Kemal Kılıçaroğlu

Kemal Kılıçaroğlu

Son dakika Kemal Kılıçaroğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Kılıçaroğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Kılıçaroğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Kılıçaroğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal kılıçaroğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 kemal kılıçaroğlu haberi bulunmuştur. Tüm kemal kılıçaroğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek
Kemal Kılıçdaroğlu kararını verdi! Kurultaya CHP'nin başında girecek Vekilleriyle buluşan CHP lideri Kemal Kılıçaroğlu, “CHP’nin tarihinde umutsuzluk yok. Mücadelemize devam edeceğiz. Daha etkin mücadele edeceğiz” dedi. Parti kulislerinde ise Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini konuşuluyor.
3.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Mutlaka Türkiye helalleşecektir
Kılıçdaroğlu: Mutlaka Türkiye helalleşecektir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Mutlaka Türkiye kucaklaşacaktır, mutlaka Türkiye helalleşecektir, büyüyecektir, demokrasi gelecektir ve mutlaka İstanbul Sözleşmesi yürürlüğe girecektir" dedi.
8.03.2022 Siyaset
AK Parti'li Özkan: CHP'nin herkesten tek tek özür dilemesi gerekir
AK Parti'li Özkan: CHP'nin herkesten tek tek özür dilemesi gerekir AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' çağrısına ilişkin, "CHP'nin özellikle Gazi Mustafa Kemal'den sonra neler yaptığına bakacak olursak, herkesten tek tek özür dilemesi gerekir" dedi.
16.11.2021 Siyaset
İletişim Başkanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na yanıt
İletişim Başkanlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na yanıt İletişim Başkanlığı, CHP Lideri Kemal Kılıçaroğlu'nun iddialarına "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kurumumuza yönelik birtakım haksız ithamlarda bulunmuştur. İletişim Başkanlığı olarak medya kuruluşlarının siyasi ya da ideolojik yaklaşımlarını değil sadece ve sadece kamu yararını gözettiğimizin bilinmesini istiyoruz." açıklaması geldi.
14.01.2020 Siyaset
Muharrem İnce'yle ilgili bomba iddia! Çarşamba günü...
Muharrem İnce'yle ilgili bomba iddia! Çarşamba günü... CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Çarşamba günü basın aracılığıyla çok önemli açıklamalarda bulunacağı iddia edildi.
10.07.2018 Siyaset
AK Parti'den MKYK sonrası açıklama
AK Parti'den MKYK sonrası açıklama AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.
6.04.2018 Siyaset
Numan Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
Numan Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na sert tepki Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunuyor...
29.09.2021 Gündem
Baykal Meclis Başkanı oldu!
Baykal Meclis Başkanı oldu! Dört siyasi partinin temsil edileceği 25...
8.06.2015 Siyaset
İşte Kılıçdaroğlu'nun istediği rapor
İşte Kılıçdaroğlu'nun istediği rapor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talebi üzerine Adıyamanlı olan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Tüy tarafından, 'Kürt seçmen CHP'ye neden Küs?' başlıklı 6 sayfalık bir rapor hazırlandı.
29.09.2021 Gündem
'Savcılık harekete geçmeli'
'Savcılık harekete geçmeli' CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, " (İdris Naim Şahin’in açıklaması ) Dönemin İçişleri Bakanı böyle bir açıklama yapıyorsa, bu çok önemlidir. Savcıların hemen harekete geçmesi lazım" dedi.
29.09.2021 Gündem
Büyükerşen'e destek!
Büyükerşen'e destek! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükerşen'e destek vermek için kente gitti
30.01.2013 Siyaset
Doğu Anadolu'da ‘katılım’ sonucu belirledi, tercihler değişmedi
Doğu Anadolu'da ‘katılım’ sonucu belirledi, tercihler değişmedi 14 Mayıs seçimlerinde Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki 14 ilde yaklaşık yüzde 80 olan katılım, ikinci turda yüzde 77’ye kadar geriledi. Erdoğan, 14 ilde de oylarını artırdı, Kılıçdaroğlu ise 8 ilde oy kaybına uğradı. İşte bölgeden detaylar
29.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Yapmazsanız namertsiniz
Kılıçdaroğlu: Yapmazsanız namertsiniz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisin grup toplantısında konuştu...
29.09.2021 Gündem
"Kılıçdaroğlu kendi belediyelerinde yapmaya başlasın"
"Kılıçdaroğlu kendi belediyelerinde yapmaya başlasın" Bakan Avcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun özellikle eğitim konularında danışmanları tarafından doğru bilgilendirilmediğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı
Kılıçdaroğlu canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtladı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemi değerlendirdi. Ankara Tren Garı Meydanı'ndaki patlamada güvenlik açığı olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Bugün yaşananların nedeninin yüzde 99.9'u Ortadoğu bataklığı IŞİD'i telaffuz etmeye korkuyorlar. Güvenlik açığı bal gibi var yoktur dediğiniz andan itibaren o koltukta oturamazsınız. Adalet Bakanı'nın görevi bırakması lazım birinci neden yüz ifadesi. MİT içinde bir grup görevini yapmıyor sadece iktidar partisine hizmet ediyor. IŞİD ile işbirliği yapan yada IŞİD'in yan kuruluşu olan bir örgüt ismi bana gelmişti bu ismi Başbakan'a verdim. Davutoğlu'na sormak isterim o 2 canlı bomba o listede var mıydı, yok muydu?" dedi
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu’na ayakkabı!
Kılıçdaroğlu’na ayakkabı! ‘Siyasetiniz benim babamı yaktı’ diye bağırdı
29.09.2021 Gündem
20 kez elektrikler kesildi!
20 kez elektrikler kesildi! CHP’li Yalova Belediyesi’nin kavşak yapımı için ağaç kesmesini değerlendiren Kılıçdaroğlu, “Hiçbir ağacın kesilmesinden yana değilim” dedi. Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında 20 kez elektrik kesildi.
29.09.2021 Gündem
'TBMM'yi kuşatın'
'TBMM'yi kuşatın' Selvi Kılıçdaroğlu'ndan kadınlara öğütler
29.09.2021 Gündem
Flaş!.. Flaş!..  Fener tribününde sürpriz isim!
Flaş!.. Flaş!.. Fener tribününde sürpriz isim! CHP lideri takımını tribünden destekleyecek...
29.09.2021 Gündem
Flaş!.. Flaş!..  "Türkiye tarihinde ilk kez..."
Flaş!.. Flaş!.. "Türkiye tarihinde ilk kez..." Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a sert mesajlar gönderdi
29.09.2021 Gündem
CHP'ye ilginç suçlama
CHP'ye ilginç suçlama TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Nabi Avcı, "Komisyondaki gürültünün büyük kısmı CHP içi iktidar mücadelesinin bir yansımasıdır...
3.04.2012 Siyaset
Camileri sattılar!
Camileri sattılar! Erdoğan, Tokat’ta da muhalefete yüklendi; 9...
18.05.2011 Siyaset
Memecan’ı dansöz yaptılar
Memecan’ı dansöz yaptılar Kılıçaroğlu'nu dansöze benzeten Salih Memecan'a Leman dergisi ilginç bir kapakla tepki gösterdi
11.11.2010 Televizyon
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zeytin dalı
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zeytin dalı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de başörtüsü sorunu olduğunu ve buna ilgisiz kalamayacaklarını söyledi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Kılıçaroğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal kılıçaroğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.