Gazete Vatan Logo
Magazin Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi

Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky, 13 Mayıs'ta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Rihanna doğumdan sonra merak edilen bebeğini paylaşmamıştı. Ünlü çift merakları giderdi ve sonunda bebeklerini TikTok'ta gösterdi. Rihanna'nın bebeği sosyal medyada gündem oldu.

Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi

Rapçi ASAP Rocky ile yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, geçtiğimiz aylarda hamilelik sürecini Extra'ya anlatmıştı. Bu dönemin göründüğü gibi rahat geçmediğini anlatan Barbadoslu şarkıcı, normal olmayan aşermeler ve inanılmaz bir yorgunluk yaşadığını belirtmişti.

"AŞIRI YORGUN HİSSEDİYORUM"

Rihanna, kendini nasıl hissettiği sorulunca, "Harika hissediyorum, bazen aşırı yorgun ve buna alışkın değilim. Gecenin herhangi bir saatinde uyanık kalabiliyordum ama şu an bedenim her dakika bana 'şu an uyuman gerekiyor' diyor" demişti.

LOS ANGELES'TA DOĞUM

Ünlü şarkıcı 13 Mayıs günü doğum yaptı. Los Angeles'ta doğum yapan Rihanna, erkek bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına aldı.

İLK PAYLAŞIM

Hamilelik sürecinde tarzıyla çok konuşulan Rihanna sır gibi sakladığı oğlunun yüzünü açık açık paylaşarak herkesi şoke etti. Rihanna ve ASAP Rocky'nin bebeğini görenler "Küçük ASAP yapmışlar", "Babasının kopyası" yorumlarında bulundu.

"AŞIRI TATLI!"

Rihanna, Entertainment Tonight’a bir anne olarak en sevdiği zamanın sabah olduğunu söylemişti. Rapçi ASAP Rocky ile ilk kez bebek sahibi olan 34 yaşındaki şarkıcı, “Sabahları yüzündeki şaşkınlığı görmeye bayılıyorum. Nerede olduğunu anlamaya çalışıyor. Aşırı tatlı! Günün en güzel anı benim için” açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

Bebeğine bazen şarkı söylediğini söyleyen yıldız “Çok komik, mutlu ve de toplu bir bebek. Tam sarılmalık!” demişti.

 

"KENDİ FİKİRLERİM VAR"

Şarkıcı “Hep çocuklarla ilgili bir şey yapmak istemişimdir ama çocuğum olduğu için herkes klişe olduğunu düşünecek ama bir sonraki adımım bu. Alışverişe gittiğimde fark ettim ki çocuğumun giymesini istediğim şeyler yapmak istiyorum. Kıyafet bulmak zor oluyor. Kendi fikirlerim var” açıklamasında bulunmuştu.