Hong Kong

Hong Kong

Son dakika hong kong haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hong kong ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hong kong haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hong Kong

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hong kong gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.800 hong kong haberi bulunmuştur. Tüm hong kong haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ara tatil kararı! Yaz tatili ve yılda 200 gün okul süresi
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan ara tatil kararı! Yaz tatili ve yılda 200 gün okul süresi Milli Eğitim Bakanlığı, kasım ve nisan aylarındaki birer haftalık ara tatil uygulamasını devam ettirme kararı aldı. Öte yandan 180 olan eğitim iş günü süresi uzatılacak. Öğrencilerin yılda 200 gün okula gidecek şekilde bir takvim oluşturulması için çalışmalara başlandı.
14.02.2024 Gündem
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler…
İki kıtada futbol şöleni başlıyor, heyecan canlı yayınlarla Misli’de yaşanıyor! Afrika ve Asya Kupası’na Süper Lig’den giden oyuncular, turnuvalar hakkında bilinmesi gerekenler… Bu yıl EURO 2024 de dahil olmak üzere pek çok büyük turnuva futbolseverleri bekliyor. Afrika Uluslar Kupası ve Asya Kupası’yla birlikte yeni yılda da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Asya Kupası’nda ilk maç bugün oynanacakken; Afrika Uluslar Kupası’nda ise ilk düdük yarın çalacak.
12.01.2024 İddaa
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Petrolde Kızıldeniz etkisi! Yükselişe geçti...
Petrolde Kızıldeniz etkisi! Yükselişe geçti... Petrol fiyatları, Kızıldeniz'deki saldırılar ve Orta Doğu'daki gerilimin etkisiyle yükselişini sürdürüyor.
22.12.2023 Ekonomi
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı
Türk polisi Comanchero suç örgütünü çökertti! Soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce çökertilen uluslararası suç örgütü "Comanchero" ile ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen aralarında suç örgütü lideri Hakan Ayık ile örgüt yöneticileri Maximillian Rıvkın (Cem Cansu) ve Necmi Şaki'nin de bulunduğu 18 şüphelinin tutuklandığı soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. FBI destekli 16 ülkede yapılan operasyonlarda çok sayıda şüphelinin gözaltına alınması sonrasında lider kadronun Hakan Ayık önderliğinde Türkiye'ye geldiği tespit edildi. Savcılık, şüphelilerin malvarlığı değerlerini aklamak ve para transferlerinin sorunsuzca yapılması için döviz bürosu çalıştırdıkları, sıcak para döngüsünü sağlamak adına otel işlettiklerinin tespit edildiğini tutuklama talebi gerekçesinde yer verdi.
6.11.2023 Gündem
HAKAN AYI KİMDİR? Comanchero Çetesi lideri Hakan Ayık nereli, kaç yaşında, Comanchero (Komançero) ne demek?
HAKAN AYI KİMDİR? Comanchero Çetesi lideri Hakan Ayık nereli, kaç yaşında, Comanchero (Komançero) ne demek? İstanbul'da düzenlenen kafes operasyonunda "Comanchero" isimli uluslararası silahlı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda çete lideri Hakan Ayık da yakalandı. Peki Hakan Ayık kimdir? Comanchere çetesi Hakan Ayık aslen nereli, kaç yaşında?
2.11.2023 Gündem
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı
'Comanchero' çetesi çökertildi! Hakan Ayık yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “İstanbul’da düzenlenen ‘Kafes’ operasyonu ile Avusturalya merkezli olarak küresel çapta faaliyet gösteren ve liderliğini Hakan Ayık’ın (Reis) yaptığı uluslararası silahlı organize suç örgütü ‘Comanchero’ çökertildi. operasyonlar sonucunda 37 şüpheli şahıs yakalandı” dedi.
2.11.2023 Gündem
Ukrayna'dan hareket eden 'Joseph Schulte' adlı gemi İstanbul Boğazı'nda
Ukrayna'dan hareket eden 'Joseph Schulte' adlı gemi İstanbul Boğazı'nda  Ukrayna'nın Odessa Limanı'ndan yola çıkan 'Joseph Schulte' adlı Hong Kong bandıralı konteyner gemisi, İstanbul Boğazı'na geldi. 
18.08.2023 Gündem
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun
Bitcoin hırsızı çift suçunu itiraf etti 4,5 milyar dolarlık vurgun Amerika’da bir karı koca, ülke tarihinin en büyük Bitcoin hırsızlığı vakalarından birinde suçlarını kabul etti. 2016 yılında yapılan soygunun çift yakalandığındaki piyasa değeri 4,5 milyar dolara karşılık geliyor.
5.08.2023 Yaşam
Fenomen ismin korkunç sonu! 68. kattan düşen Remi Lucidi ölmeden saniyeler önce pencerelere vurarak yardım istemiş...
Fenomen ismin korkunç sonu! 68. kattan düşen Remi Lucidi ölmeden saniyeler önce pencerelere vurarak yardım istemiş... Fransız fenomen ismin Hong Kong'da bir binanın 68'inci katında çekmek istediği video sonu oldu. Ekstrem sporlara olan tutkusu ile bilinen Fransız Remi Lucidi hayatının son anlarında pencerelere vurarak yardım istemiş.
31.07.2023 Dünya
Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin hayatını kaybetti!
Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin hayatını kaybetti! Ünülü sessiz sinema oyuncusu Charlie Chaplin'in kızı Josephine Chaplin 74 yaşında hayatını kaybetti.
23.07.2023 Magazin
İç çamaşırından 5 yılan çıktı! Görevliler şok oldu
İç çamaşırından 5 yılan çıktı! Görevliler şok oldu Çin'de bir kadın, güvenlik görevlilerinin vücudunun garip bir şekle sahip olduğunu fark etmesi üzerine gümrükten yılan sokmaya çalışırken yakalandı.
15.07.2023 Gündem
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi!
Ünlü şarkıcı Coco Lee'den acı haber geldi! Bir süredir depresyonla mücadele eden ünlü şarkıcı CoCo Lee'den kötü haber geldi. Geçen hafta intihar teşebbüsünde bulunan Lee yaşamını yitirdi.
6.07.2023 Magazin
Automechanika Istanbul Fuarı sona erdi
Automechanika Istanbul Fuarı sona erdi Otomotiv satış sonrası endüstrisini bir araya getiren Automechanika Istanbul fuarı sona erdi. Messe Frankfurt Istanbul ve Hannover Fairs Turkey iş birliğiyle İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarda 41 ülkeden 1437 katılımcı firma ve 10 ülke pavilyonu yer alırken, fuarı tüm dünyadan toplam 58.024 kişi ziyaret etti. Ziyaretçi sayısı, geçtiğimiz yıl düzenlenen fuara göre yüzde 20 artış gösterdi.
14.06.2023 Ekonomi
852 Alan Kodu Nereye Ait? +852 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor?
852 Alan Kodu Nereye Ait? +852 İle Başlayan Numara Hangi Ülkeden Arıyor? Uluslararası düzeyde arama yapabilmek için her ülkenin kendine özgü bir kodu bulunur. Telefonun başında bu kod kullanmak suretiyle birçok farklı ülkeye erişim imkanı elde edilmektedir. Telefon arama işleminde kullanılan bu kodlar için 852 alan kodu merak edilen numaralar arasında yer alır. 852 ile birlikte yapılacak olan alan kodu ise Hong Kong ülkesine aittir. Yarı şehir yarı ülke olarak Çin Halk Cumhuriyeti'ne bağlı şekilde özgürlüğü bulunan Hong Kong, aynı zamanda bir ülke gibi bu şekilde alan kodu kullanmaktadır.
27.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Yapay zekâ zihnimizi okuyabilir mi? Uzmanlar açıkladı
Yapay zekâ zihnimizi okuyabilir mi? Uzmanlar açıkladı 'Aklımızdan geçirdiklerimiz nedeniyle baskılandığımız bir dünya getirebilir'
29.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program
Uzak Doğu ülkelerine THY'den Ramazan ayına özel program Ramazan ayına sayılı günler kala Türk Hava Yolları (THY) İcra Kurulu ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, 'Ramazan'ı İstanbul'da geçir' paket programıyla Uzak Doğu ülkelerinde bulunan Müslümanları İstanbul'a getirmeyi planladıklarını açıkladı.  
13.03.2023 Ekonomi
İstanbul’daki 'premium ofis' kiraları metrekare başına 55 doları buluyor
İstanbul’daki 'premium ofis' kiraları metrekare başına 55 doları buluyor Küresel enflasyon, ticari emlak sektörünü de etkiledi. Premium Ofis Kira Takibi 2022 Raporu'na göre birinci sınıf ofis kiralarının yıldan yıla yüzde 4,8 arttığını gösterirken, İstanbul'daki premium ofislerin metrekare kirası 55 doları buluyor.
8.03.2023 Gündem
3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? 3 Mart 2023 takvim yaprağı!
3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? 3 Mart 2023 takvim yaprağı! Kahramanmaraş depremini tahmin ettiği öne sürülen Frank Hoogerbeets ''Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir” açıklaması yaptı. Söz konusu açıklamanın ardından Mart ayının ilk haftası deprem mi bekleniyor, 3 Mart deprem mi olacak 2023? 3-4 Mart deprem mi bekleniyor, martın ilk haftası ne olacak, 3 Mart’ta ne var? gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı.
2.03.2023 Gündem
Moskova Borsası'nda Türk Lirası işlemleri başlıyor
Moskova Borsası'nda Türk Lirası işlemleri başlıyor Moskova Borsası'nda Türk Lirası-Rus Rublesi ve Hong Kong Doları-Rus Rublesi vadeli işlem sözleşmelerinin alım satımı yapılacak.
28.02.2023 Ekonomi
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim Depremden sonra Hatay'daki arama kurtarma çalışmalarında yer alan İngiliz ekipteki Adam Varey, "İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim" dedi. Bir diğer isim Jim Davison ise "Kuşkusuz, Türk halkının felaketle baş etme şekli inanılmazdı" ifadesini kullandı. Çin televizyonunda yayınlanan görüntüler ise dünyada ses getirdi.
25.02.2023 Dünya
Milyarder bankacı Bao Fan ortadan kayboldu! Günlerdir haber yok
Milyarder bankacı Bao Fan ortadan kayboldu! Günlerdir haber yok Çin'in en önemli yatırım bankalarından China Renaissance'ın CEO'su Bao Fan'dan günlerdir haber alınamıyor.
17.02.2023 Dünya
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı Hong Kong'da okumak için hazırlıklar yapıyordu, ancak okul başlamadan önce unutulmaz bir maceraya atılmayı kafasına koymuştu. "Annenizin uzak durmanızı isteyeceği yerlere ekonomik seyahat" sloganlı bir firma ile Kuzey Kore'ye giden genç adam, burada bir propaganda posteri çaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ülkesinin araya girmesi ile evine getirildiğinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı.
24.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hong Kong ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hong kong haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.