Kaymakam

Kaymakam

Son dakika kaymakam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaymakam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaymakam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaymakam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaymakam gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.000 kaymakam haberi bulunmuştur. Tüm kaymakam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler
Dedektif gibi 69 gün iz sürdüler! Sahibine teslim ettiler Giresun’un Bulancak ilçesinde bir market çalışanları, markette bir müşterinin düşürdüü altın kolyeyi 69 gün iz sürerek sahibine ulaştırdı. Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, market çalışanlarını teşekkür belgesi takdim etti.
7.03.2024 Gündem
Karataş yeni Hükumet Konağına kavuşuyor! İhaleye çıkıldı
Karataş yeni Hükumet Konağına kavuşuyor! İhaleye çıkıldı Adana'nın Karataş ilçesinde kaymakamlık, ilçe emniyet ve adliye sarayını içine alan Hükümet Konağı yapımı için ihaleye çıkıldı.
6.03.2024 Adana
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
Kaymakam evinde ölü bulundu
Kaymakam evinde ölü bulundu Kahramanmaraş’ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde ölü bulundu.
5.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu
Bakan Yerlikaya'dan deprem çalışmalarıyla ilgili açıklama: Asrın felaketi, asrın dayanışması oldu AFAD’da 6 Şubat depremlerinden bu yana yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Bakan Yerlikaya, "Asrın felaketi asrın dayanışması oldu." ifadelerini kullandı.
2.02.2024 Gündem
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 78 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Rafet Yurdadoğ, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
31.01.2024 Adana
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Sabahattin Ali'nin 1973’te Kuyucaklı Yusuf’u kaleme almıştır. Herkes tarafından beğenilen romanlardan birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel eserler listesine eklemiştir.
31.01.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Şehitlerimizin yarım kalan hikayeleri yürek yaktı Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik’in cenazeleri dün Şırnak’ta düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlanmak üzere memleketlerine gönderildi.
14.01.2024 Gündem
Kaymakamlık sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM sınav sonuçları nasıl sorgulanır?
Kaymakamlık sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM sınav sonuçları nasıl sorgulanır? ÖSYM 3 Aralık'ta gerçekleşen Kaymakamlık Sınavı sonuçlarını açıkladı. Adaylar sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesinden öğrenebilirler.
28.12.2023 Eğitim
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu?
Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz kimdir, nereli, kaç yaşında? Vali Yaşar Karadeniz hangi görevlerde bulundu? Yaşar Karadeniz, Sakarya’da yaşanan kaza sonrası sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı. Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz'in hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki, Yaşar Karadeniz kimdir? Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
28.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
Konya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı
Konya’da otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı Konya’nın Beyşehir ilçesinde, otomobilin yağış nedeniyle kayganlaşan yolda virajı alamayarak takla atması sonucu anne hayatını kaybetti, 3 çocuğu ve eşi yaralandı.
25.11.2023 Gündem
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı
Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın, mezarı başında anıldı  Batman'ın Kozluk ilçesinde, 2017 yılında PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın (22), Öğretmenler Günü'nde mezarı başında anıldı.
24.11.2023 Gündem
Cumhuriyetin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu: Atatürk ile aynı mesleği yapmak onur verici
Cumhuriyetin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu: Atatürk ile aynı mesleği yapmak onur verici Türkiye’nin ilk kadın generali CNN Türk’e konuştu. Tuğgeneral Özlem Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel demeç verdi.
29.10.2023 Gündem
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi
Berzeg'in kayboluşunun 100'üncü gününde valilikten yeni açıklama geldi Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeği ile ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları, 100'üncü gününe ulaştı. Bu zamana kadar 310 kilometrekarelik alan 7 kez tarandı ancak Berzeg'e ait hiçbir iz bulunamadı. Ekip sayısı 40'a düşürülürken, umutlar tükendi, ihbarlar da kesildi. Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, "Maalesef hiçbir gelişme yok. Berzeg'e ulaşmak için kendimize yeni bir strateji belirleyeceğiz" dedi.
1.10.2023 Yaşam
Kaymakamlık sınavı ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuru şartları nelerdir? Kaymakamlık sınavı 2023 başvuru tarihi
Kaymakamlık sınavı ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuru şartları nelerdir? Kaymakamlık sınavı 2023 başvuru tarihi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kaymakamlık Sınavı'nın 3 Aralık 2023'te yapılacağını ve 77 kaymakam adayı alınacağını açıkladı.
28.09.2023 Personel Alımı
İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 kaymakam adayı alınacağını duyurdu
İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 kaymakam adayı alınacağını duyurdu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kaymakamlık Sınavımızı 3 Aralık 2023'te yapıyoruz ve 77 kaymakam adayı alıyoruz. Başvuru şartlarını önümüzdeki günlerde duyuracağız" dedi.
28.09.2023 Gündem
KAYMAKAMLIK KURSU KURA SONUÇLARI! Kaymakam ataması ve 108. Dönem Kaymakamlık Kursu kura sonuçları sorgulama
KAYMAKAMLIK KURSU KURA SONUÇLARI! Kaymakam ataması ve 108. Dönem Kaymakamlık Kursu kura sonuçları sorgulama Kaymakamlık kursu kurası için ayrıntılar araştırılıyor. 108. Dönem Kaymakamlık Kursu Kura töreni bugün gerçekleştirildi. Kura sonuçları için kuraya giren adaylar ise 108. Dönem Kaymakamlık Kursu kura sonuçları nasıl öğrenilir? Sorusuna yanıt arıyor.
14.09.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Kaymakam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaymakam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.