Kırtasiye

Kırtasiye

Son dakika kırtasiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kırtasiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kırtasiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırtasiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırtasiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 878 kırtasiye haberi bulunmuştur. Tüm kırtasiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü
Muhtar seçildi, mazbatasını alamadan öldü Konya’nın Hüyük ilçesinde, ikinci kez seçilen 49 yaşındaki mahalle muhtarı, mazbatayı alamadan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
4.04.2024 Gündem
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye
Tamamen ücretsiz! Üniversite öğrencileri yararlanıyor: Kıyafet, ev eşyası, gıda, kırtasiye Kıyafet, ayakkabı, ev eşyası, gıda, kırtasiye… Üniversite butikleri öğrencilerin ihtiyacını ücretsiz karşılıyor. İhtiyaç sahibi öğrencilere can suyu olan butiklere ‘güzel kıyafet bulurum’ düşüncesiyle gelenler de var.
17.03.2024 Gündem
e devlette teslim edilebilir ne demek, e devlette tedarik edilmedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi ne anlama geliyor? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek?
e devlette teslim edilebilir ne demek, e devlette tedarik edilmedi banka talimatı verilmedi teslim edilmedi ne anlama geliyor? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek? Eğitim materyali yardımı teslim edildi ne demek, eğitim materyali yardımı teslim edilebilir ne anlama geliyor? Sorusunun yanıtı için aramalar arttı. Eğitim Materyali Yardımı, muhtaç ailelerin çocuklarının eğitimine katkı sağlamak amacıyla devlet tarafından sağlanan bir yardımdır. Okul kıyafeti, kırtasiye malzemeleri gibi temel eğitim ihtiyaçları bu yardımı kapsıyor. Birçok kişi Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan eğitim materyali yardımının teslim edilebileceğini belirten yazının, 'teslim edildi' şekline dönmesinin ardından e devlette teslim edilebilir ne demek, sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
8.02.2024 Ekonomi
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et...
Asgari ücrete gelmeden gıda fiyatlarına zam geldi! Yumurta, bakliyat, kaşar, et... Maaşlara henüz zam yapılmadan marketler zamları şimdiden raflardaki ürünlere yansıtmaya başladı. Tereyağından kaşar peynirine, yumurtadan ayrana kadar birçok ürünün fiyatı 2 gün önce değiştirildi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu "Yumurtadan ete, bakliyata, kırtasiye ürünlerine kadar yağmur gibi zamlar gelmeye başladı" dedi. Türkiye'de çalışanlar maaşlarına yapılacak zammı merakla beklerken marketler zamlar açıklanmadan fiyatları artırmaya başladı. Ticaret Bakanlığı ekipleri de gelen şikayetleri değerlendirerek marketlerde denetimlere başladı.
21.12.2023 Ekonomi
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı
Depoda yükleme elemanından mühendisine kadar ihtiyaç var! 200 bin kişiye çalışma kapısı İndirim yarışının yaşandığı yılın bu son dönemlerinde lojistik ve e-ticaret sektöründe depoda yükleme elemanından mühendis seviyesine kadar hemen her alanda kalifiye elemana ihtiyaç var. Ücretler de tavan yaptı. 1 milyon kişinin istihdam edildiği sektörde eleman açığı 200 bine dayandı.
20.12.2023 Ekonomi
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı
Büyük indirim! Onlarca firma harekete geçti, 81 ilde başladı Bugüne kadar gıda, aksesuar, ambalaj, arsa, konut, rezidans, beyaz eşya, mobilya, bisiklet, eğitim, ev tekstili ve eşyaları, hırdavat, hizmet, inşaat, dekorasyon, kırtasiye, temizlik ve kozmetik ürünleri, otel, oyuncak, spor malzemeleri, teknoloji, tekstil, yapı malzemeleri sektörlerinden 932 firma on binlerce mağazası ile indirim kampanyasına katıldı.
3.12.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan öğretmenlere müjde: Ek ders ücretlerinde yüzde 25 artış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ücretli öğretmenlerin saatlik ek ders ücretlerinde yüzde 25'lik bir artışa gidilecek. öylece aylık ücretlerinde 2023 yılında yüzde 91 oranında artış yapmış olacağız" dedi.
15.09.2023 Gündem
Gıpta hisse ne zaman işlem görecek? GIPTA HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI: Gıpta kaç lot verdi, Gıpta ne zaman işleme başlayacak? Gıpta işlem tarihi
Gıpta hisse ne zaman işlem görecek? GIPTA HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI: Gıpta kaç lot verdi, Gıpta ne zaman işleme başlayacak? Gıpta işlem tarihi Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı. Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat San. A.Ş talep toplama işlemleri 6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleştirildi. Pay satın alan yatırımcılar şimdi GIPTA Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek Gıpta halka arzın işlem göreceği tarihi sorguluyor. Peki, Gıpta halka arz ne zaman işlem görecek, Gıpta Ofis kaç lot verdi? Gıpta Ofis halka arz sonuçları ne oldu, Gıpta halka arz ne kadar verdi, Gıpta Ofis kırtasiye ne zaman işlem görecek?
13.09.2023 Ekonomi
BİM kırtasiye malzemeleri 2023 katalogu yayınlandı! BİM okul malzemelerinde okul çantası, defter fiyatları belli oldu
BİM kırtasiye malzemeleri 2023 katalogu yayınlandı! BİM okul malzemelerinde okul çantası, defter fiyatları belli oldu BİM okul malzemeleri velilerin gündemindeki yerini aldı. 2023 BİM kırtasiye ürünleri katalogunda okul çantası, defter, silgi, kalem fiyatları indirimli olarak yer aldı. Bu yıl okullar 11 Eylül'de açılıyor. Zincir marketlerin kırtasiye ürünlerine özel katalog yayınlıyor. Geçtiğimiz yıl BİM kırtasiye malzemelerini indirimli olarak satılmıştı. Peki BİM kırtasiye ürünleri katalogu yayınlandı mı?
10.09.2023 Ekonomi
Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları düştü, ayçiçek yağında çılgın indirim var
Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! Tarım Kredi'de kırtasiye malzemeleri fiyatları düştü, ayçiçek yağında çılgın indirim var Tarım Market 6-17 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. Tarım Kredi kırtasiye malzemelerini de indirimli olarak raflara dizdi. En özel ürünlerde sürpriz kampanyalara imza atan Tarım Kredi Kooperatif Market güncel katalogda ayçiçek yağında da fiyatlar düştü. Mutfak ürünlerinde inanılmaz fırsatlar yer aldı. İşte 6-17 Eylül Tarım Kredi aktüel katalog 2023....
5.09.2023 Ekonomi
Tarkim halka arz ||| Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zama? Tarkim Hisse fiyatı ve kodu nedir, Tarkim halka arz kaç lot verir, talep toplama başladı mı?
Tarkim halka arz ||| Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zama? Tarkim Hisse fiyatı ve kodu nedir, Tarkim halka arz kaç lot verir, talep toplama başladı mı? Tarkim Bitki Koruma Sanayi halka arz oluyor, SPK onay verdi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi'nin 20,90 liradan, Tarkim Bitki Koruma Sanayi'nin 107,50 liradan ilk halka arzını onayladı. Şirketin halka arz sürecinde 16.000.000 sermayesini 5.000.000 artırarak 21.000.000 liraya çıkartacak. 5-6 Eylül tarihlerinde talep toplama süreci başlıyor. Peki, Tarkim halka arz katılım endeksine uygun mu, Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zaman? Tarkim halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Tarkim hisse kodu ve Tarkim halka arz fiyatı…
5.09.2023 Ekonomi
Okulların açılmasına sayılı günler kala alışveriş telaşı başladı
Okulların açılmasına sayılı günler kala alışveriş telaşı başladı Okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılmasıyla birlikte veliler de öğrencilerin hem kıyafet hem kırtasiye ihtiyacını karşılamak için alışverişlere başladı. Mağazalardaki yoğunluk ise mağaza sahiplerinin yüzünü güldürdü.
3.09.2023 Eğitim
Gıpta ne zaman halka arz olacak, Gıpta Ofis katılım endeksine uygun mu? Gıpta ofis kırtasiye halka arz hangi bankalarda var, Gıpta halka arz kaç lot verir? Gıpta hisse fiyatı
Gıpta ne zaman halka arz olacak, Gıpta Ofis katılım endeksine uygun mu? Gıpta ofis kırtasiye halka arz hangi bankalarda var, Gıpta halka arz kaç lot verir? Gıpta hisse fiyatı Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz oluyor. Borsa'da GIPTA Ofis'e yatırım yapacak olan vatandaşlar halka arza dair detayları sorgulamaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi'nin 20,90 liradan, Tarkim Bitki Koruma Sanayi'nin 107,50 liradan ilk halka arzını onayladı. Peki, GIPTA halka arz kaç lot verir? Gıpta Ofis halka arz ne zaman, hangi bankalarda var, Gıpta Ofis Kırtasiye halka arz katılım endeksine uygun mu? Gıpta halka arz fiyatı kodu
2.09.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan denetim kararı
Ticaret Bakanlığı'ndan denetim kararı Ticaret Bakanlığı "İthalatta ürün güvenliği denetimlerini sıkılaştırıyoruz" açıklamasını yaptı.
2.09.2023 Ekonomi
ŞOK 2-5 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK Eylül ayına sürpizle başladı, kırtasiye malzemeleri dibi gördü
ŞOK 2-5 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı! ŞOK Eylül ayına sürpizle başladı, kırtasiye malzemeleri dibi gördü ŞOK 2-5 Eylül aktüel katalog 2023 yayınlandı. ŞOK Eylül ayı fırsatlarında ayçiçek yağı indirimli fiyatla yer aldı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği ŞOK güncel katalogda airfryer, çamaşır kurutma makinesi ve diğer beyaz eşya ürünleri düştü. Raflarda yerini alan ürünler arasında kettle 239 TL, saklama kabı 29 TL olarak yer aldı. İşte 2-5 Eylül ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi.
1.09.2023 Ekonomi
Tarkim halka arz ||| Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zaman, Tarkim halka arz katılım endeksine uygun mu? Tarkim Hisse fiyatı ve kodu nedir, Tarkim halka arz kaç lot verir?
Tarkim halka arz ||| Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zaman, Tarkim halka arz katılım endeksine uygun mu? Tarkim Hisse fiyatı ve kodu nedir, Tarkim halka arz kaç lot verir? Tarkim Bitki Koruma Sanayi halka arz oluyor, SPK onay verdi. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Gıpta Ofis Kırtasiye ve Promosyon Ürünleri İmalat Sanayi'nin 20,90 liradan, Tarkim Bitki Koruma Sanayi'nin 107,50 liradan ilk halka arzını onayladı. Şirketin halka arz sürecinde 16.000.000 sermayesini 5.000.000 artırarak 21.000.000 liraya çıkartacak. Peki, Tarkim halka arz katılım endeksine uygun mu, Tarkim Bitki Koruma halka arz ne zaman? Tarkim halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var? Tarkim hisse kodu ve Tarkim halka arz fiyatı…
1.09.2023 Ekonomi
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Şimşek: Olumlu etkileri görmeye başladık
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Şimşek: Olumlu etkileri görmeye başladık Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı ikinci çeyrek Dönemsel Gayrisafi Yurt İçi Hasıla verilerini açıkladı. Buna göre, GSYH 2023 yılı ikinci çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3,8 arttı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek büyüme rakamlarını değerlendirdi. Şimşek "Politikaların makro finansal istikrar üzerindeki olumlu etkilerini görmeye başladık" ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Ekonomi
Öğrencilerin bu yılki kırtasiye maliyeti belli oldu! İşte kalem kalem ürünlerin fiyatları...
Öğrencilerin bu yılki kırtasiye maliyeti belli oldu! İşte kalem kalem ürünlerin fiyatları... Okulların açılmasına sayılı günler kala alışveriş telaşı başladı. Bu yıl okula başlama maliyeti en az 900 lira olarak hesaplanırken, sıfır ürünleri pahalı bulan veliler ikinci el ürünlere yöneldi. İşte kırtasiye fiyatları ilgili dikkat çeken detaylar...
31.08.2023 Ekonomi
ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı! ŞOK okul çantası, suluk, defter ve kalem fiyatları belli oldu!
ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı! ŞOK okul çantası, suluk, defter ve kalem fiyatları belli oldu! ŞOK kırtasiye malzemeleri katalogu yayınlandı. Okullar 11 Eylül'de açılıyor. Veli ve öğrencilerin okul malzemeleri telaşı başladı. Okul çantası, suluk, defter, kalem gibi eşyaların fiyatları dışarda el yakıyor. Ucuz yollu alışveriş yapmak isteyenlerin de yolu zincir marketlere düşüyor. ŞOK okul malzemelerinde fiyatları belirledi. İşte ŞOK 26 Ağustos aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
25.08.2023 Ekonomi
BİM 25 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu nede yok? Bu Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı, 25 Ağustos BİM kataloğu yerine 29 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu
BİM 25 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu nede yok? Bu Cuma BİM kataloğu yayınlandı mı, 25 Ağustos BİM kataloğu yerine 29 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu 25 Ağustos BİM kataloğu 2023 neden yok? BİM aktüel ürünler kataloğu her hafta Salı ve Cuma günleri raflarda alıcısını bekliyor. 25 Ağustos Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu için merakla bekleyen vatandaşlar bu hafta market zincirinin Cuma günü kataloğunu yayınlanmadığını gördü. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar "BİM aktüel 25 Ağustos 2023 kataloğu neden yok?” sorusuna yanıt arıyor. 29 Ağustos kataloğu yayınlandı. Peki, BİM 25 Ağustos 2023 aktüel ürünler kataloğu neden yok, bu cuma olmayacak mı?
25.08.2023 Ekonomi
BİM kırtasiye ürünleri 2023! BİM okul malzemeleri 2023 kataloğu yayınlandı: 25 Ağustos BİM kataloğu 2023 kırtasiye malzemeleri hangileri? BİM okul malzemeleri 2023 fiyatları
BİM kırtasiye ürünleri 2023! BİM okul malzemeleri 2023 kataloğu yayınlandı: 25 Ağustos BİM kataloğu 2023 kırtasiye malzemeleri hangileri? BİM okul malzemeleri 2023 fiyatları BİM kırtasiye ürünleri 2023 ne zaman gelecek, BİM okul malzemeleri 2023 kataloğu yayınlandı mı? BİM kırtasiye ürünleri (okul malzeme) kataloğunun ne zaman geleceği yeni eğitim öğretim hayatının başlamasına az bir süre kala araştırılıyor. Peki, BİM okul malzemeleri 2023 (BİM kırtasiye ürünleri kataloğu) yayınlandı mı, BİM okul malzemeleri 2023 ne zaman gelecek?
25.08.2023 Ekonomi
BİM kataloğu 25 Ağustos 2023 kırtasiye malzemeleri! BİM okul malzemeleri 2023 fiyat listesi nedir? BİM okul malzemeleri 2023 kataloğu yayınlandı! BİM kataloğu okul eşyaları 2023
BİM kataloğu 25 Ağustos 2023 kırtasiye malzemeleri! BİM okul malzemeleri 2023 fiyat listesi nedir? BİM okul malzemeleri 2023 kataloğu yayınlandı! BİM kataloğu okul eşyaları 2023 BİM kırtasiye ürünleri kataloğu ne zaman gelecek? Sorusu yanıt buldu. Veliler ve öğrencilerin merakla beklediği kırtasiye ürünleri raflardaki yerini aldı. BİM okul malzemeleri öğrenciler için her yıl sunuluyor. Birbirinden farklı ve çeşitli olan kırtasiye ürünleri çeşit çeşit yer alıyor. BİM kataloğu 25 ağustos 2023 kırtasiye malzemeleri belli oldu. Peki, BİM okul malzemeleri 2023 fiyat listesi nedir? İşte BİM okul malzemeleri (kırtasiye ürünleri) 2023 kataloğu…
25.08.2023 Ekonomi
BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM kırtasiye, okul malzemeleri bu kataloga ertelendi!
BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM kırtasiye, okul malzemeleri bu kataloga ertelendi! BİM 29 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM kırtasiye malzemeleri aslında 25 Ağustos katalogunda yer alıyordu. TV reklamlarında da aynı ifade yer almıştı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği BİM okul malzemeleri katalogu ertelendi. Okul çantası, suluk, defter ve kalem gibi kırtasiye malzemelerinin yer aldığı BİM 29 Ağustos katalogu ve indirimli ürünler listesine ulaştık.
24.08.2023 Ekonomi
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu
CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! CarrefourSA kırtasiye malzemeleri fiyatları belli oldu CarrefourSA 21-31 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Okul alışverişi için ucuz market arayan veliler CarrefourSA okul malzemeleri 2023 fiyatlarını araştırmaya başlamıştı. Zincir marketlerin kırtasiye ürünlerinde yaptıkları indirimli fiyatlar pek çok kişinin merak konusu oldu. CarrefourSA yeni katalogda okul çantası, suluk, defter, kalem ve diğer okul malzemelerinin fiyatlarında indirim yaptı. İşte 21-31 Ağustos CarrefourSA aktüel katalog 2023...
24.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kırtasiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırtasiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.