Kredi faizleri düşecek! Ucuz kredi yolda! Bankaların konut, araç ve ihtiyaç kredisinde...
Kredi faizleri düşecek! Ucuz kredi yolda! Bankaların konut, araç ve ihtiyaç kredisinde... Kredi faizleri ile ilgili açıklama geldi. Faiz oranları düşecek mi? Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı; Merkez Bankası'na Türk Lirası dönüşüm hesaplarında faiz belirleme yetkisi verildi. Peki bu karar ne anlama geliyor? Vatandaşlar daha ucuza konut kredisi, araç kredisi, ihtiyaç kredisi alabilecek mi? Prof. Dr. Sefer Şener, Merkez Bankası'na verilen yeni yetkiyle birlikte nelerin değişeceğini açıkladı.
1.02.2022 Ekonomi
Kredi faizleri düşecek mi? Flaş açıklama, banka kredileri...
Kredi faizleri düşecek mi? Flaş açıklama, banka kredileri... Kredi kullanacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Kredi faizleri düşecek mi? Merkez Bankası'nın faiz indiriminin ardından vatandaşlarda kredi faiz oranlarının da düşürülebileceği yönünde bir beklenti oluştu. Konut, taşıt, ihtiyaç ve ticari kredi faiz oranları ile ilgili son dakika açıklaması geldi.
18.11.2021 Ekonomi
Konut kredisi faiz oranları son durum | Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları nedir?
Konut kredisi faiz oranları son durum | Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları nedir? TOKİ konut satışlarının başlamasının ardından, başvuruda bulunacak vatandaşlar Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Konut belirleme kurası ile konutu belli olan alıcılar İdarenin belirleyeceği ve ilan edeceği tarihlerde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Temerküz Şubesinde (Daha sonra ilan edilecektir.) Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve kredi kullanım işlemlerini gerçekleştirecekleri için Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları yakından takip ediliyor. Vatandaşlar konut kredisi düşecek mi? İşte konut kredisi faiz oranları son durum, Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama…
16.12.2019 Gündem