Köfteci

Köfteci

Son dakika köfteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köfteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köfteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köfteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köfteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 köfteci haberi bulunmuştur. Tüm köfteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum"
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum" Adana’da bir kişi, tamirdeki lüks otomobille gezmeye çıktığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip çiğ köfteci ve markete daldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, dehşeti yaşayan çiğ köfteci, “Çok korktuk, Allah’a şükür bize bir şey olmadı. Sürücü de iyiydi, sadece uykulu olduğunu söyledi” dedi.
22.03.2024 Adana
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı
Dönercide akıllara durgunluk veren plan! Saçını kopardı, yemeğine attı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçtiğimiz günlerde lokantada akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.
29.11.2023 Gündem
Cinsel istismar sanığı suçlamayı reddetti, çocuk 'Söylememem için 100 TL verdi' dedi
Cinsel istismar sanığı suçlamayı reddetti, çocuk 'Söylememem için 100 TL verdi' dedi Bartın’da geçen yıl mart ayında 13 yaşındaki E.K.’ye, kendisine ait çiğ köfteci dükkanında cinsel istismarda bulunup, olayı kimseye anlatmaması için 100 TL verdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan S.T. (54), suçlamaları reddederken, E.K. "Bana olayı kimseye söyleme diyerek 100 TL verdi, şikayetçiyim” dedi.
30.05.2023 Gündem
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi
Geriye ismi kaldı! Hayatı film konusu oldu, izleyemeden kahreden haber geldi Diyarbakır’da uzun süredir köftecilik yapan ve yıllardır paramotor ile uçan Abdulkadir Arslan, namı diğer ‘Uçan Köfteci’, filmi çekildikten sonra vizyona girmeden deprem gecesi ailesiyle birlikte enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Acı detayı yeğeni İHA muhabirine anlattı.
6.04.2023 Yaşam
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı
74 yıllık gizem çözülemedi! Sır perdesi aralandıkça dehşete düşüren detaylar ortaya çıktı Sinema ve gösteri dünyasının merkezi Hollywood şan ve şöhret peşinde koşan pek çok gencin hayalini kurduğu bir yerdi. 19 yaşındaki Jean Elizabeth Spangler da sinema dünyasına girme hayalleri kuran bir genç kızdı. Genç ve gelecek vadeden bir aktris olan Jean Spangler 74 yıl önce aniden sırra kadem basıp kayboldu. Genç yıldızın gizemi pek çok kan donduran detayı da ortaya çıkardı.
18.01.2023 Dünya
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi!
Muhlis Asan galada kalp krizi geçirdi! Usta oyuncu Muhlis Asan, önceki gün 'Unutma Bizi' tiyatro galasına katıldı. Usta isim, galada kalp krizi geçirdi ancak bunu fark edemedi ve eve döndü. Eve dönünce de rahatsızlığı devam eden Muhsin Asan, hastaneye kaldırıldı. Muhlis Asan'ın sağlık durumunun kritik olduğu öğrenildi.
20.02.2023 Magazin
Antalyalı köfteci Kim Jong-un’a benzerliği ile ün saldı, dünyanın dört bir tarafından teklif yağıyor
Antalyalı köfteci Kim Jong-un’a benzerliği ile ün saldı, dünyanın dört bir tarafından teklif yağıyor Antalya’da yaşayan iş adamı Cihat Tunç, Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un’a benzerliği ile dikkat çekiyor. Benzerliği ile ün saldığını belirten Tunç, "Masada müşteriler birbirleriyle konuşuyorlar, ‘Ne kadar benziyor, o adam çok tehlikeli’ diyorlar. Ben de gülüp geçiyorum. Sokakta yürürken korkmuyorum, ilgiden çok memnunum. Yurt dışından çok teklif alıyorum. Benimle mekan açmak istiyorlar. Gidersem Kore’ye giderim" dedi.
18.01.2023 Yaşam
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası Bursa'da, yeğeni Kıvanç B.'nin (17) tabancayla vurduğu Eren K.'yi (16) hastanede ziyaret ettiği gerekçesiyle Abdullah Y.'yi (18) satırla yaralayıp, adliye çıkışında gazetecilere, "Bu daha fragman, siz gala gecesine gelin" diyen tutuksuz sanık Gökhan Başboğa (35), 7 yıl hapse çarptırıldı.
11.01.2023 Yaşam
Ekmek teknesi küle döndü!
Ekmek teknesi küle döndü! Tekirdağ’da Çorlu-Çerkezköy yolu üzerinde seyyar köfteci minibüsü yanarak kullanılamaz hale geldi. Ekmek teknesinin yanmasına kahrolan esnaf, “Vay gitti benim köfte arabam vay” hüngür hüngür ağladı.
28.11.2022 Yaşam
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı!
Hulusi Kentmen kimdir? Google Hulusi Kentmen’i unutmadı! Yeşilçam’ın ‘Baba’ karakterlerinden Hulusi Kentmen, Google’da Doodle oldu. Google’ın anasayfasında anılan Hulusi Kentmen, Doodle açıklamasında, Türk sinemasının Yeşilçam döneminin en sevilen ve en üretken oyuncularından biriydi. Yeşilçam filmlerinin 'babası' olarak anılmaya başlandı. Bugün Türkiye’de sert ama babacan bir kişiliği belirtmek için hala “Hulusi Kentmen gibi” ifadesi yaygın olarak kullanıyor.” ifadelerine yer verildi. Peki, Hulusi Kentmen kimdir, ne zaman öldü? Hulusi Kentmen filmleri!
1.11.2022 Kültür Sanat
Esenler'de taciz iddiası mahalleyi karıştırdı
Esenler'de taciz iddiası mahalleyi karıştırdı Esenler’de 14 yaşındaki çocuğun çiğ köftecide taciz edildiği iddiası mahalleyi karıştırdı. Çiğ köfte dükkanının önüne gelen bazı mahalleli, sandalyeleri dükkanın camlarına fırlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.10.2022 Yaşam
MasterChef yarışmacısı Sergen Özen'den kötü haber! Restoranını kapattı
MasterChef yarışmacısı Sergen Özen'den kötü haber! Restoranını kapattı Masterchef 2021'in çok konuşulan yarışmacılarından olan Sergen Özen, 3 ay önce Tekirdağ'da köfteci dükkanı açmıştı. Özen, ortaklarıyla yaşadığı sorun nedeniyle mekanını kapatmak zorunda kaldı ve yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.
20.09.2022 Magazin
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan konvoyunu durdurup düğün davetiyesi verdiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan konvoyunu durdurup düğün davetiyesi verdiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsü'ndeki programa giderken yol üstünde kendisine davetiye gösteren çifti gördü. Erdoğan konvoyunu durdururken cadde üzerinde köfteci dükkanı bulunan Saime ve Adnan Yığcı çifti, oğullarının düğününün davetiyesini verdi.
10.06.2022 Siyaset
Trafik kazası ihbarı yapıldı, gerçek şok etti!
Trafik kazası ihbarı yapıldı, gerçek şok etti! Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde kaza ihbarına giden ekiplerin tabanca ile vurularak öldürülmüş halde buldukları Volkan Yaz'ın (41), kayınpederi Hamit Karagöz (58) tarafından öldürüldüğü belirlendi.Jandarmanın olayda kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına aldığı Hamit Karagöz, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.
2.06.2022 Yaşam
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi? Bir zamanlar fenomen programı "Gelinim Olur musun" ile tanınan Caner Toygar sosyal medya hesabı üzerinden kötü bir haber paylaştı. Esra Erol'da muhabirlik yapan Caner Toygar Caner Toygar hasta mı, neyi var? Caner Toygar kimdir, kaç taşında, nereli, evli mi?
31.05.2022 Televizyon
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi Ankara'da, kendisini aldattığından şüphelendiği 17 yıllık eşi Sibel Köksal'ı (43) boğarak öldüren çiğ köfteci İbrahim Köksal’ın (45)  tutuklu yargılandığı davada esas hakkında görüşünü açıklayan savcı sanığın 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini talep etti.
31.03.2022 Yaşam
Kağıthane'de köftecilik yapan kadının dramı! Tehditler, baltayla saldırı, kundaklama...
Kağıthane'de köftecilik yapan kadının dramı! Tehditler, baltayla saldırı, kundaklama... İstanbul Kağıthane'de pandemide işsiz kalan Bircan Pakır'ın, kredi çekerek açtığı köfteci minibüsü dün akşam alev topuna döndü. Daha önce defalarca tehdit aldığını, aracının camlarının baltayla kırdığını belirten Bircan  Pakır, minibüsünün de kundaklandığını belirterek yardım istedi.
13.01.2022 Gündem
Eşini çocuğunun gözü önünde öldüren koca: Uyuşturucu aldım
Eşini çocuğunun gözü önünde öldüren koca: Uyuşturucu aldım Kırıkkale'de, eşi Hacer Başkaya'yı (26) 4 yaşındaki oğlunun gözü önünde bıçaklayarak öldüren Sezer Başkaya'nın (29) tutuklu yargılanmasına başlandı. Başkaya, duruşmada; olay sırasında uyuşturucu aldığını, hiçbir şey hatırlamadığını ve pişman olduğunu söyledi.
15.12.2021 Gündem
Akşener: Esnaf bu ülkenin bel kemiği
Akşener: Esnaf bu ülkenin bel kemiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde belediye ve esnaf ziyaretinde bulundu. 2 yıldır ilçe ilçe gezdiğini belirten Akşener "Amacım; esnafın içinde bulunduğu zor duruma dikkat çekmek. Esnaf bu ülkenin bel kemiği" dedi.
8.12.2021 Siyaset
MasterChef'te gizli aşk bombası! O paylaşım sonrası ortaya çıktı, iki yarışmacı..
MasterChef'te gizli aşk bombası! O paylaşım sonrası ortaya çıktı, iki yarışmacı.. MasterChef Türkiye 2021'de gizli aşk bombası gündeme bomba gibi düştü. MasterChef Türkiye yarışmacıları Dilara Başaran ve 'Tekirdağlu köfteci' olarak tanınan Sergen Özen'in aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı.
26.11.2021 Televizyon
Ünlü sunucu Okan Karacan hakkında cinsel taciz soruşturması
Ünlü sunucu Okan Karacan hakkında cinsel taciz soruşturması Beşiktaş'ta köftecide garson olarak çalışan Y.K.'nin taciz şikayeti üzerine sunucu Okan Zeki Karacan gözaltına alındı. İddiaları kabul etmeyen Okan Zeki Karacan hakkında 'cinsel taciz' soruşturması başlatılarak savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.
22.08.2021 Gündem
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Sedat Peker suç örgütüne operasyon: 25 gözaltı
Sedat Peker suç örgütüne operasyon: 25 gözaltı Afyonkarahisar merkezli 4 ilde, Sedat Peker'in elebaşı olduğu organize suç örgütüne yönelik 2 operasyonda, 25 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 2'si mahkemece tutuklanırken, 5'i Bursa'ya gönderildi, 18'i de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
15.06.2021 Gündem
Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuştu! 'Uluslararası bir operasyon var'
Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmaları ile ilgili konuştu! 'Uluslararası bir operasyon var' İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme dair açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu organize suç örgütü tartışmalarına ilişkin 'Burada uluslararası bir operasyon var.' ifadesini kullandı. Soylu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin suçluyla suçsuzu, haklıyla haksızı, devlete ihanet edenle bu devlete ve millete tabi olanı en iyi bilen anlayışa sahip olduğunu ifade ederek, "Alır, getirir ve adalete teslim eder, bu kadar açık. Bu bir operasyondur, bu operasyon devam ediyor.' dedi.
20.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köfteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köfteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.