Kiralık Villa

Kiralık Villa

Son dakika kiralık villa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kiralık villa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kiralık villa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiralık Villa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiralık villa gelişmeleri de dahil olmak üzere 147 kiralık villa haberi bulunmuştur. Tüm kiralık villa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Parasının yanmasından korkan ödeme yapmak zorunda kalıyor
Dolandırıcıların yeni yöntemi pes dedirtti! Parasının yanmasından korkan ödeme yapmak zorunda kalıyor Alternatif konaklama yöntemleri arasında yer alan bungalovlar ve villalara her geçen gün talep artıyor. Son dönemde yaşanan dolandırıcılık vakaları ise endişe yaratıyor. Dolandırıcıların yeni yöntemlerine karşı uyarıda bulunan Mehmet Bozdoğan, Birebir kopyalanan internet siteleri ve binlerce takipçisi olan sahte sosyal medya hesapları, insanlarda güven duygusu uyandırıyor. Rezervasyon için ön ödemeyi alan dolandırıcılar maalesef durmuyor. Ev sigortası adı altında bir ödeme daha talep ediyor. İkinci ödeme yapılmazsa, rezervasyonun iptal edilip paranın iade edilmeyeceği belirtiliyor. Parasının yanmasından korkanlar bir ödeme daha yapıyor. Ancak, mekana gittiklerinde ne bir muhatap ne de ev bulabiliyorlar” ifadelerini kullandı.
14.03.2024 Gündem
Sahte “Polis Haber TV” kimliğiyle yakalanan şüpheli polisi bile şaşırttı
Sahte “Polis Haber TV” kimliğiyle yakalanan şüpheli polisi bile şaşırttı İstanbul’da, adına sahte ‘Polis Haber TV’ kimliği yaptıran Zafer Ö. (41) adlı şüpheli, polis tarafından yakalandı. Aracından kurulu halde telsiz düzeneği, sahte medya belgesi ve 1 kurusıkı tabanca çıkan şüphelinin, daha önce de benzer suçtan polisiye soruşturma geçirdiği ortaya çıktı.
23.03.2023 Gündem
Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren açıklama! Kiralık villa fiyatları uçtu: 7 milyon liraya kadar çıktı
Tatil planı yapan herkesi ilgilendiren açıklama! Kiralık villa fiyatları uçtu: 7 milyon liraya kadar çıktı Yaz tatili planları yapanları ilgilendiren gelişme! Kiralık villa fiyatları uçuşa geçti, yeni kiralar açıklandı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kiralık villa ve konut fiyatları yükselişe geçti. Geçen sezon aylık kira bedeli 100 bin lira olan villaların bu yıl aylık kirası 150 bin liradan başlayıp, 7 milyon liraya kadar çıktı.
23.03.2023 Yaşam
Kenan İmirzalıoğlu ailesi için büyük bir alım yapacak!
Kenan İmirzalıoğlu ailesi için büyük bir alım yapacak! Sık sık ev değiştiren Kenan İmirzalıoğlu, bu defa ailesi için seferber oldu. Kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile altı yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Kenan İmirzalıoğlu, dört kişilik ailesi ve çalışanları için Beykoz’da büyük bir villa bakıyor. Kiralık villa baktığı ortaya çıkan İmirzalıoğlu’nun satın alabileceği de konuşuluyor.
3.02.2023 Magazin
Villa Kiralama İle Konforlu Konaklama Keyfini Yaşamaya Başlayın
Villa Kiralama İle Konforlu Konaklama Keyfini Yaşamaya Başlayın Konaklama ihtiyaçlarınızı villa kiralama ile gidermek istiyor olabilirsiniz. O zaman en doğru yerde olduğunuzu ve sizlere bu konuda birbirinden güzel villalar ile çözüm üreteceğimizi söylemeliyiz. Özellikle villalarda kalacak olanlar için her şey yerli yerinde olması ve manzarası önemlidir. Sonuç olarak gece uyurken ve aynı zamanda da güne sabah başlarken mutlu şekilde uyanmak isteyebilirsiniz. Firmamız sizin yerinize hemen her şeyi a dan zye düşünmüştür. İhtiyaçlarınızın sorunsuz şekilde karşılanması için her ne gerekiyorsa yapmaktadır.
29.12.2022 Advertorial
Tatile çıkacaklara flaş uyarı! Kiralık yazlık ve villa...
Tatile çıkacaklara flaş uyarı! Kiralık yazlık ve villa... Tatil sezonu öncesi villa ve yazlıklara talep artarken, emlakçılar ise dolandırıcılık olaylarına karşı uyarılarda bulundu. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, özellikle kira sözleşmelerine dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, "Vatandaşlar şehir dışından Çeşme, Antalya gibi yerlerde fotoğraflarını görüp, beğendikleri evleri sezonluk olarak kiralıyor. Bu fotoğraflar, farklı bir villanın olabiliyor. Görmediğiniz yazlığı kiralamayın" dedi.
20.04.2022 Ekonomi
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! IBAN numarası oyunu ortaya çıktı, bunu yapan anında...
Kredi kartı ile internetten alışveriş yapanlar dikkat! IBAN numarası oyunu ortaya çıktı, bunu yapan anında... Kredi kartı, mobil uygulama kullanan ve internetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiren uyarı! IBAN numarası oyunu deşifre oldu. Anında iptal ettirilmesi gerekiyor yoksa paralar yanıyor. Her geçen yıl artan teknoloji ile birlikte sosyal ortamlardaki saldırı ve dolandırıcılık olayları artarken, Konya Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin mücadelesiyle suçlular yakalanıyor. Sanal suçların izini süren uzmanlar, sanal şüphelilerin dönemsel olarak dolandırıcılık konu linkleri hazırladıkları konusunda uyarıyor. İşte detaylar...
3.04.2022 Gündem
Villa kiralama sitelerine dikkat! Tatil umuduyla dolandırıyorlar!
Villa kiralama sitelerine dikkat! Tatil umuduyla dolandırıyorlar! Salgın önlemleriyle geçen bir kışın ardından pek çok kişi yaz tatili için güneye akın etmeye başladı. Otel fiyatlarının artmasıyla birlikte ailecek tatil planlayanların da gözde villalar oldu. Ancak kiralık villa ilanlarının olduğu sitelerde dolandırıcılar iş başında. Peki, Kiralık villa ilanlarında nelere dikkat etmeli? İlan sahibinden villa kiralarken ne yapmalı? Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan yaz tatilini villa kiralamak isteyenlere uyarılarda bulundu.
10.07.2021 Ekonomi
Fiyatlar resmen uçtu! 40 bin TL'den başlıyor, herkes gitmek istiyor ama...
Fiyatlar resmen uçtu! 40 bin TL'den başlıyor, herkes gitmek istiyor ama... Fiyatlar uçtu. Aylık 40 bin liradan başlıyor. Ödenecek ücretler değişiklik gösteriyor. En az 1 haftalık kiralanabiliyor. Geçtiğimiz yaz koronavirüs pandemisi sebebiyle hayatımıza giren izole tatil anlayışı devam ediyor. Aylık ücreti 40 bin TL'den başlayan havuzlu villaların fiyatları manzarasına, kiralandığı aya, büyüklüğüne ve bakımlı olup olmamasına göre değişiyor. Villaların 3-4 aylık kiraları 300 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Tercih edilen bölgelerse özellikle Ege'deki tatil yerleri.
25.06.2021 Ekonomi
Fiyatlar resmen uçtu! Barselona ile yarışıyor
Fiyatlar resmen uçtu! Barselona ile yarışıyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde, koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirler nedeniyle büyükşehirde evlerinde kalanlar hayal kurdukları müstakil ev ve villalara talebi artırdı. Artan talep ve özel villaların az olması nedeniyle fiyatlar İspanya ile Fransa'nın dünyaca ünlü turizm şehirleri ile yarışır duruma geldiği bildirildi.
2.05.2021 Ekonomi
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu villa kiraladı! Fiyatı dudak uçuklattı
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu villa kiraladı! Fiyatı dudak uçuklattı Marmaris Selimiye'de tatil yapmayı seven Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, bu yaz rotalarını değiştirdi. Kızları Lalin’in üzerine titreyen ünlü çift, pandemi nedeniyle Ege’de dağ tepesinde özel havuzlu ve ıssız bir villa kiraladı. Villanın ortalama aylık kira bedeli ise dudak uçuklattı.
24.04.2021 Magazin
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Değişti, fiyatlar... Ev sahibi olmak isteyen ya da kiralık ev arayan herkesi ilgilendiriyor. Koronavirüs salgını ile birlikte tamamen değişti. Salgın neden ile insanların yaşam şekli değişirken yeni ihtiyaçlar da ortaya çıktı. Pandeminin etkisiyle yazlık evlere talep artınca fiyatlar da yükseldi. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lirayı bulurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor. Alaçatı’da geçen yıl 200 bin liraya sezonluk kiralanan villa için bu yıl istenen rakam 300 bin TL.
21.03.2021 Ekonomi
Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu...
Yılbaşı sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu... Yılbaşında sokağa çıkma yasağı ile ilgili açıklama geldi. 81 ile genelge gönderildi ve kapalı olacak. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre yılbaşında il ve ilçe merkezlerinde simgesel özellikte olan, toplanma ve kutlama alanı olarak bilinen cadde, bulvar veya meydanlara yabancı turist girişleri sınırlandırılacak. Sınırlama 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00’den 1 Ocak 2021 Cuma günü saat 10.00’a kadar sürecek.
30.12.2020 Gündem
Resmen duyuruldu! Toplu halde bulunmak yasaklandı
Resmen duyuruldu! Toplu halde bulunmak yasaklandı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında park, mesire yeri ve sahillerde toplu halde bir araya gelmek ve yeme içme faaliyetinde bulunmak yasaklandı.
28.12.2020 Gündem
Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı! Ek tedbirler gelecek mi?
Yılbaşında 4 günlük sokağa çıkma yasağı! Ek tedbirler gelecek mi? Tüm Türkiye oradan gelecek haberlere kilitlendi. Ek tedbirler gelecek mi? Bugün kritik gün, dakikalar kaldı ve belli olacak. Yılbaşı öncesi herkes sokağa çıkma kısıtlamasının genişletilip genişletilmeyeceğini merak ediyordu. Yılbaşında sokağa çıkma kısıtlamasının 4 güne çıkarılmasına karar verildi. Vatandaşlar şimdi de ek tedbirler alınıp alınmayacağını araştırıyor. Bugün 2020'nin son Kabine Toplantısı yapıldı ve sona erdi. Kabine Toplantısı'nda ana gündem koronavirüs ve aşılama çalışmalarıydı. Peki ek tedbirler gelecek mi? Kabinede alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millete Sesleniş konuşmasıyla açıklayacak.
28.12.2020 Siyaset
Yılbaşı genelgesi! Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? İşte İçişleri Bakanlığı ek genelgesi
Yılbaşı genelgesi! Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? İşte İçişleri Bakanlığı ek genelgesi İçişleri Bakanlığı, 81 ilin valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi. Genelgede, sosyal medyaya yansıyacak aykırılıkların siber suçlarla mücadele ve istihbarat birimlerince takip edileceği belirtildi. Ayrıca, apart ve villa tarzı yerlerde parti ve kutlama hazırlıklarının organize edildiği ve hazırlık yapıldığı haberlerine de değinildi. İçiişleri Bakanlığı'nın ek genelgesinde yılbaşı akşamında kontrolsüz şekilde bir araya gelinmesine neden olacak yılbaşı partilerinin yapılmamasının "tercih" değil "zorunluluk" olduğu belirtildi. Peki, Yılbaşı yasakları ne zaman başlıyor? Yılbaşı sokağa çıkma yasağı saat kaçta başlayacak? İşte İçişleri Bakanlığı yılbaşı genelgesi!
27.12.2020 Gündem
Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 81 ile genelge gönderildi ve...
Yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı ile ilgili flaş gelişme! 81 ile genelge gönderildi ve... Türkiye'de yaşayan herkesi ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı'ndan flaş karar! 81 ile genelge gitti ve yasaklandı. Hiçbir şekilde izin verilmeyecek. İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine yılbaşında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili ek genelge gönderdi. Herkesi ilgilendiren genelgede yılbaşıda uygulanacak kısıtlamaların detayları paylaşıldı.
27.12.2020 Gündem
Yasakları delmenin yeni yolu! Kiralık villalara yılbaşında yoğun talep...
Yasakları delmenin yeni yolu! Kiralık villalara yılbaşında yoğun talep... Koronavirüs tedbirleri kapsamında eğlence mekanları ve otellerde yılbaşı eğlenceleri yapılması yasaklandı. Toplu organizasyonları engellemek adına birbiri ardına tedbirler alınsa da yasakları delmenin yolu kiralık villalarda bulundu. Günlük kira bedeli 600 TL ile 4 bin TL arasında değişen villarda neredeyse boş yer kalmazken, villa kiralayan kişiler yılbaşı gecesi için dansçı, dansöz ve DJ hizmeti de veriyor. Dansçı, dansöz ve DJ’ler için istenen ücretler ise 600 ile 1500 TL arasında değişiyor.
23.12.2020 Gündem
Kiralık villa aramaları 4 kat arttı
Kiralık villa aramaları 4 kat arttı Yaz aylarının gelmesi ve normalleşme takviminin açıklanmasıyla birlikte ertelenen tatil planları yeniden gündeme gelmeye başladı. Turizm sektörü Ramazan Bayramı sonrası sezonu açmaya hazırlanıyor. Yeni normal dönemde vatandaşlar güvenli ve temassız bir tatil için kiralık villalara yönelirken, internette ‘kiralık villa’ aramaları 4 kat arttı. Uzmanlar vatandaşları dolandırıcılıklara karşı uyarıyor.
21.05.2020 Ekonomi
İşte hesaplı tatilin püf noktaları
İşte hesaplı tatilin püf noktaları Yaz yaklaşırken birçok kişi tatil planı yapmaya başladı. Yaz tatili nasıl daha hesaplı hale getirilebilir. İşte püf noktaları...
8.04.2019 Ekonomi
Kaş’ta imar barışı sonrası heyelan bölgesinde villa inşaatları arttı
Kaş’ta imar barışı sonrası heyelan bölgesinde villa inşaatları arttı İmar barışı kararının ardından Karadeniz yaylalarında yaşananların bir benzeri de güneyde, Akdeniz’de yaşanıyor. Turizm merkezlerinden Antalya’nın Kaş ilçesinde hızla kaçak villalar yükseliyor. Üstelik bu villalar heyelan bölgesine inşa ediliyor. Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, “Her türlü tedbire rağmen iş makinelerini durduramıyoruz” dedi.
21.11.2018 Ekonomi
Türkiye’de 1200 villa tatil için kiralık
Türkiye’de 1200 villa tatil için kiralık Son dönemin trendi tatil bölgelerinde villa kiralamak. Kiralanan villalar dayalı döşeli ve tüm ihtiyaçlara hitap ediyor. Foça’dan Alanya’ya 1200 kiralık villa tatilcileri bekliyor, haftalık fiyatlar 2 bin TL’den başlıyor.
7.07.2017 Arşiv
Tatil planı yapanlar dikkat!
Tatil planı yapanlar dikkat! İZMİR'in Çeşme İlçesi'ndeki bazı lüks villaların fotoğraflarını bir site üzerinden kiralıkmış gibi paylaştıktan sonra, ağına düşürdüğü kişilere ön ödeme olarak hesabına para yatırtıp dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen Erhan Ekmekçi polis tarafından yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Dünya yıldızından kiralık villa
Dünya yıldızından kiralık villa Brezilyalı yıldız, 2014 Dünya Kupası'nı izlemek isteyenler için villasını kiralığa çıkardı.
24.05.2014 Dünya
Günlük kiralık villa!
Günlük kiralık villa! Golf tesisi olan ilk konut projesini başlattı, villaları ‘günlük kiraya’ verecek
22.08.2010 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Kiralık Villa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiralık villa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.