Rihanna

Rihanna

Son dakika rihanna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rihanna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rihanna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rihanna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rihanna gelişmeleri de dahil olmak üzere 927 rihanna haberi bulunmuştur. Tüm rihanna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rihanna Türkiye konseri ne zaman? Rihanna Türkiye konseri nerede, biletleri ne kadar?
Rihanna Türkiye konseri ne zaman? Rihanna Türkiye konseri nerede, biletleri ne kadar? Rihanna'nın Türk hayranlarına müjde geldi. Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna Türkiye'de konser vermeye hazırlanıyor. Gündeme bomba gibi düşen haberin nedeni olarak ünlü şarkıcının menajerinin Türkiye'ye gelişi gösterildi. Peki Rihann Türkiye konseri ne zaman? Rihann Türkiye konseri nerede yapılacak? Biletler ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...
14.12.2023 Televizyon
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Rihanna ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti
Rihanna ikinci kez anne oldu! İşte bebeğin cinsiyeti Ünlü şarkıcı Rihanna, bir süredir birlikte olduğu ASAP Rocky ile ilk bebeklerini kucaklarına aldı. Amerikan Futbolu Ligi şampiyonluk maçı Super Bowl'un devre arası şovunda sahne alan Rihann'nın ikinci kez hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Ünlü şarkıcı bugün gizlice hastaneye gitti ve ikinci doğumunu gerçekleştirdi. Şarkıcının bebeğinin cinsiyeti de ortaya çıktı.
22.08.2023 Magazin
Rihanna hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
Rihanna hamilelik pozlarıyla sosyal medyayı salladı! ASAP Rocky ile birlikteliğinden ikinci çocuğuna hamile olan Rihanna, hamilelik pozlarını yayınladı. Yeni koleksiyonunun kendisi tanıtan şarkıcı, sosyal medyayı salladı.
11.07.2023 Magazin
Rihanna ile ASAP Rocky evlendi mi?
Rihanna ile ASAP Rocky evlendi mi? ABD'li rapçi ASAP Rocky'den ikinci bebeğine hamile olan dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna'nın, yaklaşık üç yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile gizlice evlendiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.
23.06.2023 Magazin
Rihanna ve rapçi ASAP Rocky'nin çifte kutlaması!
Rihanna ve rapçi ASAP Rocky'nin çifte kutlaması! Dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, oğlu RZA Athelston Mayers'in doğum günü için paylaşım yaptı.
15.05.2023 Magazin
Rihanna'nın bebeğinin adı ortaya çıktı!
Rihanna'nın bebeğinin adı ortaya çıktı! Rapçi sevgilisi ASAP Rocky’yle birlikte ikinci bebeklerini bekleyen Rihanna, mayıs ayında kucağına aldığı bebeğinin adını bir türlü açıklamamıştı. Dünyaca ünlü yıldızın bebeğinin ismi ortaya sonunda ortaya çıktı.
11.05.2023 Magazin
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok
Pınar Deniz: Yüzüm eskir diye bir korkum yok Yargı dizisinde Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz son dönemde oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor. Farkı rollerde de yer alan Deniz,bu hafta vizyona giren 'Karanlık Gece'yi, Yargı'yı, yeni projelerini ve Kaan Yıldırım ile olan ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.04.2023 Magazin
Rihanna belirginleşen karnıyla görüntülendi! Sevgilisinin kolunu bir an olsun bırakmadı
Rihanna belirginleşen karnıyla görüntülendi! Sevgilisinin kolunu bir an olsun bırakmadı İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna büyüyen karnıyla 2023 Oscar törenine katılmıştı. Ünlü yıldız önceki gün de ASAP Rocky ile kol kola yürürken görüntülendi.
17.03.2023 Magazin
Rihanna'nın taktığı aksesuarların değeri dudak uçuklattı!
Rihanna'nın taktığı aksesuarların değeri dudak uçuklattı! İkinci çocuğuna hamile olan Rihanna, büyüyen karnıyla 2023 Oscar töreninde boy gösterdi. Ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından meslektaşları Jay Z ve Beyonce'nin düzenlediği partiye katılan ünlü isim, iddialı tarzı ve göbeğine taktığı zincirle dikkat çekti. Ünlü ismin aksesuarının fiyatı ise en çok konuşulan şeylerden biri oldu.
15.03.2023 Magazin
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali...
‘Babam ve Oğlum’un Deniz’i Ege Tanman büyüdü! İşte son hali... Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve Hümeyra'nın rol aldığı, 2005 yapımı 'Babam ve Oğlum' filminde hayat verdiği 'Deniz' karakteriyle hafızalara kazınan Ege Tanman, şimdi büyüdü ve 24 yaşında yakışıklı bir delikanlı oldu. Çocuk oyuncu olarak tanınan Tanman'ın değişimi herkesi şaşırttı.
17.01.2023 Magazin
5 aylık hamile eşi ölüme itilen göçmen yaşadıklarını ağlayarak anlattı! 'Çok üzgünüm'
5 aylık hamile eşi ölüme itilen göçmen yaşadıklarını ağlayarak anlattı! 'Çok üzgünüm' Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarının ölüme terk ettiği 43 düzensiz göçmenin kurtarıldığı, 1'i 5 aylık hamile 2 kadının hayatını kaybettiği olayda hamile eşi Acheng Meryem Shakul'u (21) kaybeden Liberye uyruklu Muhammed Shakul (25) yaşadıklarını ağlayarak anlattı. Shakul'un kız kardeşi Rıhanna İbrahim, "Havaya ateş ediyorlardı. Ablamı kaybettim, çok kötüyüm" dedi. Bottaki göçmenlerin John Jones'ın (28) iç çamaşırına sakladığı cep telefonuyla yaptığı ihbarla kurtarıldığı ortaya çıktı.
26.12.2022 Yaşam
Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi
Rihanna herkesin merakını giderdi! Bebeğinin yüzünü gösterdi Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve sevgilisi ASAP Rocky, 13 Mayıs'ta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Rihanna doğumdan sonra merak edilen bebeğini paylaşmamıştı. Ünlü çift merakları giderdi ve sonunda bebeklerini TikTok'ta gösterdi. Rihanna'nın bebeği sosyal medyada gündem oldu.
18.12.2022 Magazin
Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı!
Rihanna transparan elbisesiyle zor anlar yaşadı! Ünlü şarkıcı Rihanna ve ASAP Rocky, 13 Mayıs'ta ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Ünlü rapçinin, Rihanna'yı hamileyken, ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattığı ileri sürülmüştü. İddialara aldırış etmeyen Rihanna, Rocky'nin 34'üncü yaş gününe siyah bir elbiseyle katıldı. Şarkıcı, kameraları fark edince eliyle kıyafetini kapatmaya çalıştı.
5.10.2022 Magazin
Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı?
Super Bowl ne zaman? Super Bowl 2023 Halftime Show’da (devre arası gösteri) kimler sahne olacak, Rihanna mı? Super Bowl 2023 ne zaman, Super Bowl devre arası gösteride kimler sahne olacak?  Rihanna sosyal medya paylaşımıyla Super Bowl’da performans sergileyeceğini onayladı. Super Bowl 2023 Halftime Show’da Rihanna hayranlarıyla hasret giderecek. Dünyanın en yüksek bütçeli spor organizasyonu Super Bowl'un tarihi söz konusu paylaşımın ardından merak edildi. Peki, Super Bowl ne zaman, Super Bowl 2023 saat kaçta, hangi kanalda?
26.09.2022 Şampiy10
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?
Cara Delevingne kimdir, kaç yaşında? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne? Johnny Depp ile evli olduğu dönemde Cara Delevingne ile öpüşürken görüntüleri ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından “Cara Delevingne kimdir? Amber Heard Cara Delevingne asansör olayı ne?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
23.06.2022 Televizyon
Mükremin Gezgin kimdir, Tiktok fenomeni nereli, kaç yaşında? Mühremin hamile olayı nedir? “Mükremin Gezgin doğurdu” tepkisi!
Mükremin Gezgin kimdir, Tiktok fenomeni nereli, kaç yaşında? Mühremin hamile olayı nedir? “Mükremin Gezgin doğurdu” tepkisi! Mükremin Gezgin kimdir, nereli, kaç yaşında? Sosyal medya uygulaması TikTok'ta tanınan Mükremin Gezgin hakkında yapılan aramalar arttı. Çektiği videolar ile gündeme gelen Mükremin Gezgin son olarak hamilelik olayıyla sosyal gündemin çok konuşulanları arasına girdi. Hamile erkek Mükremin konusu konuşulmaya devam ediyor. Hatta olaya kendini kaptıran insanlar Mükremin doğurdu mu? sorularına bile yanıt aramaya başladı. Peki, Tiktok fenomeni Mühremin hamile olayı nedir?
9.06.2022 Gündem
Fenomen Ece Ronay hukuk mücadelesini kazandı!
Fenomen Ece Ronay hukuk mücadelesini kazandı! Sosyal medya fenomeni, şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil ile olan davası süresinde kendisi hakkında yapılan ‘hakaret’ içeren videoların kaldırılması için verdiği hukuk mücadelesini kazandı. Ece Ronay’ın avukatı Oğuzhan Yeni, “En kısa sürede videoların kaldırılmasını bekliyoruz, eğer kalkmazsa tekrardan hukuki sürecimiz devam edecek” dedi.
22.05.2022 Magazin
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri'
Hafta sonu kaçamağı yaptılar! 'Karavan günlükleri' Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar çifti, oğullarının yarışını izlemek için karavan ile Edirne'ye gitti.
21.05.2022 Magazin
Chris Brown, eski aşkı Rihanna için paylaşım yaptı!
Chris Brown, eski aşkı Rihanna için paylaşım yaptı! Bir süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan ve ocak ayında bebek beklediğini duyuran Rihanna, hamilelik sürecinde giyim tarzı ve açıklamalarıyla adından söz ettirmişti. 13 Mayıs günü doğum yaptığı öğrenilen ünlü şarkıcıyı tebrik edenlerden biri de olaylı şekilde ayrıldığı eski sevgilisi Chris Brown oldu.
21.05.2022 Magazin
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, doğum yaptı! Bebeğin cinsiyeti...
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, doğum yaptı! Bebeğin cinsiyeti... Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna ve sevgilisi rapçi ASAP Rocky, ilk çocuklarını kucaklarına aldı. 13 Mayıs’ta Los Angeles’taki bir hastanede oğlunu dünyaya getirdiği öğrenilen Rihanna, doğumunu herkesten gizlemiş. Hamilelik kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Rihanna'nın bir erkek bebeği oldu.
20.05.2022 Magazin
Adriana Lima karnı burnunda galaya geldi! Rihanna'nın izinde...
Adriana Lima karnı burnunda galaya geldi! Rihanna'nın izinde... Ünlü model Adriana Lima geçtiğimiz şubat ayında, yapımcı sevgilisi Andre Lemmers bebek beklediklerini duyurmuştu. Rihanna'dan sonra hamile tarzıyla öne çıkan modelin son kırmızı halı tarzı olay oldu. Lima, göbeği açık tarzıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı.
19.05.2022 Magazin
Ece Ronay'dan 'Rihanna özentisi' yorumuna olay sütyen yanıtı!
Ece Ronay'dan 'Rihanna özentisi' yorumuna olay sütyen yanıtı! Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğine dair iddialarla gündeme bomba gibi düşen Ece Ronay cesur hamilelik pozlarını paylaştı. Ece Ronay son dönemde iddialı hamilelik tarzıyla gündeme gelen Rihanna'ya özenmekle suçlanınca öyle bir yanıt verdi ki...
27.04.2022 Magazin
Dünyayı sallayan iddia! 'ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısıyla aldattı'
Dünyayı sallayan iddia! 'ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısıyla aldattı' Kısa bir süre sonra anne olmaya hazırlanan Rihanna, şimdi de bir aldatma iddiasıyla gündemin ilk sıralarında. Bir moda blogger'ının Twitter'da paylaştığı mesaja göre bebeğinin babası, sevgilisi ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattı.
16.04.2022 Magazin
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit...
Seren Serengil ve Yaşar İpek'e ceza! Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit... Şarkıcı Özay Bakır'ı, ölümle tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen sanıklar Seren Serengil ve Yaşar İpek'in yargılandığı davada mahkeme, Serengil'i 3 bin 700 lira adli para cezasına, İpek'i ise 3 ay hapis cezasına çarptırdı.
14.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rihanna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rihanna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.