Kolej

Kolej

Son dakika kolej haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kolej ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kolej haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kolej

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kolej gelişmeleri de dahil olmak üzere 870 kolej haberi bulunmuştur. Tüm kolej haberleri aşağıda listelenmiştir.
Darüşşafaka başvuruları başladı
Darüşşafaka başvuruları başladı Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz ilkokul 4’üncü sınıf öğrencilerinin katılabildiği Darüşşafaka Eğitim Kurumları Giriş Sınavı için başvurular başladı. 26 Mayıs Pazar günü 41 ilde düzenlenecek sınavın son başvuru tarihi 20 Mayıs.
5.01.2024 Eğitim
Darüşşafaka’ya 10 üzerinden 9,80 kurumsal derecelendirme notu
Darüşşafaka’ya 10 üzerinden 9,80 kurumsal derecelendirme notu Türkiye'nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından Darüşşafaka Cemiyeti, kurumsal yönetim ilkelerine uyum notunu 10 üzerinden 9,80’e yükseltti. “Şeffaflık”, “hesap verebilirlik” ve “sürdürülebilirlik” ilkeleri doğrultusunda 2013 yılından beri bağımsız kurumsal yönetim ilkelerine uyum raporu yayımlayan Darüşşafaka Cemiyeti, bu yıl da zirvedeki yerini korudu.
29.12.2023 Vitrin
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de
Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli'de Basketbol Süper Ligi yeni sezonda da canlı yayınlarla Misli’de! Lig tarihiyle ilgili bilgiler, yeni sezon detayları, ilk hafta programı, şampiyonluk oranları…
29.09.2023 İddaa
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı
Deprem bölgesinden 104 öğrenci Darüşşafaka’da ders başı yaptı Anne ve/veya baba kaybı yaşamış, maddi durumu yetersiz öğrencilere 8 yıl tam burslu, yatılı kolej eğitimi veren Darüşşafaka, Türkiye’nin her köşesinden 1.000’e yakın öğrenciyle 2023-2024 eğitim ve öğretim yılını 11 Eylül Pazartesi günü Darüşşafaka TİM Gösteri Merkezi’nde düzenlenen törenle açtı.
12.09.2023 Eğitim
3 gün tatil 4 gün okul olacak mı? Artık okullar 3 gün mü tatil olacak, 2023 MEB okullar 4 gün mü oldu? İlkokul, Ortaokul ve Lise 4 gün okul 3 gün tatil doğru mu?
3 gün tatil 4 gün okul olacak mı? Artık okullar 3 gün mü tatil olacak, 2023 MEB okullar 4 gün mü oldu? İlkokul, Ortaokul ve Lise 4 gün okul 3 gün tatil doğru mu? 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak, eğitim sistemi değişti mi? Avrupa'da bazı ülkelerde pilot olarak uygulanmaya başlanan 4 gün okul 3 gün tatil sisteminin Türkiye’de uygulanıp uygulanmayacağı, okulların açılmasına kısa bir süre merak edilen konu başlıklarından biri oldu. İngiltere Okul ve Kolej Liderleri Derneği geçtiğimiz aylarda, artan maliyetler nedeniyle bu düzenlemeyi desteklediklerini açıkladı. Peki, Türkiye’de kaç gün okul kaç gün tatil olacak, 4 gün okul 3 gün tatil onaylandı mı?
18.08.2023 Eğitim
Kolejlerde servis ücreti tartışması! 3 katı fiyat ödeniyor
Kolejlerde servis ücreti tartışması! 3 katı fiyat ödeniyor Özel okullardaki veliler, devlettekilerden 2-3 katı daha fazla servis ücreti ödüyor. Servisçiler ve velilerin yaptığı açıklamalara göre okulların, yöneticiler ve personel için araç talep etmeleri rakamları artırıyor. Özel okul yetkilileri ise ‘Hiçbir çıkarımız yok’ diyor.
11.08.2023 Ekonomi
Kerem Bürsin'den alkışlanacak hareket!
Kerem Bürsin'den alkışlanacak hareket! Kanal D'de yayınlanacak olan 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönmeye hazırlanan Kerem Bürsin, Kurban Bayramı için Darüşşafaka'ya bağış yaptı. Kurum tarafından yayınlanan teşekkür belgesinde Bürsin'in de aralarında olduğu bağışçılar sayesinde bine yakın öğrencinin 8 yıl boyunca tam burslu şekilde okutulacağı açıklandı.
29.06.2023 Magazin
Yıldız Holding’de üst düzey atama
Yıldız Holding’de üst düzey atama Yıldız Holding’de Kurumsal İletişim Grup Direktörlüğü görevine Zeynep Özler atandı.
5.05.2023 Ekonomi
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’
Depremzede çiftin en acı bayramı! ‘Hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz’ Hatay'ın Antakya ilçesinde, 250 daireden oluşan Rönesans Rezidans'ta yaşayan öğretmen Biray Beşerikli (35) ile kızı Nazende Dila Açıkgöz’den (6) deprem gününden beri haber alınamıyor. 17 gün enkaz başında bekledikten sonra, eşi Nuray Beşerikli ile 1050 kilometre uzaklıktaki Bursa'ya yerleşen emekli öğretmen Mehmet Beşerikli (62), "Deprem sonrası torunum Nazende'den geriye, geçtiğimiz ağustos ayında doğum gününde site arkadaşlarıyla çektirdiği fotoğraf anı olarak kaldı. O fotoğrafta bulunan Nazende’m kayıp. İki arkadaşı öldü. Diğerinin ise ne olduğunu bilmiyorum. Nazende'nin hasretini fotoğrafı, eşya ve oyuncaklarıyla gideriyoruz" dedi.
21.04.2023 Yaşam
Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli?
Survivor 2023 Alper Rende kimdir? Survivor Alper kim, kaç yaşında, nereli? Survivor Alper kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor 2023 yarışması 15 Ocak Pazar günü başlıyor. Yeni konseptiyle TV 8 ekranlarına gelecek olan Survivor’ın kadrosunda Alper Rende de yarışmacı olarak yer alıyor. Alper Rende'nin hayatı ve biyografisi ise merak ediliyor. İşte, Survivor'un yarışmacısı Alper Rende hakkında merak edilenler...
26.03.2023 Televizyon
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
Ali Nihat Gökyiğit kimdir, öldü mü, neden? TEMA’nın kurucusu Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman? Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti. Peki, Ali Nihat Gökyiğit kimdir, kaç yaşında, nereli, Ali Nihat Gökyiğit’in cenaze töreni ne zaman?
25.01.2023 Ekonomi
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti
Tekfen'in kurucusu Ali Nihat Gökyiğit hayatını kaybetti Tekfen ve TEMA'nın kurucularından olan Ali Nihat Gökyiğit 97 yaşında hayata veda etti.
25.01.2023 Ekonomi
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 4 güne iniyor, 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak? Avrupa’da yeni hamle!
Okullar 4 gün mü olacak 2023? Okullar 4 güne iniyor, 4 gün okul 3 gün tatil mi olacak? Avrupa’da yeni hamle! Okullar 4 gün mü olacak, okullar 4 güne mi iniyor? Sorularına Avrupa’da çıkan haberlerin ardından yanıt aranıyor. Avrupa’da okulların 4 gün olacağı iddiası Türkiye’de de gündeme geldi. İngiltere'de hafta içi 5 gün okullara giden öğrenciler, yeni kararın alınması durumunda eğitimlerini 4 gün olarak sürdürecek. Peki, 4 gün okul 4 gün tatil mi olacak?
7.01.2023 Eğitim
Milyonlarca öğrenciye burs imkanı! Başvurular başladı
Milyonlarca öğrenciye burs imkanı! Başvurular başladı Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren burs ile ilgili son dakika gelişmesi! Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere tam burslu, yatılı, kolej eğitimi imkanı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2023 yılı Giriş Sınavı, 21 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, Türkiye’nin 32 ilinde düzenlenecek.
4.01.2023 Ekonomi
Karın Deşen Jack'in yüzü göründü! Vahşi gizem 135 yıl sonra ortaya çıktı
Karın Deşen Jack'in yüzü göründü! Vahşi gizem 135 yıl sonra ortaya çıktı Dünyanın en korkunç ve vahşi seri katilleri arasında olan Karın Deşen Jack ile ilgili gerçek ortaya çıktı. 1888 yılında Londra'ya korku salan seri katil Karın Deşen Jack'in kimliği günümüzde de gizemini koruyor. Hayat kadınlarını hedef alan seri katil, öldürme yöntemiyle dikkat çekiyordu. Karın Deşen Jack'in kimliğinin ardından sır gün yüzüne çıktı. İşte haberin detayları...
3.01.2023 Dünya
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler!
Nilsu Berfin Aktaş kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? O Ses Türkiye yılbaşı konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hakkında merak edilenler! 31 Aralık gecesi O Ses Türkiye yılbaşı özel programında Nilsu Berfin Aktaş da yer alacak. Programı izleyenler Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı hakkında araştırma yapamaya başladı. Peki Nilsu Berfin Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte O Ses Türkiye yılbaşı özel konuğu Nilsu Berfin Aktaş'ın hayatı!
31.12.2022 Televizyon
Seri katil Karın Deşen Jack'in sırrı 135 yıl sonra ortaya çıktı!
Seri katil Karın Deşen Jack'in sırrı 135 yıl sonra ortaya çıktı! Londra'da işlediği seri cinayetlerle önce İngiltere sonra da tüm dünyada büyük korkuya sebep olan Karın Deşen Jack'in kimliği günümüzde de gizemini koruyor. Hayat kadınlarını hedef alan seri katilin öldürme yöntemi dehşete düşürmüştü. Karın Deşen Jack'in kimliğinin ardından sır, 135 yıl sonra ortaya çıkmış olabilir...
30.12.2022 Dünya
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! Hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar! 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve AK Parti'nin "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesinin açıklanacağı program nedeniyle Ankara’da bazı yollar trafiğe kapatılacak. 29 Ekim sabah saatlerinden itibaren kapalı olan yollarda araç trafiğine izin verilmeyecek. Vatandaşlar için alternatif güzergahlar ve trafiğin yönlendirileceği yollar açıklandı. Peki, 29 Ekim kapalı olacak yollar hangileri? Bugün ve yarın kapalı olacak yollar hangileri? İşte 29 Ekim Ankara’da kapanacak yollar!
28.10.2022 Gündem
Serenay Sarıkaya'nın kolej pozları olay oldu! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı
Serenay Sarıkaya'nın kolej pozları olay oldu! Kombinin fiyatı dudak uçuklattı Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkıya, son olarak takipçilerinin karşısına 'kolej' tarzıyla çıktı. Güzel oyuncunun yırtmaçlı mini eteğiyle yaptığı kombinin fiyatı dudak uçuklattı
18.09.2022 Magazin
Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Bugün hangi yollar kapalı? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar!
Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Bugün hangi yollar kapalı? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar! 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatıldı. 100. Yıl kutlamalarının yapılacağı alanda düzenlenecek tören ve geçişler için yollar trafiğe kapatıldı. Peki, Vatan Caddesi kapalı mı? Bugün yollar kapalı mı? Vatan Caddesi ne zaman açılacak? 30 Ağustos İstanbul’da kapalı yollar!
30.08.2022 Gündem
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor!
Darüşşafaka yeni eğitim öğretim yılına hazır! Darüşşafaka 159 yıldır bağışlarla yaşamaya devam ediyor! Köklerini Osmanlı İmparatorluğu’ndan alan Darüşşafaka 1863 yılında Padişah Sultan Abdülaziz’in fermanıyla beş Osmanlı aydını tarafından kuruldu. Eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından olan Darüşşafaka eğitimde fırsat eşitliğini sağlayan yapısı ile öğrencilerin barınma, sağlık, beslenme, kıyafet ihtiyaçlarını karşılarken ileri yaş grubu için de pek çok olanağı sunuyor. Okulların açılmasına kısa bir süre kala Darüşşafaka’nın yeni eğitim öğretim döneminde nelerin gerçekleşeceğini Darüşşafaka Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Güleç anlattı.
19.08.2022 Eğitim
Ömer Temelli istifa mı etti? Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti?
Ömer Temelli istifa mı etti? Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti? Fenerbahçe Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ömer Temelli, görevinden istifa etti. Temelli sarı-lacivertli kulüpte daha önce Aziz Yıldırım döneminde de yöneticilik yapmıştı. Peki, Fenerbahçe’de yönetici Ömer Temelli nereli, kaç yaşında, ne iş yapar, neden istifa etti?
28.07.2022 Gündem
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı 2018 yılında Denver Nuggets ile 5 yıllığına 148 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan 27 yaşındaki Jokic'in MVP ödülünün geçmişi görenleri hayrete düşürüyor.
1.07.2022 NBA
2022 LGS puanı nasıl hesaplanır? 2022 LGS Ağırlıklı Standart Puan nasıl hesaplanacak? LGS ham puan hesaplama!
2022 LGS puanı nasıl hesaplanır? 2022 LGS Ağırlıklı Standart Puan nasıl hesaplanacak? LGS ham puan hesaplama! 2022 LGS sona erdi. LGS’nin sona ermesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı da 2022 LGS soru ve cevaplarını yayınladı. Öğrenciler LGS sınavında verdileri cevapları, yayınlanan kitapçıklardan kontrol ediyor. Pek çok öğrenci de şimdiden puanlarını hesaplamaya başladı bile. Peki, 2022 LGS puanı nasıl hesaplanır? 2022 LGS Ağırlıklı Standart Puan nasıl hesaplanacak? LGS ham puan hesaplama!
5.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Kolej ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kolej haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.