Çiğ Köfteci

Çiğ Köfteci

Son dakika çiğ köfteci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çiğ köfteci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çiğ köfteci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çiğ Köfteci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çiğ köfteci gelişmeleri de dahil olmak üzere 40 çiğ köfteci haberi bulunmuştur. Tüm çiğ köfteci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum"
Emanet lüks araçla çiğ köfteciye daldı, ‘uykuluydum’ dedi! "O an çok korktum" Adana’da bir kişi, tamirdeki lüks otomobille gezmeye çıktığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip çiğ köfteci ve markete daldı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, dehşeti yaşayan çiğ köfteci, “Çok korktuk, Allah’a şükür bize bir şey olmadı. Sürücü de iyiydi, sadece uykulu olduğunu söyledi” dedi.
22.03.2024 Adana
Cinsel istismar sanığı suçlamayı reddetti, çocuk 'Söylememem için 100 TL verdi' dedi
Cinsel istismar sanığı suçlamayı reddetti, çocuk 'Söylememem için 100 TL verdi' dedi Bartın’da geçen yıl mart ayında 13 yaşındaki E.K.’ye, kendisine ait çiğ köfteci dükkanında cinsel istismarda bulunup, olayı kimseye anlatmaması için 100 TL verdiği iddiasıyla tutuksuz yargılanan S.T. (54), suçlamaları reddederken, E.K. "Bana olayı kimseye söyleme diyerek 100 TL verdi, şikayetçiyim” dedi.
30.05.2023 Gündem
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası
'Bu daha fragman' diyen satırlı saldırgana 7 yıl hapis cezası Bursa'da, yeğeni Kıvanç B.'nin (17) tabancayla vurduğu Eren K.'yi (16) hastanede ziyaret ettiği gerekçesiyle Abdullah Y.'yi (18) satırla yaralayıp, adliye çıkışında gazetecilere, "Bu daha fragman, siz gala gecesine gelin" diyen tutuksuz sanık Gökhan Başboğa (35), 7 yıl hapse çarptırıldı.
11.01.2023 Yaşam
Esenler'de taciz iddiası mahalleyi karıştırdı
Esenler'de taciz iddiası mahalleyi karıştırdı Esenler’de 14 yaşındaki çocuğun çiğ köftecide taciz edildiği iddiası mahalleyi karıştırdı. Çiğ köfte dükkanının önüne gelen bazı mahalleli, sandalyeleri dükkanın camlarına fırlattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
23.10.2022 Yaşam
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi
Sibel'i öldüren eşine savcı ağırlaştırılmış müebbet istedi Ankara'da, kendisini aldattığından şüphelendiği 17 yıllık eşi Sibel Köksal'ı (43) boğarak öldüren çiğ köfteci İbrahim Köksal’ın (45)  tutuklu yargılandığı davada esas hakkında görüşünü açıklayan savcı sanığın 'eşe karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini talep etti.
31.03.2022 Yaşam
Eşini çocuğunun gözü önünde öldüren koca: Uyuşturucu aldım
Eşini çocuğunun gözü önünde öldüren koca: Uyuşturucu aldım Kırıkkale'de, eşi Hacer Başkaya'yı (26) 4 yaşındaki oğlunun gözü önünde bıçaklayarak öldüren Sezer Başkaya'nın (29) tutuklu yargılanmasına başlandı. Başkaya, duruşmada; olay sırasında uyuşturucu aldığını, hiçbir şey hatırlamadığını ve pişman olduğunu söyledi.
15.12.2021 Gündem
Kırıkkale'de 'alkol' satışı yapan çiğ köfteciye polis baskını
Kırıkkale'de 'alkol' satışı yapan çiğ köfteciye polis baskını Kırıkkale'de, alkol satışı yapılan çiğ köfteci dükkanına yapılan polis baskınında iş yeri sahibi, 1 çalışan ve 2 müşteriye toplam 20 bin 250 TL ceza uygulandı.
12.05.2021 Gündem
Çiğ köfte dürüm silah sayılsın! Savcıdan emsal niteliğinde talep
Çiğ köfte dürüm silah sayılsın! Savcıdan emsal niteliğinde talep Türkiye'nin gündemine oturan 'acılı çiğ köfte' saldırısında yeni gelişme yaşandı. Savcı Afyonkarahisar’da sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesi ile garson genci darp eden tutuksuz sanığın, fırlattığı çiğ köftenin silah sayılmasını istedi.
25.03.2021 Gündem
Fino Gürkan çetesi çökertildi!
Fino Gürkan çetesi çökertildi! İstanbul Güngören’de esnafın kabusu olan, hamile bir kadının da bebeğine düşürmesine sebebiyet veren “Fino Gürkan” çetesine yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında çete lideriyle 12 şüpheli gözaltına alındı.
23.03.2021 Gündem
Çiğ köfteciye ikinci saldırı! Camlarını kırdılar
Çiğ köfteciye ikinci saldırı! Camlarını kırdılar Afyonkarahisar'da yaşana olayda G.Ş., sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Yılmaz Koç'a saldırdığı anlar büyük tepki toplamış, saldırgan gözaltına alınmıştı. Gece saatlerinde de çiğ köfteciye gözaltına alınan G.Ş'nin yakını olduğu öğrenilen kişilerce ikinci bir saldırı gerçekleştirilerek dükkanın camları kırıldı. Saldırgan emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.
2.03.2021 Gündem
Çiğ köfteciyi döven kişiden skandal ifadeler! 'İstediğimi döverim...'
Çiğ köfteciyi döven kişiden skandal ifadeler! 'İstediğimi döverim...' Afyonkarahisar'da G.Ş.'nin, sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Y.K.'yı yumruklayıp darbettiği anların sosyal medyada paylaşılan görüntüleri, büyük tepki çekti. Tepkiler üzerine G.Ş. sosyal medyadan, "İstediğimi döverim, istediğime söverim size ne. Sizin yüzünüzden işimden oldum" şeklinde paylaşımlar yaptı.
1.03.2021 Ekonomi
Çiğ köfte 'acılı' diye çalışana saldırdı!
Çiğ köfte 'acılı' diye çalışana saldırdı! Afyonkarahisar'da çiğ köfteci dükkanına gelen ve alkollü olduğu iddia edilen G.Ş., sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle çalışan Y.K'yı yumruklayarak darbetti. Olaydan sonra G.Ş. hiçbir şey olmamış gibi hesabı ödeyip giderken darp raporu alarak şikayetçi olan Y.K. da işi bıraktı. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
28.02.2021 Yaşam
Karantinada olması gereken çiğ köfteci dükkanda satış yaparken yakalandı!
Karantinada olması gereken çiğ köfteci dükkanda satış yaparken yakalandı! Kırklareli'nde yeni tip corona virüs (Kovid-19) tanısı konulduğu için karantinada olması gereken çiğ köfteci dükkanda satış yaparken yakalandı.
18.08.2020 Gündem
Şanlıurfa’da 205 ev karantinaya alındı!
Şanlıurfa’da 205 ev karantinaya alındı! Şanlıurfa’da corona virüs nedeniyle 205 ev karantinaya alınırken, 120 evdeki karantina uygulamasına ise son verildi. Kararda ayrıca bazı işletmelere uygulanan kısıtlamalar da kaldırıldı.
24.07.2020 Gündem
Ailesi şokta! Kayıp kızları sevgilisiyle birlikte...
Ailesi şokta! Kayıp kızları sevgilisiyle birlikte... Kocaeli’nin Derince ilçesinde 4 aydır kayıp olan 21 yaşındaki genç kız, erkek arkadaşı ile birlikte ailesine ait iş yerini soydu. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince şok olan baba kızından değil, kızını zorla alıkoyduğunu iddia ettiği erkek arkadaşından şikayetçi oldu. Genç kızın annesi ise, kızının sonunun Pınar Gültekin gibi olmasını istemediğini söyleyerek gözyaşı döktü.
22.07.2020 Yaşam
Restoran ve kafeler saat kaça kadar açık? İçişleri Bakanlığı duyurdu: Lokanta, restoran ve kafelerde çalışma saatleri kısıtlaması kaldırıldı!
Restoran ve kafeler saat kaça kadar açık? İçişleri Bakanlığı duyurdu: Lokanta, restoran ve kafelerde çalışma saatleri kısıtlaması kaldırıldı! İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliği'ne, “Lokanta, restoran, kafe, kıraathane gibi işyerlerinin çalışma saatleri” hakkında genelge gönderdi. Genelgeye göre, 21 Temmuz’dan itibaren lokanta, restoran, kafe, kafeterya, çorbacı, kokoreççi, çiğ köfteci, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokali gibi işletmelerin çalışma saatlerine yönelik kısıtlamalar kaldırıldı. Restoran ve kafeler saat kaça kadar açık?
21.07.2020 Gündem
Son dakika... İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Kısıtlamalar kaldırıldı
Son dakika... İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi! Kısıtlamalar kaldırıldı İçişleri Bakanlığı genelgesine göre lokanta, restoran, kafe, kıraathane, çay bahçesi gibi işletmelerin çalışma saatine yönelik kısıtlamalar kaldırıldı
21.07.2020 Gündem
İki ilde peş peşe kadın cinayetleri
İki ilde peş peşe kadın cinayetleri Ankara ve Niğde'de iki kadın eşi tarafından öldürüldü.
2.09.2019 Yaşam
Dehşet! İş ortağını gözünden vurdu
Dehşet! İş ortağını gözünden vurdu Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, iki iş ortağı arasında çıkan kavgada Salih Z. (43), Erhan Günay'ı (41) tabanca ile sol gözünden vurarak ağır yaraladı. Günay tedaviye alınırken, Salih Z. olay yerinden kaçtı.
25.02.2019 Yaşam
Ata Demirer'in kendini kıyasladığı isim...
Ata Demirer'in kendini kıyasladığı isim... Ünlü oyuncu, komedyen ve senarist Ata Demirer, kendisiyle kıyaslanan isimler hakkında konuştu. Demirer, "Cem Yılmaz benim için hep bir kotadır. Belirleyici bir zeka ve kalitedir. İşimi yaparken onu hep çok ciddiye alırım. Özendiğim biri varsa eğer o da Şener Şen ve Metin Akpınar" dedi.
30.11.2018 Televizyon
Şüphelenip gizli kamera kurdu, gerçek ortaya çıktı
Şüphelenip gizli kamera kurdu, gerçek ortaya çıktı Çiğ köftecilik yapan Ahmet Erol, son 1 yıldır elektriklerinin sürekli kesilmesi üzerine dükkanına gizli kamera taktırdı. Üst komşusunun dükkanın elektriklerini kestiğini söyleyen Erol, komşusundan şikayetçi oldu.
25.09.2018 Yaşam
İbrahim Tatlıses durmuyor!
İbrahim Tatlıses durmuyor! İbrahim Tatlıses çiğ köfteci zincirlerine bir yenisini daha ekledi. Yeni şubesinin açıldığını Instagram'dan duyurdu
29.04.2017 Magazin
Müşteriyi azarladı, satışlar patladı!
Müşteriyi azarladı, satışlar patladı! Çiğ köfteci dükkanı olan adam akıllara durgunluk veren bir satış taktiği geliştirdi.Müşterileri şakayla karışık azarlayan adam ilgi görüp, satışlar artınca işi şova çevirdi.
9.03.2017 Arşiv
Ucuz çiğ köfte aşkı
Ucuz çiğ köfte aşkı Simit salonlarından sonra bir diğer ‘Fakir yemeği’ olan çiğ köfte adeta patladı. Geçen yıldan bu yana çiğ köfte satan yer sayısı 7 binden 15 bine zıpladı. İstanbul’da neredeyse her köşe başına bir çiğ köfteci açıldı. Çiğ köfte ucuzluğu ve tüm gün tok tutması ile tercih sebebi...
10.03.2016 Ekonomi
İnternetin yeni fenomeni çiğ köfteci
İnternetin yeni fenomeni çiğ köfteci Eskişehir’de çiğ köfte satışı yapan Kemal Güner Poyraz, internet üzerinden gelen sipariş yorumlarına verdiği cevaplarla fenomenler arasındaki yerini aldı...
3.03.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çiğ Köfteci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çiğ köfteci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.