Karşıt

Karşıt

Son dakika karşıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan karşıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını karşıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Karşıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan karşıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 983 karşıt haberi bulunmuştur. Tüm karşıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Yunan medyasını ikiye böldü!
Fenerbahçe Yunan medyasını ikiye böldü! Yunan medyası, Konferans Ligi’nde Olympiakos’un Fenerbahçe ile eşleşmesinin ardından tur şansı konusunda 2’ye bölündü.
17.03.2024 Şampiy10
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu
Birlemiş Milletler’de Gazze’de ateşkes kararına karşı oy kullanan tek ülke ABD oldu Birlemiş Milletler’de (BM) Cezayir tarafından sunulan Gazze’de ateşkes kararına 13 üye devlet destek verirken, oylamada tek karşı oy kullanan ülke ABD oldu. İngiltere ise oylamaya katılmadı.
21.02.2024 Dünya
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir?
Edebi Akımlar Nelerdir? Edebi Akımların Temsilcileri Ve Özellikleri Nelerdir? Çeşitli felsefi düşüncelerden hareketle ortaya çıkan ve form kazanan sanat görüşleri müzik, mimari, resim ve edebiyat gibi sahalarda farklı ekoller oluşturmuştur. Yeni edebi akımların oluşmasında kendilerinden önceki akımların beklentileri yeterli ölçüde karşılayamaması ve farklı duyguların yansıtılmak istenmesi etkilidir. Doğma, büyüme, gelişip sönme şeklinde evrelerden geçen edebi akımlar sanatçıların arayışlarına cevap veremediğinde işlevini yitirmiştir. Sonrasında ise karşıt bir akım doğmuştur.
27.01.2024 Gündem
Epistemoloji Nedir, Neden Önemlidir? Epistemoloji Hangi Soruları Sorar?
Epistemoloji Nedir, Neden Önemlidir? Epistemoloji Hangi Soruları Sorar? Epistemoloji, bilgi felsefesidir. Epistemoloji'nin önemli temsilcileri ise Immanuel Kant ile David Hume'dur. 
18.01.2024 Gündem
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu
Google ve Meta’yı dize getirip yasayı çıkarmıştı! Avustralya Komisyon Başkanı konuştu Google ve Meta’yı dijital yayıncılara ödeme yapmak zorunda bırak ilk ülke olan Avustralya, çıkardığı yasayı hem 2021 yılından bu yana başarılı bir şekilde uyguluyor hem de birçok ülkeye ilham veriyor. İnternet devlerini dijital yayıncılara ödeme yapmak için masaya oturtan yasayı hazırlayan, Avustralya eski Başbakanı Bob Hawke'un baş ekonomi danışmanı, dönemin Avustralya Rekabet ve Tüketici Komisyonu Başkanı Rod Sims süreci, yasayı, sektörde meydana gelen değişmeleri ve Google’ın tehditlerinin ardından devreye giren Microsoft’la ilgili ayrıntıları anlattı.
24.12.2023 Gündem
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı
Akdeniz'de dengeleri değiştirecek boru hattı! Türkiye-İsrail enerjide anlaştı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail Başbakanı Netanyahu ile görüşmesine ilişkin “İsrail’le enerji sondaj çalışmasını başlatacağız” açıklaması, Akdeniz’de dengeleri değiştirecek önemli bir adım olarak yankılandı. Uzmanlar Doğu Akdeniz gazının Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaşmasının bölgeyi nasıl etkileyeceğini anlattı.
23.09.2023 Ekonomi
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı'
Büyükşehirlerin suyu kritik seviyelere geldi! 'Kanun çıkmalı' Dünyanın olduğu kadar Türkiye’nin de en önemli sorunu su sıkıntısı ve kuraklık. İstanbul ve diğer kentleri besleyen barajlardaki su seviyeleri endişe verici boyutta. İstanbul’un 68, Ankara’nın 225, İzmir’in ise 400 günlük suyu kaldı. Uzmanlar önlem çağrısı yaptı.
14.08.2023 Yaşam
Bakan Akar: Son 5 yılda 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi
Bakan Akar: Son 5 yılda 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada yer alan ve Türkiye sınırında çekildiği iddia edilen yasa dışı sınır geçişi görüntülerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Son 5 sene içinde 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi. Bu gerçekler ortadayken bazıları çıkıp, karşıt söylemlerde bulundu. İtibarını da inanılırlığını da kaybediyor" dedi.
20.05.2023 Gündem
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı...
Dünyanın en tuhaf vakası! Başından vuruldu, tersten görmeye başladı... 3 yıl süren İspanya İç Savaşı sırasında Valensiya cephesinde savaşırken başından vurulan ancak mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başaran adam, ardından gizemli bir semptom geliştirdi. Gizemi bir türlü çözülemeyen bu adama Hasta M adı verildi.
17.05.2023 Dünya
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon
Erzurum’daki İmamoğlu mitinginde provokasyon İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitinginde olaylar çıktı. İmamoğlu, meydanın arka tarafında toplanan grubun taşlı saldırısına uğradı.
7.05.2023 Gündem
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş
Ünlü rapçi genç kadının ciğerini söküp yedi! Şarkı sözleri ile önceden haber vermiş Big Lurch, dünyanın en iyi rapçilerinden biri olabilecek bir isimdi. ‘Korku hip-hop’, ‘korku rap’ gibi tarzların öncülerindendi. Ancak çıkardığı albümlerin yanı sıra işlediği korkunç bir cinayetle dünya gündeminin ilk sıralarında yer aldı. Kurbanının içinde şeytan olduğunu söyleyerek oda arkadaşının sevgilisini öldürdü ve vahşet bununla da sınırlı kalmadı...
1.02.2023 Dünya
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı
Fuat Oktay'dan, '6 yaşındaki çocuğa istismar' davasıyla ilgili muhalefet ve kamuoyuna uyarı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara maruz bırakılmasına ilişkin "Kardeşimizin bundan sonra da bir hayatı olduğu gerçeği unutulmamalıdır. Özellikle resimlerinin kamuoyu nezdinde paylaşılmaması içinde bulunduğu durumun yaralarını sarması açısından son derece önemlidir. Çocuğun ikincil örselenmesinin önüne geçmek için, yaşadığı travmanın atlatılabilmesi için; öncelikli olarak muhalefete bu mağduriyetlerin bir siyasi şov malzemesi olmadığını hatırlatırım" dedi.
13.12.2022 Siyaset
Peru’da Kongreyi fesheden Devlet Başkanı Castillo gözaltına alındı, yeni başkan seçildi
Peru’da Kongreyi fesheden Devlet Başkanı Castillo gözaltına alındı, yeni başkan seçildi Perulu milletvekilleri, Devlet Başkanı Pedro Castillo’nun Cumhuriyet Kongresi’ni feshetme kararına uymayarak yaptıkları oylamayla Castillo’yu görevden aldı. Görevine son verilerek gözaltına alınan eski Başkan Pedro Castillo’nun yerine Başkan Yardımcısı Dina Boluarte yemin ederek göreve geldi.
7.12.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi: Macron’a da anlattım, şimdi parlamentosu hesabını sordu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 12. Enformasyon Bakanları Konferansı kapsamında düzenlenen gala yemeğinde heyet başkanları ile bir araya geldi. Erdoğan, "Fransız çimento devi Lafarge'nin Suriye'nin kuzeyinde terör örgütlerine nasıl destek verdiğini, yardımcı olduğunu, onlara tüneller açmak suretiyle oralarda nasıl mikserlerle betonlar döktürdüğünü anlattığımda bunu Fransızlar anlamıyordu. Fransa'nın Başkanı Sayın Macron'a bunları anlattım. Şimdi Fransa parlamentosunda Macron'a Lafarge'nin hesabını sordular." dedi.
21.10.2022 Gündem
Türk SİHA'ları bir adım önde! Bayraktar TB2'ler İran'ın intihar dronlarına karşı
Türk SİHA'ları bir adım önde! Bayraktar TB2'ler İran'ın intihar dronlarına karşı 2020'deki Dağlık Karabağ savaşının ardından Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki en kanlı çatışmanın yaşanmasının ardından, İran'ın zırhlı araçlarını ve SİHA'larını Azerbaycan sınırına taşıdığı iddiası üzerine kaleme alınan makalede Türk yapımı Bayraktar TB2 ile İran'ın insansız hava araçları karşı karşıya geldi.
25.09.2022 Ekonomi
Ücretsiz izinlerle ilgili son dakika gelişmesi! Hesaba yansıyacak Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor!
Ücretsiz izinlerle ilgili son dakika gelişmesi! Hesaba yansıyacak Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Ücretsiz izinlerle ilgili flaş gelişme. Çalışan milyonlarca vatandaşa güzel haber. Milyonların beklediği karar açıklandı. Kıdem tazminatı hesabına ekleniyor. Pandemi sürecinde ücretsiz izne çıkmak zorunda kalan milyonlarca işçiye yargıdan müjde niteliğinde bir karar geldi. Bölge Adliye Mahkemesi, ücretsiz izinde geçen sürelerin kıdem tazminatı hesabına eklenmesi gerektiğine hükmetti. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karar ile ilgili tüm detaylar...
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne?
2 Temmuz Sivas Katliamı nedir, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz Sivas katliamı nedir, Sivas Madımak katliamını kim yaptı, Sivas 1993 olayı nedir? sorularının ardı arkası kesilmiyor. Sivas'ta 2 Temmuz 1993'te Madımak Oteli'nde gerçekleşen olay Türkiye tarihine kara bir leke olarak yazıldı. 33 aydın ve sanatçı diri diri yakıldı. Peki, 2 Temmuz 1993’te ne oldu, kim yaptı, neden? 2 Temmuz Sivas'ta ölenler kim, isimleri ne? 2 Temmuz madımak oteli olayı!
2.07.2022 Gündem
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri!
Sivas Madımak Katliamı ile ilgili sözler! 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı sözleri ile resimli, anlamlı, duygulu Sivas Katliamı sözleri, şiirleri, görselleri! 2 Temmuz Sivas katliamı ile ilgili sözler, ölenleri anmak o günlerde yaşananları unutturmamak için araştırılıyor.  2 Temmuz 1993'te Sivas'a giden aydın ve sanatçıların konakladığı Madımak Oteli, kalabalık bir grup saldırgan tarafından ateşe verildi. 35 kişi herkesin gözleri önünde diri diri yakıldı. Katliamla ilgili dava ise 13 Mart 2012 tarihinde zaman aşımından düşürüldü. Katliamın 29. yıldönümünde biz de 2 Temmuz 1993 Sivas katliamı ile ilgili resimli, anlamlı sözler, mesajlar ve şiirler derledik. İşte 2 Temmuz madımak sözleri…
2.07.2022 Gündem
Valilik yeni kararı son dakika duyurdu: Yasaklandı
Valilik yeni kararı son dakika duyurdu: Yasaklandı İzmir Valiliği yeni kararı açıkladı. İzmir Valiliği, kentte açık ve kapalı yer toplantıları, yürüyüş, basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, protesto gibi eylem ve etkinliklerin 3 gün süreyle yasaklandığını bildirdi. İşte son dakika haberinin detayları...
24.06.2022 Gündem
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor
EFES-2022 Tatbikatı nefes kesti! Hedefler tam isabet vuruldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan da izliyor EFES-2022 Tatbikatı Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası başladı. İzmir’de 37 ülkeden 11 bin personelin katılımıyla devam eden tatbikatı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de izliyor. Özellikle Yunanistan’da tedirginlik yaratan ve TSK’nın en büyük planlı tatbikatı olan Efes-2022 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı’nın gündüz safhasında nefes kesen görüntüler ortaya çıktı.
9.06.2022 Gündem
Killa Hakan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Yoğun bakımda olan Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda?
Killa Hakan kimdir, aslen nereli, yaşı kaç? Yoğun bakımda olan Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda? Türkçe rap ile tanınan ve Almanya'da yaşayan 49 yaşındaki 'Killa Hakan'ın hastanede tedavi gördüğü duyuruldu. Peki, Killa Hakan kimdir, yoğun bakımda mı? Killa Hakan’a ne oldu, hastalığı ne, neden yoğun bakımda?
4.06.2022 Magazin
Killa Hakan'dan kötü haber geldi! 'Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor'
Killa Hakan'dan kötü haber geldi! 'Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor' 'Killa Hakan' adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş sağlığıyla ilgili zor günler geçiriyor. Massaka ünlü rapçinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve dua istedi; "Killa Hakan'ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." dedi.
4.06.2022 Magazin
Leonardo Da Vinci eserleri nelerdir? Leonardo Da Vinci eserlerinin özellikleri...
Leonardo Da Vinci eserleri nelerdir? Leonardo Da Vinci eserlerinin özellikleri... 15 Nisan 1452 tarihinde İtalya'nın Anchiano kentinde doğan Leonardo Da Vinci Mona Lisa tablosuyla bilinse de Son Akşam Yemeği, Salvator Mundi, Vitrivius Adamı gibi birbirinden değerli eserlere de imza atmıştır.
25.05.2022 Kültür Sanat
Destici: Sığınmacılar üzerinden siyasi rant elde etme peşindeler
Destici: Sığınmacılar üzerinden siyasi rant elde etme peşindeler Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sığınmacılar üzerinden bir çatışma alanı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek, “Maalesef Türkiye'deki bazı siyasi partiler, bazı siyasi parti genel başkanları, siyasetçiler ve toplum mühendisleri de buna çanak tutmaktadır ve bunun üzerinden bir siyasi rant elde etme peşindedir” dedi.
12.05.2022 Siyaset
Fenerbahçe'den TFF ve Trabzonspor'a tepki!
Fenerbahçe'den TFF ve Trabzonspor'a tepki! Fenerbahçe Kulübü, 2010-2011 yılı şampiyonluğuyla ilgili bir açıklama yaparak Trabzonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) tepki gösterdi.
28.04.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Karşıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki karşıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.