Taylor Swift

Taylor Swift

Son dakika taylor swift haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taylor swift ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taylor swift haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taylor Swift

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taylor swift gelişmeleri de dahil olmak üzere 247 taylor swift haberi bulunmuştur. Tüm taylor swift haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından  evlendi
Hamdi Alkan'ın eski eşi Canan Hoşgör 12 yılın ardından evlendi Oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır beraber olduğu işletmeci Yusuf Bakoğlu ile önceki akşam evlendi.
29.01.2024 Magazin
Taylor Swift'in artık adını aratmak bile yasak oldu! Yapay zekayla oluşturulan müstehcen fotoğrafları yayılmıştı…
Taylor Swift'in artık adını aratmak bile yasak oldu! Yapay zekayla oluşturulan müstehcen fotoğrafları yayılmıştı… ABD’li ünlü şarkıcı Taylor Swift’in yapay zeka tarafından oluşturulan müstehcen içerikli sahte fotoğrafları sosyal medyada yayılmış, ardından ortalık karışmıştı. Söz konusu olayla ilgili Beyaz Saray bile alarma geçti. Fotoğrafların arından yapay zeka tartışmaları yeniden gündeme gelirken X’te Taylor Swift ismiyle arama yapılması bile engellendi; ünlü şarkıcının ismi X platformunda aratılmak istendiğinde site hata veriyor.
29.01.2024 Magazin
Taylor Swift'in yapay zekâ ile yapılan müstehcen görüntüleri sosyal medyada yayıldı
Taylor Swift'in yapay zekâ ile yapılan müstehcen görüntüleri sosyal medyada yayıldı 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift'in yapay zeka ile yapılan müstehcen görselleri, X (twitter) platformunda yayınlandı. Fotoğraflar kısa sürede sosyal medyadan kaldırıldı ancak şarkıcıya yakın bir kaynak Swift'in çevresinin bu konuda çok öfkeli olduğunu ve şarkıcının yasal işlem başlatmayı düşündüğünü söyledi.
27.01.2024 Magazin
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama… Spotify Wrapped, 2023'ün en çok dinlenen sanatçılarını, şarkılarını ve albümlerini yayınladı. Yılın en çok dinlenen sanatçısı "Masal Gibi", "Sevecek Sandım", "Hangi Yüzüne Konuşacağım" gibi şarkılarla tanınan Semicenk oldu. Peki, Spotify en çok dinlediklerim 2023 nasıl ve nereden bakılır? Spotify Wrapped 2023 en çok dinlediğim sanatçı sorgulama…
30.11.2023 Gündem
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı
Saç kıran hastalığına yakalanan Işın Karaca peruksuz halini paylaştı Geçtiğimiz haftalarda Alopeci Universal (saç kıranın son evresi) hastalığına yakalandığını ve saçlarının, kirpiklerinin ve kaşlarının döküldüğünü açıklayan şarkıcı Işın Karca; sosyal medya hesabından konser öncesi hazırlık yaptığı bir videosunu paylaştı.
29.07.2023 Magazin
Taylor Swift’in konseri depreme neden oldu! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı
Taylor Swift’in konseri depreme neden oldu! Jeoloji uzmanı büyüklüğünü açıkladı Taylor Swift’in konserinde rekor kırıldı. Jeoloji ve sismoloji konusunda uzman Prof. Jackie Caplan-Auerbach, ünlü şarkıcı Taylor Swift’in ABD'nin Seattle kentinde verdiği konserde dans edenlerin 2.3 büyüklüğünde depreme eş değer sismik aktiviteye neden olduklarını belirtti.
29.07.2023 Magazin
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti
Ünlü şarkıcıya böbreğini vermişti! Selena Gomez ve arkadaşı buzları eritti Selena Gomez ile yıllar önce ona böbreğini vererek hayatını kurtaran, ABD'li şarkıcının en iyi arkadaşı Francia Raisa'nın arası; Gomez'in geçtiğimiz sene yaptığı bir açıklamanın ardından açılmıştı. Gomez, son hamlesiyle aralarındaki buzların eridiğinin sinyalini verdi.
27.07.2023 Magazin
Taylor Swift 44 şarkı seslendirdi! Beşten fazla kostüm değiştirdi
Taylor Swift 44 şarkı seslendirdi! Beşten fazla kostüm değiştirdi Aldığı ödüllerle ve sahne performansıyla adından sıkça söz ettiren Taylor Swift dünya turnesine çıktı. Şarkıcı sahnede tam 44 şarkı seslendirdi.
20.03.2023 Magazin
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var
Dünyanın en güçlü kadınları belli oldu! Türkiye’den de o isim var Forbes dergisi dünyanın en güçlü 100 kadınını duyurdu. Listede Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi yazar ve hayırsever MacKenzie Scott’tan ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e kadar pek çok isim yer aldı. Listeye; Beyonce, Taylor Swift ve Rihanna gibi dünyaca ünlü starlar da girdi. Koronavirüs pandemisi sürecinde dünyaya damga vuran bir Türk bilim insanının da yer aldığı listeye Türkiye’den de o isim girdi.
10.12.2021 Ekonomi
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu.
15.03.2021 Kültür Sanat
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler! Grammy Ödülleri 2021'e geri sayım başladı. Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri sahiplerini buluyor. Müziğin Oscarları olarak görülen Grammy Ödülleri öncesinde sahne alacak isimler de belli oldu. Peki, Grammy 2021 ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
14.03.2021 Kültür Sanat
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film!
Sevgililer Günü'nde izlenebilecek 16 film! Güzel bir akşam yemeği ve iyi bir film, uzun süre hatırlayacağınız mükemmel bir Sevgililer Günü planı olabilir. Her ikinizin de sevdiği bir filmle biraz zaman geçirmek, 2021 yılı Sevgililer Günü'nü kutlamanın en güzel yollarından biri. Romantik komediden drama aşk hakkında en sevilen filmlerden bazılarını sizin için derledik.
14.02.2021 Kültür Sanat
Ice Bucket Challenge'ın kurucu ortağı Patrick Quinn hayatını kaybetti
Ice Bucket Challenge'ın kurucu ortağı Patrick Quinn hayatını kaybetti 2014 yılında başlatılan ve ALS hastalığına farkındalık oluşturmak için düzenlenen, insanların başlarından asağıya buz dolu kovaları boşalttığı ‘Ice Bucket Challange’ akımının kurucusu Patrick Quinn, mücadele verdiği ALS hastalığı sebebiyle 37 yaşında hayatını kaybetti.
23.11.2020 Gündem
Taylor Swift'in 6 albümünün hakları 300 milyon dolara satıldı
Taylor Swift'in 6 albümünün hakları 300 milyon dolara satıldı ABD'li şarkıcı Taylor Swift, ünlü müzik yapımcısı Scooter Braun'un altı albümünün haklarını sattığına ilişkin haberleri doğruladı.
17.11.2020 Magazin
K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları
K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları İlk kez Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang’in (PSY) 'Gangnam Style' şarkısından sonra gündeme gelen K-Pop müziği son yıllarda pek çok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son olarak Afra Saraçoğlu'nın dansından sonra merak edilen K-Pop müziği araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları...
9.08.2020 Gündem
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
Çocuğa hazır değil
Çocuğa hazır değil Taylor Swift, hayatının anlatıldığı ‘Miss Americana’ belgeselinde, anne olmak için hazır hissetmediğini söyledi.
2.02.2020 Magazin
Taylor’ı tanımamışlar!
Taylor’ı tanımamışlar! Taylor Swift’ın ev sahibinin, şarkıcıyı tanımadığı ortaya çıktı.
9.09.2019 Magazin
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
14.05.2019 Magazin
Taylor Swift'ten büyük skandal! Meğer konserlerde...
Taylor Swift'ten büyük skandal! Meğer konserlerde... Amerikalı şarkıcı Taylor Swift'in verdiği konserlerde hayranlarını fişlediği ortaya çıktı.
13.12.2018 Magazin
Fulin bebek
Fulin bebek Yeni imajıyla Taylor Swift’e benzetilen şarkıcı Fulin, bir oyuncak markasının reklam yüzü oldu.
24.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Taylor Swift ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taylor swift haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.