Köprü

Köprü

Son dakika köprü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köprü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köprü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köprü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köprü gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.197 köprü haberi bulunmuştur. Tüm köprü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilir
Mustafa Elitaş CNN TÜRK canlı yayınında açıkladı! Erdoğan ve Özel 29 Ekim'de görüşebilirAK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CNN TÜRK'te gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonda görüşebileceklerini söyledi.
22.07.2024Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Yunanistan ve Türkiye arasındaki ikinci köprü için çalışmalar hızlandı!
Bakan Uraloğlu açıkladı: Yunanistan ve Türkiye arasındaki ikinci köprü için çalışmalar hızlandı!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İpsala ve Kipi sınır kapıları arasına yapılacak ikinci sınır geçiş köprüsü hakkında açıklamalarda bulunarak, proje çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu ve 2024 yılı içerisinde tamamlanmasının ardından yapım ihalesine çıkılacağını söyledi. Meriç Nehri üzerine inşa edilecek köprü ile Türkiye’nin, Selanik – Sofya – Berlin güzergahındaki fonksiyonel bağlantısının güçleneceğinin altını çizen Bakan Uraloğlu, köprünün 4 şeritli, 841 metre uzunluğunda ve ekstradoz köprü olacak şekilde tasarlandığını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Adana'da Roma İmparatorluğu izleri: Taş Köprü
Adana'da Roma İmparatorluğu izleri: Taş KöprüAdana Taş Köprü Seyhan Nehri üzerindedir...
20.07.2024Adana
Torosların gizli hazinesi: Varda Köprüsü
Torosların gizli hazinesi: Varda KöprüsüVarda Köprüsü, Adana ili Karaisalı ilçesi Hacıkırı (Kıralan) mahallesi'nde bulunan, yöre halkı tarafından "Koca Köprü" diye anılan köprü...
19.07.2024Adana
Adana Gezilecek Önemli Yerler
Adana Gezilecek Önemli YerlerAdana, Türkiye'nin güneyinde yer alan ve tarihi, kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkan bir şehirdir...
19.07.2024Adana
Taş Köprü yangın yerine döndü! Dünya Adanasporlular Günü büyük bir coşkuyla kutlandı
Taş Köprü yangın yerine döndü! Dünya Adanasporlular Günü büyük bir coşkuyla kutlandıSeyhan ve Yüreğir ilçelerini birleştiren Seyhan nehri üzerindeki Taş Köprü'de toplanan Adanaspor taraftarları, Dünya Adanasporlular Gününü kutladı. Adanasporlular Günü etkinliği kapsamında Taş Köprü üzerinde bir araya gelen Adanaspor Taraftarları, Bayhan konseriyle eğlenip meşaleler yaktı.
16.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyenleri affetmeyeceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Adını tarihe ve milletimizin kalbine altın harflerle yazdıran şehitlerimizin kahramanlıklarını, dilden dile, gönülden gönüle aktararak yaşatacağız. 15 Temmuz'a 'oyun' diyenleri, 'tiyatro' diyenleri, utanmadan 'danışıklı dövüş' diyenleri de kıyamete kadar affetmeyeceğiz." dedi.
15.07.2024Gündem
Adana'da sokakları meşalelerle tribüne çevirdiler! "Dünya Adanasporlular Günü" böyle kutlandı
Adana'da sokakları meşalelerle tribüne çevirdiler! "Dünya Adanasporlular Günü" böyle kutlandı10 Temmuz Dünya Adanasporlular Günü", kentteki tarihi Taş Köprü üzerinde çok sayıda taraftarın katılımıyla kutlandı.
15.07.2024Adana
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anma
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anmaFETÖ’nün hain darbe girişiminin 8. yılında Türkiye’nin yanı sıra Londra, New York gibi dünyanın birçok köşesinde de etkinlikler düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hem Ankara hem de İstanbul’da anma programlarına katılacak.
15.07.2024Gündem
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecek
15 Temmuz'da "Milletin Zaferi" temasıyla anma etkinlikleri düzenlenecekCumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, "Milletin Zaferi" temasıyla yurt içi ve yurt dışında geniş çaplı anma etkinlikleri düzenlenecek.
12.07.2024Gündem
15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle İstanbul'daki köprülere Türk Bayrağı asıldı
15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle İstanbul'daki köprülere Türk Bayrağı asıldı15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne Türk Bayrağı asıldı. 3 köprüye asılan bayraklar havadan ve farklı noktalardan görüntülendi.
10.07.2024Gündem
Adana'da Kozan barajlarına 443 bin sazan yavrusu bırakıldı
Adana'da Kozan barajlarına 443 bin sazan yavrusu bırakıldıAdana'nın Kozan ilçesinde barajlara 443 bin sazan yavrusu bırakıldı.
10.07.2024Adana
Haliç köprüsü kapalı mı? Haliç köprüsü ne zaman açılacak, kaç gün kapalı, yol çalışması ne zaman bitecek?
Haliç köprüsü kapalı mı? Haliç köprüsü ne zaman açılacak, kaç gün kapalı, yol çalışması ne zaman bitecek?İBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri, D-100 kara yolunun Haliç Köprüsü kesiminde asfalt yenileme çalışmasına dün akşam saat 23.00'te başladı. Peki, Haliç Köprüsü ne zaman açılacak ve neden kapalı olduğu sürücüler tarafından merak ediliyor. İşte haliç köprüsü yol çalışması ne zaman bitecek, sorusunun yanıtı…
4.07.2024Gündem
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, CNN Türk'te detayları anlattı: Türksat 6A'nın yerlilik oranı yüzde 80
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, CNN Türk'te detayları anlattı: Türksat 6A'nın yerlilik oranı yüzde 80Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk'te Fulya Öztürk'ün moderatörlüğündeki Akıl Çemberi programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, Türksat 6A'nın 9 Temmuz Salı günü saat 00.20'de ABD'deki Space X merkezinden fırlatılacağını belirterek, "Yerlilik yüzde 80 üzerinde. Genel üretimi bizde, yüzde 10-15 civarında dış girdi var. Bu da başlangıç için çok normal" dedi.
3.07.2024Gündem
Antalya'da tur otobüsü bariyerlere çarptı: 20 turist yaralandı
Antalya'da tur otobüsü bariyerlere çarptı: 20 turist yaralandıAntalya'nın Manavgat ilçesinde bariyere çarpan midibüsün sürücüsü Şavki Çoban hayatını kaybetti, Rus ve Belaruslu 20 turist yaralandı.
3.07.2024Gündem
Köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geldi, 1 Temmuz köprü ve otoyl geçiş ücretleri ne kadar?
Köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geldi, 1 Temmuz köprü ve otoyl geçiş ücretleri ne kadar?Köprü ve otoyol ücretlerine 1 Temmuz itibarıyla zam geleceği iddiaları sosyal medyanın gündemine oturdu. "Köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geliyor" sorusuna yanıt aranıyor. Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden (DMM) açıklama yapıldı. Köprü, tünel ve otoyol geçiş ücretlerinde herhangi bir artırım yapılmadığı belirtildi.
1.07.2024Ekonomi
Karayolları'ndan köprü geçiş ücreti açıklaması
Karayolları'ndan köprü geçiş ücreti açıklamasıKarayolları Genel Müdürlüğü sosyal medyada iddia edilen köprü ve otoyol geçiş ücretlerine ilişkin açıklamada bulundu.
1.07.2024Ekonomi
Türkiye'den teknoloji üssüne ziyaret! Komisyon Başkanı Varank: Çinli şirketler daha fazla ilgi gösterecek
Türkiye'den teknoloji üssüne ziyaret! Komisyon Başkanı Varank: Çinli şirketler daha fazla ilgi gösterecekTBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeleri, Çin’in daveti üzerine gerçekleştirdikleri ziyaretin son gününde dünyanın öne çıkan teknoloji şirketlerinden Huawei’nin Ar-Ge ve üretim tesislerinde incelemelerde bulundu ve şirketin üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi.
1.07.2024Ekonomi
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyorAdana'nın Karataş ilçesinde Roma döneminde inşa edilmiş 1700 yıllık Akdeğirmen ile değirmene bağlı köprü keşfedilmeyi bekliyor.
21.06.2024Adana
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyorAdana'nın Karataş ilçesinde Roma döneminde inşa edilmiş 1700 yıllık Akdeğirmen ile değirmene bağlı köprü keşfedilmeyi bekliyor.
18.06.2024Adana
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eylem yaptı! İfadesi ortaya çıktı: Pişman değilim
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde eylem yaptı! İfadesi ortaya çıktı: Pişman değilim15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde üzerine 'SMA' yazılı araçla eylem yapan R.C.Ç. nedeniyle köprü dün trafiğe çift yönlü kapatılmıştı. Polis ekipleri tarafından ikna edilen R.C.Ç. gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.C.Ç.'nin ifadesinde 'pişman değilim' dediği öğrenildi.
15.06.2024Gündem
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde şüpheli araç paniği
15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde şüpheli araç paniği15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde şüpheli bir araç nedeniyle trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.
15.06.2024Vatan TV
15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı
15 Temmuz Şehitler Köprüsü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli bir araç nedeniyle trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada ise, köprüde meydana gelen olayın bireysel olduğunun değerlendirildiği, emniyetin köprü trafiğini durdurduğu ifade edildi.
14.06.2024Vatan TV
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan şahıs teslim oldu
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan şahıs teslim oldu15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli bir araç nedeniyle trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bakan Yerlikaya, "Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır." ifadelerini kullandı.
14.06.2024Gündem
Yusufeli projesinin son halkası da tamamlandı! Bakan Uraloğlu: 11 Haziran Salı günü trafiğe açılıyor
Yusufeli projesinin son halkası da tamamlandı! Bakan Uraloğlu: 11 Haziran Salı günü trafiğe açılıyorUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yusufeli Grubu Baraj Köprüleri’nin son halkası olan Yusufeli Merkez Viyadüğü’nü 11 Haziran Salı günü (yarın) hizmete açacaklarını duyurdu. Yusufeli Viyadüğü ile Artvin-İspir aksının 15,5 kilometre kısalarak Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz arasındaki ulaşım bütünlüğünün sağlanacağını bildiren Bakan Uraloğlu, 685 metre uzunluğundaki ve yaklaşık 150 metre yüksekliğindeki Yusufeli Viyadüğü ile birlikte seyahat süresinin 25 dakika azalacağını söyledi.
10.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köprü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köprü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.