Keşif Uçağı

Keşif Uçağı

Son dakika keşif uçağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan keşif uçağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını keşif uçağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keşif Uçağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keşif uçağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 540 keşif uçağı haberi bulunmuştur. Tüm keşif uçağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze...
Karadeniz'de kıyametin kıyısından dönüldü! Rus Su-27 savaş uçağından İngiliz keşif uçağına füze... Ukrayna ile Rusya arasında devam eden savaş Karadeniz'de tansiyonun tehlikeli bir şekilde artmasına neden olmuştu. Karadeniz'de gerçekleşen yanlış anlaşılma neredeyse dünya savaşının çıkmasına neden olacaktı. Bir yıl saklanan gerçeği ortaya çıkaran BBC, Rus Su-27 pilotlarının kendi aralarındaki konuşmaların detaylarını paylaştı. Buna göre, yer istasyonundan belirsiz emrin ardından Rus pilotlardan biri Britanya uçağına doğru füzeleri ateşledi.
14.09.2023 Dünya
Çin savaş uçağı, ABD keşif uçağını engelledi: Pentagon tepki gösterdi
Çin savaş uçağı, ABD keşif uçağını engelledi: Pentagon tepki gösterdi ABD Hint-Pasifik Komutanlığı (USINDOPACOM), Güney Çin Denizi üzerinde rutin operasyon yürüten ABD keşif uçağının, Çin savaş uçağı pilotu tarafından ‘gereksizce agresif bir manevrayla’ engellendiğini belirterek o anların görüntüsünü yayınladı.
31.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Uçağın ismi belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzayı attı! Uçağın ismi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yangın söndürme uçakları teslim törenine katıldı. Erdoğan, uçaklardan birine imzasını atıp uçağın ismi olan 'NEFES' yazısını yazdı. Erdoğan daha sonra personellerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
3.05.2023 Gündem
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi
Dünya diken üstünde! Rusya ile ABD arasında kriz çıkartacak olay görüntüler geldi Kırım açıklarındaki çarpışmanın ardından bir yarış başladı, Putin'in 'kara kutusu' Moskova'nın adımını doğruladı. CNN International'ın haberi gündemi tepetaklak ederken, ilk görüntüyü resmi internet sitesi paylaştı.
16.03.2023 Dünya
Bakan Soylu Batı Karadeniz'deki selin bilançosunu açıkladı: 4,2 milyar TL
Bakan Soylu Batı Karadeniz'deki selin bilançosunu açıkladı: 4,2 milyar TL İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketiyle ilgili, “Selin şu ana kadar yaptığımız hesaplamalar çerçevesindeki maliyeti 4.2 milyar. Yani yine önemli bir maliyetle karşılaştığımızı ifade etmek isterim" dedi.
2.07.2022 Gündem
Bakan Soylu, sel felaketinin yaşandığı bölgede konuştu: Gün geçtikçe tablo ağırlaşmaktadır
Bakan Soylu, sel felaketinin yaşandığı bölgede konuştu: Gün geçtikçe tablo ağırlaşmaktadır İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan sel felaketine ilişkin, “Tüm illerle yaptığımız değerlendirmelerimiz çerçevesinde, gerek alt yapı, gerek tarım hasarları, yol, köprü, su gibi köylerimizin, kırsalımızın ve şehirlerimiz ile köylerimizin arasında olan alt yapılarımızın hasarı açısından gün geçtikçe tablo ağırlaşmaktadır” dedi.
29.06.2022 Gündem
İstanbul'da 7,5 büyüklüğünde deprem tatbikatı! İşte olası senaryoya göre yaşanacaklar
İstanbul'da 7,5 büyüklüğünde deprem tatbikatı! İşte olası senaryoya göre yaşanacaklar İstanbul'da AFAD koordinasyonunda düzenlenen "Tahliye, Yerleştirme ve Planlama Tatbikatı", İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla başladı. Tatbikat kapsamında Adalar merkezli 7,5 büyüklüğündeki deprem senaryosu uygulandı. Tatbikata 13 afet grubu, 24 ilden yerel destek ekipleri, AFAD gönüllüleri ve sivil toplum kuruluşlarından toplam 5 bin personel görev aldı.
20.05.2022 Gündem
Müslüme son dakika! Kayıp Müslüme'den acı haber! Cansız bedeni bulundu
Müslüme son dakika! Kayıp Müslüme'den acı haber! Cansız bedeni bulundu Mersin'in Gülnar ilçesinde ailesinin kışı geçirmek için çadır kurduğu sırada ortadan kaybolan 3 yaşındaki Müslüme Yağaldan 10 gün sonra acı haber geldi. Küçük Müslümenin, ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre mesafede Karaağaç mevkisinde çalılıklar arasında cansız bedeni bulundu. Jandarma, Müslüme Yağalın annesi Selvi ve anneannesi Müslümenin de aralarında bulunduğu bazı yakınlarını ifadeleri alınmak için İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.
19.11.2021 Gündem
Müslüme Yağal bulundu mu? Yörük kızı Müslüme kimdir, Müge Anlı'da aranan kayıp Müslüme olayında husumetli ayrıntısı!
Müslüme Yağal bulundu mu? Yörük kızı Müslüme kimdir, Müge Anlı'da aranan kayıp Müslüme olayında husumetli ayrıntısı! Mersin'in Gülnar ilçesinde konargöçer yaşam sürdüren Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme ortadan kayboldu. Konu Müge Anlı'da da ele alındı. Öte yandan arama çalışmalarına, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin emriyle Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları da katıldı. Peki, Müslüme bulundu mu? Müslüme kimdir? İşte Mersinde kaybolan Müslüme olayının detayları…
16.11.2021 Gündem
3 yaşındaki Müslüme 6 gündür kayıp! 'Kaçırılma' ihtimali araştırılıyor
3 yaşındaki Müslüme 6 gündür kayıp! 'Kaçırılma' ihtimali araştırılıyor Mersin'de, 10 Kasım'da kaybolan Sarıkeçili Yörük kızı Müslüme Yağal'ı (3) arama çalışmalarına devam ediliyor. 200 personel, 100 gönüllü, arama kurtarma-kadavra köpekleri, keşif uçağı ve dronlu aramalarda Müslüme'nin henüz izine rastlanmazken, olayın üzerinden 5 gece geçti. 20 kilometrekarelik alandaki aramalarda bulunamayan Müslüme'nin kaçırılma ihtimali üzerine savcılık kararıyla birçok kişinin ifadesine başvuruldu.
15.11.2021 Gündem
Çin'den savaş çıkartacak hamle! Jetler harekete geçti! Füze sistemi...
Çin'den savaş çıkartacak hamle! Jetler harekete geçti! Füze sistemi... Tayvan, Çin'e ait 9 askeri uçağın Hava Savunma Tanımlama Sahası'na (ADIZ) girdiğini bildirdi.
16.09.2021 Dünya
Kayıp Ukraynalı Yana'nın, 16'ncı günde cansız bedenine ulaşıldı
Kayıp Ukraynalı Yana'nın, 16'ncı günde cansız bedenine ulaşıldı Antalya'ya tatile gelen, annesine Geyiksivrisi Dağının zirvesinde olduğuna dair mesaj attıktan sonra bir daha haber alınamayan Ukraynalı Yana Kryvosheia'yı (42) arama çalışmalarının 16ncı gününde cansız bedenine ulaşıldı. Kadın dağcının sarp kayalıklardan düşerek öldüğü değerlendiriliyor.
28.05.2021 Yaşam
Rus sınırında alarm! ABD uçağı radara yakalanınca...
Rus sınırında alarm! ABD uçağı radara yakalanınca... ABD’ye ait keşif uçağı Bering Denizi açıklarında Rus savaş uçağı tarafından önlendi.
11.12.2020 Dünya
Rus savaş uçağından, ABD ve Fransız casus uçaklarına engelleme
Rus savaş uçağından, ABD ve Fransız casus uçaklarına engelleme Rusya’ya ait Su-30 tipi savaş uçağı, Fransa’ya ve ABD’ye ait casus uçaklarını Karadeniz üzerinde engelledi.
7.12.2020 Dünya
Karadeniz'de tehlikeli gerginlik! Rus ve ABD savaş uçakları...
Karadeniz'de tehlikeli gerginlik! Rus ve ABD savaş uçakları... Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz’de uçuş yapan ABD keşif uçağının, Rus savaş uçağı tarafından engellendiğini açıkladı.
28.11.2020 Dünya
Suriye'de sıcak saatler: Rus Tümgeneral öldürüldü
Suriye'de sıcak saatler: Rus Tümgeneral öldürüldü Suriye’de meydana gelen patlama sonucu Rus ordusundan bir tümgeneralin hayatını kaybettiği, 2 askerin de yaralandığı açıklandı. Öte yandan Suriye'nin İdlib kentinde iki Rus keşif uçağı düşürüldü.
18.08.2020 Dünya
Şehitler Üstüner ve Keskin, Ankara'da son yolculuğa uğurlandı
Şehitler Üstüner ve Keskin, Ankara'da son yolculuğa uğurlandı Van'da keşif uçağının düşmesi sonucu şehit olan pilotlardan Komiser Yardımcısı Samet Üstüner (27) ile uçuş teknisyeni polis memuru Mustafa Keskin'in (28) cenazeleri, Ankara'da düzenlenen törenle toprağa verildi.
17.07.2020 Gündem
TBMM Genel Kurulu'nda, şehit polisler için başsağlığı mesajı
TBMM Genel Kurulu'nda, şehit polisler için başsağlığı mesajı TBMM Genel Kurulu'nda, AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti Grup Başkanvekilleri Van ve Siirt'te şehit olan 9 polis için başsağlığında bulundu.
16.07.2020 Gündem
Van'da düşen uçaktan geriye parçalar kaldı
Van'da düşen uçaktan geriye parçalar kaldı Van'ın Gevaş ilçesinde Artos Dağı'na çarpan Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait keşif uçağından geriye parçalar kaldı.
16.07.2020 Gündem
Van'da keşif uçağı düştü: 7 şehidimiz var
Van'da keşif uçağı düştü: 7 şehidimiz var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van'da gece saatlerinde bir keşif uçağının düştüğünü açıkladı. Soylu, 2'si pilot 7 emniyet mensubunun şehit olduğu haberini verdi.
16.07.2020 Gündem
İçinde 172 yolcu bulunan uçak az kalsın füzeyle vuruluyordu!
İçinde 172 yolcu bulunan uçak az kalsın füzeyle vuruluyordu! Rusya Savunma Bakanlığı duyurdu. Bakanlık "İçinde 172 yolcu bulunan uçak Suriye hava savunma sistemi tarafından neredeyse vuruluyordu. Uçak Hmeymim Hava Üssü'ne acil iniş yaptı" açıklaması yaptı...
7.02.2020 Dünya
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var... Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. Son dakika haberine göre AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.8 olarak açıkladı. Deprem sonrası provokatif yorum ve haberler için inceleme başlatılırken, depremin ardından geçen 20. saatte enkaz altında kalan bir kişi daha ekipler tarafından kurtarıldı. Enkaz altından kurtarılanların sayısı 44'e yükseldi. İçişleri Bakanı Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ve Sağlık Bakanı Koca, Elazığ'a geldi. Bakanlar bölgede incelemelerde bulundu. AFAD, Elazığ'da meydana gelen depremde 29 kişinin hayatını kaybettiğini, 1542 kişinin yaralandığını açıkladı.
25.01.2020 Gündem
Uludağ'dan acı haber! Yakınları teşhis etti
Uludağ'dan acı haber! Yakınları teşhis etti Uludağ'da bulunan ikinci cansız bedenin, 1 Aralık'ta zirveye doğru yürüyüş yaparken kaybolan 2 kişiden Mert Alpaslan'a ait olduğu belirlendi.
19.12.2019 Yaşam
Uludağ’da bulunan cesetlerden birinin kimliği belli oldu
Uludağ’da bulunan cesetlerden birinin kimliği belli oldu Uludağ'da bulunan cesetlerden birinin, 1 Aralık'ta zirveye doğru yürüyüş yaparken kaybolan 2 kişiden Efe Sarp'a ait olduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumunda yapılan ilk incelemede, Uludağ'da cesedi bulunan Sarp'ın ölüm nedeninin ısı kaybına bağlı hipotermi olduğu belirlendi.
18.12.2019 Yaşam
Uludağ’da kaybolan dağcılardan 7 gün sonra iz bulundu
Uludağ’da kaybolan dağcılardan 7 gün sonra iz bulundu ULUDAĞ'da, 1 Aralık Pazar gecesi zirve tırmanışı yaparken kaybolan amatör dağcılar Mert Alpaslan (31) ve Efe Sarp'ı (37) arama çalışmaları, 7'nci gününde de sürerken, ekipler bu sabah iki ize rastlandı. Uludağ'ın kuzeybatısındaki dere yatağında Efe Sarp'a ait olduğu belirlenen kırmızı mont ve yeşil bere bulundu.
8.12.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Keşif Uçağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keşif uçağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.