Bts

Bts

Son dakika BTS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BTS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BTS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bts

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bts gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 bts haberi bulunmuştur. Tüm bts haberleri aşağıda listelenmiştir.
BTS üyesi J-Hope askere gidiyor!
BTS üyesi J-Hope askere gidiyor! K-pop müzik türünün dünyada en çok dinlenen grubu BTS, üyelerinin zorunlu askerlik yaşının gelmesi yüzünden Güney Kore gündemine yerleşmişti. Ülke bu konuda adeta ikiye bölünürken; grubun en büyük üyesi Kim Seok-Jin, 13 Aralık'ta askerlik görevine başlamıştı. Son olarak BTS'in bir diğer üyesi J-Hope'un da askere gideceği açıklandı.
28.02.2023 Magazin
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar…
Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? 2022 Spotify en çok dinlenen sanatçılar ve şarkılar… Spotify en çok dinlenen sanatçı kim oldu? Spotify en çok dinlenen sanatçıları ve şarkıları sorgulamaya başladı. Dijital müzik dinleme platformu Spotify yılın en çok dinlenenlerini ve kullanıcılar için 2022 Yılın Özeti’ni yayınladı. İşte Spotify en çok dinlenen sanatçı, sanatçılar ve şarkılar…
1.12.2022 Gündem
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var?
Time Dergisi yılın kişisi kim oldu, yılın kişisi aday listesinde kimler var? Dünyaca ünlü “TIME” dergisi, 1927’den beri her yıl düzenlediği “Yılın Kişisi” için okur oylamasının başladığını duyurdu. İşte yılın kişisi aday listesi…
30.11.2022 Dünya
Zeynep Bastık Dünya Kupası’nda sahne alacak!
Zeynep Bastık Dünya Kupası’nda sahne alacak! Şarkıcı Zeynep Bastık, Katar 2022 Dünya Kupası töreninde sahne alacağını duyurdu. Bastık, BTS, Nicki Minaj gibi isimlerle aynı sahneyi paylaşacak.
22.11.2022 Magazin
2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers!
2022 FIFA Dünya Kupası başlıyor! BTS’nin üyesi Jung Kook ve Fahad Al-Kubaisi sahne alacak! 2022 FIFA dünya kupası diğer resmi şarkısı Dreamers! Dünyanın gözü Katar’daki futbol şöleninde olacak. Dünyaca ünlü K Pop grubu BTS’nin üyelerinden Jung Kook'un yer alacağı açılış töreni için nefesler tutuldu. 2022 FIFA Dünya Kupası açılışını BTS’nin üyelerinden Jung Kook ve Katarlı şarkıcı Fahad Al-Kubaisi'nin FIFA Dünya Kupası Resmi Müziğinin diğer hit single'ı olan Dreamers'ın performansı yer alacak. Peki, BTS üyesi Jung Kook kimdir? İşte Dreamers, Jung Kook - Fahad Al-Kubaisi düeti!
20.11.2022 Kültür Sanat
BTS askere mi gidiyor? Jin ne zaman askere gidecek 2022, kaç ay kalacak, Kore'de askerlik süresi ne kadar?
BTS askere mi gidiyor? Jin ne zaman askere gidecek 2022, kaç ay kalacak, Kore'de askerlik süresi ne kadar? Jin askere gidecek mi, Jin ne zaman askere gidiyor 2022? Güney Kore'de askerlik yasası değişince, dünyaca ünlü müzik grubu BTS'nin üyelerinden birinin bu yıl zorunlu askerlik yapacağı bildirildi. Peki, Kore’de askerlik süresi ne kadar?
17.10.2022 Dünya
BTS dağıldı mı, BTS ayrılıyor mu, ara mı verdi? BTS grubu dağılıyor mu?
BTS dağıldı mı, BTS ayrılıyor mu, ara mı verdi? BTS grubu dağılıyor mu? BTS dağılıyor mu, BTS ayrılıyor mu? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Kulislerde bir süre dolaşan bilgiye göre dağılacağı söylenen BTS grubu ile ilgili açıklama geldi. Güney Koreli müzik grubu BTS açıklama yaptı. Peki, BTS dağıldı mı, ara mı verdi?
16.06.2022 Televizyon
BTS konseri ne zaman? BTS konseri nasıl izlenir?
BTS konseri ne zaman? BTS konseri nasıl izlenir? K-pop grubu BTS, iki yıl sonra Seul'deki ilk canlı yüz yüze konserleriyle hayranlarını eğlendirmeye hazırlanıyor. 'BTS Permission to Dance On Stage Concert: Seoul', 10-13 Mart 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğin ardından, Nisan ayında Las Vegas'ta yapılacak dört günlük Canlı Oyun etkinliği yapılacak. Peki, BTS konseri ne zaman 2022? BTS konseri online nasıl izlenir?
10.03.2022 Kültür Sanat
VakıfBank resmen duyurdu! Vinov devreye alındı, borcu olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu! Vinov devreye alındı, borcu olanlar... VakıfBank 'tan flaş karar! Resmen duyuruldu. Vakıfbank Vinov devreye alındı. Tamamen değişiyor. VakıfBank yeni nesil ödeme sistemi ile ilgili detayları paylaştı. Vakıfbank Vinov, geleneksel ödeme ve tahsilat ürünlerinin bütün özelliklerini kapsayan ayrıca yeni özellikleri müşterilerin kullanımına sunan bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Peki Vakıfbank Vinov nedir? Kimler kullanabilir? Vinov'un ne gibi avantajları bulunuyor. İşte merak edilen yeni ödeme modeli ile ilgili detaylar...
4.02.2022 Ekonomi
K-pop grubu BTS'nin iki üyesi daha kötü haber geldi!
K-pop grubu BTS'nin iki üyesi daha kötü haber geldi! Dünyanın en popüler K-pop gruplarından BTS’nin iki üyesinin daha Covid-19’a yakalanması ile grupta Covid-19 teşhisi konulan üye sayısı 3’e yükseldi.
25.12.2021 Dünya
Kripto parada flaş gelişme! Askıya alındı
Kripto parada flaş gelişme! Askıya alındı Singapur, Bitget'in faaliyetlerini Army Coin ismi konusunda Güney Koreli müzik grubu BTS ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle askıya aldı.
6.12.2021 Ekonomi
MTV müzik ödülleri 2021 kazananları belli oldu! MTV video müzik ödülleri 2021: Yılın klibi, şarkıcısı, grubu…
MTV müzik ödülleri 2021 kazananları belli oldu! MTV video müzik ödülleri 2021: Yılın klibi, şarkıcısı, grubu… MTV ödülleri 2021 kazananları belli oldu. 2020 yılında koronavirüs nedeniyle uzaktan yapılan MTV müzik ödülleri töreni bu yıl büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Doja Cat'in sunuculuğunu üstlendiği Camila Cabello, Justin Bieber, Lil Nas X gibi isimlerin sahneye çıktığı gecede 6 dalda aday olan Justin Bieber Yılın Şarkıcısı seçilirken, BTS Yılın Grubu ödülünü aldı. İşte 2021 MTV Video Müzik Ödülleri kazananları...
14.09.2021 Gündem
#Hashtag'lerin 14. yıl dönümü kutlanıyor!
#Hashtag'lerin 14. yıl dönümü kutlanıyor! #HashtagDay, yani Hashtag günü, bu sembolün sosyal medyada topluluklar oluşturma, bilgiyi yayma ve küresel ölçekte değişimi yönlendirmede oynadığı gücü ve temel rolü kutlamak için her yıl 23 Ağustos'ta kutlanıyor.
23.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Aleyna Tilki parasını oyuncağa yatırdı!
Aleyna Tilki parasını oyuncağa yatırdı! Aleyna Tilki yeni şarkısı "Retrograde" ile yurt dışına açılırken Londra'da alışverişin tadını çıkardı. Tilki,parasını oyuncağa yatırdı.
3.05.2021 Magazin
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu.
15.03.2021 Kültür Sanat
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler! Grammy Ödülleri 2021'e geri sayım başladı. Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri sahiplerini buluyor. Müziğin Oscarları olarak görülen Grammy Ödülleri öncesinde sahne alacak isimler de belli oldu. Peki, Grammy 2021 ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
14.03.2021 Kültür Sanat
Time dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i 'Yılın Kişisi' seçti
Time dergisi, Joe Biden ve Kamala Harris'i 'Yılın Kişisi' seçti ABD'de haftalık yayın yapan "Time" dergisi, geleneksel "Yılın Kişisi" anketinde, bu yıl ABD'de 3 Kasım'da düzenlenen başkanlık seçimlerini kazanan Demokrat Parti Başkan Adayı Joe Biden ve Başkan Yardımcısı Adayı Kamala Harris'i seçti.
11.12.2020 Dünya
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet Spotify, 2021 yılına az bir süre kala her yıl olduğu gibi bu yıl da, abonelerinin 2020 yılında en çok dinlediği şarkıyı, sanatçıyı, hangi tarz müzikler dinlediği listeledi. Spotify 2020 özetini sununca, birçok kullanıcı merakla ‘’Spotify 2020 özetin nedir?’’ ‘’Spotify özet nasıl öğrenilir 2020?’’ sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Spotify Wrapped 2020 bakma linki ve Spotify 2020 özet...
2.12.2020 Gündem
K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları
K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları İlk kez Güney Koreli şarkıcı Park Jae-Sang’in (PSY) 'Gangnam Style' şarkısından sonra gündeme gelen K-Pop müziği son yıllarda pek çok kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son olarak Afra Saraçoğlu'nın dansından sonra merak edilen K-Pop müziği araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, K-Pop nedir? K-Pop anlama geliyor? İşte ünlü K-Pop grupları...
9.08.2020 Gündem
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi
MTV müzik ödülleri ne zaman? MTV müzik ödülleri aday listesi MTV Video Müzik Ödülleri 2020 adayları ve sunucusu açıklandı. Peki, MTV müzik ödülleri ne zaman? İşte MTV müzik ödülleri aday listesi...
17.08.2020 Gündem
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu?
2019’da Twitter’da en çok neler konuşuldu? 2019 yılını geride bırakırken, Twitter en çok neler konuşuldu? Dünyada milyonlarca insanı bir araya getiren Twitter, Türkiye’nin nabzını tuttu ve Türkiye’de 2019 yılından en çok nelerin konuşulduğunu derledi. Twitter gündeminde büyük bir takipçi sayısına sahip olan Haluk Levent 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu. Türkiye’de de oldukça fazla hayranı olan Güney Koreli pop müzik grubu BTS de en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. İşte 2019 yılında Türkiye’nin Twitter gündemi!
10.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Çorlu’da çöken menfez tam bir asırlıkmış!
Çorlu’da çöken menfez tam bir asırlıkmış! Çorlu’da 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasıyla ilgili hazırlanan bir rapora göre 101 yıldan yaşlı kagir kemer menfez, kuvvetli yağışa dayanamayınca facia meydana geldi
14.08.2018 Gündem
58 ton fazla, ölüme sürükledi
58 ton fazla, ölüme sürükledi Adana’daki tren kazasından ihmal çıktı. 2 tonluk trene 60 ton yük bindirilince 150 kilometre hıza çıktı ve devrildi. Trendeki üç işçi öldü
15.03.2017 Yaşam
Adın gibi aktın Dicle!
Adın gibi aktın Dicle! Türkiye terör kurbanlarını sonsuzluğa uğurladı
29.09.2021 Gündem
Geriye bu kare kaldı
Geriye bu kare kaldı Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 95 kişiden 4'ünün mitinge giderken öz çekim yaptığı ortaya çıktı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bts ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bts haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.