İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç Kredisi

Son dakika ihtiyaç kredisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ihtiyaç kredisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ihtiyaç kredisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İhtiyaç Kredisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ihtiyaç kredisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 949 ihtiyaç kredisi haberi bulunmuştur. Tüm ihtiyaç kredisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
24.04.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
17.04.2024 Ekonomi
Kredi fırsatı! Bankalar faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu, başvurular başladı
Kredi fırsatı! Bankalar faizsiz kredi kampanyalarını duyurdu, başvurular başladı Kredi çekmeyi planlayanlara müjde gibi haber geldi. Faizsiz kredi imkanı doğdu. Birçok banka art arda açıkladı. Faiz ödemeden ihtiyaç kredisi çekmek mümkün. Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi. Bankalar yeni müşterilerine özel sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise en uygun kredi veren bankalar için arayışa girdi. İşte faizsiz kredi veren bankalar ve kredi limitleri...
27.03.2024 Ekonomi
Sıfır faizli kredi imkanı! Bankalar art arda duyurdu, işte avantajlı kredi ile ilgili detaylar
Sıfır faizli kredi imkanı! Bankalar art arda duyurdu, işte avantajlı kredi ile ilgili detaylar Kredi çekmeyi planlayanlara müjde gibi haber geldi. Faizsiz kredi imkanı doğdu. Birçok banka art arda açıkladı. Faiz ödemeden ihtiyaç kredisi çekmek mümkün. Faizsiz kredi kampanyaları yenilendi. Bankalar yeni müşterilerine özel sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Vatandaşlar ise en uygun kredi veren bankalar için arayışa girdi. İşte faizsiz kredi veren bankalar ve kredi limitleri...
26.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası açıkladı, mevduat faiz oranları değişti! İşte 100.000 TL'nin getirisi
Merkez Bankası açıkladı, mevduat faiz oranları değişti! İşte 100.000 TL'nin getirisi Merkez Bankası’nın son faiz artırımından sonra mevduat faizi oranları da yükseldi. 100 bin liraya 32 gün vadede sağlanan net kazanç bankadan bankaya göre değişmekle birlikte 4 bin 500 TL’ye kadar çıktı. Ayrıca, TCMB verileri ihtiyaç kredisi faizlerinde 22 yılın zirvesi görüldüğünü ortaya koydu.
23.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartlarına düzenleme konusu gündemdeki yerini koruyor. Kamu ve özel bankalarda kredi kartı nakit avanslarına uygulanan taksit sayısı 12’den 3’e düşürüldü, bazı bankaların yeni müşterilerine sunduğu faizsiz kredilerde ise vadenin 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi. Peki, Kredi kartı taksit sayısı neden düştü?
16.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Kredilere faiz ayarı çekildi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinde aylık ödemeler tek tek hesaplandı
Kredilere faiz ayarı çekildi! Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinde aylık ödemeler tek tek hesaplandı Kredi faizleriyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Konut, taşıt ve ihtiyaç kredisinin faiz oranlarına ayar çekildi. Merkez Bankası aralık ayında politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 42.5 seviyesine çıkardı. Faizlerin yükseltilmesi ile birlikte bankalarda mevduat, taşıt, konut ve kredi faizleri de güncellendi. Öte yandan taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faizlerinin aylık ödemeleri tek tek hesaplandı. İşte kredi çekmek isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar...
26.12.2023 Ekonomi
Banka kredi faizleri değişti! İhtiyaç, konut ve araç kredisi alacaklar dikkat
Banka kredi faizleri değişti! İhtiyaç, konut ve araç kredisi alacaklar dikkat İhtiyaç, konut ve araç kredisi alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 8,5'ten yüzde 25'e çıkarmasıyla ihtiyaç, taşıt, konut ve ticari kredilerde faiz 4 ayda 2 katına çıktı. İşte detaylar...
16.09.2023 Ekonomi
Banka kredileri açıldı mı? Bankalara kredi vermeye başladı mı?
Banka kredileri açıldı mı? Bankalara kredi vermeye başladı mı? Banka kredileri açıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bankaların aldığı kredi kısıtlama kararının devam edip etmediği vatandaşların merak konusu oldu. İhtiyaç kredisinde limit 70 bin TL olurken taşıt ve konut kredilerinde de aynı limit uygulaması devam ediyor. Peki Bankalar kredi vermeye başladı mı? İşte detaylar...
3.07.2023 Ekonomi
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı
Merkez Bankası PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) Toplantı Özeti'nde, "Yumuşak bir geçiş süreci için sadeleşme politikasının kademeli olmasına karar verilmiştir" denildi.
3.07.2023 Ekonomi
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç?
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç? Banka taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde kaç oldu, banka faiz oranları arttı mı? sorusunun yanıtı Merkez Bankası faiz kararının açıklanması sonrası merak ediliyor. PPK toplantısı sonrasında açıklanan faiz oranı ardından kredi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki, kredi faiz oranları yüzde kaç oldu, bankaların kredi faiz oranları düştü mü, yükseldi mi? Banka taşıt, konut ve konut kredisi faiz oranları ne?
23.06.2023 Ekonomi
Gözler Merkez Bankası Başkanı’nda! Politika faizi ne kadar arttırılacak?
Gözler Merkez Bankası Başkanı’nda! Politika faizi ne kadar arttırılacak? Merkez Bankası Başkanlığı’na Hafize Gaye Erkan’ın atanmasının ardından kritik bir haftaya giriliyor.
19.06.2023 Ekonomi
Acil durum fonu uyarısı! 'Para sıkıntısı çekmezsiniz'
Acil durum fonu uyarısı! 'Para sıkıntısı çekmezsiniz' Aylık gelirin, giderleri karşılamada yetersiz kaldığı noktada ilk akla gelen kredi kartları ve tüketici kredileri oluyor. Pek çok kişi nakit ihtiyaçlar söz konusu olduğunda bankaların yolunu tutuyor. Özellikle özel bankalar müşteri çekmek için dönemsel olarak faiz kampanyaları yapıyor. Öyle ki sıfır faizli nakit avans imkanı sunan bankalar bile bulunuyor.
11.04.2023 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! Kritik 'faiz' uyarısı, üst sınır getirildi
Kredi çekecekler dikkat! Kritik 'faiz' uyarısı, üst sınır getirildi Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ihtiyaç kredisine yönelik örtülü üst sınır uygulamasına tutar sınırı getirdi. Buna göre ihtiyaç kredilerinde 70 bin liraya kadar olan kısım menkul kıymet tesisinden muaf tutuldu. Yeni uygulama kredi kullanacak tüketiciyi nasıl etkileyecek? Ekonomist Murat Özsoy özellikle banka kredisi kullanarak yatırım yapmayı planlayan vatandaşları uyararak kararı değerlendirdi.
18.03.2023 Dünya
Kredi ve kredi kartında yeni dönem! Dikkat çeken 14 gün kararı
Kredi ve kredi kartında yeni dönem! Dikkat çeken 14 gün kararı Kredi çeken ve kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren düzenleme ekim ayı itibarıyla yürürlüğe giriyor. Yeni dönem ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, kredi kullanan ve 14 gün içinde kredinin tamamını kapatan tüketiciye cayma cezası uygulanmayacağını belirterek, “Kredilerde faizler yükseltilirse 30 gün önceden tüketiciye bildirim yapılacak” dedi.
30.09.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Akbank resmen duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlar için Akbank harekete geçti. 0.99 faiz oranı ile yeni bir kredi paketini devreye alındı. Kredi başvuruları 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek.
5.08.2022 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce... Banka kredisi kullanmayı planlayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle acil nakit ihtiyaç söz konusu olduğunda kişiler bir an evvler tüketici kredisi kullanmanın yollarını arıyor. Çok fazla araştırma yapılmadan kullanılan kredilerin maliyeti tükeci için daha fazla oluyor. İhtiyaç konut ya da taşıt kredisi kullanılırken öncelikle farklı bankalaıın faiz oranları ve avantajları incelenmeli. Örneğin 30 bin lira ve 24 ay vadeli bir ihtiyaç kredisinde karşılaştırma yaparak kredi çekenin 5-6 bin lira civarı tasarruf sağlaması mümkün. Çünkü şu sıralar aylık yüzde 2.05 veya yüzde 3 faizle kredi veren bankalar bulunuyor. Dolayısıyla için tek bir bankaya bağlı kalmadan iyi araştırma şart.
5.08.2022 Ekonomi
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu? Promosyon veren bankalar merak ediliyor. Emekli promosyonu ne kadar? sorusuna yanıt aranıyor. Bankalar promosyon yarışına girdi. 5 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak isteyen bankalar promosyon açıklamaları yapmaya devam ediyor. Bankalar promosyon dışında ek kart, ihtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranları, masrafsız para transferi ATMlerden ücretsiz para çekip yatırma gibi imkanlar da sunuyor. Peki, Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
26.07.2022 Ekonomi
İhtiyaç ve taşıt kredilerinde faizler değişti! Garanti BBVA, Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank art arda duyurdu
İhtiyaç ve taşıt kredilerinde faizler değişti! Garanti BBVA, Akbank, Ziraat Bankası, Halkbank art arda duyurdu Kredi kullanımı ile ilgili son dakika açıklaması! BDDK duyurdu. Rakamlar ortaya çıktı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu geçtiğimiz günlerde kredi kullanımına taksit sınırlaması getirmişti. Kredi kararı sonrası yeni veriler açıklandı. BDDK haftalık bültenine göre, tüketici kredileri tutarı, 8 Temmuz itibarıyla 2 milyar 893 milyon lira azalışla 909 milyar 813 milyon liraya geriledi. Kredilerde vade sayısının sınırlandırılmasının ardından kredi kullanım oranı düştü. Kredi faizlerinde ise yukarı yönlü hareket devam ediyor. Ancak çeşitli nedenlerle kredi kullanmayı planlayan vatandaşlar ihtiyaç ve taşıt kredilerinin faiz oranlarını merak ediyor. Özellikle kamu bankaları düşük faizleriyle ilgi görüyor. Kredi faiz oranları listesi düzenli aralıklarla değişiyor. İşte temmuz ayı kredi faiz oranları listesi...
20.07.2022 Ekonomi
Son dakika kredi kararı! Faiz oranları düşürüldü, ihtiyaç kredisinde 3 ay ödemesiz bayram fırsatı,  Denizbank, İş Bankası, Garanti BBVA ve...
Son dakika kredi kararı! Faiz oranları düşürüldü, ihtiyaç kredisinde 3 ay ödemesiz bayram fırsatı, Denizbank, İş Bankası, Garanti BBVA ve... 0.99 faiz oranı ile kredi kullanım fırsatı! Bankalar tek tek açıkladı. Bayram kedisinde ödemeler 3 ay ötelendi. Nakit ihtiyacı olanlar için bankalar harekete geçti. Yeni kredi paketleri devreye alındı. Kredi detayları vatandaşlar ile paylaşıldı. Faizler düşürüldü, limitler yükseltildi. 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün. Peki hangi bankalar bayram kredisi veriyor? Düşük faizli ihtiyaç kredisi veren bankalar hangileri? Kredi çekecekler için derledik. İşte tüketici kredisi faiz oranlarındaki son durum...
8.07.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme...
0.99 faiz oranı ile bayram kredisi! Garanti BBVA resmen duyurdu, limit ve geri ödeme... Garanti BBVA'dan yeni kredi kararı! Yüzde 0.99 faizli kredi imanı nakit ihtiyacı olan vatandaşları bekliyor. Bankadan konu ile ilgili açıklama yapılarak limit ve ödeme bilgileri müşteriler ile paylaşıldı. Başram kredisinde başvuru süreci 7 Temmuz'a kadar devam edecek. İşte Garanti BBVA bayram kredisinin detayları...
5.07.2022 Ekonomi
Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Ve değişiyor
Kredilerle ilgili son dakika gelişmesi! Ve değişiyor Kredilerle ilgili son dakika açıklaması. Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi’nin Nisan 2022 aylık bülteninde paylaşılan verilere göre, Nisan 2022 itibarıyla bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar tarafından kullandırılan bireysel kredilerin miktarının yüzde 26 artışla 1,1 milyar TL’yi aştığı görüldü. Öte yandan BDDK tarafından yapılan duyuruda konut ve ticari kredilerde yapılacak düzenlemelerle ilgili çalışmaların sürdüğünün belirtildiğini hatırlatan Bankacılık ve İş Geliştirme Müdürü Orhun Çağlar Atilla, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı: "Duyuruda konut kredilerinde kredi değer oranının tutar bazlı farklılaştırılması, ticari kredilerin yatırım ve ihracat gibi üretken alanlara yönlendirilmesi gibi konularda da düzenleme yapılacağına dair ipuçlarına yer veriliyor." dedi.
21.06.2022 Ekonomi
Kredi tuzağı! Banka hesabında para olup olmaması fark etmiyor, anında kredi çekebiliyorlar...
Kredi tuzağı! Banka hesabında para olup olmaması fark etmiyor, anında kredi çekebiliyorlar... Kredi tuzağına bir yenisi eklendi. Son 1 ay içinde çok sayıda şikayet alındı. Artık hesaplarda para olup olmaması fark etmiyor. Dolandırıcılar yeni yöntemlerle bir link gönderilerek telefon ve hesapları ele geçirip, vatandaşlar adına rahatça kredi kullanabiliyor. Alışverişten bankacılık hizmetlerine, hesap takibinden, fatura ödemelerine kadar vakit kaybını ortadan kaldıran internet bankacılığı, faydalarının yanı sıra dolandırıcıların da hedefi haline gelmiş durumda. Şifre, hesap veya kişisel bilgilere gerek duyulmadan hesaplara erişiyorlar. Hesabında parası olanların paraları, kredi kartı olanların limitleri boşaltılabiliyor. Kritik uyarı geldi...
17.06.2022 Ekonomi
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Resmen duyuruldu, son gün...
0.99 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi! Resmen duyuruldu, son gün... İhtiyaç kredisi ile ilgili son dakika kararı! 0.99 faiz oranı uygulanacak. Resmi açıklama geldi. Başvurular internetten alınıyor. Son gün 30 Haziran olarak belirlendi. Bankalardan art arda kredi kararları geliyor. Bankalar faizlerde değişikliğe gidiyor. Nakit ihtiyacı olanlar bankaların tüketici kredisi faizlerini yakından takip ediyor. Öte yandan BDDK tarafından kredi vadelerine sınır getirilmesi de tüketicilerin kredi talebini doğrudan etkiledi. Kredi limitlerini 50 bin TL'nin altında tutarak vade sayısını yükseltmek isteyenler kredi faizlerindeki son dakika değişikliklerini yakından takip ediyor. İşte ihtiyaç kredisinde en düşük faiz oranını uygulayan bankalar ve tüketici kredilerindeki son durum...
16.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İhtiyaç Kredisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ihtiyaç kredisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.