Koronavirüs Tedbirleri

Koronavirüs Tedbirleri

Son dakika koronavirüs tedbirleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koronavirüs tedbirleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koronavirüs tedbirleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koronavirüs Tedbirleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koronavirüs tedbirleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.994 koronavirüs tedbirleri haberi bulunmuştur. Tüm koronavirüs tedbirleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı; turistler saat 04.00'e kadar eğlendi Muğla Valiliği'ne bağlı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Temmuz 2021'de başlayan ve saat 00.00'a kadar yapılabilen müzik yasağının kaldırılmasının ardından Bodrum ilçesindeki eğlence mekanlarında turistler saat 04.00'e kadar eğlendi.
23.06.2023 Gündem
2023 hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kuraları ne zaman belli olacak?
2023 hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kuraları ne zaman belli olacak? 2023 hac kurası ne zaman? Hac kuraları 2023 takvimi merak ediliyor. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenen Hac seferleri 2022 yılında yeniden başladı. Kutsal topraklarda ibadetlerini yerine getirmek isteyenler 2023 Haccı için kura takvimini sorguluyor. Önceden ön kayıt yaptırmış, kura sırası bekleyen kişiler sadece kayıt yenileme işlemi yapacak. Peki, 2023 hac kuraları ne zaman çekilecek?
16.11.2022 Gündem
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! 'Kocaman olmuş'
İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'dan Cadılar Bayramı paylaşımı! 'Kocaman olmuş' Cadılar Bayramı, bir süredir Türkiye'de oldukça ilgi görüyor. Bu sene kostüm giyme trendine katılan İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ve kızı Elif Ada, renkli karelerini Instagram hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan anne-kızdan Elif Ada'nın hızla büyümesi, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.
1.11.2022 Magazin
THY'den Suudi Arabistan açıklaması
THY'den Suudi Arabistan açıklaması Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs tedbirleri kapsamında Suudi Arabistan tarafından Türkiye'ye uygulanan seyahat yasağının kaldırıldığını duyurdu.
23.06.2022 Ekonomi
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı?
Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske yasağı kalktı mı, hastanelerde maske zorunluluğu var mı? Hastanelerde maske kalktı mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunmuş, Erdoğan, "Kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Sadece toplu taşıma araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulaması vakalar 1000'in altına düşene kadar devam edecektir" ifadelerini kullanmıştı. 22 Mayıs itibariyle Türkiye'de son 24 saatte 118 bin 852 test yapılırken 905 vaka belirlendi. Söz konusu gelişmelerin ardından, Hastanede maske takmak zorunlu mu? Hastanelerde maske zorunlu mu, hastanelerde maske zorunluluğu var mı, hastanelerde maske yasağı kalktı mı?
23.05.2022 Gündem
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? İşte Kabine’nin gündemi!
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak? İşte Kabine’nin gündemi! Yeni haftaya girilirken milyonlarca kişinin gözü kulağı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ne çevrildi. Kabine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Alınacak yeni kararlar beklenirken, gündem, dış siyaset, koronavirüs salgınında gelinen son durum ve ekonomideki gelişmeler olacak. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanacak? Toplu taşıma ve hastanelerde maske zorunluluğu kalkacak mı? İşte Kabine’nin gündemi!
22.05.2022 Gündem
Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler!
Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler! Maske zorunluluğu geçtiğimiz haftalarda bazı istisnalar dışında kaldırılmıştı. Özellikle, Okullarda ve diğer kapalı alanlarda maske mecburiyeti kaldırılmış, sağlık kuruluşları da, vaka sayısı 1.000’in altına düşene kadar uygulamaya devam etmesi kararı almıştı. Türkiye’nin bazı illerinde toplu taşımada yaşanan maske tartışmalarının ardından pek çok kişi de maske zorunluluğunun olduğu yerleri araştırmaya başladı. Peki, Otobüste maske zorunluluğu kalktı mı? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı? İşte maske zorunluluğu olan yerler!
6.05.2022 Gündem
Okullarda maske kalktı mı, okullarda maske takmak zorunlu mu? Okullarda maske yasağında son durum!
Okullarda maske kalktı mı, okullarda maske takmak zorunlu mu? Okullarda maske yasağında son durum! Okullarda maske yasağı kalktı mı, maske zorunluluğu kaldırıldı mı? Maske yasağının kalkıp kalkmadığı merak edilen konular arasında yer alıyordur. Vatandaşlar okullarda, otobüslerde ve uçaklarda devam eden maske zorunluluğu hakkındaki Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan son açıklamayı takip ediyor. İşte okullarda maske yasağına ilişkin son durum…
26.04.2022 Gündem
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske yasağı nerelerde devam edecek, maske zorunluluğu kaldırıldı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın "Kurulun en önemli toplantılarından biri olacak" dediği Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı bugün yapıldı. Bilim Kurulu toplantısında alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı. Peki, Kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu kalktı mı? Maske zorunluluğu nerelerde kalktı? Maske zorunluluğu kaldırıldı mı?
26.04.2022 Gündem
Kapalı mekanda maske şartı kalktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bilim Kurulu kararlarını açıkladı...
Kapalı mekanda maske şartı kalktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bilim Kurulu kararlarını açıkladı... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında toplanan Bilim Kurulu Toplantısı son kez düzenlendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının ardından kapalı alanlardaki maske zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
26.04.2022 Gündem
Koronavirüs salgını ile ilgili flaş uyarı! Aşılama yüzde 10'lara düştü, vaka artışa geçebilir...
Koronavirüs salgını ile ilgili flaş uyarı! Aşılama yüzde 10'lara düştü, vaka artışa geçebilir... Koronavirüs salgını, Omicron varyantı, aşı ve kısıtlamalarla ilgili son dakika uyarısı! Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, koronavirüs kısıtlamalarının kaldırılmasıyla hatırlatma dozu aşılanma oranının, yüzde 10'lara düştüğünü söyledi. Doğan, "Toplumsal rehavet var. Vaka sayılarında artış olabilir" dedi.
16.03.2022 Gündem
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, 7 Şubat itibarı ile başlayan ikinci dönem...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu, 7 Şubat itibarı ile başlayan ikinci dönem... Millî Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiriyor. Yüz yüze eğitim ile ilgili yeni gelişme Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. 7 Şubat itibarı ile başlayan ikinci dönemde yüz yüze eğitim devam edecek mi? Okulların kapanması gündemde mi? MEB son noktayı koydu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklamada yüz yüze eğitimde kararlılık vurgusu yaparken koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan sınıflar ile ilgili de bilgi verdi. Ayrıca Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili detayları da paylaşan Özer, "60 yıllık özlem olan Öğretmenlik Meslek Kanunu 7354 Sayılı Kanun ile ilk defa yasalaştı ve yürürlüğe girmiş oldu. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı'mıza en içten şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun uygulanmasıyla ilgili yönetmeliği hazırladık ve tüm eğitim paydaşlarımızın görüşüne açtık. 15 Mart'a kadar tüm eğitim paydaşlarından, öğretmenlerden, STK'lerden gelen görüşlere göre Öğretmenlik Meslek Kanunu yönetmeliğine son şekli vereceğiz." diye konuştu.
15.02.2022 Eğitim
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 31 ilde işçi alımı yapacak! KPSS şartı yok! İşte 2022 işçi alımı başvuru şartları!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 31 ilde işçi alımı yapacak! KPSS şartı yok! İşte 2022 işçi alımı başvuru şartları! Orman Genel Müdürlüğü (OGM) duyurdu! OGM, İŞKUR aracılığıyla 31 ilde en az ilkokul mezunu 74 daimi işçi alacak! Başvurular, 28 Ocak'ta sona erecek. Peki, Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? OGM işçi alımı 2022 başvuru şartları ve İŞKUR işçi alımı başvuru ekranı!
21.01.2022 Personel Alımı
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak, toplantı sonucu Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı?
Kabine toplantısı ne zaman? Kabine saat kaçta toplanacak, toplantı sonucu Cumhurbaşkanı açıklama yapacak mı? Cumhurbaşkanı Kabine Toplantısı ne zaman, Kabine Toplantısı saat kaçta? Omicron varyantının etkisi Türkiye’de de devam ediyor. Koronavirüs vaka sayılar ve bilim toplantısında PCR testine ilişkin açıklanan yeni kararlar ardından kabine toplantısının ne zaman olacağı ve hangi kararlar alacağı merak konusu oldu. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün m? Bakanlar Kurulu ne zaman toplanıyor?
19.01.2022 Gündem
Okul servislerine denetim
Okul servislerine denetim Kadıköy'de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde evrak kontrolünün yanı sıra, koronavirüs tedbirleri kapsamında kurallara uyulup, uyulmadığına bakıldı.
10.01.2022 Yaşam
Üniversiteler kapanacak mı, online olacak mı? Omikron nedeniyle hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti?
Üniversiteler kapanacak mı, online olacak mı? Omikron nedeniyle hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? Üniversiteler online olacak mı, üniversiteler uzaktan eğitim mi yapacak? YÖK üniversitelerin kapanıp kapanmayacağına yönelik açıklama yaptı. 2021 yılında koronavirüs salgını sebebiyle eğitimlerine uzaktan devam eden üniversiteliler artan omikron vakaları nedeniyle bu yıl da okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Öte yandan bazı üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Peki Üniversiteler kapanacak mı, üniversitelerde online eğitim olacak mı?
7.01.2022 Eğitim
SHGM: Türk yolcularına yönelik seyahat yasağı söz konusu değil
SHGM: Türk yolcularına yönelik seyahat yasağı söz konusu değil 7 Avrupa ülkesine Türk yolcuların kabul edilmeyeceği yönünde açıklama yapan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, yaptığı yeni güncelleme ile yasağın söz konusunu olmadığını paylaştı.
30.12.2021 Ekonomi
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? 31 Aralık 2021 sokağa çıkma yasağı var mı, 4 gün yasak mı olacak?
Yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı? 31 Aralık 2021 sokağa çıkma yasağı var mı, 4 gün yasak mı olacak? Yılbaşında yasak var mı, 31 Aralık 2021 sokağa çıkma yasağı olacak mı? 31 Aralık gecesine az bir süre kala, vatandaşlar plan yapmak için yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı sorusuna yanıt arıyor. 2021 yılı koronavirüs gölgesinde geçerek, koronavirüs tedbirleri kapsamında yılbaşında da sokağa çıkma yasağı kısıtlaması getirilmişti. Peki, bu yılbaşında yasak var mı? 31 Aralık sokağa çıkma yasağı olacak mı?
22.12.2021 Gündem
ABD’de yeni koronavirüs tedbirleri yürürlüğe girdi! Zorunlu oldu
ABD’de yeni koronavirüs tedbirleri yürürlüğe girdi! Zorunlu oldu Amerika Birleşik Devletleri’nde bugünden itibaren uygulanmaya başlanan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında, ülkeye giriş yapacak yolcuların seyahatlerinden 1 gün öncesine ait negatif test göstermeleri zorunlu olacak.
6.12.2021 Dünya
Akın akın Van'a geliyorlar! Sınır kapısında 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu
Akın akın Van'a geliyorlar! Sınır kapısında 'Muhteşem Cuma' yoğunluğu Van'ın Saray ilçesindeki İran’a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda, Black Friday (Muhteşem Cuma) yoğunluğu yaşanıyor. İranlı turistler, ünlü markaların indirimlerinden yararlanmak için Van’a akın ediyor.
25.11.2021 Gündem
'Maske kullanımı azaldı, solunum yolu enfeksiyonları arttı'
'Maske kullanımı azaldı, solunum yolu enfeksiyonları arttı' Tekirdağ’da Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan, halkın koronavirüs tedbirleri kapsamında maske kullanmayı azaltmasıyla solunum hastalıklarında artış yaşandığını belirterek, "Pandemi yokmuş gibi yaşıyoruz. Maskelerin çıkarılması, diğer üst solunum yolları enfeksiyonlarının sıklığında ve sayısında bir artışa yol açmış durumda" dedi.
18.11.2021 Sağlık
İranlı turistler Van'a akın etti
İranlı turistler Van'a akın etti Van'ın Saray ilçesindeki, pandemi nedeniyle uzun süre kapalı kalan Kapıköy Gümrük Kapısı'nın açılmasıyla kente akın eden İranlı turistler, gündüzleri alışveriş yapıp kentin tarihi ve turistik yerlerini geziyor, geceleri de eğlence mekanlarında şarkılara eşlik edip müzik eşliğinde eğleniyor. Van Otelciler ve Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yüksel, "Umudumuz; pandeminin bir an önce bitmesi. Hem ülkemiz hem İran için aşılama oranının çok daha fazla olması" dedi.
8.11.2021 Yaşam
Okul servis araçlarına denetleme
Okul servis araçlarına denetleme İstanbul'da okul servis araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi. Denetimler kapsamında şoförler ve öğrenciler koronavirüs tedbirleri kapsamında bilgilendirilip araçlar kontrol edildi. Evraklarında eksik bulunan şoförlere cezai işlem uygulandı.
1.11.2021 Gündem
Fiyatları gören oraya koştu! İndirim izdihamı
Fiyatları gören oraya koştu! İndirim izdihamı Aksaray’da bir market zincirinin şubesinin açılışında, bazı ürünlerdeki indirim kampanyası izdihama neden oldu. Koronavirüs tedbirlerinin unutulduğu açılışta görevliler, müşterileri sık sık sıraya girmeleri konusunda uyardı.
28.10.2021 Gündem
Vali isyan etti! Kırmızı listede kalan tek il, yapacak bir şey kalmadı...
Vali isyan etti! Kırmızı listede kalan tek il, yapacak bir şey kalmadı... Vali isyan etti. 5 kat düştü. Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı aşılama haritasında 'kırmızı' renkte kalan tek il Şanlıurfa'da, Vali Abdullah Erin, bir türlü istenilen seviyeye gelinmediğini belirterek, "Çağrı yapacak bir şey kalmadı. Yapılabilecek, söylenebilecek her şey söylendi" dedi.
26.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüs Tedbirleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koronavirüs tedbirleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.