Korkunç İddia

Korkunç İddia

Son dakika korkunç iddia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkunç iddia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkunç iddia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkunç İddia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkunç iddia gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.088 korkunç iddia haberi bulunmuştur. Tüm korkunç iddia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beylikdüzü'nde 2 yaşındaki çocuğun ölümünde korkunç iddia
Beylikdüzü'nde 2 yaşındaki çocuğun ölümünde korkunç iddia Beylikdüzü'nde 2 katlı apartmanın üst katından düşerek öldüğü ileri sürülen 2 yaşındaki kız çocuğu E. Y.'nin, hastanede düzenlenen ilk raporunda istismar belirtileri bulunduğu öne sürüldü. 
9.09.2022 Yaşam
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı...
Kaybolan küçük kız için korkunç iddia! Öldürüp kebap yaptı... İngiltere'de 19 yıldır üzerindeki sır perdesi aralanamayan dava, bir ailenin üzerine kara bulut gibi çöktü! 14 yaşında ortadan kaybolan genç kızla ilgili ortaya atılan 'öldürüp kebap yaptılar' iddiası ise erkek kardeşinin de sonu oldu.
11.07.2022 Dünya
Zelenskiy'den flaş açıklama: Yüzde 20’si Rusya kontrolünde!
Zelenskiy'den flaş açıklama: Yüzde 20’si Rusya kontrolünde! Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus ordusunun şu anda Ukrayna topraklarının yüzde 20'sinin kontrolünü elinde tuttuğunu açıkladı.
2.06.2022 Dünya
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Listede Roldugin de var...
ABD'den Rusya'ya yeni yaptırımlar! Listede Roldugin de var... ABD, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakın olan Rus elitlerini ve Putin ile bağlantısı olan yatları hedef alan yeni yaptırımları duyururken, yaptırım listesinde Putin'in denizaşırı mal varlıklarını yönettiği iddia edilen Sergey Roldugin ve aile üyeleri de yer aldı.
2.06.2022 Dünya
Rusya için flaş karar, Putin'i kızdıracak! Yasaklandı
Rusya için flaş karar, Putin'i kızdıracak! Yasaklandı Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken, Avrupa Parlamentosu'ndan Rusya için flaş bir karar daha geldi. AP Başkanı Metsola, Rusya Devlet Başkanı Putin'in hiç hoşuna gitmeyecek yeni kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Metsola "Otokratlara karşı birlik içinde ve güçlü kalacağız” dedi. AB üyesi ülkelerin liderleri, 30 Mayıs’ta uzun süredir ertelenen Rusya’ya yönelik 6’ncı yaptırım paketi üzerinde prensipte uzlaşı sağlamış, yeni yaptırımlar çerçevesinde Rusya’dan petrol ithalatı yılsonuna kadar yüzde 90 oranında azaltılmasına karar verilmişti.
2.06.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in oğlu York Dükü Prens Andrew Covid-19’a yakalandı Buckingham Sarayı, İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 61 yaşındaki oğlu York Dükü Prens Andrew’ün Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.
2.06.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna Savaşı'nda korkunç iddia! Zelenski'nin sözleri dünyayı ayağa kaldırdı
Rusya-Ukrayna Savaşı'nda korkunç iddia! Zelenski'nin sözleri dünyayı ayağa kaldırdı Rusya-Ukrayna Savaşı'nda 3 ay geride kalırken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'den dünyayı ayağa kaldıran bir iddia geldi. Zelenski yaptığı açıklamada, “Rusya, 200 binden fazla Ukraynalı çocuğu kaçırdı” dedi.
2.06.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi! Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Savaş ülkenin doğusunda yoğunlaşırken kritik bölge el değiştirdi. Ukrayna cephesinden konu ile ilgili peş peşe flaş açıklamalar geldi.
15.05.2022 Dünya
Üniversitede izdiham! Öğrenciler ezildi: 4 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı
Üniversitede izdiham! Öğrenciler ezildi: 4 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi yaralandı Bolivya'nın Potosi kentinde bir üniversitede meydana gelen izdihamda 4 kişi hayatını kaybetti, 70 kişi ise yaralandı.
10.05.2022 Dünya
Gölde sular çekildi, insan cesetleri fışkırdı!
Gölde sular çekildi, insan cesetleri fışkırdı! ABD’de kuraklık sebebiyle kurumaya başlayan Mead Gölü’nde, sular çekildikçe insan kalıntıları ortaya çıkmaya başladı. İlk defa 1 Mayıs’ta metal bir varilin içinden çıkan kemiklerden sonra bu sefer insan iskeleti kalıntıları bulundu. Polis, gölden daha fazla insan kalıntısı çıkabileceğini belirtti.
10.05.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü...
Avrupa Birliği'nde Rusya depremi! Yunanistan'ın Türkiye korkusu ikiye böldü... Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra Rus petrolüne yaptırım uygulamak için harekete geçen Avrupa Komisyonu'nun planları Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi ve Malta’nın yaptığı yoğun lobi çalışmaları nedeni ile parçalandı. Yunanistan petrol yasağı nedeni ile kendilerinin sahneden çekilmesi durumunda aralarında Türkiye ve Çin'in de aralarında bulunduğu ülkelerin devreye gireceğini savunuyor.
10.05.2022 Dünya
ABD'den Ukrayna-Rusya savaşında korkunç iddia: Putin, Ukraynalıları Rusya’ya kaçırıyor!
ABD'den Ukrayna-Rusya savaşında korkunç iddia: Putin, Ukraynalıları Rusya’ya kaçırıyor! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş ülkenin doğusunda şiddetli çatışmalar ve bombalamalarla devam ediyor. Putin’in Ukrayna’ya yönelik savaşını aklamaya çabaladığı konuşmaları dikkat çekerken ABD’den gelen bir iddia ise ortalığı karıştırdı. Pentagon yetkilileri Rusya’nın sayısız Ukraynalı ile ilgili yaptıklarını açıklayınca adeta yer yerinden oynadı.
10.05.2022 Dünya
Ayçiçek yağı, zeytin yağı ve süt ürünleriyle ilgili korkunç iddia! Gıda fiyatları...
Ayçiçek yağı, zeytin yağı ve süt ürünleriyle ilgili korkunç iddia! Gıda fiyatları... Ayçiçek yağı, zeytin yağı ve süt ürünleriyle ilgili son dakika açıklaması! Gıda fiyatlarının artması ile birlikte gıda sahteciliğinde de artış yaşandığı ortaya çıktı. Ayçiçek yağı, Zeytinyağı ve süt ürünlerindeki sahtecilikle ilgili korkunç iddialar var. Tüketici Başvuru Merkezi Gıda Komisyonu üyesi Nurten Sırma hayat pahalılaştıkça sahteciliğinde mühendisliğinin yapıldığını belirterek gıda sahteciliğinde kullanılan yöntemleri tek tek anlattı.
10.05.2022 Ekonomi
Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Uçuşlar iptal mi oldu? Avrupa’ya uçuşlar sınırlandırıldı mı? İşte hava sahasını kapatan ülkeler!
Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Uçuşlar iptal mi oldu? Avrupa’ya uçuşlar sınırlandırıldı mı? İşte hava sahasını kapatan ülkeler! Rusya, Avrupa devletlerinin Rus uçaklarına hava sahasını kapatmasına cevaben, Almanya ve Fransa dahil 36 ülkenin uçaklarına hava sahasını kapattı. Bu kararın ardından THY, Ukrayna ve Moldova'ya uçuş durdurma kararı aldı. Peki, Hangi Avrupa ülkeleri hava sahasını kapattı? Avrupa’ya uçuşlar iptal mi? Uçuşlar ertelendi mi? Uçak seferleri iptal mi? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
Ukrayna'da yaşayan Türk genci her şeyi anbean kaydetti! 'Bombalar düşüyor. Gözümüzle gördük'
Ukrayna'da yaşayan Türk genci her şeyi anbean kaydetti! 'Bombalar düşüyor. Gözümüzle gördük' Ukrayna'da yaşayan bir Türk genci, market alışverişi sonrası evine gitmek istediği sırada yakınlarındaki bombalama anını görüntüledi. Büyük panik yaşayan ve sığınağa koşan Gürel, "Şu an tahliyemiz belli oldu. Eve gidiyoruz. Bombalar çok şiddetli. Oy oy oy... Özer bombalar düşüyor...Gözümüzle gördük. Evin yakınlarına düştü" diyerek dehşet anlarını anlattı.
28.02.2022 Dünya
Meskun mahal ne demek? Mekun mahal çatışması ne anlama geliyor?
Meskun mahal ne demek? Mekun mahal çatışması ne anlama geliyor? Rusya Ukrayna arasında bir yandan savaş devam ederken, bir yandan da müzakere görüşmeleri devam ediyor. Savaşın seyrini değiştirecek müzakere görüşmelerinde taraflar isteklerini karşılıklı görüşüyor. Ukraynalılar da ülkelerini savunmak için kadın erkek demeden savaşa katılıyor. Sivil halka saldırılar devam ederken, bazı mahallelerde patlamalar devam ediyor. Ukrayna Rusya’ya karşı meskun mahal savaşı veriyor. Peki, Meskun mahal savaşı nedir? Meskun mahal ne demek? Mekun mahal çatışması ne anlama geliyor? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
THY, Ukrayna ve Moldova uçuşlarını 15 Mart'a kadar iptal etti
THY, Ukrayna ve Moldova uçuşlarını 15 Mart'a kadar iptal etti Ukrayna hava sahasının kapatılmasının ardından 24 Şubat'ta Ukrayna ve Moldova'ya seferlerini iptal eden Türk Hava Yolları (THY) bu süreyi 15 Mart'a kadar uzattığını açıkladı.
28.02.2022 Ekonomi
Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? Korkunç iddia!
Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? Korkunç iddia! Rusya Ukrayna savaşının sona ermesi için müzakereler devam ederken, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve hükümetine suikast düzenleneceği iddiası ortaya atıldı. İngiliz basınının iddiasına göre, Kremlin’in, "Kiev'e 400'den fazla paralı özel tim askeri gönderdiği” belirtildi. Peki, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'ye suikast mi düzenlenecek? İşte detaylar…
28.02.2022 Dünya
Sanatçı Faruk Tınaz’ın ölümünde korkunç iddia: Doktor hazırlanan raporu...
Sanatçı Faruk Tınaz’ın ölümünde korkunç iddia: Doktor hazırlanan raporu... Sanatçı Faruk Tınaz (65) ile ilgili, ‘ölümünde doktor ihmali olduğu’ iddiası ile yürütülen soruşturmanın detayları ortaya çıktı. Savcılık dilekçesinde, Tınaz’ın pankreas kanseri olduğunu ortaya koyan raporun, Doktor A.A. tarafından okunmadığı öne sürüldü.
25.12.2021 Gündem
Burundi'de hapishanede yangın dehşeti! 38 kişi öldü, 69 kişi de yaralandı...
Burundi'de hapishanede yangın dehşeti! 38 kişi öldü, 69 kişi de yaralandı... Afrika ülkesi Burundi'de bir hapishanede çıkan yangında en az 38 kişi öldü, 69 kişi de yaralandı.
7.12.2021 Dünya
Film setinde katil olan Alec Baldwin'e kötü haber! Holywood'u sarsan korkunç iddia....
Film setinde katil olan Alec Baldwin'e kötü haber! Holywood'u sarsan korkunç iddia.... Rust filminin çekimleri sırasında ünlü aktör Alec Baldwin'in 'yanlışlıkla' filminin görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesinin yankıları sürerken, Holywood korkunç bir iddia ile sarsıldı.
18.11.2021 Dünya
Korkunç iddiada büyük yüzleşme!
Korkunç iddiada büyük yüzleşme! Ece Üner İle Susma’da engelli çocuklarının anneleri tarafından şiddet gördüğü iddiasıyla İbrahim Çatak konuk olmuştu. İbrahim’in kızı Medine geçtiğimiz günlerde yayına bağlanarak dehşet verici açıklamalarda bulunmuştu.
9.11.2021 Televizyon
Dünya rekortmeni Agnes Tirop evinde ölü bulundu!
Dünya rekortmeni Agnes Tirop evinde ölü bulundu! Kenya'nın dünya rekortmeni atleti Agnes Tirop, evinde ölü olarak bulundu. Federasyondan yapılan açıklamada, karnından bıçaklanan Tirop'u eşinin öldürebileceği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tülin Şahin'den kan donduran ifadeler! Pedro de Noronha ile gerilim devam ediyor!
Tülin Şahin'den kan donduran ifadeler! Pedro de Noronha ile gerilim devam ediyor! Tülin Şahin'den korkunç iddia! Tülin Şahin ile kızı Siena Leyla’nın babası Pedro de Noronha, arasındaki gerilim devam ediyor. Hem psikolojik hem de fiziki şiddete uğradığını iddia ederek mahkemeye başvuran Şahin, savcılığa sunduğu yeni dosyada kızının Noronha tarafından kaçırılarak kendisinden fidye isteneceğini öne sürdü.
22.08.2021 Magazin
Eda Nur Kaplan'ın şüpheli ölümü ile ilgili korkunç iddia! Mesajlar ortaya çıkardı
Eda Nur Kaplan'ın şüpheli ölümü ile ilgili korkunç iddia! Mesajlar ortaya çıkardı Ankara'da intihar eden Eda Nur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şüpheli Yusuf G., savcılığın itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Diğer şüpheliler Mehmet A. ve Aşkın K. ise yeniden gözaltına alındı. Yusuf G.'nin incelenen telefonunda şok mesajlar ortaya çıktı. Mesajlarda, "Yaşları küçük iki kişi gelecek aralarından seçeriz" yazışmaları bulundu.
12.08.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korkunç İddia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkunç iddia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.