Komutanlık

Komutanlık

Son dakika komutanlık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan komutanlık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını komutanlık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Komutanlık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan komutanlık gelişmeleri de dahil olmak üzere 558 komutanlık haberi bulunmuştur. Tüm komutanlık haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek
MSB: Bakan Güler ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetini kabul edecek Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetinin yarın Ankara’yı ziyaret edeceği edeceğini bildirdi. Heyetin Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğin belirten kaynaklar, görüşmede terörle mücadele başta olmak üzere F-16 tedarik ve modernizasyon sürecinin ele alınacağını ifade etti.
28.03.2024 Gündem
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri
Atatürk Adana’ya kaç kez gitti? İlk ziyaretinde 11 gün kaldı: İşte Atatürk’ün Adana’ya gidiş nedenleri Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Adana ziyaretleri, tarihi dokusuyla aydınlandı. Erdem Çakmak'ın çalışmasına göre, Atatürkün ilk ziyareti, Mondros Ateşkes Antlaşması'nın imzalanmasının ardından gerçekleşmiş ve Yıldırım Orduları Grup Komutanlığı görevini devralmak üzere yapılmıştır. Ancak, gerçek anlamda ilk Adana ziyareti, Millî Mücadele yıllarında, Adana'da Suriye felaketinin ardından yaşanan olaylara dikkat çekmek üzere gerçekleştirilen ve önemli bir dönemeç olan Pozantı Kongresi'ne başkanlık etmek amacıyla yapılmıştır. İşte Atatürk’ün Adana’yı ziyaret sayısı…
20.03.2024 Adana
Pilot Barbaros Demirbaş kimdir? KAAN pilotu Barbaros Demirbaş’ın rütbesi
Pilot Barbaros Demirbaş kimdir? KAAN pilotu Barbaros Demirbaş’ın rütbesi KAAN'ın ilk pilotu Barbaros Demirbaş kimdir? Türk Havacılık Uzay Sanayii tarafından yürütülen ve Türkiye'nin en önemli savunma sanayi projelerinden biri olan KAAN, ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Peki KAAN'ın pilotu Barbaros Demirbaş kimdir, rütbesi nedir?
24.02.2024 Gündem
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Gaziantep'te jandarma ekiplerinin tütün ve mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik 'sis' operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
Kumar baskınında, kumandalı 50- 60 kişilik bölme ortaya çıktı
Kumar baskınında, kumandalı 50- 60 kişilik bölme ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde tombala oynanan 2 adrese düzenlenen operasyonlarda 215 kişiye toplam 871 bin 825 lira para cezası.
27.04.2023 Gündem
Kumar operasyonunda 171 kişiye 693 bin 405 TL ceza
Kumar operasyonunda 171 kişiye 693 bin 405 TL ceza İzmir'in Bornova ilçesinde jandarmanın 4 ayrı adrese düzenlediği baskında kumar oynarken yakalanan 171 kişiye toplam 693 bin 405 TL para cezası kesildi.
17.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur” dedi. Deprem sonrası 60 bin Suriyeli 'nin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü açıklayan Akar "Hudutlardan herhangi bir kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Diyarbakır'da 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Operasyonu' başlatıldı
Diyarbakır'da 'Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Operasyonu' başlatıldı Diyarbakır'da 840 personelin katılımıyla Eren Abluka Sonbahar-Kış-21 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik Operasyonu başlatıldı.
14.01.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı İŞKUR üzerinden 1.468 sürekli işçi alımı yapacak! İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! 1.468 sürekli işçi alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, eski hükümlü (TMY statüsünde) sürekli işçi alımı yapılacak. Başvurular, 26 -30 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı işçi alımı şartları ne? İşte Sağlık Bakanlığı eski hükümlü alımı şartları ve ilanın detayları!
26.12.2022 Personel Alımı
Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda devir teslim töreni
Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda devir teslim töreni Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz’ün emekliye ayrılması dolayısıyla devir teslim töreni düzenlendi. Orgeneral Atilla Gülan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı brövesini Küçükakyüz'den aldı.
19.08.2022 Gündem
Şırnak’ta mühimmat bakımı sırasında patlama! Ardından yangın çıktı: 2 yaralı
Şırnak’ta mühimmat bakımı sırasında patlama! Ardından yangın çıktı: 2 yaralı Şırnak’ta Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığı'nda mühimmat bakımı sırasında meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınırken, Valisi Osman Bilgin, 2 personelin hafif yaralandığını söyledi.
3.08.2022 Yaşam
Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu?
Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu? 28 Şubat davası hükümlüsü  Çevik Bir'in sağlık sorunları nedeniyle tahliyesine karar verildi. Bir'in cezasının infazı 1 yıl süreyle ertelendi. Peki, Çevik Bir tahliye oldu mu, hastalığı ne? 28 Şubat davası hükümlüsü Çevik Bir kimdir, kaç yaşında, nereli, ne zamandır tutukluydu?
2.08.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
İlker Başbuğ hakkında 3 yıla kadar hapis istemi!
İlker Başbuğ hakkında 3 yıla kadar hapis istemi! Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ’un, kitabı hakkında gazetede yaptığı bir söyleşi nedeniyle yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Savcılık, Başbuğ’un ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme’ suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezasını talep etti.
9.06.2022 Gündem
Sahil Güvenlik: 2022'de 12 bin 846 düzensiz göçmen yakalandı
Sahil Güvenlik: 2022'de 12 bin 846 düzensiz göçmen yakalandı Sahil Güvenlik Komutanlığı, 2022 yılında 417 göç olayında 12 bin 846 düzensiz göçmenin sağ olarak yakalandığını açıkladı.
17.05.2022 Yaşam
Marmara Denizi'nde korkunç görüntü! Siyaha büründü, inceleme başlatıldı
Marmara Denizi'nde korkunç görüntü! Siyaha büründü, inceleme başlatıldı Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinden geçen Kınıklı Deresi, atıklar nedeniyle siyaha büründü. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü dereden, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ise denizden numune alarak inceleme başlattı.
13.05.2022 Gündem
Bakan Soylu: Terör yuvalarının kafalarına iniyoruz
Bakan Soylu: Terör yuvalarının kafalarına iniyoruz  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri'miz, etrafımızdaki coğrafyada terör yuvalarını teker teker çökertmektedir, kafalarına iniyoruz" dedi.
22.04.2022 Siyaset
Sahil Güvenlik Komutanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Sahil Güvenlik Komutanlığı İŞKUR üzerinden işçi alacak! İşte başvuru şartları! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Sürekli işçi alımı yapılacak! Yayımlanan ilana göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı İŞKUR üzerinden 35 sürekli işçi alımı yapacak. Başvurular, 8 Nisan’da sona erecek. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru şartları!
29.03.2022 Personel Alımı
Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor.
Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor. Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
İlker Başbuğ duruşma sonrası açıklama yaptı
İlker Başbuğ duruşma sonrası açıklama yaptı Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, "Türkiye Cumhuriyetinde Güç Odaklarının Mücadelesi" serisinin üçüncü kitabına ilişkin yaptığı söyleşide "darbe" imasında bulunduğu iddiasıyla "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçundan hakim karşısına çıktı. Başbuğ, "Bir Anadolu şehrinde doğan halk çocuğuyum ve TSK'ya şerefiyle komutanlık etmiş biriyim. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçlamasını tarih hiçbir zaman affetmeyecektir" diyerek beraatini istedi.
24.02.2022 Gündem
Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Destek Komutanlığı işçi alacak!
Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Destek Komutanlığı işçi alacak! İşçi alımı 2022 başvuruları başladı! En az lise mezunu işçi alımı gerçekleştirilecek. Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Destek Komutanlığı duyurdu! Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak. Yayımlanan ilana göre, armador, bobinajcı, kaynakçı, tekne onarım, elektrikçi, elektronik teknisyeni, hidrolikçi, tesviyeci, tornacı, mekaniker, ölçüm aletleri teknisyeni kadrolarında işçi alınacak. Peki, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Destek Komutanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte işçi alımı başvuru şartları!
23.02.2022 Personel Alımı
Bakan Akar: 2 bin 631 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 2 bin 631 terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bu yılın başından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 631 oldu. Geldiğimiz noktada terör örgütündeki çöküşü görüyoruz. Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde" dedi.
14.12.2021 Gündem
İzmir açıklarında 50 düzensiz göçmen kurtarıldı
İzmir açıklarında 50 düzensiz göçmen kurtarıldı İzmir'in Dikili ve Çeşme ilçelerinde, motor arızası nedeniyle sürüklenen ve denize mahsur kalan toplam 50 düzensiz göçmen kurtarıldı. Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, Kasım 2021 ayı itibariyle denizlerimizde zor durumda kalan ve hayatlarını kaybetme riski ile karşı karşıya olan 14.708 kişinin kurtarıldığı belirtildi.
27.11.2021 Gündem
Karakol komutanı olduğunu söyleyip dolandıran şüpheli yakalandı
Karakol komutanı olduğunu söyleyip dolandıran şüpheli yakalandı Şanlıurfa’da kendini karakol komutanı olarak tanıtıp vatandaşları dolandırdığı iddia edilen C.C., gözaltına alındı.
19.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Komutanlık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki komutanlık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.