Gazete Vatan Logo
Magazin Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor

Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor

Rock’n roll’un etkileyici sesi Chris Isaak, 31. İstanbul Caz Festival'nde ilk kez Türk dinleyicisi ile buluşuyor.

Rock’n roll’un romantik sesi Türk dinleyicisi ile ilk kez buluşuyor

31. İstanbul caz Festivali için gelecek isimler birer birer belli olmaya başladı. 3-18 Temmuz arasında düzenlenecek festivalde 8 Temmuz’da cazın eşsiz ismi Gregory Porter, 12 Temmuz’da ise Chris Isaak sahne alacak. Isaak, ilk kez Türkiye’de konser verecek.

Müzik hayatına, üniversiteden mezun olduktan sonra, Silvertone grubunu kurarak başlayan Chris Isaak,  40 yıllık kariyerine; iki Grammy adaylığı, bir platin plak, 13 albüm ve 12 tekli sığdırdı. Isaak imzalı, David Lynch’in Wild At Heart isimli filminde kullanılan unutulmaz parça “Wicked Game” de 35'inci yılını geride bıraktı.

Solo kariyerine Silverstone grubundaki müzisyenlerle çalışarak devam eden şarkıcı, ilk albümünü 1985 yılında çıkarsa da asıl isim yaptığı albüm, kendi adını da verdiği, Isaak ile oldu. Bu albümün ardından oyunculuk kariyerine yönelen sanatçı müzik tutukusuna sinemayı da dahil etti. Aralarında Kuzuların Sessizliği, İkiz Tepeler: Ateşte Benimle Yürü, Küçük Buda gibi filmlerin de yer aldığı birçok film ve dizide de rol aldı.

Haberin Devamı