Konut Kredisi Hesaplama

Konut Kredisi Hesaplama

Son dakika Konut kredisi hesaplama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Konut kredisi hesaplama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Konut kredisi hesaplama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konut Kredisi Hesaplama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konut kredisi hesaplama gelişmeleri de dahil olmak üzere 78 konut kredisi hesaplama haberi bulunmuştur. Tüm konut kredisi hesaplama haberleri aşağıda listelenmiştir.
0.69 Ziraat Bankası faiz oranıyla konut kredisi hesaplama! Orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir?
0.69 Ziraat Bankası faiz oranıyla konut kredisi hesaplama! Orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? 0.69 konut kredisi şartları nelerdir? Orta gelir konut kampanyasıyla ilgili detaylar Bakan Kurum ve Bakan Nebati tarafından açıklandı. İstanbul'da sıfır konuta en fazla 5 milyon TL kredi sağlanacak. Konut kampanyası için başvurular ise 16 Ocak’ta başlayacak. Kredi faiz oranı yüzde 0.69'dan başlayan oranlar olacak. Peşinat ise yüzde 10 olarak belirlendi. Peki, 0.69 konut kredisi şartları nelerdir, orta gelirli konut kredisi faiz oranları ne, hangi bankadan alınacak? Orta gelirli konut kredisi faiz oranı ve vade sayısı ne kadar?
18.01.2023 Ekonomi
0.69 kredi hesaplama! Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?
0.69 kredi hesaplama! Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank 0.69 konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? 0.69 konut kredisi hesaplama için yapılan aramalar, yeni evim konut kampanyası başvurularının başlamasıyla arttı. Konut kredisi kampanyasına başvuru yapacaklar Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank konut kredisi nasıl hesaplanır? sorusuna yanıt arıyor.
16.01.2023 Ekonomi
2023 Konut kredisi hesaplama! 0,69 Ziraat Bankası konut kredisi nasıl hesaplanır, 2023 yeni evim 15 yıl vadeli konut kredisi şartları nedir, kimlere verilecek?
2023 Konut kredisi hesaplama! 0,69 Ziraat Bankası konut kredisi nasıl hesaplanır, 2023 yeni evim 15 yıl vadeli konut kredisi şartları nedir, kimlere verilecek? Orta gelirliye konut kredisi gündemde olmaya devam ediyor. Yeni evim projesi kapsamında 0,69 faiz oranı, 180 ay vade imkanı ve düşük taksit miktarıyla orta gelirli ev sahibi edilecek. 0,69 konut kredisi, 1,2,3.bölge olmak üzere 3 bölgeden oluşacak, her bölgenin limiti farklı olacak. Peki, 0,69 Ziraat Bankası konut kredisi nasıl hesaplanır, 2023 yeni evim 15 yıl vadeli konut kredisi şartları nedir, kimlere verilecek?
13.01.2023 Ekonomi
Konut kredisi hesaplama 2023! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi hesaplama nasıl yapılır?
Konut kredisi hesaplama 2023! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank kredi hesaplama nasıl yapılır? Orta Gelirli Konut kredisi faiz oranları açıklanınca, konut kredisi hesaplama için yapılan aramalar da arttı. Orta Gelir Grubuna yönelik yapılacak olan konutların detayları Bakan Nebati ve Bakan Kurum tarafından açıklandı. Bakan Nebati açıklamasında, "Alınan konutlar 5 yıl boyunca satılamayacaktır. Azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları %0,69’dan başlayan oranlarla uygulanacaktır." dedi. Peki, Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır?
5.01.2023 Ekonomi
BDDK kredi açıklaması! Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde kredi değer oranı ve kredi miktarı değişti mi?
BDDK kredi açıklaması! Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde kredi değer oranı ve kredi miktarı değişti mi? Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) açıkladı. Konut kredilerine ilişkin yeni karar! Ev kredilerinde düzenleme geldi. 1. ve 2. el konutlar için konut kredilerinde kredi değer oranı farklılaştı. Değeri 10 milyon TL üzeri olan konutlar için kredi imkanı olmayacak. Peki, Konut kredilerinde kredi değer oranı ne oldu? 1. el ve 2. el konutlarda kredi miktarı değişti mi? Evin değerine göre ne kadar kredi kullanılabilecek? Konut kredilerinde oran nasıl belirlenecek? Konut kredisi nasıl hesaplanacak? İşte BDDK açıklaması!
25.06.2022 Ekonomi
Konut kredisinde yeni dönem! 0,89 ve 0,99 faizli kredi şartları resmen duyuruldu, kuruşu kuruşuna hesaplandı, yeni detaylar...
Konut kredisinde yeni dönem! 0,89 ve 0,99 faizli kredi şartları resmen duyuruldu, kuruşu kuruşuna hesaplandı, yeni detaylar... Son dakika 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi... Yeni açıklama geldi. Bakanlık tüm şartları tek tek duyurdu ve belli oldu. Ev sahibi olmak isteyenler için 0,89 ve 0,99 faiz oranlı kredi paketleri açıklanmıştı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan yeni açıklama geldi. 'İlk evim konut finansman desteği' ve 'Genişletilmiş konut finansman desteği' kullandırım şartları duyuruldu. Bakanlık, "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir. Bu kapsamda konut sahibi olmayan vatandaşlarımızın ilgili paketlerden faydalanmaları amacıyla kullandırım esasları belirlendi" dedi. Aynı zamanda çekilecek krediye göre aylık ve toplam geri ödeme miktarlarıyla beraber yeni hesaplar da tablo ile paylaşıldı. 120 ay vade ile kredi çekecek kişi, tutara göre ne kadar geri ödeyecek, taksitler ne kadar olacak? İşte son dakika kredi açıklamaları ve 0.89 ve 0.99 konut kredisi hesabı...
21.05.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu
Ucuz kredi müjdesi! Bakanlık resmen duyurdu, 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi! Şartlar belli oldu Ucuz konut kredisi müjdesi. Hazine ve Maliye Bakanlığı son dakika duyurdu. Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği 0.89 0.99 faizli konut kredisi paketi ile ilgili, Hazine ve Maliye Bakanlığı önemli bir bilgilendirmede bulundu. Bakanlık, konut finansmanı projesi detaylarını açıkladı ve kredi kullanım şartlarını duyurarak "Konut Finansman Paketleriyle vatandaşlarımızın konut piyasasındaki dalgalanmaların olumsuz etkilerinden korumak ve ilk konutunu alacak vatandaşlarımızın çok uygun maliyetle konut erişimlerini artırmak hedeflenmiştir" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...
20.05.2022 Ekonomi
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları...
Ucuz kredi müjdesi! Kamu bankaları da paylaştı ve belli oldu! 0,89 ve 0,99 faizli konut kredisi detayları... Konut kredisi müjdesi! Ev sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. Yüzde 0,99 ve 0,89 faiz oranları ile konut kredisi sağlanacak. Ev almak isteyen kişiler 'İlk Evim Konut Finansman Paketi' ile 'Genişletilmiş Konut Finansman Paketi'nin detaylarını araştırmaya başladı. Ayrıntılar ortaya çıkarken, kamu bankaları da banka personeli ile kredi ürünlerinin nasıl kullandırılacağına ilişkin detayları paylaştı. Hisseli sahipliklere ilişkin de bilgi aktarıldı. Vatandaşların en çok merak ettiği, 'konut kredisi kampanyaları cebe nasıl yansıyacak' sorusu da yanıt buldu. Çekilecek kredi miktarına göre aylık ve toplam geri ödeme hesabı yapıldı. 0.89 ve 0.99 faiz oranları ile 10 yıl vadede kredi tutarına göre aylık taksit ve toplam ödeme ne kadar olacak? İşte yeni konut kredisi rehberi...
12.05.2022 Ekonomi
Kredi hesabı belli oldu! Yüzde 0.99- 0.89 faizli konut kredisi, kuruşu kuruşuna konut kredisi...
Kredi hesabı belli oldu! Yüzde 0.99- 0.89 faizli konut kredisi, kuruşu kuruşuna konut kredisi... Konut kredisi müjdesi! Yeni konut kredisi ile ilgili detaylar netleşti. Kimler düşük faizli konut kredisi imkanından yararlanacak? Yeni konut kredisi hesabı nasıl yapılacak? Vatandaş ne kadar kar sağlayacak? Pandemi ile birlikte kan kaybetmeye başlayan gayrimenkul sektörünün devreye alınan kredi paketleri ile hareketlenmesi bekleniyor. Artan fiyatlarla birlikte ev sahibi olma hayallerinden uzaklaşan vatandaş için konut almanın yolu açılıyor. Kiralardaki fahiş fiyat artışı birçok kişiyi satılık eve yönlendiriyordu. Satılık konutlar da artan fiyatlarla ücretli çalışanın alım gücünü zorluyordu. Peki devreye alınan kampanyalar gerçekten vatandaşın ev sahibi olmasını kolaylaştıracak mı? Kimler kampanyadan daha avantajlı olarak yararlanacak? İşte yeni konut paketleri ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...
11.05.2022 Ekonomi
0 99 konut kredisi hesaplama! Konut kredisi şartları neler, 0 99 konut kredisi hangi banka ile verilecek kimlere, 10 yıl vadeli kredi başvuruları ne zaman başlayacak?
0 99 konut kredisi hesaplama! Konut kredisi şartları neler, 0 99 konut kredisi hangi banka ile verilecek kimlere, 10 yıl vadeli kredi başvuruları ne zaman başlayacak? 10 yıl vadeli yüzde 0,99 faizli konut kredisi müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konut almak isteyen vatandaşlara konut finansmanı konusunda 3 ayrı paketin devreye gireceğini duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tek konut sahibi olacak vatandaşımıza 2 milyona kadar değere sahip 1. el satın almalar için 10 yıla kadar vadeli ve aylık 0,99 konut kredisi sağlıyoruz." dedi. Peki, yüzde 0,99 faizli konut kredisine kimler başvurabilir? İşte, o konuyla ilgili yapılan açıklamalar...
10.05.2022 Ekonomi
Devletten konut kredisi! Konut kredisi faiz oranı kaç? Ev kredisinde kaç yıl vade olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!
Devletten konut kredisi! Konut kredisi faiz oranı kaç? Ev kredisinde kaç yıl vade olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Kabine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Kabinenin gündeminde Suriyeli sığınmacılar ve ekonomideki gelişmeler görüşüldü. Kritik toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısında alınan kararları duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konut finansmanı müjdesini duyurdu. Peki, Konut kredisi faiz oranı kaç? Ev kredisinde kaç yıl vade olacak? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması!
9.05.2022 Ekonomi
Ev alacaklara büyük müjde! Düşük gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak, 0.99 faiz ile...
Ev alacaklara büyük müjde! Düşük gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak, 0.99 faiz ile... Ev alacaklara güzel haber geldi! Hükümet harekete geçti. Faizler düşürülüyor. Artık düşük gelirli vatandaşlar da ev sahibi olabilecek. 3 farklı paket devreye alındı. ilk kez konut alacaklar olan vatandaşlar 0.99 faiz oranından yararlanacak. Konut sektörüne hareket getirilecek adım atıldı. Peki 0.99 faiz oranından yaralanarak konut almayı planlayanları nasıl bir ödeme tablosu bekliyor. İşte gayrimenkul sektörü ile ilgili devreye alınacak 3 farklı paketin detayları...
9.05.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası faiz oranları! Kredi faiz oranlarında indirim ve vade sayısı...
Ziraat Bankası faiz oranları! Kredi faiz oranlarında indirim ve vade sayısı... Milyonlar bekliyordu! Ve belli oldu. Kamu bankaları kredi faizleri ile ilgili kararını açıkladı. Merkez Bankası'nın faizleri düşürdüğünü duyurmasının ardından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aldıkları ortak kararla konut kredisi ve kurumsal kredi faiz oranlarını düşürdü. Ziraat Bankası'ndan kredi kullananlar da faiz oranı indirimi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Ziraat Bankası faiz oranı ne oldu? Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları ne oldu? İşte Ziraat Bankası kredi hesaplama...
25.10.2021 Ekonomi
Konut kredisi hesaplama 0.64 – 0.74 – Faiz oranıyla konut kredisi nasıl hesaplanır?
Konut kredisi hesaplama 0.64 – 0.74 – Faiz oranıyla konut kredisi nasıl hesaplanır? Konut kredisi nasıl hesaplanır? Sorusuna Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank tarafından düşük faizli sunulan konut kredisi paketinin açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde cevap aranıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 0,64 faiz oranı ile sıfır konut, 0,74 faiz oranı ile ikinci el konut ikanı tanıyor. Konut almak isteyen vatandaşlar kamu bankaları tarafından sağlanan 180 ay vade ve 1 yıl geri ödemesiz kredi imkanından faydalanabilecek. Peki, Faiz oranıyla konut kredisi nasıl yapılır? İşte Konut kredisi hesaplama 0.64 – 0.74 detayları…
8.06.2020 Gündem
0.64 konut kredisi ne zamana kadar geçerli? 0.64 konut kredisi veren bankalar ile 0.64 konut kredisi hesaplama 2020!
0.64 konut kredisi ne zamana kadar geçerli? 0.64 konut kredisi veren bankalar ile 0.64 konut kredisi hesaplama 2020! Kamu bankaları yeni ekonomi destek paketi açıklandı. Taşıt, sosyal hayat ve tatil kredisi paketleri sunan kamu bankaları, birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında 1 yılı ödemesiz 15 yıl vade ile kredi kullandırılacak. 3 kamu bankasının, ‘normalleşme’ sürecinde tüketimi teşvik etmek için dört yeni kredi paketini hayata geçirme kararı almasının ardından, Kamu katılım finans kuruluşları, "konut finansmanı", "taşıt finansmanı", "sosyal hayatı destek" ve "tatil destek" olmak üzere 4 yeni finansman paketini hayata geçirdi. Peki, 0.64 konut kredisi şartları nelerdir? 0.64 konut kredisi ne zamana kadar geçerli? İşte 0.64 konut kredisi veren bankalar ile 0.64 konut kredisi hesaplama 2020 hakkında merak edilenler…
3.06.2020 Gündem
1 yıl ertelemeli konut kredisi şartları nelerdir? 15 yıl vadeli devlet destekli düşük konut kredisi ödeme tablosu
1 yıl ertelemeli konut kredisi şartları nelerdir? 15 yıl vadeli devlet destekli düşük konut kredisi ödeme tablosu Devlet destekli konut kredisi paketi açıklandı. Kamu bankaları corona virüse karşı normalleşme adımlarını hızlandıracak 4 yeni ekonomi destek kredi paketi açıkladı. 3 kamu bankası Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıf Bank konut, taşıt, sosyal hayat ve tatil destek kredilerini hayata geçirdi. Turizm sektörünü desteklemek amacıyla kamu bankalarıyla anlaşma yapacak tatil paketi ve yerli üretim yapan mobilya, elektronik, beyaz eşya, ev boya-seramik-kapı ve pencere sistemleri,ev tekstil, çeyiz ve bisiklet firmalarıyla anlaşmalar yapılarak sosyal destek paketi imkanı sunulurken, Birinci el/sıfır veya ikinci el konut alımlarında 1 yılı ödemesiz 15 yıl vade ile kredi imkanı sağlanıyor. Peki, 1 yıl ertelemeli konut kredisi nasıl alınır? 15 yıl vadeli konur kredisi şartları nelerdir? 0.64 oranlı konut kredisi hesaplama nasıldır? İşte 15 yıl vadeli devlet destekli düşük konut kredisi ödeme tablosu ve 0.64 konut kredisi şartları…
2.06.2020 Gündem
Konut kredisi faiz oranları (Hangi banka en uygun ve en ucuz konut kredisi veriyor?) 0.79 konut kredisi faiz oranı devam ediyor mu?
Konut kredisi faiz oranları (Hangi banka en uygun ve en ucuz konut kredisi veriyor?) 0.79 konut kredisi faiz oranı devam ediyor mu? Konut kredisi faiz oranlarında düşüş haberleri geldikçe bankalar, konut-ev kredisi faiz oranlarında ard arda indirimlere gidiyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan 'sıfır konutta faizlerin 0.79'a ineceğini' müjdelemesinden sonra vatandaş bankaların konut kredileri faiz oranlarını araştırıyor. Ev almak isteyen vatandaşlar, en uygun ve en ucuz krediyi hangi banka veriyor? sorularını cevap ararken, konut kredisi düşer mi, konut kredisi faiz oraları ne kadar oldu? Sorularını da sıklıkla soruyor. En son Akbank konut kredisi faiz oranını, "tüm vadelerde ve herhangi bir tutar sınırı olmaksızın" yüzde 0.95e indirdiğini duyurdu. İşte İş Bankası konut kredisi, Ziraat Bankası konut kredisi ve diğer bankaların konut kredisi faiz oranları…
6.03.2020 Gündem
Bireysel, taşıt ve konut kredisi faiz oranları 2020! (En düşük krediyi hangi banka veriyor)
Bireysel, taşıt ve konut kredisi faiz oranları 2020! (En düşük krediyi hangi banka veriyor) Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın sıfır konutta faizlerin 0.79'a ineceği müjdesi vermesinden sonra, bankalar bireysel, taşıt ve konut kredisi faiz oranlarında peş peşe indirime gitti. Peki Kredi faiz oranları ne kadar? Bireysel ihtiyaç kredisi ne kadar oldu? En düşük krediyi veren banka hangisi? İşte bireysel, taşıt ve konut kredisi hesaplama 2020...
18.01.2020 Ekonomi
Konut kredisi faiz oranları son durum | Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları nedir?
Konut kredisi faiz oranları son durum | Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları nedir? TOKİ konut satışlarının başlamasının ardından, başvuruda bulunacak vatandaşlar Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar İdarenin belirleyeceği ve ilan edeceği tarihlerde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Temerküz Şubesinde (Daha sonra ilan edilecektir.) Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve kredi kullanım işlemlerini gerçekleştirecekleri için Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları yakından takip ediliyor. Vatandaşlar konut kredisi düşecek mi? İşte konut kredisi faiz oranları son durum, Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama…
16.12.2019 Gündem
Konut kredisi faizleri düşer mi? İşte son durum...
Konut kredisi faizleri düşer mi? İşte son durum... Ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi kullanarak bu hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor. Uzun süre yüksek seviyelerde seyreden faiz oranları Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrası düşme eğilimine girdi. Devlet bankalarının faiz oranlarını 0.99’ a kadar düşürmesinin ardından özel bankalar da harekete geçti. Bugün itibariyle özel bankalarda konut kredisi faizleri devlet bankalarının da altına düştü. Özel bankaların 0.98’e kadar çektiği faiz oranlarının ardından vatandaşlar devlet bankalarının faizleri daha da düşürüp düşürmeyeceğini merak ediyor. Konut kredileri daha da düşer mi? İşte tüm detaylar…
15.11.2019 Ekonomi
Banka, dosya masrafı faizini de müşteriye ödeyecek
Banka, dosya masrafı faizini de müşteriye ödeyecek Kahramanmaraş'ta, Onikişubat İlçe Tüketici Hakem Heyetinin verdiği dosya masrafı faizinin iadesi kararına banka tarafından yapılan itirazı reddeden Kahramanmaraş 5. Asliye Hukuk Mahkemesi, 855 lira 44 kuruş faizin müşteriye ödenmesine hükmetti.
28.10.2019 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte en uygun konut kredisi...
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte en uygun konut kredisi... Konut kredisi faizlerinde yaşanan düşüş sonrası kredili ev satışlarında yüzde 410'luk ciddi bir artış yaşandı. Kredi faizlerindeki düşüş devam ederken vatandaşların talebi de devam ediyor. İşte en uygun konut kredileri...
17.10.2019 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşüyor! Konut kredisi faiz oranlarında son durum…
Konut kredisi faizleri düşüyor! Konut kredisi faiz oranlarında son durum… Ev sahibi olma hayali kuran milyonlarca vatandaş konut kredisi faiz oranının düşmesiyle birlikte bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için bankaların yolunu tutuyor. İşte bankaların en güncel konut kredisi faiz oranları…
8.10.2019 Ekonomi
Konut kredisi hesaplama! Kim ne kadar taksit ödeyecek...
Konut kredisi hesaplama! Kim ne kadar taksit ödeyecek... Ziraat, VakıfBank ve Halkbank yüksek faizle kredi kullanan vatandaşların maliyetlerini aşağı çekecek uygulama başlattı. Düşen faizlerle birlikte yeniden yapılandırma yolunu açtı. Şimdi binlerce kişi konut kredisi hesabı yapmaya başladı. Peki, konut kredisi hesabı nasıl yapılır?
1.10.2019 Ekonomi
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte son durum...
Konut kredisi faizleri düşüyor! İşte son durum... Ev sahibi olmak isteyen binlerce kişi konut kredisi kullanarak bu hayalini gerçekleştirmeye çalışıyor. Uzun süre yüksek seviyelerde seyreden faiz oranları Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrası düşme eğilimine girdi. Konut kredisi kullanmak isteyenler için kredi faizlerindeki son durum haberimizde…
20.09.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konut Kredisi Hesaplama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konut kredisi hesaplama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.