Kayıp Kaçak

Kayıp Kaçak

Son dakika kayıp kaçak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kayıp kaçak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kayıp kaçak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kayıp Kaçak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kayıp kaçak gelişmeleri de dahil olmak üzere 683 kayıp kaçak haberi bulunmuştur. Tüm kayıp kaçak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuzlu deniz suyunun kullanılması yüksek maliyet gerektiriyor!
Tuzlu deniz suyunun kullanılması yüksek maliyet gerektiriyor! Muğla'nın Bodrum İlçesinde bulunan Mumcular Barajı'nda su seviyesi yüzde 17, Geyik Barajı'nda ise yüzde 58'de kaldı.Dünyaca ünlü turistik ilçenin su ihtiyacını karşılayan baraj hakkında konuşan Doç. Dr. Ceyhun Özçelik, tuzlu suyun yüksek maliyet gerektirdiğini söyledi.
16.04.2024 Gündem
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı!
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CNN Türk ekranlarında Hafta Sonu Programı'nda Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Yumaklı "Zeytinyağında Türkiye'de raflarda gördüğümüz ürünün fiyatında değişiklik olmadı" dedi.
18.11.2023 Gündem
Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay! Maaşlar yüzde 25 düşüyor
Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detay! Maaşlar yüzde 25 düşüyor Emeklilik ile dikkat çeken detay ortaya çıktı. EYT'ye hak kazanan vatandaşlar çalışmaya devam ediyor. EYT'den yararlananların yüzde 40'ı maaşlarında düşüş yaşamamak için işine devam etti. Maaş kesintisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz, çalışan ve işvereni yakından ilgilendiren Sosyal Güvenlik Destek Primi sistemi ile ilgili kritik detayları aktardı.
14.07.2023 Emekli
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi
Bakan Nebati: KGF limiti 400 milyar liraya yükseltildi Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem sonrası Kahramanmaraş'ta yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenledi. Bakan Nebati "Deprem felaketi öncesinde açıklamış olduğumuz KGF paketlerinin hacminde de artışa giderek 250 milyar liralık KGF limitini toplam 400 milyar liraya yükselttik. Bunun 50 milyar lirasını doğrudan deprem bölgesinde kullanılmak vatandaşlarımızın istifadelerine sunuyoruz" dedi.
18.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! Elektrik borçları ve meyve sebze fiyatları için yeni karar Elektrik fatura borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla vatandaşı rahatlatacak gelişme. Elektrik faturası borçları ve meyve sebze fiyatlarıyla ilgili yeni kararlar alındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'de gıda güvenliğinin sağlanması, vatandaşın daha ucuz ve sağlıklı meyve-sebze tüketmesi için çiftçinin elektrik faturaları, sulama birlikleri ve orman köylüleri ile ilgili üç önemli talimat verdi. Buna göre üreticiyi sıkıntıya sokan elektrik kesintilerine çözüm bulunacak. Gerekirse sulama birlikleri yeni bir yapılanmaya gidecek. Orman köylüsü rahatlatılacak.
11.08.2022 Siyaset
'Su kıtlığı kapıda' deyip uyardı! Kademeli sistemi geçilmezse...
'Su kıtlığı kapıda' deyip uyardı! Kademeli sistemi geçilmezse... Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Arazi ve Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Berkant Ödemiş, su kaynaklarının sonsuz olmadığını ve her geçen gün azaldığını dile getirdi. Önlem alınmadığı takdirde su kıtlığının kaçınılmaz olduğunu kaydeden Ödemiş, "İklim değişikliği ile beraber kesinlikle olacağını bildiğimiz bir durum. Önlem almazsak karşı karşıya kalacağız" dedi.
11.06.2022 Gündem
Kredi borcu olan ve kredi kartı kullananlar dikkat! Yüzde 147 arttı, ödemelerde...
Kredi borcu olan ve kredi kartı kullananlar dikkat! Yüzde 147 arttı, ödemelerde... Kredi kartı kullanan, kredi ve kart borcu olan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yüzde 147 arttı. Türkiye Bankalar Birliği tarafından 2021'de yasal takibe giren kişi sayısı açıklandı. Kredi veya kredi kartı borcunu ödeyemeyen kişi sayısının son 12 yılın en yüksek seviyesinde olduğu ifade edildi; yüzde 147 artışla 1 milyon 704 bin kişiye çıktı.
21.02.2022 Ekonomi
Diyarbakır'da feci olay! 10 yaşındaki çocuk can verdi!
Diyarbakır'da feci olay! 10 yaşındaki çocuk can verdi! Metruk evde çöken duvarın altında kalan çocuk hayatını kaybetti...
20.02.2022 Yaşam
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli...
Faturalar ile ilgili flaş detay! Kayıp-kaçak bedeli... Elektrik faturası düzenlemesi için hem konut hem de esnaflar için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bunun yanında kaçak elektrik ile mücadele ile faturalardaki kaçak yükü azaltılıyor. Dicle Elektrik'in Yönetim Kurulu Başkanı Memet Atalay, yıllar itibariyle hizmet bölgelerinde kayıp-kaçak elektrik tüketimini istikrarlı olarak gerilettiklerini ifade ederek, 2013'te yüzde 76 olan kaçak kullanım oranını yüzde 46'ya kadar düşürdüklerini belirtti.
20.02.2022 Ekonomi
DİSKİ, su tüketim bedelindeki KDV oranını yüzde 1'e düşürdü
DİSKİ, su tüketim bedelindeki KDV oranını yüzde 1'e düşürdü Kenti sağlıklı içme suyuna kavuşturmak ve kayıp kaçak oranını en aza indirmek amacıyla altyapı yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, diğer taraftan ekonomik su tarifesi uygulamadaki kararlılığını 2022 yılında da sürdürüyor.
17.02.2022 Ekonomi
Etkili olan yağışlar barajları besledi
Etkili olan yağışlar barajları besledi Türkiye'nin en fazla yağış alan illerinin başında olmasına rağmen küresel iklim değişikliği nedeniyle kuraklıkla mücadele eden Muğla'da, 3 gündür etkili olan yağmurla barajlardaki doluluk oranı arttı. İçme suyu ihtiyacını karşılayan Mumcular Barajı'ndaki doluluk oranı yüzde 24’ten yüzde 62’ye, Geyik Barajı'ndaki oran ise yüzde 41'den yüzde 59'a yükseldi.
13.01.2022 Yaşam
Su sayaçları artık "drone" ile okunuyor
Su sayaçları artık "drone" ile okunuyor İzmir'de, akıllı sayaçlar üreten bir firmanın geliştirdiği teknolojiyle su sayaçları drone yardımıyla okunuyor.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Pakdemirli: Su Kanunu'nu Meclis'e getirmek istiyoruz
Bakan Pakdemirli: Su Kanunu'nu Meclis'e getirmek istiyoruz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Su Kanunu'nun taslak metnini, Su Şurası kapsamında yeniden gözden geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edeceğimiz Su Şurası Sonuç Belgesi ile birlikte Su Kanunu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) getirmek istiyoruz" dedi.
4.10.2021 Gündem
Bakan Pakdemirli: Su kaybını 2033'e kadar yüzde 25'e indirmeyi hedefliyoruz
Bakan Pakdemirli: Su kaybını 2033'e kadar yüzde 25'e indirmeyi hedefliyoruz Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 28 büyükşehir belediyesi ve 46 il belediyesinin verisinden yapılan hesaplamaya göre, kayıp su oranının yüzde 35,4 olduğunu belirterek, "Bunu 2028 yılına kadar yüzde 30, 2033 yılına kadar ise yüzde 25 düzeyine indirmeyi hedefliyoruz" dedi.
8.09.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yeni kanun hazırlıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Yeni kanun hazırlıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ülkemizde içme suyu temini konusunda en büyük sorunlardan biri kayıp-kaçak oranlarının yüksekliğidir. Suyumuzu korumakla vatanımızı korumak arasında mahiyet itibarıyla hiçbir fark görmüyoruz" dedi. "26 adet yer altı barajı inşa ettik. Bu sayısı 150'ye yükselteceğiz" diyen Erdoğan, 'Su Kanunu" hazırlıyoruz. Meclis'e gelecek" ifadeleri kullandı.
5.07.2021 Siyaset
Cep telefonları ile ilgili flaş düzenleme! 7 yıl şartı
Cep telefonları ile ilgili flaş düzenleme! 7 yıl şartı Cep telefonu kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Yeni bir düzenleme geliyor. Uzun süre kullanılmayan cep telefonlarına "IMEI numarası" önlemi gelecek. Taslak düzenlemeye göre, 7 yıl süreyle kullanılmayan cep telefonlarının yeniden aktif edilebilmesi için kullanıcısından veya ithalatçısından başvuru istenecek. Düzenlemeyle, yabancı diplomatların cep telefonları da kayıt altına alınacak.
9.06.2021 Ekonomi
Fiyatlar belli oluyor! Tamamı alınacak, bayramdan sonra...
Fiyatlar belli oluyor! Tamamı alınacak, bayramdan sonra... Bakan Pakdemirli güzel haberi duyurdu. Fiyatlar bayramdan sonra belli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bayram sonu, Sayın Cumhurbaşkanı'mız tarafından üreticilerimizi memnun edecek seviyede TMO alım fiyatları açıklanacak." dedi.
14.05.2021 Ekonomi
Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor! Çalışamayacaklar!
Yüz binlerce çalışanı ilgilendiriyor! Çalışamayacaklar! Yüz binlerce çalışan için flaş karar! Belgesi olmayan çalışamayacak. Süre 10 Nisan 2022 doluyor. Elektrik tesisatçısı, elektrik ve doğal gaz sayaç sökme-takma elemanları, çimento üretim elemanı, tıbbi atık toplayıcısı, mermer doğal taş ocakçısı ve yer altı hazırlık işçisinin de aralarında olduğu 40 meslekte, Mesleki Yeterlilik Belgesi olmayanlar 10 Nisan 2022'den itibaren çalışamayacak.
11.04.2021 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: 24 milyar lira destek sağlayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı: 24 milyar lira destek sağlayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1. Su Şurası Lansmanı ve 363 Tesisin Toplu Açılış Merasimi programında açıklamalarda bulunuyor. Erdoğan, "Buradan resmi rakam veriyorum. Üreticilerimize 24 milyar lira tarımsal destek sağlayacağız. İnşallah çalışmalarımızı artırarak yerli ve milli üretim anlayışı ile tarımda büyümeyi sürdüreceğiz. Bu şurada alacağımız kararlar bize katkı sunacak, önümüzü açacaktır." dedi.
29.03.2021 Siyaset
İstanbul'da su zammı teklifi geri çekildi
İstanbul'da su zammı teklifi geri çekildi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) su fiyatlarına zam teklifini, mayıs 2021'de görüşülmek üzere komisyona iade edilmesine karar verdi.
11.11.2020 Gündem
Maden ruhsatına uzatma yetkisi yeniden başlamasına neden olmayacak
Maden ruhsatına uzatma yetkisi yeniden başlamasına neden olmayacak Maden ruhsatı biten işletmelere bakan onayıyla süre uzatımı veren düzenleme, Kaz Dağları’nda durdurulan altın madenciliği faaliyetlerinin yeniden başlamasına neden olmayacak.
15.10.2020 Gündem
İstanbul için kritik uyarı! Barajlarda su azaldı, Ağustos ve Eylül'e dikkat
İstanbul için kritik uyarı! Barajlarda su azaldı, Ağustos ve Eylül'e dikkat İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde 64 seviyelerine düştü. Geçen yılın aynı döneminde yüzde 85 seviyesinde dolu olan barajlardaki bu düşüş uzmanları tedirgin ediyor.
18.06.2020 Gündem
Yargıtay'dan elektrik faturalarıyla ilgili önemli karar!
Yargıtay'dan elektrik faturalarıyla ilgili önemli karar! Yargıtay 3'üncü Hukuk Dairesi, elektrikteki kayıp-kaçak bedellerinin vatandaşın faturalarına yansıtılmasına ilişkin uygulamanın 2016'da yürürlüğe giren yasa değişikliğiyle hukuka uygun hale geldiğine karar verdi. Daire, bu nedenle kayıp-kaçak bedellerine ilişkin tahsilatın tüketiciye iadesine karar verilemeyeceğine hükmetti.
4.03.2020 Gündem
Elektrik ve doğal gaz faturalarında KDV’ye 3 ay kış molası
Elektrik ve doğal gaz faturalarında KDV’ye 3 ay kış molası Yüksek gelen elektrik ve doğal gaz faturalarına karşı ‘KDV indirimi’ çağrısı yapan sivil toplum kuruluşları, KDV ve kesintilerin tamamen kaldırılamaması durumunda ise kış boyunca 3 ay KDV alınmamasını talep ediyor
25.01.2020 Ekonomi
Bakan Kurum'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması! 'Böyle bir yetkisi yok'
Bakan Kurum'dan flaş Kanal İstanbul açıklaması! 'Böyle bir yetkisi yok' Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı'nı açıkladı. Bakan Kurum, 100 bin konut projesine gösterilen ilgiyi anlatırken "Başvuru rakamı 440 bin rakamına ulaşmıştır." ifadelerini kullandı. Kurum ayrıca İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesinden çekilme açıklamasıyla ilgili olarak ""Bu süreçte en büyük paydaş İBB'dir. Başkan ortak protokolden çekildiğini ifade etmiştir ama Başkan'ın böyle bir yetkisi yoktur. Bunun için Meclis kararı lazımdır." dedi.
24.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kayıp Kaçak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kayıp kaçak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.