Kız Arkadaş

Kız Arkadaş

Son dakika kız arkadaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kız arkadaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kız arkadaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kız Arkadaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kız arkadaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.461 kız arkadaş haberi bulunmuştur. Tüm kız arkadaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı
Eski kız arkadaşını öldürüp kaçan şüpheli yakalanarak göz altına alındı Ankara’nın Çankaya ilçesinde barışma teklifini kabul etmeyen Ayşegül Çınar’ı (44) tabancayla vurarak öldüren M.A., polis ekipleri tarafından yakalanarak göz altına alındı.
27.01.2024 Gündem
Tuvalette arkadaşlarını dövmüşlerdi! 5 kız hakkında flaş karar
Tuvalette arkadaşlarını dövmüşlerdi! 5 kız hakkında flaş karar Beylikdüzü'nde 'Gezmeye gidelim' diyerek dışarı çıkardıkları arkadaşlarını, gittikleri restoranın tuvaletinde darbeden 5 kız polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
8.12.2023 Gündem
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi
Kız arkadaşını döverek öldüren zanlı için 'ağırlaştırılmış müebbet' istenildi Mersin'de kız arkadaşı Esra Asena Temir'i (27) döverek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Mustafa Bangiz (28) hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenildi.
12.11.2023 Yaşam
Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta otururken silahlı saldırıya uğradı! Şok eden olay
Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta otururken silahlı saldırıya uğradı! Şok eden olay Avcılar'da kız arkadaşıyla parkta oturan bir kişi, kimliği belirlenemeyen motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan kişi yaralanırken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
30.10.2023 Yaşam
Murat Boz iddialar hakkında açıklamada bulundu! Elini öpüp saçını okşamıştı
Murat Boz iddialar hakkında açıklamada bulundu! Elini öpüp saçını okşamıştı Uzun süredir yalnız olan Murat Boz, Alaçatı'da gizemli kız arkadaşıyla sarmaş dolaş görüntülenmişti. Ünlü şarkıcı aşka gelip kız arkadaşının elini öpüp saçını da okşamıştı. Boz, paylaşılan görüntüler için bir açıklama yaptı.
3.07.2023 Magazin
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi kentte trafik durma noktasına geldi. Son 24 saatte, 25 bin aracın kente giriş yaptığı belirtildi.
23.06.2023 Gündem
Eski kız arkadaş cinayeti sanığının uyuşturucu iddiasını, otopsi raporu doğrulamadı
Eski kız arkadaş cinayeti sanığının uyuşturucu iddiasını, otopsi raporu doğrulamadı Diyarbakır';da 9 kurşunla eski kız arkadaşı Meryem Sevim’i (21) öldüren Musa Sevim (24), hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Musa Sevim ifadesinde, “Olay gecesi Meryem, uyuşturucu madde etkisi altında olduğu için beni tahrik etmiştir” dedi. Meryem Sevim'in hazırlanan otopsi raporunda ise, kanda uyuşturucu madde ve alkol bulunmadığı ortaya çıktı. Mahkeme, Musa Sevim'in tutukluluk halinin devamına, diğer sanıklar Y.Ö. ve İ.Ç.'nin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyelerine karar verdi. 
23.06.2023 Yaşam
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında vurdu
Ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında vurdu Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde U.Ö., kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Ö.Y.'yi (23) sokak ortasında tabanca ile vurarak yaraladı.
28.05.2023 Gündem
Marmaris’te eski kız arkadaş kavgası: 1 ağır yaralı
Marmaris’te eski kız arkadaş kavgası: 1 ağır yaralı Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece sokak ortasında üç şahıs arasında iddiaya göre kız arkadaş meselesi yüzünden meydana gelen kavgada bir şahıs ağır şekilde yaralanırken, olayla ilgili iki şüpheli ise polis tarafından yakalandı.
24.05.2023 Yaşam
Sevgilisine arkadaşlık isteği gönderen kişiyi karnından bıçakladı!
Sevgilisine arkadaşlık isteği gönderen kişiyi karnından bıçakladı! Erzurum'da, Enes A. (17), kız arkadaşına sosyal medyadan arkadaşlık isteği gönderen Muhammet E.A.'yı (20) karnından bıçakladı. Kavgayı ayırmaya çalışan Haktan T. (17) ise kolundan yaralandı.
20.04.2023 Yaşam
Sancaktepe’de kız arkadaş dehşeti: Öldürüp ormanlık alana bıraktı
Sancaktepe’de kız arkadaş dehşeti: Öldürüp ormanlık alana bıraktı Sancaktepe’de ormanlık alanda bulunan kimliği belirsiz erkek cesedinin faili, kız arkadaşı ve babası çıktı. Eski kız arkadaşı S.Ç. tarafından öldürülen S.S’nin öldürüldükten sonra S.Ç.’nin babasının da yardımıyla ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.
15.01.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Eski kız arkadaşının kabusu oldu, nacakla pencereye dayanınca gözaltına alındı
Eski kız arkadaşının kabusu oldu, nacakla pencereye dayanınca gözaltına alındı Güngören'de, 5 yıl önce annesi vermeyince evlenemedikleri eski kız arkadaşının peşini bırakmayan Haşim K., iddiaya göre ailenin korkulu rüyası haline geldi. Pencereden nacakla eski kız arkadaşını tehdit ettiği cep telefonu kamerasına yansıyan Haşim K. gözaltına alındı. 
24.11.2022 Yaşam
Genç kızı dövüp, saçından tutarak sürüklediler! Ekipler harekete geçti
Genç kızı dövüp, saçından tutarak sürüklediler! Ekipler harekete geçti Sakarya’da 18 yaşından küçük oldukları değerlendirilen genç kız arkadaş grubu, yine yaşıtları olan farklı bir kızı dövüp, saçından tutarak yerlerde sürükledi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından güvenlik güçleri harekete geçti.
28.10.2022 Yaşam
Kız arkadaşını darbetti, engel olmak isteyen kişiyi de bıçakla yaraladı!
Kız arkadaşını darbetti, engel olmak isteyen kişiyi de bıçakla yaraladı! Kayseri'de sokak ortasında tartıştığı kız arkadaşını darbeden Orhan Yerli (30), kendisini engellemek isteyen Erdinç Başşaka'yı (47), bıçakla yaraladı.
5.09.2022 Yaşam
Sinem Çiçek’in şüpheli ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! İstismar, uyuşturucu...
Sinem Çiçek’in şüpheli ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! İstismar, uyuşturucu... İzmir’de yol üzerinde baygın bulunduktan sonra hayatını kaybeden 18 yaşındaki Sinem Çiçek’in şüpheli ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı. Yeğeninin arkadaşlarının çelişkili konuştuğunu, Sinem’in son görüntüsünde bindiği görülen beyaz aracın kime ait olduğunu öğrenemediklerini ve Sinem baygınken yakınında bulunan şahsı da tanımadıklarını belirten hala Pınar Doğrucu, “Yeğenim baygınken birkaç kişinin ismini zikretmiş. Bu çelişkilerin bir an önce çözülmesini istiyoruz" dedi.
18.08.2022 Yaşam
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
ABD'yi sarsan skandal! Başkan Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın başı belada: Kız arkadaş deneyimi için 30 bin dolar!
ABD'yi sarsan skandal! Başkan Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın başı belada: Kız arkadaş deneyimi için 30 bin dolar! Son günlerde yaptğığı gaflarla zor günler yaşayan ve başkanlık koltuğu sallanan Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden skandallarla yeniden gündemde. Hunter Biden'a ait olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmalar ve görüntülerin yanı sıra babasını "pedofili Peter" adıyla kaydettiği yer aldı.
12.07.2022 Dünya
Genç kızların tatil keyfi kabusla bitti! Gizli kamera şoku
Genç kızların tatil keyfi kabusla bitti! Gizli kamera şoku Tatile çıkan iki kız arkadaş tüm dünyaca kullanılan Airbnb adlı uygulamadan kiraladıkları evde korkunç bir gerçekle yüz yüze geldi! Yorgunluktan koltukta uyuyakalıp uyandıktan sonra fark ettikleri şey ise 'pes' dedirtecek cinsten.
16.06.2022 Yaşam
Sır cinayette görüntüler ortaya çıktı! Kuaför Savaş ve katili böyle eğlenmiş
Sır cinayette görüntüler ortaya çıktı! Kuaför Savaş ve katili böyle eğlenmiş Sakarya’da 42 gün kayıp olarak aranan Savaş Aydoğan ile onu öldürdükten sonra 150 metre sürükleyerek fındık bahçesine gömen arkadaşı Cem T.’nin eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı. Olayın kan donduran detaylarını itiraf eden arkadaş katilinin görüntülerde, “Geber oğlum” demesi ise dikkatlerden kaçmadı.
10.06.2022 Yaşam
Pet shopta mide bulandıran olay! Liseli kızlar her şeyi ailelerine anlattı
Pet shopta mide bulandıran olay! Liseli kızlar her şeyi ailelerine anlattı Muğla'nın Milas ilçesinde sahibi olduğu pet shopa hayvan sevmek için gelen 2 lise öğrencisi kızı, ele taciz ettiği ileri sürülen Cemal U. (51) gözaltına alındı. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.
20.05.2022 Yaşam
Rehin alıp 'kırmızı etek' giydiren sanığa tahliye
Rehin alıp 'kırmızı etek' giydiren sanığa tahliye Bursa’da, husumetli oldukları iki kişiyi evde alıkoyup, birine silah zoruyla mermi yutturarak gecelik giydiren 4 şüpheliden Ebubekir T.’nin, bir başka kişiye de kırmızı etek giydirip cep telefonu kamerasıyla kayda aldığı ortaya çıktı. Müşteki O.S.’nin (28) şikayeti üzerine 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında Bursa 8’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Ebubekir T. ilk duruşmadaki savunmasında, “Kız arkadaşımla birlikte olmak istemiş. Sinirlendiğim için kız kardeşime ait eteği giydirdim. Ama videoyu hiçbir yerde paylaşmadım” dedi. Mahkeme heyeti, Ebubekir T.’nin bu suçtan tahliyesine karar verdi.
10.05.2022 Yaşam
İstanbul'da sevgili dehşeti! Sokak ortasında tekme tokat dövdü! 'Dayanamayacağınız kadar ses vardı'
İstanbul'da sevgili dehşeti! Sokak ortasında tekme tokat dövdü! 'Dayanamayacağınız kadar ses vardı' Çekmeköyde bir erkek şahıs, tartıştığı kadını sokak ortasında, herkesin gözü önünde tekme tokat dövdü. Olaya müdahale etmek isteyen bir site sakinine de kadına saldıran erkek şahsın saldırısına uğradı. Darp, mahalle sakinlerinin araya girmesiyle son buldu. Olaya tanık olan Tusem Olus, “Gece 1 saatlerinde kadının feryatlarını duyarak dışarı çıktık. Dayanamayacağınız kadar ses vardı. O şeyi sanki ben yaşadım, ben hissettim. Sadece ifadesi alınması değil de, caydırıcı bir ceza almalı” dedi.
1.04.2022 Yaşam
Eski kız arkadaşının yüzüne lavabo açıcı atan şüpheli, adli kontrolle serbest
Eski kız arkadaşının yüzüne lavabo açıcı atan şüpheli, adli kontrolle serbest Ankara'da eski kız arkadaşı Sultan S.'yi silahla tehdit edip yüzüne lavabo açıcı atarak yaralayan Soner B., çıkarıldığı mahkemece 'konutu terk etmeme' şartıyla adli kontrolle serbest bırakıldı.
6.01.2022 Gündem
Dolmuşta iğrenç olay sonrası cinayet! Cezası belli oldu
Dolmuşta iğrenç olay sonrası cinayet! Cezası belli oldu Bursa'da, Mehmet Yavaş’ı (58) dolmuşta kız arkadaşı O.T.’ye (17) dokunduğu gerekçesiyle döverek öldüren Cüneyt A.’nın (17) yargılanması tamamlandı. Mahkeme heyeti, Cüneyt A.’ya verdiği ömür boyu hapis cezasını 'haksız tahrik' indirimi uygulayarak 16 yıla, yaşının 18'den küçük olması nedeniyle ise 8 yıl 10 ay 20 güne düşürüp, tutukluluk halinin devamına karar verdi.
3.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kız Arkadaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kız arkadaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.