Kirpik

Kirpik

Son dakika kirpik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kirpik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kirpik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kirpik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kirpik gelişmeleri de dahil olmak üzere 181 kirpik haberi bulunmuştur. Tüm kirpik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaşıntıyla başladı, 22 yaşında gözünün rengi değişti! Meğer tek yaptığı şey gözünü kör etmiş
Kaşıntıyla başladı, 22 yaşında gözünün rengi değişti! Meğer tek yaptığı şey gözünü kör etmiş 22 yaşındaki Lillie Barrett güzel kirpiklere sahip olayyım derken gözünü kör etti.
27.04.2024 Yaşam
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece...
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece... Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Gündem
Soğuktan kirpik ve kaşları dondu: Çıldır eksi 31,5 derece
Soğuktan kirpik ve kaşları dondu: Çıldır eksi 31,5 derece Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Vatan TV
Arpacık Nasıl Geçer? Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Arpacık Nasıl Geçer? Arpacık Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Arpacık, gözde meydana gelen bir rahatsızlık olarak bilinmektedir. Göz kapaklarında bulunan birçok yağ bezesi olduğunu söylemek mümkündür. Yağ bezelerinin kanal ağızları ise kirpik diplerine açılmaktadır.
27.12.2023 Sağlık
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti
Güzellik uzmanı casus çıktı! Evinde bulunanlar şok etti İngiliz polisinin operasyonuyla yakalanan beş Bulgar arasında, uluslararası çapta tanınan bir güzellik uzmanı da var. Kirpik uzatma uzmanı olan Vanya Gaberova, yanı sıra ikram ettiği kekler ve turtalarla komşuları tarafından sevilen bir kişiydi.
23.09.2023 Yaşam
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı
Saçkıran nedir? Sarımsak ile ilgili doğru bilinen gerçek ortaya çıktı İnsanların korkulu rüyalarından biri olan hastalık da 'Saçkıran.' Tıp dilinde alopesi areata olarak adlandırılan saç kıran sadece saçta değil kirpiklerde, sakallarda ve kaşlarda da görülüyor.Peki Saçkıran'ın belirtileri nelerdir? 'tanısı nasıl konuluyor?, 'risk fakörleri nelerdir?' 'tekrarlar mı?' Çoğu kişi bu sorulara yanıt arıyor. Uzman isimlerden saçkıran ile ilgili birçok detayı öğrendik.
29.07.2023 Sağlık
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor
Uzmanlar kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı uyarıyor Uzmanlar, yaklaşan yaz ayları öncesi kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerine karşı vatandaşları uyarıyor. Kimyasal içerikli cilt bakım ürünlerinin erken yaşlanmaya neden olabileceği belirtiliyor.
23.03.2023 Sağlık
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
Depremzedelere yollanan bazı eşyalar çileden çıkardı! 'Takma kirpik yollayan var'
Depremzedelere yollanan bazı eşyalar çileden çıkardı! 'Takma kirpik yollayan var' Deprem bölgesine gönderilmek üzere yollanan eşyaları ayrıştıran İzmirli gönüllüler, bazı ürünler karşısında adeta çileden çıkıyor. Yoğun bir mesai ile çalışan gönüllüler; kirli ve yıpranmış kıyafetler, topuklu ayakkabılar, abiye elbiseler, yazlık giysileri deprem bölgesine göndermiyor ancak bu durum onlara zaman da kaybettiriyor. İşte o görüntüler...
11.02.2023 Gündem
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? Yeni gelişmeyi açıkladı
EYT staj sigortası mağdurlarını kapsayacak mı? Yeni gelişmeyi açıkladı 1999 öncesi çıraklık ve stajyerlik yapanların durumu ne olacak? EYT'de staj başlangıç sayılacak mı? sorularının cevapları merakla bekleniyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için gelen düzenlemeyle 2 milyon 250 bin kişi emekli olabilecek. EYT düzenlemesiyle hayal kırıklığı yaşayan çırak ve stajyerler ise kapsamın genişletilmesini istiyor. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
5.01.2023 Çalışma Hayatı
Gözaltı morluklarının sebebi belli oldu!
Gözaltı morluklarının sebebi belli oldu! Göz çevresindeki morlukların hem kadınlar hem de erkeklerde sık görülen bir kozmetik problem olduğunu belirten Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Bulut, "Susuz kalma, göz altı morluğunun en sık görülen nedenidir. Vücutta yeterince sıvı bulunmaması veya vücudumuzun uygun miktarda su alamadığının işaretidir. Bunun sonucunda gözler çöker ve cilt kemiğe daha yakın bir pozisyon aldığından daha mat veya donuk bir görünüm sergiler" dedi.
22.12.2022 Sağlık
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı
Şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp silahlı soygun yapmaya kalktı Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde şapkasına atkı, yüzüne de eşarp sarıp,  markete giren soyguncu, paraları isterken tabancayla bir el ateş etti. Market işletmecisi koltuğundan kalkıp kaçınca, hırsız da korkup soygun yapmadan kaçtı.
5.12.2022 Yaşam
Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü İstanbul'da! Fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar
Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü İstanbul'da! Fotoğraf çektirmek için sıraya giriyorlar Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun balmumu figürü, kalıcı olarak İstanbul'da yer alan bir müzeye getirildi. Hayranları, büyük ilgi gören yıldızın figürüyle fotoğraf çektirmek için sıraya girerken; balmumunun yapılması için gereken kalıbın tam 170 saatte çıkarıldığı açıklandı.
29.11.2022 Magazin
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli?
20 Eylül BİM kataloğu 2022 indirimli ürünler listesi! BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu yayınlandı! Bu Salı hangi ürünler indirimli? BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Her hafta salı günü çeşit çeşit ürünleri tüketiciye indirimli fiyatlarla buluşturan BİM, bu hafta da birbirinden farklı ürünlerle raflardaki yerini aldı. Performans çubuk çaydan, ton balığına, granoladan, pirinç patlağına, meyve toplarından, yüksek protein barlara, yüksek kafeinli filtre kahveden, fıstık ezmesine, makarnadan, peynir çeşitlerine, şekersiz içecekten, oda ve kumaş temizleyicisine kadar farklı ürünler alıcısını bekliyor. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğunda neler var, indirimli ürünler neler? İşte BİM aktüel 20 Eylül 2022 ürünler kataloğu…
20.09.2022 Ekonomi
26 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu Salı neler var? BİM kataloğu 26 Temmuz 2022!
26 Temmuz BİM aktüel ürünler kataloğu! BİM’de bu Salı neler var? BİM kataloğu 26 Temmuz 2022! BİM 26 Temmuz 2022 aktüel ürünleri kataloğu yayınlandı. BİM kataloğu iki sayfa olarak yayınlandı. 3 katlı ahşap zikzak organizerden, maskaraya, kirpik kıvırıcıdan kil maskesine, peluş saç bandından, pati temizleme mendiline kadar birçok ürün indirimli olarak raflarda terini aldı.
25.07.2022 Ekonomi
Göz çevresi sarkmaları tedavi edilebilir mi?
Göz çevresi sarkmaları tedavi edilebilir mi? Göz çevresinde oluşan sarkmalar kişilerin olduğunda daha yaşlı gözükmesine sebep olabilir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu genç göz çevresine sahip olmak için sıklıkla tercih edilen cerrahi yöntemleri sizler için detaylarıyla anlatıyor.
22.07.2022 Sağlık
BİM aktüel 7 Haziran Salı 2022 kataloğu! 7 Haziran BİM kataloğu 2022 ile hangi ürünler indirimli, bu hafta neler var? BİM kataloğu 7 Haziran 2022
BİM aktüel 7 Haziran Salı 2022 kataloğu! 7 Haziran BİM kataloğu 2022 ile hangi ürünler indirimli, bu hafta neler var? BİM kataloğu 7 Haziran 2022 BİM aktüel 7 Haziran 2022 kataloğu yayınlandı. BİM aktüel 7 Haziran Salı 2022, 2 sayfa olarak yayınlandı. Bu hafta da BİM’de birbirinden farklı ürün indirimli fiyatlarıyla vatandaşa sunuldu. İşte BİM kataloğu 7 Haziran 2022…
7.06.2022 Ekonomi
Uzmanından kaş tasarımı önerileri
Uzmanından kaş tasarımı önerileri Yüzün şekillendirmesinde mutlaka kaşlar için de tasarım yapılması gerektiğini belirten İşletme Sahibi ve Moda Tasarımcısı Mehmet Sait Dalmış, önerilerde bulundu. Dalmış, “Kaş tasarımı uzmanlık ve deneyim ister, böyle işlemler uzmanlar tarafından yapılmalıdır” dedi.
31.12.2021 Sağlık
Omega varyantı nedir, Covid 19 omega varyantı belirtileri nelerdir? İsrail, 'Omega' varyantına karşı tatbikat gerçekleştirdi!
Omega varyantı nedir, Covid 19 omega varyantı belirtileri nelerdir? İsrail, 'Omega' varyantına karşı tatbikat gerçekleştirdi! 2019 sonunda Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkana koronavirüs varyantlarıyla devam ediyor. İlk olarak İngiltere'nin Kent bölgesinde tespit edilen Alfa varyantı, bulaşıcılık açısından önemli bir aşamaydı. Ardından ilk olarak Hindistan'da ortaya çıkan Delta varyantı koronavirüsün varyantlarıyla devam edeceğini işaret ediyor. İsrail hükümeti koronavirüs salgını sebebiyle, şu anda ülkede bulunmayan fakat oluşabilecek "omega" isimli varyanta karşı tatbikat gerçekleştirdi. Söz konusu gelişmenin ardından Omega varyantı hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Omega varyantı nedir, belirtileri nelerdir?
12.11.2021 Gündem
Meme kanserinde bakımlı olmak ve moral iyileşme sürecine yansıyor!
Meme kanserinde bakımlı olmak ve moral iyileşme sürecine yansıyor! “Bir akşam kirpiklerim elimde kaldı, “Kirpiksiz göz çok kötü görünüyor”, “Kirpiklerim dökülünce çok ağladım”, “Benimle beraber artık sokağa çıkmak istemezsin değil mi?”… Pek çok meme kanseri hastasının kurduğu bu cümleler kadınların tedavi sürecinde yaşadıklarını önemli oranda yansıtıyor. Kanser hastaları bedensel sorunların yanı sıra hastalık ya da tedavinin yan etkilerine bağlı olarak ruhsal ve sosyal sorunlarla da yüzleşiyor. Prof. Dr. Fatih Aydoğan, meme kanseri hakkında önemli bilgiler verdi.
3.10.2021 Sağlık
Güzellik merkezine gitti, kabusu yaşadı! 'Lüks mekan diye aldandım'
Güzellik merkezine gitti, kabusu yaşadı! 'Lüks mekan diye aldandım' Adana’da bir güzellik merkezinde kristal peeling uygulaması yaptıran N.B.’nin (33) yüzünde yanıklar oluştu. Yüzünde izler kalan N.B., işletme hakkında suç duyurusunda bulundu.
1.09.2021 Gündem
'Yetersiz protein alımı saçları döküyor'
'Yetersiz protein alımı saçları döküyor' Uygulanan sıkı diyetlerin saç dökülmesini artırdığını belirten Dermatoloji Uzmanı Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir “Yapılan çalışmalarda özellikle yetersiz protein alımının saç dökülmesine neden olduğu gösterildi. Sağlıklı saçlara sahip olmak için; sağlıklı ve dengeli beslenmek, güneş dahil saça zarar veren her türlü fiziksel uyarandan, kimyasal maddeden uzak durmak ve stres yönetimi son derece önemlidir” dedi.
7.08.2021 Sağlık
Uzmanlar uyardı: Suya dayanıklı maskarayla denize ve havuza girmeyin...
Uzmanlar uyardı: Suya dayanıklı maskarayla denize ve havuza girmeyin... Denize ve havuzlara girenlere uzmanlardan uyarı geldi. Göz Doktoru Doç. Dr. Sevil Karaman, "Kadınların özellikle havuz ve denizde kirpiklerini gür göstermek için kullandığı suya dayanıklı maskaraların içeriğindeki bir kimyasal kirpikleri kurutarak gözde tahriş riskini doğurabilir. Bu sebeple, suya dayanıklı maskarayla denize girilmemesi gerekiyor” dedi
23.07.2021 Sağlık
Biotinidaz eksikliği ölüme götürebilir
Biotinidaz eksikliği ölüme götürebilir Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Çocuk Metabolizma ve Beslenme Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neslihan Önenli Mungan, dünyada 80 binde bir görülen biotinidaz eksikliğinin, akraba evliliklerinin yoğun olarak yaşanması nedeniyle Türkiye'de 7 binde bir oranında görüldüğünü kaydetti. Prof. Dr. Mungan, bu durumun saç, kaş, kirpik dökülmesi, iyileşmeyen yaraların yanı sıra vücudun gevşekliği, denge bozukluğu, kazanılmış becerilerde gerileme, sinirsel tip sağırlık, körlük ve ölüme kadar gidebilen sonuçlar doğurduğunu söyledi.
12.07.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Kirpik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kirpik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.