Gazete Vatan Logo

Numan Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Numan Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Başbakan Vekili ve Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin konularda değerlendirmelerde bulunuyor.

İşte açıklamasından satır başları:

*(Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar) Terör dediğimiz sadece karşımızdaki birkaç bin militandan ibaret bir mesele değildir, Türkiye'nin beka meselesidir. Bununla ilgili de ciddiyetle bu sürecin üzerine gidilmektedir. Ümit ederim ki sonuç alınır. Ama 'şu gün biter, bugün biter' demek yanlış olur, kamuoyunu yanıltma olur."

*Biz devleti, milleti korumak mecburiyetindeyiz. Kimseyi haksız yere suçlayarak, kimsenin bireysel, kişisel haklarına saldırıda bulunmayız. Burada FETÖ örgütüyle yapılan mücadele, hukuk içerisinde yapılan bir mücadeledir, devam edecek olan bir mücadeledir. Nasıl 'PKK ile mücadele ne zaman bitecek' derseniz, 'FETÖ grubuyla mücadele ne zaman bitecek' derseniz, onun da tarihini veremeyiz.

*CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözleri) Bu, cinsiyetçi, insan haklarına aykırı, siyasi edebe, üsluba, insanlığa, vicdana aykırı bir tutumdur. Bu tutumu acilen değiştirmesi lazım. Çok açık söylüyorum, eğer Kılıçdaroğlu bu tutumunu değiştirmezse bu gafı kendi siyasi hayatının sonu olacaktır.

Haberin Devamı