Gazete Vatan Logo
Magazin Oyuncu Nicole Eggert meme kanserine yakalandığını açıkladı

Oyuncu Nicole Eggert meme kanserine yakalandığını açıkladı

"Sahil Güvenlik" dizisinden canlandırdığı "Quin" karakteriyle hafızalara kazınan Nicole Eggert, meme kanserine yakalandığını duyurdu.

Oyuncu Nicole Eggert meme kanserine yakalandığını açıkladı

"Sahil Güvenlik" dizisindeki rolüyle geniş kitlelere ulaşan 51 yaşındaki Nicole Eggert, kendisine Aralık 2023'te meme kanseri teşhisi konduğunu açıkladı. Kanserin ikinci evrede olduğunu söyleyen ünlü isim, tedavisine başladığını da belirtti.

BAŞTA MENOPOZ ZANNETMİŞ

Üç ayda 11 kilo aldığını ve göğüslerinde çok şiddetli bir ağrı hissettiğini söyleyen Eggert, başta bunun menopoz olduğunu düşündüğünü ifade etti.

TEDAVİYE BAŞLADI

Ağrıların yanı sıra göğsünde bir şişliğin de olduğunu fark eden ünlü oyuncu, kontrole gidince hastalığından haberi oldu. Eggert, kemoterapi ve radyasyon tedavisine başlayacağını ardından da ameliyat olacağını aktardı.

POZİTİF KALMAYA ÇALIŞIYOR

Kanserin diğer organlara sıçrayıp sıçramadığının ise henüz bilinmediğini söyleyen Nicole Eggert, pozitif kalmaya çalıştığını şu sözlerle aktardı:

"Bu yolculuk benim için zor oldu. Her zaman ilham verici alıntılar ve klişe şeyler okuyorum ama bunlar beni idare ediyor."

12 yaşında ve 25 yaşında iki kızının yanında olamamaktan çok korktuğunu açıklayan Eggert, "Dilyn bir yetişkin ama 12 yaşındaki kızıma bakan tek kişi benim" dedi.

Haberin Devamı

Küçük kızına hastalığını anlattığında yüzündeki dehşeti gördüğünü belirten ünlü oyuncu, "Bu hemen şunu anlamamı sağladı, buna boyun eğmek yok. Bu, üstesinden gelmem gereken bir şey. Bu yenmem gereken bir şey. Bana her şeyden ve herkesten daha çok ihtiyacı var" dedi.