Köprü

Köprü

Son dakika köprü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köprü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köprü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köprü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köprü gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.220 köprü haberi bulunmuştur. Tüm köprü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Gündem
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti!
İstanbul trafiğinde ilginç anlar... Kiminin lastiği çıktı, kimi atıyla dört nala gitti! Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde seyir halindeki bir otomobilin lastiği yerinden çıktı. Lastik herhangi bir kazaya neden olmazken, Arnavutköy'de ise bir vatandaş trafiğe atla çıktı. İstanbul trafiğindeki ilginç anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.
15.04.2024 Vatan TV
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor Adana'nın Karataş ilçesinde Roma döneminde inşa edilmiş 1700 yıllık Akdeğirmen ile değirmene bağlı köprü keşfedilmeyi bekliyor.
14.04.2024 Adana
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi?
Köprü ve otoyollar kaç gün ücretsiz? Bugün yollar bedava mı, 13 Nisan yollar ücretsiz mi? 13 Nisan yollar ücretsiz mi, bugün yollar bedava mı? Bayram nedeniyle köprü ve otoyolların ücretsiz olması nedeniyle geri dönüş yoluna giren vatandaşlar bugün yolların ücretli olup olmadığını sorguluyor. Ramazan Bayramı 10 Nisan Çarşamba günü başladı.
13.04.2024 Yaşam
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu
Ticaret Bakanı Bolat: Türkiye, İsrail'e ambargo uygulayan ilk ülke oldu Ticaret Bakanı Ömer Bolat İsrail'e ihracat kısıtlamasının detaylarını aktardı. Bakan Bolat, " Türkiye, İsrail'e ilk ambargoyu uygulayan ülke oldu." dedi.
9.04.2024 Ekonomi
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! 54 ürün grubunu kapsıyor Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin 54 ürün grubunda İsrail'e ihracat kısıtlaması kararı aldığını duyurdu.
9.04.2024 Gündem
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, köprüler ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? Ramazan Bayramında Osmangazi Köprüsünün ücretsiz olup olmadığı, bayrama günler kala sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Bakan Uraloğlu, bayramı üç büyük şehirde geçirecek vatandaşlar için İstanbul'da; Marmaray, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy Metro Hatları, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de İzban'ın ücretsiz kullanılabileceğini açıkladı. Uraloğlu, ayrıca hızlı tren, ana hat ve bölgesel trenlerde bayrama özel kapasite artışına gittiklerini belirtti. Peki, bayramda köprüler kaç gün ücretsiz, köprü ve otoyollar ne zaman ücretsiz? Osmangazi Köprüsü bayramda ücretsiz mi, ücretli mi?
6.04.2024 Yaşam
Torosların gizli hazinesi, eşsiz mühendislik örneği Varda Köprüsünün hikayesi
Torosların gizli hazinesi, eşsiz mühendislik örneği Varda Köprüsünün hikayesi Adana'daki Varda Köprüsü, Türkiye'nin en görkemli yapılarından biri. Tarihe tanıklık eden köprü, 112 yıl önce inşa edildi. Mühendislik harikası olarak anılan köprü, Hicaz demir yolunun en önemli geçitlerinden oldu. İşte Varda Köprüsü'nün hikayesi...
5.04.2024 Adana
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu
Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyolların 9 gün boyunca ücretsiz olacağını duyurdu.
5.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz
Bakan Uraloğlu duyurdu! Köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Bayram için kara, deniz, hava ve demiryollarında tüm önlemlerimizi aldık. Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait köprü ve otoyollar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." açıklamasında bulundu.
4.04.2024 Ekonomi
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
13 yaşındaki sürücününü kullandıpı motosiklete çarpan otomobil köprüden uçtu
13 yaşındaki sürücününü kullandıpı motosiklete çarpan otomobil köprüden uçtu Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 13 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobille çarpıştıktan sonra savrulan otomobil yaklaşık 8 metre yükseklikteki köprüden uçtu. Kazada 3’ü çocuk 7 kişi yaralandı.
4.04.2024 Gündem
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak
ABD'de çöken köprünün enkazını kaldırılaya 60 milyar dolarlık kaynak Kargo gemisinin çarpmasıyla yıkılan Francis Scott Key Köprüsü'nün enkazı için en büyük vinç getirilecek, yeniden inşa için telaffuz edilen rakam ise 2 milyar dolar.
31.03.2024 Dünya
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
Yük gemisinin yıktığı köprüden nehre düşenlerden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı
Yük gemisinin yıktığı köprüden nehre düşenlerden 2'sinin cansız bedenine ulaşıldı ABD'nin Baltimore kentinde yük gemisinin çarptığı Francis Scott Key Köprüsü'nün yıkılmasıyla nehre düşen 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
28.03.2024 Dünya
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı
BEKÇİ ALIMI: KPSS şartı yok, 18 yaş üstü herkes başvursun! Türkiye genelinde başvurular başladı İş arayanların ilgiyle takip ettiği ilanların başında bekçi alımları geliyor. Özel sektörde inşaat bekçiliği ya da güvenlik alanında karıiyer yapmak isteyenler için büyük fırsat sunuyor. İŞKUR bu alanda ilerlemek isteyenlere kolaylık sunarak işveren ve işçi arasında köprü oluyor. KPSS şartı olmayan ve mülakatı da yapılmayan başvuru süreci adaylar için çok cazip.
27.03.2024 Çalışma Hayatı
Francis Scott Key köprüsü tarihi || ABD Baltimore Köprüsü ne zaman (kaç yılında) yapıldı, kaç metre? İşte Baltimore Köprüsü’nün uzunluğu
Francis Scott Key köprüsü tarihi || ABD Baltimore Köprüsü ne zaman (kaç yılında) yapıldı, kaç metre? İşte Baltimore Köprüsü’nün uzunluğu ABD'nin Baltimore kentindeki köprü, bir kargo gemisinin çarpması sonucu çöktü.  Associated Press'in haberine göre Baltimore Polisi, işçilerin muhtemelen suda olduğu konusunda bilgilendirildiğini söyledi. Peki, Baltimore Köprüsü nerede, ne zaman yapıldı? İşte Francis Scott Key köprüsü tarihi ve uzunluğu...
26.03.2024 Dünya
Dev gemi köprüyü yıktı, onlarca araç suya gömüldü!
Dev gemi köprüyü yıktı, onlarca araç suya gömüldü! ABD'nin Baltimore şehrinde bir kargo gemisi 1977 yılında inşa edilen köprüyü yerle bir etti. Kaza anında köprünün üzerinde bulunan onlarca araç ise suya düştü.
26.03.2024 Dünya
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak
İstanbul'a yeni metro hattı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'a kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Hayat pahalılığı ile mücadelenin önceliklerimizin başında yer aldığı ekonomi programımızı zor şartlarda uygulamayı sürdürüyoruz. Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak bu programı sabote etmek için çalışanlar var. Onları da yakından takip ediyoruz. Ama bunların hiçbiri deprem bölgemizi ayağa kaldırma çalışmalarımızın önüne geçemiyor. İnşallah bu badireyi de mutlaka geride bırakacağız dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkari'de: Her adımımızı ya CHP ya PKK engelledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakkari'de vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Demokrasi mücadelemizi bırakmak için her yolu denediler, her şeyi yaptılar. Ellerinin altındaki tüm piyonları üzerimize saldılar. Attığımız her adım ya CHP tarafından engellendi, ya da istismar zeminini kaybetmekten korkan bölücü örgüt tarafından sabote edildi" dedi.
15.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köprü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köprü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.