Kefil

Kefil

Son dakika kefil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kefil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kefil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kefil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kefil gelişmeleri de dahil olmak üzere 774 kefil haberi bulunmuştur. Tüm kefil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemesi için verilen süre bugün sona erecek.
25.03.2024 Dünya
İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar?
İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar? MEB İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal yardım sandığı (İLKSAN) genel ikraz üst limitinin ne kadar olduğu sorgulanırken, bu limitin artıp artmayacağına yönelik de araştırmalar arttı. Peki, İlksan ikraz artacak mı, İlksan Genel ikraz limiti yükselecek mi? MEB İlksan ikraz üst limit ne kadar?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Ev sahiplerine kötü kiralık ev arayanlara iyi haber! Para cezası var
Ev sahiplerine kötü kiralık ev arayanlara iyi haber! Para cezası var Kiralardaki fahiş artış ev sahibi kiracı ilişkilerinde yaşanan sorunların artmasına neden oluyor. Birçok mülk sahibi kiracısını çıkarmanın yollarını ararken kiralık konuta olan talep ev sahiplerinin kiracı seçmesine yol açıyor. Kimileri memur kefil şartı ararken kimileri SGK dökümü isteyebiliyor. Bekara evini kiralamak istemeyenlerin sayısı ise bir hayli fazla. Ancak bu kişilere TİHEK'ten kötü haber geldi. Ayrımcılık yapan mülk sahibi para cezası alabilir. İşte konunun ayrıntıları...
20.02.2024 Ekonomi
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması yaptı.
29.12.2023 Emekli
Çalışan emeklilerin ikramiyeleri hesaba yatıyor!
Çalışan emeklilerin ikramiyeleri hesaba yatıyor! Çalışan emeklilere 5 bin liralık destek ödemesi bugün banka hesaplarına yatırılmaya başlandı. Çalışan emeklilere 5 bin lira destek verilmesini öngören düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.
29.12.2023 Emekli
BES'te yeni dönem başlıyor! 1 Ocak itibarıyla geçerli olacak, kefil ve teminat detayı
BES'te yeni dönem başlıyor! 1 Ocak itibarıyla geçerli olacak, kefil ve teminat detayı Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret zammıyla birlikte Bireysel Emeklilik Sistemi kesintisinde ücretler değişti. Konuyla ilgili SGK Uzmanı Emin Yılmaz açıklamalarda bulunarak BES hakkındaki yeni değişiklerle ilgili bilgi verdi.
29.12.2023 Emekli
Ev sahiplerine kötü haber! Fahiş kiralar hızla düşüyor
Ev sahiplerine kötü haber! Fahiş kiralar hızla düşüyor Kiralardaki fahiş artış uzun süredir gündemdeki yerini koruyordu. Ev sahipleri kiracı seçerken SSK dökümünden kefil şartına kadar pek çok talepte bulunuyor, bir yıllık kirayı peşin istiyor ya da fazladan depozito istiyordu. Ancak ev sahiplerine kötü haber geldi. Durum tersine dönüyor. Kiralarda düşüş trendi başladı. Özellikle İstanbul'daki düşüş dikkat çekiyor.
18.12.2023 Ekonomi
Fırsatçı ev sahipleri harekete geçti! Mülakat ile kiracı seçme dönemi başladı
Fırsatçı ev sahipleri harekete geçti! Mülakat ile kiracı seçme dönemi başladı Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini korurken ev sahiplerinden de farklı talepler gelmeye devam ediyor. SGK belgesi ve kefil talebinin ardından şimdi de mülakat ile kiracı seçme dönemi başladı.
7.12.2023 Ekonomi
Seçil Erzan'ın kredi yazışmaları ortaya çıktı! Arda Turan'a böyle kredi çektirmiş
Seçil Erzan'ın kredi yazışmaları ortaya çıktı! Arda Turan'a böyle kredi çektirmiş Türkiye günlerdir fon vurguncusu Seçil Erzan'ı ve dolandırdığı futbolcuları konuşuyor. Seçil Erzan'a servetinin büyük bölümünü kaptıran Arda Turan, üstüne Erzan'ın müdür olduğu şubeden 33 milyon lira kredi çekti. O parayı da Seçil Erzan'a teslim etti ve bu süreci de bizzat Seçil Erzan yönetti. Peki, saatler içinde bu krediyi nasıl aldı? CNN TÜRK ekibinden Ümit Uzun Seçil Erzan'ın banka yetkilisiyle yazışmalarına ulaştı. İşte detaylar...
1.12.2023 Gündem
Komşusunun bileziğini almak için boğazını kesti! Her yolu denedi
Komşusunun bileziğini almak için boğazını kesti! Her yolu denedi Komşusu Mevlüde Aluçlu’yu kolundaki bileziği için boğazını keserek öldüren Baran Ünal’ın davasında sona gelindi. Duruşma savcısı “Cinayetten sonra sanık durumuna düşmemek için her yolu denemiş” diyerek Baran Ünal’ın müebbet hapsini istedi.
14.11.2023 Gündem
Kiracı milyonlarca vatandaşa dikkat çeken uyarı geldi! Kefil detayı ortaya çıktı
Kiracı milyonlarca vatandaşa dikkat çeken uyarı geldi! Kefil detayı ortaya çıktı Kiracı milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Kiralık ev için eşine dostuna kefil olanlar da anlaşmazlıklarda arabulucunun yolunu tutuyor. Kefil olarak imza atanlar sadece kira değil hasar, zarar, aidat borçları ile de karşı karşıya kalabiliyor. İşte kiralık ev için kefil olacakların sözleşmeyi imzalamadan önce dikkat etmesi gerekenler...
14.11.2023 Ekonomi
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı
Emekli olacaklara hayati uyarı! Yüksek emekli aylığı almak için kritik tarihler açıklandı Emeklilik başvurusu yapacak vatandaşlar için önemli değişiklikler hükümetin gündeminde yer aldı. Özellikle 8.9.1999 tarihinden önce ve sonra sigortalı olanlar için farklı emeklilik şartları bulunuyor. Bu kapsamda, SSK, Bağkur, Emekli Sandığı gibi farklı sigorta kolları için belirlenen prim ödeme günleri ve emeklilik yaş sınırları vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor. SGK Uzmanı Dilek Ete konuyla ilgili bilgi vererek dikkat çeken detaylardan bahsetti.
14.11.2023 Emekli
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor
Kiracılar dikkat! Mülk sahibi iade etmek zorunda, sadece talep edenler geri alabiliyor Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
13.11.2023 Ekonomi
Karlofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Karlofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Karlofça Antlaşması Özeti Ve Önemi... Karlofça Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğu yükseliş döneminin ardından oldukça sıkıntılı bir döneme girmişti bu döneme duraklama dönemi adı verilmiştir. Duraklama döneminde yapılan savaşlarda batı da toprak kaybetmeye başlamıştır. 
10.09.2023 Eğitim
Ev sahiplerinin kiralık evler için istediği şartlar 'pes' dedirtti! Kiracı milyonları ilgilendiriyor
Ev sahiplerinin kiralık evler için istediği şartlar 'pes' dedirtti! Kiracı milyonları ilgilendiriyor Kiracı ve ev sahiplerini ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Ev sahiplerinin kiralama için aradığı kriterler ‘Bu kadarına pes’ dedirtiyor. Sadece memura evini verenler, kefil olmadan sözleşme imzalama-yanlar, kredi notu ve maaş bordrosu isteyenler, kalabalık aile olmama şartı arayanlar, yıllık peşin kira talep edenler her geçen gün artıyor. Bu kriterler yüzünden özellikle özel sektör çalışanları ev bulmakta zorlanıyor.
29.08.2023 Ekonomi
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
23.08.2023 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı
Kiralık evde yeni dönem! Fiyatların artacağı tarih de açıklandı Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! Kiralık evde yeni dönem resmen başladı. Her şey değişti, piyasa tersine döndü. İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini belirterek, "Eskiden ev sahipleri öğrencilere, bekara ev vermezlerdi. Şimdi ise üniversitede son sınıf ya da 3'üncü sınıf öğrencileri tercih ediliyor” dedi. Akgün, bunun nedenini de açıkladı.
6.08.2023 Ekonomi
Mario Branco kefil oldu İsmail Kartal scout ekibine sordu: Zaha gelmiyorsa 30 yaşındaki gol kralını alalım
Mario Branco kefil oldu İsmail Kartal scout ekibine sordu: Zaha gelmiyorsa 30 yaşındaki gol kralını alalım Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç, Ali Koç'un transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 'Mevzu Fenerbahçe' programında dikkat çeken bilgiler paylaşan Konanç'ın 'Zaha, Zajc, Salih Özcan ve Emre Can' istihbaratları heyecan yaratırken, ünlü yorumcunun Mario Branco'nun prensip anlaşmasına vardığı oyuncuyu duyurması bir hayli ilgi uyandırdı.
20.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ın kefil olduğu transferi açıkladı: Hoca scout ekibini elinin tersiyle itti
İsmail Kartal'ın kefil olduğu transferi açıkladı: Hoca scout ekibini elinin tersiyle itti Yapılan transferlerle taraftarlarını bir hayli heyecanlandıran ve Zaha, Livakovic, Mert Müldür için artık son görüşmelerini yapan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı Lacivertli kulübün muhabirlerden Sercan Hamzaoğlu takımdan ayrılacak oyuncuları açıklarken, ünlü yorumcunun 'Zaha' istihbaratı ise camiayı ayağa kaldırdı.
16.07.2023 Fenerbahçe
Torreira kefil oldu: Atletico Madrid'de beraber oynadık hiç düşünmeden alın
Torreira kefil oldu: Atletico Madrid'de beraber oynadık hiç düşünmeden alın Mauro İcardi için her ne kadar PSG'le masaya oturmasına rağmen henüz Fransız deviyle anlaşamayan Galatasaray forvet hattını güçlendirmek için atağa kalktı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin Atletico Madrid'e Torreira ile birlikte top koşturan yıldız golcüyü istediği anlaşılırken, iki tarafın haziran ayında resmi sözleşmeyi imzalayacakları bildirildi.
21.04.2023 Galatasaray
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu
Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı! Ateş şart koştu Kanal D'nin çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Kraliçe dün akşam 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman gibi başarı isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisi, hayatları bir günde alt üst olmuş bir ailenin “köklerine tutunarak yeniden var olma” hikayesi anlatıyor. Kraliçe'nin son bölümünde Deniz'in sahte evrakları ortaya çıktı. Peki Ateş'in şartı ne? İşte detaylar...
13.04.2023 Magazin
Galatasaray'da inanılmaz transfer sürprizi! Kümeye oynayan takımdan oyuncu önerdi: Sakın kaçırmayın
Galatasaray'da inanılmaz transfer sürprizi! Kümeye oynayan takımdan oyuncu önerdi: Sakın kaçırmayın Galatasaray haberleri... İcardi'nin durumunu henüz netleştiremeyen, Mostafa Mohamed içinse Nantes'ın vereceği kararı bekleyen Galatasaray forvet arayışlarına başladı. Driens Mertens'in menajerliğini üstlenen Stijn Francis'in Sarı Kırmızılı yöneticilere Belçikalı bir golcü teklif ettiği anlaşılırken, Mertens'in de oyuncuya kefil olduğu bildirildi.
17.03.2023 Galatasaray
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı!
İş adamı, arkadaşına güvenip kefil oldu, hayatı karardı! Kocaeli'de bir iş adamı, tefeci olduğu iddia edilen kişilerden borç alan arkadaşına güvenip kefil oldu. Ardından borç yüklü miktara ulaşınca hayatı karardı ve mahkemelik oldu. Dosyasını kapatmak için kendisinden 500 bin lira rüşvet istediği ileri sürülen Cumhuriyet Savcısı ise suçüstü yakalandı.
3.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kefil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kefil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.