Grammy

Grammy

Son dakika Grammy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Grammy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Grammy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grammy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grammy gelişmeleri de dahil olmak üzere 625 grammy haberi bulunmuştur. Tüm grammy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor
Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor Rock’n roll’un etkileyici sesi Chris Isaak, 31. İstanbul Caz Festival'nde ilk kez Türk dinleyicisi ile buluşuyor.
6.02.2024 Magazin
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak
Grammy ödüllü Gregory Porter, İstanbullu dinleyicisi ile buluşacak İki Grammy ödüllü caz sanatçısı Gregory Porter, bu yıl 31’incisi düzenlenecek olan İstanbul Caz Festivali’nde dinleyicisi ile buluşacak. 8 Temmuz’da sahne alacak sanatçının biletleri İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın resmi sitesinde satışa çıktı.
6.02.2024 Magazin
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı!
Ünlü şarkıcı Türk modacının adını alnına dövme yaptırdı! Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği törende, ünlü şarkıcı Doja Cat, ürk modacı Dilara Fındıkoğlu’nun tasarladığı bir elbiseyi giydi. Doja Cat'in alnına Fındıkoğlu'nun adını dövme yaptırması ise törenin en çok konuşulan olaylarından biri oldu.
6.02.2024 Magazin
Taylor Swift'in yapay zekâ ile yapılan müstehcen görüntüleri sosyal medyada yayıldı
Taylor Swift'in yapay zekâ ile yapılan müstehcen görüntüleri sosyal medyada yayıldı 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift'in yapay zeka ile yapılan müstehcen görselleri, X (twitter) platformunda yayınlandı. Fotoğraflar kısa sürede sosyal medyadan kaldırıldı ancak şarkıcıya yakın bir kaynak Swift'in çevresinin bu konuda çok öfkeli olduğunu ve şarkıcının yasal işlem başlatmayı düşündüğünü söyledi.
27.01.2024 Magazin
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü!
Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir? Yargı’ya Emmy’de En iyi Telenovela ödülü! Ay Yapım imzalı Yargı dizisi, Uluslararası Emmy Ödülleri'nde "En iyi Telenovela" kategorisinde ödül aldı. İzleyiciler ödül sonrası “Telenovela ne demek, telenovela ödülü nedir?” sorularının yanıtını araştırmaya başladı.
21.11.2023 Gündem
Trabzonspor eski futbolcusu Bartra'nın sevgilisi kıyafetiyle dikkatleri çekti!
Trabzonspor eski futbolcusu Bartra'nın sevgilisi kıyafetiyle dikkatleri çekti! Grammy Latinos Ödül Töreni'ne katılan isimler arasında Süper Lig'in eski yıldızı ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Marc Bartra ve sevgilisi Jessica Goicoechea'da boy gösterdi. Ödül törenine giydiği elbiseyle damga vuran Jessica Goicoechea, görenlere "Hiç giymeseydin" dedirtti.
18.11.2023 Magazin
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı
Ed Sheeran iç çamaşırlarını bağışladı İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Ed Sheeran, yardım etkinliği için para toplamak amacıyla açık artırmaya iç çamaşırlarını bağışladı.
15.11.2023 Magazin
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet
Grammy ödüllü Mohombi ile genç piyano sanatçısını buluşturan düet İsveç asıllı sanatçı Mohombi, eylül ayında genç piyano sanatçısı Berk Can Arslan ile Cranberries’in tüm zamanlara damgasını vuran Zombie düeti için bir araya geldi.
14.09.2023 Magazin
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti
Efsane şarkıcı Sinead O'Connor hayatını kaybetti Dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor, 56 yaşında hayatını kaybetti. O'Connor, 2018'de Müslüman olmuş ve adını Shuhada' Sadaqat olarak değiştirmişti.
26.07.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti!
Rock’n Roll Kraliçesi Tina Turner, 83 yaşında hayatını kaybetti! Rock'n Roll Kraliçesi lakaplı ABD’li sanatçı Tina Turner, 83 yaşında İsviçre’de hayatını kaybetti.
25.05.2023 Magazin
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek
12 yaşındaki şef, CSO’yu yönetecek Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştireceği konserinde 6’ncı sınıf öğrencisi Atahan Dinç (12), şef ve solist olarak yer alacak.
19.04.2023 Kültür Sanat
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek Uluslararası Koro Müziği Federasyonunun (IFCM) en büyük etkinliği olan Dünya Koro Müziği Sempozyumu (WSCM), Kültür ve Turizm Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. ABD’den İspanya’ya, Tayvan’dan Kanada’ya dünyanın en iyi koroları ve alanında uzman konuşmacılar 25-30 Nisan tarihleri arasında bir araya gelecek. Konuk koroların ve koro şeflerinin performansları ile 28 farklı ülkeden uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlik, küresel koronavirüs salgını sonrası dünya çapındaki ilk korolar buluşması olma özelliğini de taşıyor.
17.03.2023 Kültür Sanat
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
65'inci Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! 65'incisi düzenlenen Grammy Ödülleri bu yıl sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte, bu yıl 65'incisi verilen 2023 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
7.02.2023 Magazin
Grammy 2023 hangi kanalda? 65. Grammy Ödülleri saat kaçta? İşte Grammy ödülleri adayları
Grammy 2023 hangi kanalda? 65. Grammy Ödülleri saat kaçta? İşte Grammy ödülleri adayları 65. Grammy Ödülleri için geri sayım başladı. Müzik dünyasının en prestijli ödülü olarak kabul edilen ve bu gece Los Angeles'te gerçekleşecek ödül töreni için meraklıların araştırmaları da başladı. Kasım ayında açıklanan adaylar, bu gece ödül heyecanı yaşayacak. Peki Grammy 2023 hangi kanalda, saat kaçta? İşte Grammy adayları...
5.02.2023 Kültür Sanat
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek?
Betül Akmar kimdir? Almanya'yı Eurovision'da Betül Akmar mı temsil edecek? Türk kızı Betül Akmar, Almanya'yı Eurovision'da temsil etme yolunda adaylığını koydu. Almanya'nın başkenti Berlin'de doğan Türk vatandaşı Betül Akmar ilk iki elemeyi geçti, son elemeyi de geçerse finale katılmaya hak kazanacak. Peki, Betül Akmar kimdir?
28.01.2023 Gündem
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti
Ünlü müzisyen ve gitarist Jeff Beck hayatını kaybetti Dünyanın en büyük gitaristlerinden bir sayılan İngiliz müzisyen Jeff Beck, geçirdiği ani hastalık nedeniyle 78 yaşında hayatını kaybetti.
12.01.2023 Dünya
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi!
Atatürk Kültür Merkezine bir yılda 1 milyon 300 bin ziyaretçi! Dünyanın sayılı kültür sanat mekânlarından Atatürk Kültür Merkezi, sanatseverlere kapılarını yeniden açtığı 29 Ekim 2021’den bu yana 1 milyon 300 bin ziyaretçi ağırladı. Operadan baleye, tiyatrodan konserlere; sergi ve çocuk atölyelerine farklı buluşmalara sahne olan AKM’de yıl boyunca 1265 etkinlik gerçekleşti.
19.12.2022 Kültür Sanat
Time dergisi yılın kişisini seçti!
Time dergisi yılın kişisini seçti! TIME dergisinin 1927 yılından bu yana her yıl düzenlediği 'Yılın Kişisi' ödülünün bu yılki kazananı belli oldu.
7.12.2022 Dünya
Billie Eilish'ten dikkat çeken itiraf: Sarışınken farklı davranılıyordum
Billie Eilish'ten dikkat çeken itiraf: Sarışınken farklı davranılıyordum Ünlü şarkıcı Billie Eilish, imzası haline gelen siyah-parlak yeşil saçlarını 2021'de platin sarıya boyatarak hayranlarını şaşırtmıştı. Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olan Eilish, kendiyle özdeşleşen salaş giyimi ve farklı saç renginden neden vazgeçtiğini itiraf etti.
4.12.2022 Magazin
Beyonce'nin en büyük rakibi kocası oldu!
Beyonce'nin en büyük rakibi kocası oldu! 'Popun kraliçesi' Beyonce, Grammy Ödülleri'nde dokuz kategoride adaylık ile bu yılın en iddialı yıldızı oldu. Beyonce'nin eşi rapçi Jay-Z de beş dalda adaylık aldı. Böylece Beyonce'nin en büyük rakibi kocası olmuş oldu.
17.11.2022 Magazin
Monica Molina: Hayalim Türkiye'de yaşamak
Monica Molina: Hayalim Türkiye'de yaşamak 'En İyi Latin Müziği Şarkıcısı' dalında pek çok kez Grammy adayı olan Monica Molina, röportajlarında Türkiye'den övgü dolu sözlerle bahsediyor. Molina, "Türkiye'de seyirciyle buluştuğumda özel bir şey oluyor. Sahneye çıkar çıkmaz bana yönelik sevgiyi ve saygıyı hissediyorum. Türkiye’de sahnede evimde gibiyim, güvendeyim ve sanki hiçbir şey ters gidemez gibi geliyor." sözleriyle Türkiye'ye olan sevgisini de dile getirdi.
17.10.2022 Magazin
Ünlü rapçi Coolio hayatını kaybetti!
Ünlü rapçi Coolio hayatını kaybetti! 'Gangsta's Paradise' adlı şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran rapçi Coolio, 59 yaşında hayatını kaybetti.
29.09.2022 Magazin
Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündemde!
Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündemde! Ünlü şarkıcı Ricky Martin 'aile içi istismar' iddialarıyla gündeme geldi. Martin'in avukatı, önceki gün şarkıcı hakkındaki iddiaları reddeden bir bildiri yayınladı. Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Martin'in yıllar önce beraber çalıştığı Drucker, şarkıcının kendisine 3 milyon dolar değerinde komisyonu ödemediğini iddia etmişti.
4.07.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Grammy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grammy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.