan'ın organlarının alınmayacağı belirtildi.
10.08.2022 Yaşam
ABD Başkanı Joe Biden yeniden koronavirüse yakalandı
ABD Başkanı Joe Biden yeniden koronavirüse yakalandı Beyaz Saray, "ABD Başkanı Joe Biden'ın bugün yapılan koronavirüs testi yeniden pozitif çıktı. Biden yeniden karantinaya girecek." açıklaması yaptı.
30.07.2022 Dünya
Joe Biden'ın koronavirüs testi negatife döndü
Joe Biden'ın koronavirüs testi negatife döndü Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden'ın koronavirüs testinin negatife döndüğünü açıkladı.
27.07.2022 Dünya
Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı! Vaka sayısı gittikçe artıyor
Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı! Vaka sayısı gittikçe artıyor Haftalık koronavirüs tablosu açıklandı. Türkiye'de 11-17 Temmuz haftasında 226 bin 532 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı, 96 kişi yaşamını yitirdi. Buna göre aktif vaka bir önceki haftaya göre 101 bin 704 artmış oldu. Günlük ortalama vaka sayısı ise 32 bini aştı.
20.07.2022 Gündem
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber!
Demet Özdemir ve Oğuzhan çiftinden kötü haber! Son bekar tatilini yapan Demet Özdemir'in tatili kötü bitti. Oğuzhan Koç ile ağustos ayında evlenecek olan Demet Özdemir koronaya yakalandı. Son dönemde yaptığı bikinili paylaşımlarla ön plana çıkan oyuncunun hastalığa yakalanması film setini erteletti.
14.07.2022 Magazin
13 Haziran koronavirüs tablosu açıklandı! İşte vaka ve vefat sayıları...
13 Haziran koronavirüs tablosu açıklandı! İşte vaka ve vefat sayıları... Türkiye'de salgının etkisini yitirmesiyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kovid-19 tablosunun günlük değil, haftalık olarak paylaşılacağını açıklamıştı. En son 31 Mayıs'ta paylaşılan tablodan sonra bugün yeni veriler açıklandı. Son tabloya göre koronavirüs nedeniyle can kaybı sayısı 4 olurken kayıtlara 975 yeni vaka geçti.
13.06.2022 Gündem
Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan 36 kişi adliyeye sevk edildi
Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan 36 kişi adliyeye sevk edildi 16 ilde eş zamanlı yapılan Müsilaj Operasyonu’nda İstanbul’da gözaltına alınan 41 kişiden 36’sı adliyeye sevk edildi.
2.06.2022 Gündem
Gözler vaka sayılarında! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı hastanede ve toplu taşımada devam ediyor mu, tamamen kalktı mı?
Gözler vaka sayılarında! Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı hastanede ve toplu taşımada devam ediyor mu, tamamen kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu kalktı mı? Koronavirüs vakaları 2 gün üst üste 1000’in altına düştü. Vaka sayısı bugün de binin altında kalırsa toplu taşımada maske takmak da zorunluluk olmaktan çıkacak. Peki, toplu taşımada maske kalktı mı? İşte toplu taşımada maske yasağı ile ilgili son durum…
25.05.2022 Gündem
Yılmaz Büyükerşen koronavirüse yakalandı!
Yılmaz Büyükerşen koronavirüse yakalandı! Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Sosyal medyadan genel sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan Büyükerşen, evinde tedavi görüyor.
18.05.2022 Gündem
15 Mayıs koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
15 Mayıs koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, Türkiye'de son 24 saatte bin 154 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı, 10 kişi ise hayatını kaybetti
15.05.2022 Gündem
5 Mayıs koronavirüs tablosu belli oldu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
5 Mayıs koronavirüs tablosu belli oldu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı'nın sitesindeki Koronavirüs Bilgilendirme Sayfası'nda 5 Mayıs koronavirüs tablosu yayınlandı. Son 24 saatte 1253 kişinin koronavirüs testi pozitif çıkarken 11 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti.
5.05.2022 Gündem
Oyuncu Mahir İpek'in zor anları! Ağlamamak için kendini zor tuttu!
Oyuncu Mahir İpek'in zor anları! Ağlamamak için kendini zor tuttu! 'Güldür Güldür Show' ile ekranlarda olan Mahir İpek, Ocak 2021'de annesinin vefat haberiyle sarsldı. Eşi Aşık İsmail İpek'le koronavirüse yakalanan ve aynı zamanda astım hastası olan Naciye İpek'in hastanede kalbi durdu. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Naciye İpek, Ankara'da toprağa verildi. Koronavirüs testi pozitif çıkan ve karantinada olduğu için cenazeye katılamayan 50 yaşındaki oyuncunun tarifsiz acısı, yüz ifadesine ve sözlerine yansıdı.
3.05.2022 Magazin
9 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
9 Nisan koronavirüs tablosu açıklandı! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 9 Nisan koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. son 24 saatte 186 bin 226 koronavirüs testi yapıldı, 6 bin 986 kişinin testi pozitif çıktı, 35 kişi yaşamını yitirdi.
9.04.2022 Gündem
29 mart koronavirüs tablosu ve vaka sayısı açıklandı!
29 mart koronavirüs tablosu ve vaka sayısı açıklandı! Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Tabloya göre son 24 saatte 288 bin 968 koronavirüs testi yapıldı, 16 bin 190 kişinin testi pozitif çıktı, 63 kişi hayatını kaybetti.
29.03.2022 Gündem
Ölen hastanın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı
Ölen hastanın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi pandemi servisinin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Salih Ata'nın hayatını kaybetmesinin ardından yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı. Yoğun bakım ünitesinin camları kırılırken, klinik destek personeli Tahir Mete Güleç'in zedelenen kolu da alçıya alındı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
29.03.2022 Yaşam
Fulden Uras koronavirüse yakalandı! Kanserle mücadele ediyordu...
Fulden Uras koronavirüse yakalandı! Kanserle mücadele ediyordu... Uzun bir süre kanserle mücadele eden ve hastalığı yeniden nükseden şarkıcı Fulden Uras'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Uras, kendisi ve ailesiyle temasta bulunan kişileri sosyal medyadan test yaptırmaları konusunda uyardı.
22.03.2022 Magazin
Bakan Akar açıkladı: 3 kuvvet komutanının koronavirüs testi pozitif
Bakan Akar açıkladı: 3 kuvvet komutanının koronavirüs testi pozitif Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanlarının testleri pozitif çıktı" dedi.
17.03.2022 Gündem
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu
Ahmet Kural’dan sevenlerine üzücü haber! Bu sözlerle duyurdu Son olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Magazin
Çağla Şıkel'in koronavirüs testi pozitif çıktı!
Çağla Şıkel'in koronavirüs testi pozitif çıktı! Manken ve sunucu Çağla Şıkel koronavirüse yakalandı. Evinde karantinada olan Şıkel, yaptığı paylaşımda; "Bir süre dinleneceğiz" ifadelerini kullandı.
28.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüs Testi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koronavirüs testi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.