Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! Ücretsiz...
Ehliyet ve kimlikte yeni dönem! Ücretsiz... Yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Bakanlık harekete geçti. Ehliyet ve kimlikte yeni dönem başladı. Yeni tip sürücü belgesi olanlar kimlik kartlarıyla nüfus müdürlüklerine başvurduklarında ya da kimlik kartı değiştirmek için nüfus müdürlüklerine geldiklerinde, bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İçişleri Bakanlığı'ndan yeni uygulama ile ilgili bir açıklama geldi. Sayının 1 milyona ulaştığı açıklandı.
21.02.2021 Gündem
Kimlik ve ehliyet yenilemede 'son tarih' uyarısı!
Kimlik ve ehliyet yenilemede 'son tarih' uyarısı! Batman'ın Kozluk İlçe Nüfus Müdürlüğü, son zamanlarda bazı basın yayın organları ile sosyal medyada 2020 yılında T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi, değerli kağıt ve harç bedellerinde yüksek artışlar olacağı, nüfus cüzdanı ve eski sürücü belgelerinin 2020 yılından itibaren geçerli olmayacağı, sürücü belgelerinin yenilenmesi için sağlık kurulu raporu isteneceği ve bu nedenle belgelerin değiştirilmesi gerektiği şeklinde asılsız haberler çıktığını ve vatandaşların bu asılsız haberlere itibar etmemeleri gerektiği duyurusu yapıldı.
10.12.2019 Gündem
Şiddet gören 125 kadının kimliği değiştirildi
Şiddet gören 125 kadının kimliği değiştirildi Yurt genelinde geçen yıl 118 bin 14 kadın, şiddet gördüğü gerekçesiyle polise başvurdu...
19.02.2015 Yaşam
Neden: Erkek şiddeti!
Neden: Erkek şiddeti! Şiddetten bir türlü kurtulamadı
29.09.2021 Gündem