Gazete Vatan Logo

Camileri sattılar!

Erdoğan, Tokat’ta da muhalefete yüklendi; 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’i ağır eleştirdi. Erdoğan şöyle dedi:

* DEMİREL’E ELEŞTİRİ: Ülkemizi mahvetti. Bir insan 40- 45 yaşında emekli olur mu? Bu yaşta emekli olan vatandaşım yeni bir iş aramayacak mı? Şimdiki CHP Genel Başkanı da onun yolunda yürüyor. Dürüstüm, ben haram lokma yemem, kaynak benim diyor. Bay Kemal sen dürüstsün de Denizli için ortaya attığın Yunus bebek meselesi. Denizli de bir bebeğin annesi tarafından yoksulluk nedeniyle sokağa atıldığını söyledi. Araştırdık öyle vaka yok. Yağmur adında bir bebek engelli olduğu nedeniyle Çocuk Esirgeme Kurumu’na bırakılmış ve devlet bakıma almış.

* S DÖNÜŞÜ YAPIYOR: Kılıçaroğlu, Merkez Bankası’ndaki paraya göz dikmiş. Bu paraya anlıyorum ki Kılıçdaroğlu da sulanmış. Nasıl olsa kasada var ben gelirim bu kasadan bol bol dağıtırım. Dağıtamazsın. Öyle bir yetkin de yok. Benim milletim sizin cemaziyülevvelinizi biliyor. Şimdi onlara akıl hocalığı yapan Sayın Demirel ne diyor biliyor musunuz; ’CHP iktidarında ineğin sütü kurur’. Şimdi el ele kol kola geziyorlar. Hesap uzmanı olarak işe başlamış ama sonunda iyi bir yalan uzmanı olup çıkmış. CHP’nin bir vekili çıktı dedi ki ’Dersim’de tabii ki analar ağlayacaktı’. Bay Kemal ne yaptı ’O milletvekili gereğini yapsın’ dedi. Zılgıtı yedi, kendisine sus denildi, Dersim olayının üzerini kapattı. CHP Genel Başkanı için artık U dönüşü yetmiyor. Şimdi S dönüşü yapıyor bu.

* CAMİYİ MÜZE YAPTILAR: Bunlar 1940’larda camileri müzelere çevirdiler. Camileri özelleştirdiler, sattılar. Çocuklar için elif cüz kitabını, mevlit kitabını, ilmihal kitabını hatta duvarlara asılan levhaları bile yasakladılar toplattılar. Hepsinin belgesi var elimde. Zamanı geldikçe televizyon programlarında açıklayacağım bunları.

Haberin Devamı