Kırmızı Altın

Kırmızı Altın

Son dakika Kırmızı Altın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kırmızı Altın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kırmızı Altın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Altın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı altın gelişmeleri de dahil olmak üzere 820 kırmızı altın haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı altın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anadolu’nun 4 bin yıllık lezzeti Avrupa’da dönere rakip oluyor!
Anadolu’nun 4 bin yıllık lezzeti Avrupa’da dönere rakip oluyor! Türk dönerine Avrupa'da rakip olarak Anadolu'nun eşsiz lezzeti çıktı. 4 bin yıllık Anadolu lezzeti çiğ köftenin Avrupa’da revaçta olduğunu söyleyen Mevlüt Ceyhun Tekdemir, “Son yıllarda Avrupa’da hem lezzetli hem de sağlıklı bir besin olması dolaysıyla çiğ köfte oldukça popüler, dönere rakip oluyor. Çiğ köftenin lezzetli, yeşillikli, sağlıklı ve vegan bir ürün olması tüketici tercihinde büyük rol oynuyor. Başta Türkler olmak üzere Avrupalı birçok girişimci çiğ köfte işletmesi açmak için bize talepte bulunuyor” dedi.
25.09.2023 Ekonomi
‘Kırmızı altın’ 5 bin tarım işçisinin geçim kaynağı oldu!
‘Kırmızı altın’ 5 bin tarım işçisinin geçim kaynağı oldu! Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, hasadı büyük ölçüde tamamlanan kırmızı biberin çöplerinden temizlenerek, tesislerde kurutulup pul biber haline getirilmesi için 5 bin kişi çalışıyor. İslahiye Ziraat Odası Başkanı Mehmet Köse, ilçe ekonomisine katkı sağlayan pul biber üretiminde 5 bin tarım işçisinin görev aldığını söyledi.
25.09.2023 Yaşam
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı!
Sezonun ilk kirazı açık artırmayla 800 TL'den satıldı! Manisa'da hasat edilen sezonun ilk erkenci kirazının kilosu 800 TL'den alıcı buldu. İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, "Manisa, kirazda önemli bir merkez. En önemli özelliği; Türkiye'nin ve kuzey yarım kürenin ilk kirazını çıkartıyoruz" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
‘Kırmızı altın’ın ekimi üç kat arttı, hasat Mayıs sonunda
‘Kırmızı altın’ın ekimi üç kat arttı, hasat Mayıs sonunda Türkiye’nin önemli soğan üretim merkezlerinden Amasya’da soğan ekim alanı üç kata yakın oranda arttı. Yöredeki üreticinin parasal değeri dolayısıyla ‘kırmızı altın’ diye adlandırdığı soğanın erkenci türünün Mayıs ayının sonunda hasat edilmesi bekleniyor.
18.04.2023 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu Gençlik ve Tarım Kampı’nın açılışını yaptı
Bakan Kasapoğlu Gençlik ve Tarım Kampı’nın açılışını yaptı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’nın Hüyük ilçesinde katıldığı Hüyük Kırmızı Altın Geleneksel El Sanatları Festivali’nde yapımı tamamlanan Gençlik ve Tarım Kampı’nın açılışını da gerçekleştirdi.
21.07.2022 Siyaset
Kiraz sezonu başladı! İlk kiraz 700 TL'den satıldı
Kiraz sezonu başladı! İlk kiraz 700 TL'den satıldı Manisa'da hasat edilen sezonun ilk kirazı, kilosu 700 TL'den alıcı buldu. İlk kirazlar, Avrupa ülkelerinin yanı sıra Rusya, Dubai, Katar, Çin ve Güney Kore'ye ihraç ediliyor.
28.04.2022 Ekonomi
Bilim insanları depresyonun çaresini buldu
Bilim insanları depresyonun çaresini buldu Bilim insanları, boya, yemek, kozmetik, ilaç ve gıda gibi birçok alanda kullanılan ve "Kırmızı altın" olarak adlandırılan safranın depresyonla mücadelede kullanılabileceğini ortaya koydu.
4.11.2019 Sağlık
Duyan kulaklarına inanamıyor! Kilosu 70 bin lira...
Duyan kulaklarına inanamıyor! Kilosu 70 bin lira... Marmaris'te aktarda satılan ve birçok hastalığa şifa olduğu öne sürülen İran safranı, kilosu 70 bin liralık fiyatıyla cep yakıyor. İran safranını genellikle yerleşik yaşayan yabancı uyruklu kadınlar tercih ediyor.
12.03.2019 Ekonomi
'Kırmızı altın' ile Kadirli’ye 100 milyonluk katkı
'Kırmızı altın' ile Kadirli’ye 100 milyonluk katkı Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, kent ekonomisine büyük katkı sağlayan ve halk arasında 'kırmızı altın' olarak nitelendirilen turp, hasat edildiği kış aylarında üreticisinin yüzünü güldürüp cebini ısıtıyor.
2.01.2019 Ekonomi
Altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı... (3 Nisan)
Altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı'da çeyrek altın fiyatı... (3 Nisan) Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Yeni haftaya 169 lira bandının üzerinde başlayan 24 ayar has altın fiyatı bugün 171 lirayı aştı. Peki çeyrek altın fiyatı kaç lira oldu? İşte en güncel altın fiyatları...
4.04.2018 Gündem
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? 19 Şubat 2018 çeyrek altın fiyatı...
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? 19 Şubat 2018 çeyrek altın fiyatı... Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Kapalıçarşı'da has altın 162,70 liradan işlem görüyor. İşte en güncel altın fiyatları...
19.02.2018 Gündem
3 Ocak altın fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak en güncel altın fiyatları...
3 Ocak altın fiyatları ne kadar oldu? 3 Ocak en güncel altın fiyatları... Altın fiyatlarındaki hareketlilik sürüyor. 3 Ocak tarihinde de altın fiyatları yükselişini sürdürdü. İşte en güncel altın fiyatları...
29.09.2021 Gündem
2 Ocak altın fiyatları kaç lira? En güncel altın fiyatları...
2 Ocak altın fiyatları kaç lira? En güncel altın fiyatları... Altın fiyatları yeni yıla yükselişle başladı. Kapalıçarşı'da altının gram fiyatı 158,80 lira oldu. Çeyrek altın fiyatı ise 260 lira bandını aştı...
29.09.2021 Gündem
Kadın çiftçiye ‘Kırmızı Altın’
Kadın çiftçiye ‘Kırmızı Altın’ ‘Kırmızı Altın’ olarak anılan, dünyanın en değerli baharatı safran, ABC Deterjan’ın ‘Yerli Yerinde’ projesiyle Osmaniye’de yetiştirilmeye başlandı. Üretilen ‘ABC Parfumia Safran: Kırmızı Altın’ konsantre yumuşatıcıdan ve baharattan gelen gelir kadın çiftçilere aktarılacak
20.11.2017 Ekonomi
Soğandan elektrik üreteceğiz
Soğandan elektrik üreteceğiz ‘Kırmızı altın’ olarak adlandırılan soğan artık dere kenarlarına, ırmaklara, araziye dökülmeyecek; biyogaz tesisinde elektriğe dönüşecek
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
'Kırmızı Altın'da hasat başladı
'Kırmızı Altın'da hasat başladı Dünyada en yaygın tüketilen baharatlardan biri olan kırmızı biberin yetiştiği önemli yerlerden biri olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde hasat başladı.
16.08.2016 Ekonomi
Aslanlar varaktan Boğalar pastel tonlardan hoşlanıyor…
Aslanlar varaktan Boğalar pastel tonlardan hoşlanıyor… Burcunuzun mobilya tercihleriniz üzerinde etkili olduğunu biliyor musunuz? Örneğin; Evinizde nedenini bir türlü anlamadığınız bir huzursuzluk yaşıyorsanız, bunun sorumlusu mobilyalarınız olabilir.
9.06.2016 Arşiv
Çeyrek altın ne kadar oldu?-Altın fiyatlarında son durum
Çeyrek altın ne kadar oldu?-Altın fiyatlarında son durum Altın yeniden yükselişe geçti. Uzmanlar altın fiyatları hakkında önemli tavsiyelerde bulundu. işte çeyrek altın fiyatı ve piyasalardaki son durum...
29.09.2021 Gündem
Çelik alyansa rağbet arttı
Çelik alyansa rağbet arttı Altın fiyatlarının son dönemde artış göstermesi üzerine İstanbullu bir firmanın ürettiği çelik alyanslar, çiftlerden ilgi gördü...
21.09.2015 Ekonomi
Dikkat! Zam gelebilir
Dikkat! Zam gelebilir AFYONKARAHİSAR Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Fikret Yavuz, yem fiyatlarındaki artışın besicinin belini büktüğünü belirterek, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi et fiyatlarının zamlanabileceğini söyledi...
12.05.2015 Ekonomi
SwiftKey Klavye için yeni temalar yayınlandı
SwiftKey Klavye için yeni temalar yayınlandı Yeni temaların yanında hata düzeltmeleri de güncelleme kapsamına alınıyor.
13.12.2014 Bilim ve Teknoloji
35 bin euroluk televizyonu Türkiye’ye gelmeden sattı!
35 bin euroluk televizyonu Türkiye’ye gelmeden sattı! Bang&Olufsen’in Kasım ayında Türkiye’ye gelecek olan 35 bin euroluk 85 inç televizyonu daha gelmeden sipariş aldı. Aynı televizyonun 12 bin euro fiyatı olan 55 inç modelinden de 10 tane satıldı.
26.08.2014 Ekonomi
En ‘baba’ alışveriş
En ‘baba’ alışveriş Okulların kapanması ve İstanbul Shopping Fest ile aynı döneme denk gelen Babalar Günü’nde harcama rekoru kırılacak...
7.06.2014 Ekonomi
Lüksü abarttılar!
Lüksü abarttılar! 24 ayar iPhone 5! İşte diğerlerinden farkı...
28.09.2012 Bilim ve Teknoloji
Gürültüyü değil müziği dinletiyor
Gürültüyü değil müziği dinletiyor Philips'in 8 GB GoGear Muse MP4 çaları üstün performans vaat ediyor
16.05.2011 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Altın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı altın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.