Gazete Vatan Logo

Konut kredisi faiz oranları son durum | Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları nedir?

TOKİ konut satışlarının başlamasının ardından, başvuruda bulunacak vatandaşlar Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar İdarenin belirleyeceği ve ilan edeceği tarihlerde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Temerküz Şubesinde (Daha sonra ilan edilecektir.) Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve kredi kullanım işlemlerini gerçekleştirecekleri için Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları yakından takip ediliyor. Vatandaşlar konut kredisi düşecek mi? İşte konut kredisi faiz oranları son durum, Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama

Konut kredisi faiz oranları son durum | Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları nedir?

Banka faiz oranları son dakika gelişmeleri TOKİ başvurularının başlamasından sonra deyim yerindeyse dört gözle takip ediliyor. Özellikle TOKİ konutları için Ziraat Bankası’ndan kredi çekilmesi nedeniyle, Ziraat Bankası konut kredisi son dakika haberleri vatandaşların şu sıralar yakın ilgisinde. Biz de hem Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını hem de diğer bankaların konut kredisi faiz oranlarını sizler için derledik.

KONUT KREDİSİ DÜŞER Mİ?

Konut kredisi teşviklerinde süre değişikliği yapılmazsa yeni yılda tapu harçları ve faiz oranları yükselecek. Konut fiyatlarının yeni yılda yüzde 10 oranında artacağı tahmin ediliyor. Şu anda kamu bankalarında 180 ayda yüzde 0.99, özel bankalarda ise 120 ayda yüzde 0.98 konut kredisi oranlarını bulmak mümkün.

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI

Konut kredisi: 0.99

TOKİ kapsamında uygulanacak faiz oranı 0.49 olacak.

AKBANK FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.11

HALKBANK FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 0.99

İŞ BANKASI FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.1

Haberin Devamı

GARANTİ BANKASI FAİZ ORANLARI:

Konut kredisi: 1.17

TEB BANKASI FAİZ ORANLARI

Konut kredisi 1,1

ALBARAKA KONUT FİNANSMAN ORANI

Konut finansman oranı 1,19

İNG KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Konut kredisi, 0.98