Kgm

Kgm

Son dakika KGM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KGM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KGM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kgm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kgm gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 kgm haberi bulunmuştur. Tüm kgm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Kış hazırlıklarımız tamam. Karayolları ekiplerimiz, vatandaşlarımızın konforlu ve trafik güvenliği sağlanmış bir ortamda yolculuk yapması için kar ve buzla mücadele çalışmalarına devam edecek" dedi.
30.11.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere dikkat çeken uyarı
KGM'den Ankara-İstanbul arasında seyahat edeceklere dikkat çeken uyarı KGM'den seyahat edeceklere uyarı geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Ankara-İstanbul yolundaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergahlarda trafiğin 6 gün boyunca her iki yönde de kontrollü olarak verileceğini açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Depremde hasar gören yollar, KGM'nin yerli sistemi ile tespit edilip onarıldı
Depremde hasar gören yollar, KGM'nin yerli sistemi ile tespit edilip onarıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün (KGM) 'Görüntü Tabanlı Bilgi Yönetim Sistemi' ile depremde hasar gördüğü tespit edilen tüm kara yollarının onarıldığını açıkladı.
26.06.2023 Gündem
Karayolları kura sonuçları sorgulama ve 2023 isim listesi! Karayolları kura sonucunu nasıl öğrenebilirim? Karayolları kura çekimi sonuçları 2023!
Karayolları kura sonuçları sorgulama ve 2023 isim listesi! Karayolları kura sonucunu nasıl öğrenebilirim? Karayolları kura çekimi sonuçları 2023! Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin personel alımı kura çekimi tarihi ve sonuç sorgulama için yapılan aramalar arttı. KGM çeşitli branş ve kadrolarda 3 bin kişiyi istihdam edeceğini duyurmasının ardından şehirlere göre kura çekilişinin yapılacağı tarih merak edilemeye başlandı. KGM personel alımında kura çekimini canlı izlemek isteyenler ile sonuçların açıklanacağı saati öğrenmek isteyenler arama motorları üzerinden “KGM kura çekilişi canlı izle” ile “Karayolları kura sonuçları” ile sorgulamalara devam ediyor. Peki, Karayolları kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 30 Mayıs Karayolları kura sonucu sorulama nereden ve nasıl yapılır? KGM Karayolları personel alımı kura listesi açıklandı mı? İşte KGM kura çekimi sonuçları…
31.05.2023 Personel Alımı
(KGM kura çekimi canlı izle) 31 Mayıs KGM kura çekimi canlı yayın var mı, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izle aktif? Karayolları (KGM) kura çekimi canlı izle
(KGM kura çekimi canlı izle) 31 Mayıs KGM kura çekimi canlı yayın var mı, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izle aktif? Karayolları (KGM) kura çekimi canlı izle KGM kura sonuçları ve kura çekimi canlı yayın için yapılan aramalar arttı. Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kuraları illere göre farklı tarihlerde gerçekleştirilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü, 3 bin işçi alımı kura tarihlerinin belli olmasıyla KGM kura çekimi ne zaman, Karayolları kura çekimi saat kaçta 2023? KGM kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorularının yanıtı sorgulanmaya başlandı. İşte KGM kura çekimi canlı izle ile Karayolları kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulama sürecine dair merak edilenler…
31.05.2023 Personel Alımı
KGM kura sonuçları sorgulama 2023 ekranı! KGM kura sonuçları isim listesine nereden bakılır, Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonucu sorgulama!
KGM kura sonuçları sorgulama 2023 ekranı! KGM kura sonuçları isim listesine nereden bakılır, Karayolları Genel Müdürlüğü kura sonuçları açıklandı mı? Kura sonucu sorgulama! Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) işçi alımı başvuruları 2-8 Mayıs tarihleri arasında alındı. Başvuruların tamamlanmasıyla adaylar gözünü KGM işçi alımı kura çekim tarihlerine çevirmişti, kura çekimi süreci başladı. 3 bin sürekli işçi kura çekimine kadro sayısı kadar asıl ve asıl sayının 3 katı kadar da yedek aday dahil edileceği belirtildi. Peki, Karayolları kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? KGM kura sonuçları nasıl öğrenilir, KGM kura çekimi sonuçları nereden sorgulanacak? Karayolları kura sonuçları açıklandı mı? Karayolları kura çekimi sonuçları 2023…
2.06.2023 Personel Alımı
KGM işçi alımı 2023! KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?
KGM işçi alımı 2023! KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır? Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin sürekli işçi alımı yapacak. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin sürekli işçi alımı yapılacağını resmi internet adresinden "​Karayolları Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatı işyerlerine süresi belirli olmayan sürekli iş sözleşmesi ile çalıştırılmak üzere; toplam 3000 işçi alınacaktır.” İfadeleriyle duyurdu. Peki, KGM işçi alımı ne zaman, İŞKUR Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı başvuru nasıl yapılır?
27.04.2023 Personel Alımı
Deprem nedeniyle otoyollar ücretsiz mi? Köprüler ücretsiz mi? Kgm.gov.tr deprem bölgesi yol sorgulama
Deprem nedeniyle otoyollar ücretsiz mi? Köprüler ücretsiz mi? Kgm.gov.tr deprem bölgesi yol sorgulama Depremden nedeniyle köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Depremin ardından Türkiye yaralarını sarmak için Türkiye seferber oldu. Kahramanmaraş merkezli depremlerden zarar gören yolların onarım çalışmaları da sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü otoyolların durumuna yönelik açıklama yaparken vatandaşlar “Depremden dolayı köprü ve otoyollar ücretsiz mi?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, depremden nedeniyle otoyollar ücretsiz mi, köprüler bedava mı?
13.02.2023 Gündem
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar!
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar! Deprem nedeniyle kapanan yollar araştırıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ve kar yağışı nedeniyle kapanan yollar için alternatif güzergahları açıkladı. Hatay Havalimanı'nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü. Pist kullanılamaz hale geldi. Peki, hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası ve deprem sonrası yol durumu…
7.02.2023 Gündem
Karaismailoğlu: Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık
Karaismailoğlu: Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık Tuzla'da karla mücadele ve yol bakım makinalarının hizmete alınma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yaz ve sonbaharın ardından kış mevsiminin yaklaştığı şu günlerde, özellikle doğu bölgelerimizde kar yağışları etkisini göstermeye başladı. Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.
17.11.2022 Gündem
Karayolları Genel Müdürlüğü 224 sözleşmeli personel alacak!
Karayolları Genel Müdürlüğü 224 sözleşmeli personel alacak! Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu! ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile personel istihdam edilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayınlandı. Başvurular 21 Nisan’da sona erecek. Peki, Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? İşte ÖSYM başvuru ekranı!
18.04.2022 Personel Alımı
OGS ne zaman kalkacak? OGS HGS değişimi nasıl yapılır?
OGS ne zaman kalkacak? OGS HGS değişimi nasıl yapılır? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu! OGS, HGS’ye dönüştürülecek. Geçtiğimiz hafta, araç sahipleri artık otoyol ve köprü geçişlerinde OGS yerine HGS kullanacak. Peki, OGS ne zaman kalkacak? OGS HGS değişimi nasıl yapılır? OGS iptal edilecek mi ? OGS iptali nasıl yapılır? İşte OGS HGS değişimi hakkında bilmeniz gerekenler…
2.03.2022 Ekonomi
OGS ne zaman kalkacak? HGS nereden alınır? OGS kullananlar ne yapacak?
OGS ne zaman kalkacak? HGS nereden alınır? OGS kullananlar ne yapacak? Karayolları Genel Müdürlüğü duyurdu! OGS kaldırılıyor! Yapılan açıklamada, 31 Mart’tan itibaren OGS’nin kaldırılarak, otoyol ve köprü geçiş ücretlerinin HGS üzerinden tahsil edileceğini duyuruldu. Peki, OGS kullananlar ne yapacak? HGS nereden alınır? HGS etiket ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar…
14.02.2022 Ekonomi
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yol durumuyla ilgili yeni açıklama!
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yol durumuyla ilgili yeni açıklama! Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Türkiye’deki önemli karayolu güzergahlarındaki güncel yol durumunu açıkladı.
25.01.2022 Gündem
Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu!
Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu! Yoğun kar yağışı sebebiyle Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı trafiğe kapandı. Bolu Dağı'ndan geçecek sürücüler de anbean yol durumu ile ilgili sorgulamalar yapıyor. Gece saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) açıklama yaptı. KGM'den yapılan açıklamada TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu'nun İstanbul ve Ankara arası çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi. Peki, Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu!
25.01.2022 Gündem
Kar yağışı etkili oluyor! Trafik kilitlendi, girişler durduruldu!
Kar yağışı etkili oluyor! Trafik kilitlendi, girişler durduruldu! İstanbul'da kar ve tipi etkili oluyor. Haramidere- Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 Karayolu trafiğe kapandı. Yüzlerce araç trafikte kaldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yoğun kar yağışı nedeniyle Trakya istikametinden İstanbul'a girişlere izin verilmeyeceğini duyurdu. Anadolu’dan İstanbul’a gelişlerde de yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar, bazı yerlerde bekletilecek.
24.01.2022 Gündem
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 26 Temmuz 07.00'ye kadar KGM'nin sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.
19.07.2021 Gündem
Arabası olan milyonlara güzel haber! 15 gün içerisinde...
Arabası olan milyonlara güzel haber! 15 gün içerisinde... Araba sahiplerini ilgilendiren önemli gelişme! Başladı. 15 gün içerisinde yapılabilecek. e-Devlet üzerinden takip edilebilecek. Hem zaman hem de tasarruf sağlayacak. İstanbul-İzmir Otoyolu'nda Hızlı Geçiş Sistemi-Otomatik Geçiş Sistemi (HGS-OGS) gişelerinde nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapan sürücülerden dolayı gişe sahalarında oluşan beklemeleri önlemek amacıyla yeni bir uygulama başlatıldı.
7.07.2021 Ekonomi
İŞKUR Kamu memur- işçi alımı! Başvurular nasıl yapılır? İşte İŞKUR iş ilanları
İŞKUR Kamu memur- işçi alımı! Başvurular nasıl yapılır? İşte İŞKUR iş ilanları İŞKUR’un kamu iş ilanları kategorisinde yayınlanan yeni ilanlara göre kamu kurumlarında memur-işçi statüsünde istihdam edilmek üzere personel alınacak. Peki İŞKUR iş ilanlarına başvurular nasıl yapılır? İşte İŞKUR iş ilanları...
12.08.2020 Personel Alımı
Boğaz köprüleri ve otoyol geçiş ücretlerinde artış
Boğaz köprüleri ve otoyol geçiş ücretlerinde artış KGM, 7 Ekim'den geçerli olmak üzere otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde ortalama yüzde 20 fiyat artışı yapıldığını bildirdi. KGM, 'Otoyollarda otomobil için en yakın mesafe ücreti 3,00 lira, en uzak mesafe ücreti 30 lira, Boğaz köprüleri otomobil geçiş ücreti ise 10,50 lira olarak belirlenmiştir' açıklamasında bulundu. Karayolları Genel Müdürlüğünce köprü ve otoyol geçiş ücretlerine yapılan ve bugünden itibaren geçerli olan yüzde 20'lik zammın, sadece kurum tarafından işletilen otoyollar ile köprü geçişlerini kapsadığı açıklandı.
7.10.2019 Ekonomi
15 Temmuz Şehitler ve FSM köprülerinde çalışma başladı! Trafik kilit...
15 Temmuz Şehitler ve FSM köprülerinde çalışma başladı! Trafik kilit... 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet (FSM) köprülerinde bakım ve onarım çalışmaları başladı. Çalışmalar 52 gün sürecek. Sabah saatlerinden itibaren yoğun trafik oluştu.
27.06.2019 Yaşam
Bakan Turhan müjdeli haberi verdi: 10 Haziran'a kadar ücretsiz olacak
Bakan Turhan müjdeli haberi verdi: 10 Haziran'a kadar ücretsiz olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit  Turhan, Ramazan Bayramı tatili süresince, yap-işlet-devret modeliyle yapılanlar hariç, Karayolları Genel Müdürlüğünce (KGM) işletilen otoyollarla köprülerin  ücretsiz olacağını bildirdi.
31.05.2019 Ekonomi
KGM'den sürücülere "yol" uyarıları
KGM'den sürücülere "yol" uyarıları Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından, kar ve tipinin yoğun olduğu koşullarda, yol kullanıcıları ve kara yolu ekiplerinin can güvenliği açısından seyahatte ısrarcı olunmaması ve kapatılan yola kesinlikle girilmemesi istendi.
21.01.2019 Ekonomi
Son dakika: İBB'den ikinci köprüyle ilgili flaş açıklama
Son dakika: İBB'den ikinci köprüyle ilgili flaş açıklama İBB'den yapılan açıklamada, "Yeni düzenlemeyle artık kamyonet, minibüs, panelvan tipi 2. sınıf araçlar, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü kullanabilecek." denildi.
2.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kgm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kgm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.