Klise

Klise

Son dakika klise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klise gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 klise haberi bulunmuştur. Tüm klise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı
Emniyet Santa Maria Kilisesi saldırganlarının fotoğraflarını paylaştı! Operasyondan yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria Kilisesi'ne Pazar günü sabah ayini sırasında silahlı saldırı düzenleyen iki saldırganın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çekilen fotoğrafları paylaşıldı. Öte yandan kilise saldırganlarının kaçarken çöp konteynerine attıkları kıyafetleri bulundu. Şüphelilerin saldırıdan önceki dönemleriyle ilgili yapılan araştırmalarda ise Bahçelievler'de bir Çin restoranında suşi ustası olarak çalıştıkları öğrenildi.
31.01.2024 Gündem
İstanbul Sarıyer'de kilisedeki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı!
İstanbul Sarıyer'de kilisedeki saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı! Sarıyer'de Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı yapıldı. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybeti. Saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.
28.01.2024 Vatan TV
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti
Santa Maria Kilisesi'nde silahlı saldırı! Bir kişi hayatını kaybetti Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırıyla ilgili kilise yetkilileriyle telefonla görüştü. Erdoğan, "Faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımlar atılmakta" dedi.
28.01.2024 Gündem
Sarıyer'de İtalyan Kilisesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü
Sarıyer'de İtalyan Kilisesi'nde silahlı saldırı: 1 ölü Sarıyer Santa Maria Kilisesi'nde Pazar ayini sırasında iki saldırgan ateş açtı. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti.
28.01.2024 Vatan TV
Oyuncu Nicole Eggert meme kanserine yakalandığını açıkladı
Oyuncu Nicole Eggert meme kanserine yakalandığını açıkladı "Sahil Güvenlik" dizisinden canlandırdığı "Quin" karakteriyle hafızalara kazınan Nicole Eggert, meme kanserine yakalandığını duyurdu.
11.01.2024 Magazin
Eskişehir’de kilise pastörüne tokat attı! Sebebi herkesi şaşkına uğrattı
Eskişehir’de kilise pastörüne tokat attı! Sebebi herkesi şaşkına uğrattı Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde İlhan Önder (46) gittiği kilisedeki ayin sırasında kilise pastörü Artun Tokatlı’ya (38) tokat attı. Önder ifadesinde, “Vaazda Hıristiyanlığın hoşgörü dini olduğunu, örnek olarak birisinin kendisine vurduğu zaman ona karşılık vermemesi gerektiğini, hatta yüzünü uzatması gerektiğine dair sözler söyledi. Kötülük yapanları Hıristiyanların ödüllendireceğini ve affedileceğini söylediği için heyecanlandı. Gerçekten ödül verilip verilmeyeceğini denemek için tokat attım” dedi. Önder'in, başsavcılık kararıyla adli psikiyatri servisine yatırıldığı öğrenildi. Pastör Artun Tokatlı ise olay nedeniyle kilise olarak çok üzüldüklerini söyledi.
6.11.2023 Yaşam
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı
İkinci tur heyecanı! Oy verme işlemi 08.00 itibarıyla başladı Türkiye'de bugün yaklaşık 61 milyon seçmen sandık başına gidiyor. Seçimlerin 2'nci turunda sandık başında bulunacak görevliler, sandık yemini ederek göreve başladı. Oy verme işlemi de saat 08.00 itibarıyla başladı.
28.05.2023 Gündem
Bakan Varank: Kimlik siyaseti eski Türkiye’de kaldı
Bakan Varank: Kimlik siyaseti eski Türkiye’de kaldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimlik siyaseti yaptığını söyleyerek, “Ortaya proje koyamayanlar şu anda kimlik siyaseti yapmaya, Türkiye'nin sosyolojik fay hatlarını tetiklemeye dönük, birtakım siyasi hamlelere giriyor. Bakıyorsunuz durup dururken Kılıçdaroğlu çıkıyor, ‘Aleviyim’ diye bir video çekiyor. Kimse senin Aleviliğini zaten sorgulamadı. Kimsenin senin Aleviliğinle ilgili bir problemi de yok. Bizim bunlara karnımız tok. Bizim kimsenin kimliğiyle bir problemimiz de yok. Kimlik siyaseti eski Türkiye'de kaldı” dedi.
22.04.2023 Gündem
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda
Sera Kutlubey: Bir sürü deli saçması şey var hayatımda Son dönemlerde oynadığı rollerle adından söz ettiren Sera Kutlubey ile hem oyunculuğuyla ilgili hem de özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu ihanet sorusuna şaşırtan bir cevap verirken kendisine uğur getirdiğine inandığı ritüeli de ilk kez açıkladı!
25.01.2023 Magazin
Beyoğlu'nda kilisenin lojman kısmında yangın: 2 ölü, 2 yaralı
Beyoğlu'nda kilisenin lojman kısmında yangın: 2 ölü, 2 yaralı Beyoğlu'nda, Surp Pırgiç Ermeni Katolik Kilisesi'nin lojman kısmında çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. İtfaiyenin yaklaşık 4 saat süren çalışmasından sonra yangın güçlükle söndürüldü.
24.01.2023 Gündem
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası
Ermeni Patrikhanesi’nde aforoz kavgası Kuyumcu Levon Gagaçyan, Patrik Sahak Maşalyan ve din adamları hakkında ortaya attığı iddialar üzerine kendisine tanınan bir haftalık sürede ‘tövbe’ etmeyince, Ermeni Patrikhanesi tarafından aforoz edildi.
15.01.2023 Gündem
Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi
Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky, 13 Mayıs'ta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Rihanna doğumdan sonra merak edilen bebeğini paylaşmamıştı. Ünlü çift merakları giderdi ve sonunda bebeklerini TikTok'ta gösterdi. Rihanna'nın bebeği sosyal medyada gündem oldu.
18.12.2022 Magazin
Klişe Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Klişe Cümle İçinde Kullanımı...
Klişe Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Klişe Cümle İçinde Kullanımı... Klişe, Fransızca kökenli bir kelimedir ve Türkçeye Fransızcadan geçmiştir. Klişe, Türk Dil Kurumu sözlüğündeki anlamına göre üzerine resim, yazı ya da şekil çıkarılmış metal levha demektir.
15.11.2022 Eğitim
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi…
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi… Hollywood tarihinin ilk Çin asıllı Amerikalı oyuncusu Anna May Wong'un yüzü Amerikan parasına basılacak. Peki, Anna May Wong kimdir?
20.10.2022 Dünya
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı!
Kuruçeşme Açıkhava'da Süperstar izdihamı! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.
21.07.2022 Televizyon
ABD’de kiliseye saldırı: 1 ölü, 5 yaralı
ABD’de kiliseye saldırı: 1 ölü, 5 yaralı ABD'nin California eyaletinde bir kiliseye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4’ünün durumu ağır olmak üzere 5 kişinin ise yaralandığı belirtildi.
16.05.2022 Dünya
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 1 milyon gönüllü geri dönüşte son aşamaya gelindi
İçişleri Bakanlığı açıkladı: 1 milyon gönüllü geri dönüşte son aşamaya gelindi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Uzun süredir çalışmaları devam eden, 1 milyon Suriyelinin gönüllü geri dönüşünü sağlayacak olan çalışmalar son aşamaya gelmiştir" dedi.
6.05.2022 Gündem
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, İstanbul ve Tekirdağ'da yapılan sahte dolar operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Sahte dolar basılan matbaada yapılan aramada, 2650 adet tabaka halinde basımı yapılmış 1 milyon 60 bin sahte Amerikan Doları, 8 bin adet tabaka prova baskısı yapılmış değeri 3 milyon 200 bin sahte Amerikan doları, 76 adet kesimi tamamlanmış 100'lük banknotlar halinde sahte Amerikan Doları, sahte Amerikan Doları yapımında kullanılan klişe kalıp, sahte para yapımında kullanılan 10 paket pelür kağıt ele geçirildi. Pelür kağıtın basımı tamamlandığında piyasa değeri 5 milyon sahte Amerikan Dolarına eş değer olduğu belirtildi.
5.04.2022 Yaşam
Dünya Kadınlar Günü tarihçesi! Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı?
Dünya Kadınlar Günü tarihçesi! Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Bir asırdan fazla bir süredir dünya çapında insanlar 8 Mart'ı kadınlar için özel bir gün olarak kutluyor. Dünya Kadınlar Günü protest bir tavır mıydı? Kadınlar Günü'nün nasıl doğduğu ve neden bugünün kutlandığı merak ediliyor. Peki, Kadınlar Günü neden kutlanır? 8 Mart Kadınlar Günü nasıl ortaya çıktı? Dünya Kadınlar Günü önemi ne? İşte Dünya Kadınlar Günü tarihçesi!
8.03.2022 Gündem
Elektrik faturasına alternatif! 20 yıl bedava kullanma ve gelir elde etme fırsatı!
Elektrik faturasına alternatif! 20 yıl bedava kullanma ve gelir elde etme fırsatı! Gün geçtikçe artan elektrik ve doğal gaz maliyetleri pek çok kişiyi enerjide alternatif arayışlara yöneltti. Son yıllarda popüler olan güneş panelleri de oldukça ilgi görüyor. Enerji sistemi kurulurken dikkat edilmesi gereken noktaları anlatan mühendis Kerem Çilli, "Ev almak gibi düşünün. Bir kere ödüyorsunuz ve sonra faturadan inanılmaz kâr ediyorsunuz" dedi. Karavanında güneş paneli kullanan Serdar Bilal de, "Bir villa kadar elektrik tüketiyoruz. Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi gibi tüm aletleri kullanıyoruz" diyerek deneyimlerini paylaştı.
20.02.2022 Ekonomi
Tarihi kilisedeki çanı çalmaya kalkıştılar
Tarihi kilisedeki çanı çalmaya kalkıştılar Mardin'in Midyat ilçesinde bulunan 800 yıllık Meryem Ana Kilisesi'nin elektrik tesisat kablolarını çalan hırsızlar, bir gün sonra damdaki tarihi çan için geldi. Şüpheliler, söktükleri sırada çalan çanın sesiyle yakalanmaktan korkarak kaçtı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
20.02.2022 Yaşam
Devlet memurları için 'ulaşılamama hakkı' devreye alınıyor! Belçika'da başlıyor
Devlet memurları için 'ulaşılamama hakkı' devreye alınıyor! Belçika'da başlıyor Belçika'dan çalışanların özel hayatının korunmasına ilişkin önemli bir adım atılıyor. Mesai saatleri dışında devlet memurları ulaşılabilir olmama hakkını kullanabilecekler. "Ulaşılamama hakkı" ya da "bağlantı kesme hakkı" olarak bilinen ve mesai saatleri dışında çalışanlarla irtibata geçilmesini engelleyen düzenleme 1 Şubat'tan itibaren devlet memurları için devreye giriyor.
31.01.2022 Dünya
Kadıköy'de kilise kapısına yazı yazan şüpheli serbest bırakıldı
Kadıköy'de kilise kapısına yazı yazan şüpheli serbest bırakıldı Kadıköy'de bulunan Anadolu Protestan Kilisesi'nin kapısına 2 gün önce sprey boya ile "Allah 1" yazdığı iddia edilen şüpheli, emniyette ifade vermesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Yazı, kilise görevlileri tarafından temizlendi.
1.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Klise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.