Grammy Ödülleri

Grammy Ödülleri

Son dakika Grammy Ödülleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Grammy Ödülleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Grammy Ödülleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grammy Ödülleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grammy ödülleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 grammy ödülleri haberi bulunmuştur. Tüm grammy ödülleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı! Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.
6.02.2024 Magazin
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü!
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü! Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En iyi Telenovela" kategorisinde ödül aldı. İzleyiciler ödül sonrası “Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
21.11.2023 Gündem
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! 65'incisi düzenlenen Grammy Ödülleri bu yıl sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte, bu yıl 65'incisi verilen 2023 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
7.02.2023 Magazin
Grammy 2023 hangi kanalda? 65. Grammy Ödülleri saat kaçta? İşte Grammy ödülleri adayları
Grammy 2023 hangi kanalda? 65. Grammy Ödülleri saat kaçta? İşte Grammy ödülleri adayları 65. Grammy Ödülleri için geri sayım başladı. Müzik dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul edilen ve bu gece Los Angeles'te gerçekleşecek ödül töreni için meraklıların araştırmaları da başladı. Kasım ayında açıklanan adaylar, bu gece ödül heyecanı yaşayacak. Peki Grammy 2023 hangi kanalda, saat kaçta? İşte Grammy adayları...
5.02.2023 Kültür Sanat
Time dergisi yılın kişisini seçti!
Time dergisi yılın kişisini seçti! TIME dergisinin 1927 yılından bu yana her yıl düzenlediği 'Yılın Kişisi' ödülünün bu yılki kazananı belli oldu.
7.12.2022 Dünya
Beyonce'nin en büyük rakibi kocası oldu!
Beyonce'nin en büyük rakibi kocası oldu! 'Popun kraliçesi' Beyonce, Grammy Ödülleri'nde dokuz kategoride adaylık ile bu yılın en iddialı yıldızı oldu. Beyonce'nin eşi rapçi Jay-Z de beş dalda adaylık aldı. Böylece Beyonce'nin en büyük rakibi kocası olmuş oldu.
17.11.2022 Magazin
Kanye West'e avukat dayanmıyor! Dördüncüsü de istifa etti...
Kanye West'e avukat dayanmıyor! Dördüncüsü de istifa etti... Kısa süre önce eski eşi Kim Kardashian ve ünlü ismin erkek arkadaşı Pete Davidson'ı sosyal medya üzerinden taciz etmesinin ardından tepki çeken; ve bu nedenle Grammy Ödülleri'ndeki sahne performansı iptal edilen Kanye West'e, avukat dayanmıyor. Geçtiğimiz aylarda üçüncü avukatının işine son veren rapçinin, dördüncü avukatının da işi bıraktığı öğrenildi. İşte detaylar...
28.05.2022 Magazin
Hailey Baldwin hamile mi? Açıklama geldi...
Hailey Baldwin hamile mi? Açıklama geldi... Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ile 2018 yılında dünyaevine giren Hailey Baldwin, 64'üncü Grammy Ödülleri'nde beyaz bir elbise tercih etti. Ünlü modelin kırmızı halıda verdiği pozları görenler; "Hamile mi?" yorumları yapınca açıklama geldi.
5.04.2022 Magazin
Doja Cat anons edilince sahneye tuvaletten koşarak geldi!
Doja Cat anons edilince sahneye tuvaletten koşarak geldi! Son yıllarda popüler olan şarkıcı Doja Cat geçtiğimiz günlerde yaptığı "Benim için her şey öldü, müzik öldü" açıklamasından sonra 2022 Grammy Ödülleri'ndeydi. İlk kez ödül alan Doja Cat anons edildiği anlarda tuvaletteydi ve koşarak sahneye çıktı. Ünlü rapçi o anlarda frikik vermemek için de çabaladı.
4.04.2022 Magazin
2022 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Kırmızı halıda şıklık yarışı...
2022 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Kırmızı halıda şıklık yarışı... Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri, salgın nedeniyle iki kez ertelenmesinin ardından dün gece Las Vegas'taki MGM Grand Garden Arena'da düzenlenen ve Trevor Noah'ın sunuculuğunu üstlendiği törenle sahiplerini buldu. Ödüller sahiplerini bulurken, kırmızı halıda adeta şıklık yarışı yaşandı. Ukrayna Lideri Volodimir Zelenskiy'nin online olarak bağlandığı gecede yaptığı konuşma ise törene damga vurdu.
4.04.2022 Magazin
Dünyaca ünlü rapçi Einar, sokak ortasında öldürüldü
Dünyaca ünlü rapçi Einar, sokak ortasında öldürüldü Dünyaca ünlü rapçi Einar, Stokholm'de bir apartmanın önünde vurularak öldürüldü. Cinayetin çete bağlantılı olduğu iddia edildi.
23.10.2021 Dünya
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler!
Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse hayatı hakkında merak edilenler! Soul ve caz müziğin kraliçesi Amy Winehouse'un ölüm yıldönümünde anılıyor. Aramızdan ayrılışının 10. yılında pek çok kişi Amy Winehouse'un hayatını merak ediyor. Hala en büyülü seslerden biri kabul edilen Amy Winehouse, "Back To Black" albümü dünyada en çok dinlenen albümler arasında yer alıyor. Peki, Amy Winehouse neden öldü? Amy Winehouse ölüm nedeni ne? Amy Winehouse kaç yaşında öldü? Amy Winehouse hayatı, albümleri ve şarkıları!
24.07.2021 Kültür Sanat
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu
Grammy Ödülleri sahiplerini buldu Bu yıl 63'üncüsü düzenlenen müzik dünyasının en prestijli ödülü Grammy'de, Amerikalı rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Megan Thee Stallion "En iyi yeni sanatçı" ödülünü alırken, aynı zamanda "En iyi Rap şarkısı" ödülünü kazanan ilk kadın sanatçı da oldu.
15.03.2021 Kültür Sanat
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
2021 Grammy Ödül Töreni ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler! Grammy Ödülleri 2021'e geri sayım başladı. Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy Ödülleri sahiplerini buluyor. Müziğin Oscarları olarak görülen Grammy Ödülleri öncesinde sahne alacak isimler de belli oldu. Peki, Grammy 2021 ne zaman? İşte Grammy Ödülleri 2021'de sahne alacak isimler!
14.03.2021 Kültür Sanat
Grammy Ödülleri ertelendi
Grammy Ödülleri ertelendi Dünyanın en prestijli müzik ödül töreni olan Grammy Ödülleri, koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi.
5.01.2021 Kültür Sanat
İran'ın efsanevi sanatçılarından Muhammed Rıza Şeceriyan hayatını  kaybetti
İran'ın efsanevi sanatçılarından Muhammed Rıza Şeceriyan hayatını kaybetti İran sanatı ve edebiyatının en etkili şahsiyetlerine atfedilen "üstad" unvanını taşıyan Muhammed Rıza Şeceriyan, 2016'dan bu yana mücadele ettiği kansere yenildi. Şeceriyan, hayatı boyunca ulusal ve uluslararası birçok ödüle layık görüldü.2009'daki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra çıkan gösterilere destek verdi.
8.10.2020 Kültür Sanat
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri Oscar ödüllü İtalyan bestekar Ennio Morricone’nin hayatını kaybetti. Western tarzında yaptığı müziklerle ün kazanan Morricone 2016 yılında 88. Oscar Ödülleri'nde The Hateful Eight filmine yaptığı müziklerle En İyi Film Müziği dalında Oscar kazandı. Ennio Morricone'nun hayatını kaybetmesinin ardından vatandaşlar Ennio Morricone kimdir, sorusuna cevap aramaya başladı.
6.07.2020 Gündem
Emmy Ödülleri nedir? Ne zaman başladı, ilk Emmy Ödülü kime verildi?
Emmy Ödülleri nedir? Ne zaman başladı, ilk Emmy Ödülü kime verildi? Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri, 1949 yılından beri veriliyor. Bu yıl 47. Düzenlenen Emmy Ödülleri’nden En iyi Erkek Oyuncu ödülü Türkiye’ye geldi. Şahsiyet dizisindeki Agah Beyoğlu rolüyle Haluk Bilginer ödülün sahibi oldu. Haluk Bilginer'in ödül almasından sonra Emmy Ödülleri hakkında merak edilenler de arttı. Emmy Ödülü nedir, Emmy Ödülü ne zaman verilmeye başladı, ilk Emmy Ödülü kime verildi? İşte Emmy Ödülleri'nin tarihi hakkında bilgiler...
26.11.2019 Yaşam
Kadınlara ‘yükselin’ çağrısı
Kadınlara ‘yükselin’ çağrısı Pink, önceki gece sahiplerini bulan Grammy Ödülleri listesinde kadınların sayısının az olmasından dert yandı.
30.01.2018 Magazin
2018 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
2018 Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul Grammy Ödülleri'ni kim kazandı sorusunun cevabı belli oldu.
29.01.2018 Kültür Sanat
60. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
60. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! 60. Grammy Ödülleri sahiplerini buldu. Hangi adaylar ödül almaya hak kazandı. ABD'nin New York şehrinde bulunan Madison Square Garden'da düzenlenen törenle gerçekleşen 60. Grammy Ödülleri'nde kazanan isimler kimler oldu? İşte 60. Grammy Ödülleri'ne dair merak edilenler...
29.01.2018 Gündem
Ön hazırlığı göz kamaştırdı
Ön hazırlığı göz kamaştırdı Grammy Ödüllerinin geçtiğimiz akşam gerçekleşen ön hazırlık partisi adeta ünlü akınına uğradı. Gecede ünlü isimler şıklıkları ile herkesi kendine hayran bıraktı
28.01.2018 Magazin
Grammy’lerde Jay Z farkı
Grammy’lerde Jay Z farkı 28 Ocak 2018’de New York’taki Madison Square Garden’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak 60. Grammy Ödülleri için adaylar açıklandı.
29.11.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Grammy Ödülleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grammy ödülleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.