Klima

Klima

Son dakika klima haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan klima ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını klima haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klima

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klima gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.488 klima haberi bulunmuştur. Tüm klima haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar?
Alarko bilanço tarihi 2024 ne zaman açıklanacak? Alarko bilanço açıklama tarihi 2024 belli oldu mu, ne kadar? Alarko Holding A.Ş. (ALARK) için açıklanan son hedef fiyat 20 Şubat 2024 tarihinde geldi. Borsada işlem gören şirketlerin bilanço tarihleri gündemde yer alıyor.  Yatırımcılar açısından önemli veri kaynağı olan bilançoların ne zaman açıklanacağı sorgulanıyor.
18.04.2024 Ekonomi
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk
Bayram öncesi oto sanayilerde yoğunluk Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Çankırı’da tatil için başka şehirlere gitmek için yola çıkacak vatandaşlar oto sanayilerde yoğunluk oluşturdu.
6.04.2024 Gündem
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı!
Yangın güvenlik uzmanı ‘Masquerade’ faciasının görüntülerini yorumladı! İstanbul'un Beşiktaş İlçesinde bulunan ‘Masquerade’ isimli mekanda 29 kişinin hayatını kaybettiği yangının çıkış görüntülerini yorumlayan Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı (TÜYAK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yangın Güvenlik Uzmanı Levent Yasa,‘ihmaller zinciri’ açıklamasında bulundu. Yasa,"Yönetmeliklere göre 4 yılda bir değiştirilmek zorundadır" dedi.
5.04.2024 Gündem
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi
Arabası olanlar dikkat! Kritik uyarı geldi Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Alaşehirli oto klima ustası Ali Seyhan, araç klimalarının senede en az bir kez bakımının yapılması gerektiğini söyledi.
29.02.2024 Gündem
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı
Sahte polis, kendisini durduran polislere “Hayırdır devrem” diyerek yakalandı Adana’da kendisini polis ve MİT mensubu olarak tanıttığı belirlenen şüpheli, polisler tarafından durdurulduğu sırada “Hayırdır devrem” diyerek sahte polis kimliği gösterdi. Şüpheli şahıs aracından indirilerek gözaltına alındı.
26.02.2024 Adana
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Sırt Ağrısı Nasıl Geçer? Sırt Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Sırt ağrısı, her insanın hayatının bir döneminde yaşadığı bir ağrıdır. Bu ağrı, bazı durumlarda hafif bir şekilde seyrederken bazı durumlarda da kişinin yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir. Sırt ağrısının altıda yatan nedenler fiziksel sorunlardan kaynaklanabileceği gibi kimi zaman da önemli bir hastalığın belirtisi olabilirler. 
17.01.2024 Sağlık
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin saatte 160 kilometre hıza sahip 'Yeni Sakarya' ismini verdiğimiz ilk milli ve yerli elektrikli tren seti projemizde, 2 prototip (ilk örnek) seti tamamlayarak hizmete sunduk. Seri üretime başladık" dedi.
3.01.2024 Ekonomi
Arabası olanlara uyarı üstüne uyarı geldi! Büyük masraftan kurtarıyor
Arabası olanlara uyarı üstüne uyarı geldi! Büyük masraftan kurtarıyor Arabanızı kışa hazırlamak, aracın kullanım ömrü ve sürüş güvenliği için oldukça önemli. Kötü hava koşulları motoru zorlar, performans kaybına neden olur, yakıt tüketimini artırır ve önlem alınmazsa ek maliyetleri de beraberinde getirir. Bu yüzden uzmanlar özellikle kış bakımının yapılmasını tavsiye ediyor. Akü, buji, fren, cam silecekleri, filtreler, klima, aydınlatma... İşte 10 adımda kışlık hazırlık rehberi...
10.11.2023 Ekonomi
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor
Araba sahiplerine kritik uyarı geldi! Büyük masraf çıkarıyor Malatya’da havaların soğumaya başlaması ile birlikte araç sürücüleri sanayinin yolunu tutmaya başladı. Araçların kışlık bakımlarının ihmal edilmemesi gerektiğini belirten tamirciler, küçük bakımların ihmali ile büyük masrafların ortaya çıkabileceği uyarısında bulundu.
22.10.2023 Gündem
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı
Turizm cenneti Kapadokya'da yeni kurallar: İzin almadan fotoğraf çeken yandı Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasının korunması için hükümet, ağır para cezaları getirmeye hazırlanıyor. Günübirlik kiralık evlerle ilgili düzenlemenin öne çıktığı teklif, Kapadokya için de önemli kararları barındırıyor. Buna göre bölgede ticari fotoğraf, video çekmek de izne bağlı olacak. Kurala uymayanlara 16 bin TL’den başlayan para cezaları verilecek.
14.10.2023 Ekonomi
İstanbul'da deprem şurası! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımızı sürdürmeliyiz
İstanbul'da deprem şurası! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 81 ili deprem bölgesi olarak görüp çalışmalarımızı sürdürmeliyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşüm Şurası”nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bilim insanları olarak yaklaşan tehlikeye karşı kamuoyunu vatandaşlarımızı her gün ikaz ediyorsunuz. Yürütme olarak her ikaza kulak veriyoruz. Çıkacak kanunla Meclisimiz de üzerine düşeni yapmış olacak. Yargı'nın da kolaylaştırıcı anlayışla sürece dahil olacağına inanıyorum. Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızdan beklentilerimiz bu çalışmalara destek vermesi." dedi.
15.09.2023 Gündem
Suudi Arabistan Bayrağı Anlamı Nedir? Suudi Arabistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Suudi Arabistan Bayrağı Anlamı Nedir? Suudi Arabistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Suudi Arabistan Asya kıtasında bulunan bir ülkedir. Suudi Arabistan Birleşik Arap Emirlikleri, Irak, Ürdün, Yemen ve Umman ile komşudur. 
15.09.2023 Eğitim
Mersin'de siber dolandırıcılara nefes kesen operasyon
Mersin'de siber dolandırıcılara nefes kesen operasyon Mersin'de internet sitelerindeki otomobil, elektrikli motosiklet ve klima gibi ilanları kopyalayıp, birçok kişiyi dolandırdığı belirlenen 10 şüpheli, operasyonla yakalandı.
12.09.2023 Yaşam
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık Diyarbakır'da Aile Sağlığı Merkezi'ne giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bilgisayar ve klima motorlarının da bulunduğu yaklaşık 200 bin liralık malzeme çaldı.
7.09.2023 Yaşam
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
Nemden bunalan vatandaş denize koştu
Nemden bunalan vatandaş denize koştu Antalya'da sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu. Tatilciler denize girip, serinlerken, nem bulutları nedeniyle Beydağları görünmez oldu.
20.08.2023 Yaşam
Sıcak havalara karşı hayati uyarı! Bunu sakın yapmayın
Sıcak havalara karşı hayati uyarı! Bunu sakın yapmayın İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Betül Çiğdem Yortanlı, hava sıcaklıklarının 40 dereceye kadar çıktığı şu günlerde beslenmenin önemine dikkat çekerek, sağlıklı yaşam için yağlı yiyeceklerden uzak durulması ve sıvı tüketiminin artırılması konusunda uyarılarda bulundu
18.08.2023 Sağlık
(GÜNCEL2023 HURDA FİYATLARI) Hurda demir, bakır, alüminyum fiyatları kaç TL, hurda demir kilo fiyatı ne kadar?
(GÜNCEL2023 HURDA FİYATLARI) Hurda demir, bakır, alüminyum fiyatları kaç TL, hurda demir kilo fiyatı ne kadar? Hurda demir kilosu ne kadar, güncel hurda fiyatları kaç TL? Hurda fiyatları meraklısı tarafından sorgulanıyor. Hurda fiyatlarında yükseliş yaşanırken, geri dönüşüm sektöründe çalışanlar “Hurda demir kilosu ne kadar?” sorusuna yanıt arıyor.
15.08.2023 Ekonomi
Serinlemek isterken sağlığınızdan olmayın! 'Kronik hale gelebilir'
Serinlemek isterken sağlığınızdan olmayın! 'Kronik hale gelebilir' Türkiye'yi ve dünyayı etkisi altına alan sıcak hava dalgası nedeniyle klima kullanımı bir hayli arttı. Ancak beraberinde birçok hastalığa da davetiye çıkaran klimalar ile ilgili Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Emine Bukan Arıca, “Özellikle yaz aylarında oldukça sık yaşanan kas tutulmalarının ve spazmların nedeni genellikle yanlış klima kullanımı oluyor” diyerek uyarılarda bulundu.
14.08.2023 Sağlık
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Deprem felaketinden 11 ilimiz ve 14 milyondan fazla insanımız doğrudan etkilendi. Bu yıl sadece merkezi yönetim bütçemizde, deprem harcamalarımız hesaplarımıza göre 762 milyar Tük Lirası olacak. Çok büyük bir yükle karşı karşıyayız. Yerel yönetimler, İş Kur, SGK gibi kurumlarımızı da dahil edersek 1 trilyon liraya yakın kaynağın bu sene depreme harcanacağını ifade edebilirim. Bu en gelişmiş ülke için bile büyük bir maliyet ama inşallah hep birlikte ülke olarak, millet olarak bu yükü omuzlayacağız" dedi.
12.08.2023 Gündem
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun 'Başıma adeta çivi çakıyor... Beynim patlıyor... Başım çatlayacak şekilde ağrıyor... Saçlarımı yoluyorum yine de geçmiyor...' Buna benzer sözler migren ağrısı yaşanların birçok dile getirdiği sitem dolu sözler. Yaz aylarıyla birlikte sıcaklığın rekor kırdığı bu günlerde migren hastalarında da artış yaşanıyor. Peki Migren hastalarının yaz aylarını rahat geçirmesi için nelere dikkat etmesi gerekir? Prof. Dr. Yavuz Selim Yıldırım merak edilen soruları yanıtladı.
6.08.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Klima ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klima haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.